خدمات فاضلاب و لوله بازکنی

رفع مشکلات لوله کشی ساختمان | ایرادات رایج لوله کشی ساختمان

رفع مشکلات لوله کشی ساختمان|ایرادات رایج لوