خدمات شستشو

ترکیبی طبیعی و سالم برای برق انداختن سرامیک | نحوه برق انداختن سرامیک

نکات کلیدی جهت تمیز نگه داشتن کاشی و سرامیک | ابزار مناسب برای نظافت سرامیک

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

امروزه در صنعت ساخت و ساز یکی از مهم ترین مصالحی که استفاده می شود، سرامیک است. بنابراین در اکثر خانه ها شاهد وجود سرامیک هستیم. این سازه مانند هر سازه دیگری بعد از مدتی استفاده دچار کثیفی و آلودگی می شود که لازم است که تمیز کردن آن می تواند نقشی اساسی در تمیز نشان دادن خانه داشته باشد. به همین جهت است که شما نحوه برق انداختن سرامیک کف را سرچ کردید. پس جای درستی آمده اید. ما با در اختیار قرار دادن اطلاعاتی در خصوص نحوه تمیزی و برق انداختن سرامیک آمده ایم که کار شما را آسان کنیم.

کف خانه شما از چه جنسی است؟

قبل از اینکه بخواهید در خصوص نحوه برق انداختن سرامیک کف اطلاعاتی را کسب کنید ابتدا باید بدانید که آیا کف خانه شما از سرامیک است یا خیر؟ در صورتی که از سرامیک برای کف خانه تان استفاده نشده باشد، خواندن این مقاله برای شما بی فایده است. اما اگر مطمئن هستید کف خانه شما از جنس سرامیک است، با ما همراه باشید.

چرا که جنس کف ساختمان با نحوه تمیز کردن آن ارتباط مستقیمی دارد. و کوچکترین اشتباهی می تواند خسارات جبران ناپذیری برای شما به وجود آورد. مثلا استفاده از وسایل شستشوی نامناسب می تواند باعث از بین رفتن طرح و مدل روی کفپوش خانه شما شود. بنابراین فرقی نمی کند کفپوش خانه شما از چه جنسی است. در هر صورت باید نحوه استفاده و تمیز کردن آن را بلد باشید.

نکات کلیدی در خصوص تمیز نگه داشتن سرامیک

هر یک از بخش های مختلف خانه برای تمیز ماندن نیاز به رعایت نکات و قواعد خاصی دارند. یکی از بخش های مهم خانه که از قضا در تمیز جلوه دادن خانه نقشی اساسی دارد، کف آن است. و البته این قسمت به نسبت دیگر قسمت های خانه بیشتر در معرض آلودگی و کثیفی قرار دارد. بنابراین با دانستن نکاتی کلیدی که در ادامه بیان می کنیم تا حد زیادی می توانید از کثیف شدن کف خانه جلوگیری نمایید:

استفاده از پادری

در صورتی که با کفش در خانه رفت و آمد می کنید، حتما باید از پادری استفاده کنید تا با ورود به خانه کف کفشتان تمیز شود و آلودگی های بیرون به داخل خانه منتقل نشود. در بخش های مختلف خانه از جمله تراس، درب ورودی و … از پادری استفاده کنید.

البته در فرهنگ ما ایرانیان بردن کفش به داخل خانه وجود ندارد. اما ممکن است در هنگام برگزاری مهمانی نتوانید به مهمانان بگویید که کفش را درآورند. در این صورت بهترین راه حل استفاده از پادری است.

استفاده از دمپایی

یکی دیگر از روش های تمیز ماندن سرامیک استفاده از دمپایی داخل خانه است. البته توجه داشته باشید که دمپایی را نباید به خارج از خانه ببرید. که مبادا آلودگی ها به آن سرایت کند و همراه با دمپایی به داخل خانه بیاید.

تی کشیدن دائمی سرامیک

تی وسیله ای است که امروزه بیشتر از قبل مورد استفاده قرار می گیرد در صورتی که بخواهید سرامیک خانه تان همواره تمیز و عاری از هر گونه آلودگی باشد، پیشنهاد  می کنیم از تی به صورت دائمی استفاده کنید.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  شستن کوسن مبل و نکات مهم در هنگام شستن کوسن

پاک کردن لکه سیمان از روی سرامیک

در فرآیند ساخت و ساز خانه ممکن است لکه هایی همچون سیمان روی سرامیک ایجاد شود که برای تمیز کردن آنها باید مطابق با اصول خاصی عمل کنید.

ابتدا باید توجه داشته باشید که لکه سیمان باید سریعا از روی سرامیک برداشته شود. در صورتی که بماند و خشک شود، پاک کردن آن بسیار سختتر خواهد شد. اما اگر دیر متوجه وجود لکه سیمان روی سرامیک شدیدف ابتدا با یک کاردک با دقت به گونه ای که خط و خش روی سرامیک ایجاد نشود، آن را بردارید. سپس با مواد شوینده روی آن را تمیز کنید.

 بعد از اینکه کف سرامیک را با پارچه مرطوب تمیز کردید، آن را خشک کنید تا افراد خانواده روی آن سر نخورند.

تمیز کردن گچ از روی سرامیک

 در بسیاری از خانه های نوساز مشاهده می شود که مقداری گچ روی سرامیک مانده است که باید پاک شود. روش های زیادی جهت تمیز کردن گچ از روی سرامیک وجود دارد که یکی از ساده ترین این روش ها استفاده از ترکیب صابون و آب داغ است.

برای این کار باید صابون را با رنده خرد کنید و به آب داغ اضافه کنید. با این محلول به سادگی گچ تمیز می شود.

ابزار مناسب برای تمیز کردن سرامیک

برای تمیز کردن کف سرامیک روش های زیاد و ابزارهای مختلفی وجود دارد. در صورتی که بخواهید اقدام به برق انداختن سرامیک کف نمایید، لازم است از مواد شوینده استفاده کنید که در این خصوص تولید شده اند. واکس و اسپری براق کننده از جمله موادی هستند که توسط شرکت های مختلفی تولید و به بازار عرضه می شوند.

هر یک از این ها می توانند تاثیر مختلفی بر روی تمیزی خانه و کف سرامیک برجای بگذارند. البته در نظر داشته باشید با توجه به اینکه این محصولات از مواد شیمیایی مختلفی تولید می شوند، ممکن است برای سلامتی افراد خانواده مضر باشد. در ادامه شما را با دو مورد از روش های طبیعی و ساده جهت برق انداختن سرامیک کف آشنا می کنیم.

برق انداختن سرامیک کف

استفاده از مایع ظرفشویی

یکی از ساده ترین راه های تمیز کردن سرامیکی که چرب شده است، استفاده از مایع ظرفشویی می باشد. برای این کار لازم است مایع ظرفشویی را با مقداری آب گرم ترکیب کنید سپس یک دستمال تمیز را با محلول آغشته کرده و روی سرامیک بکشید. در نهایت جهت جلوگیری از سر خوردن افراد خانه آن را خشک کنید. در صورتی که کسی در خانه نیست و چند ساعتی روی سرامیک راه نمی روید، اجازه دهید خودش خشک شود. تا لکه ای روی آن باقی نماند.

استفاده از سرکه

روش دیگر تمیز کردن چربی از سرامیک، استفاده از سرکه است. از آنجایی که سرکه خاصیت ضدعفونی کننده دارد، می تواند به سرعت چربی ها را پاک کند. به همین جهت برای افرادی که نمی توانند از مواد شیمیایی همچون شوینده های صنعتی استفاده کنند، سرکه جایگزین بسیار مناسبی خواهد بود.

برای درست کردن محلول سرکه باید کمی سرکه را با آب گرم ترکیب کنید. سرکه دارای خاصیت اسیدی است که برای برق انداختن سرامیک کف می تواند گزینه ای بسیار عالی باشد. بعد از شستشوی سرامیک با محلول سرکه لازم است آن را به طور کامل خشک کنید. چرا که سرکه اگر مدت زمان زیادی بماند می تواند آسیب جدی به ساختار سرامیک وارد کند.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  تمیز کردن کتری‌ سوخته به چه روش‌هایی انجام می‌گیرد؟

توصیه می شود هنگامی که برای اولین بار می خواهید از مواد شوینده ای استفاده کنید، بخش کوچکی از آن را به مواد شوینده آغشته نمایید تا اگر آسیبی به کفپوش وارد شد، در بخش کوچکی از آن باشد.

نحوه تمیز کردن درز سرامیک و کاشی

بعد از اینکه کف سرامیک را به خوبی تمیز کردید، باید درز میان آنها را نیز تمیز کنید تا سرامیک تمیزتر جلوه کند. درز میان سرامیک بعد از گذشت مدتی ممکن است کثیف شود و بسیاری از شوینده ها هم نمی توانند آن را تمیز کنند. برای تمیز کردن درز کاشی پیشنهاد می کنیم مقداری جوش شیرین را با کمی آب مخلوط کنید و با استفاده از یک مسواک آن را روی درز کاشی بکشید. سپس با استفاده از یک اسفنج مواد را به تمامی قسمت های سرامیک بمالید. و بعد از گذشت مدت زمانی آبکشی کنید.

شستشوی سرامیک با استفاده از بخارشوی

یکی دیگر از روش های موثر در برق انداختن سرامیک کف استفاده از بخارشوی است. این دستگاه قادر است به خوبی کف خانه را برق بیندازد. چرا که بخار داغ آب می تواند هر نوع لکه ای را از سر راه خود بردارد.

از بین بردن جرم سرامیک

در صورتی که می خواهید جرم سرامیک را از بین ببرید، پیشنهاد می کنیم از ترکیب سرکه و آبلیمو استفاده کنید. به این صورت که نصف لیوان سرکه سیب را با مقداری آب لیمو ترکیب کرده و با اسفنج روی جرم مورد نظر بکشید.

کمی صبر کنید تا محلول با جرم به خوبی ترکیب شود و بعد از گذشت مدت زمانی آن را با آب بشویید.

استفاده از نوشابه گازدار نیز روشی دیگر برای از بین بردن جرم سرامیک و کاشی است. نوشابه را در قسمت های جرم بسته بریزید و بعد از چند دقیقه آن را آبکشی کنید. خواهید دید که تمامی جرم های کاشی و سرامیک به راحتی پاک شده اند.

جوش شیرین نیز روشی موثر در تمیز کردن سرامیک می باشد. این ماده به سادگی می تواند آلودگی را پاک کند. برای استفاده از این روش باید مقداری جوش شیرین را با آبلیموی طبیعی ترکیب کنید. و محلول را روی کاشی و سرامیک بریزید. سپس سرامیک ها را بشویید و سریعا خشک کنید.

توجه داشته باشید اگر قصد دارید سرویس بهداشتی را با این روش بشویید، حتما درب و پنجره ها را باز بگذارید و تهویه را روشن کنید. تا بخار ناشی از جوش شیرین مشکلی در تنفس شما ایجاد نکند.

برق انداختن سرامیک کف

برق انداختن سرامیک کف آشپزخانه

بهترین روش جهت تمیز کردن سرامیک کف آشپزخانه استفاده از محلول آب و سرکه است. البته اگر چربی زیادی روی سرامیک نشسته است، پیشنهاد می کنیم مقداری جوش شیرین نیز به این محلول اضافه کنید. سپس با استفاده از یک تی محلول را به تمامی قسمت های سرامیک آغشته نمایید. در نهایت با آبکشی دقیق می ‌توانید کف سرامیک را به خوبی تمیز کنید.

جمع بندی

در صورتی که قادر به تمیز کردن سرامیک خانه خود نبودید، می توانید با شرکت ایبک امداد تماس بگیرید و از خدمات نظافت در منزل آنها بهره مند گردید. برای این کار می‌ توانید شماره های مندرج در صفحه را شماره گیری کنید یا اینکه به صورت آنلاین درخواست خود را در وبسایت ثبت نمایید.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

برق انداختن سرامیک کف

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

نحوه برق انداختن سرامیک کف

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا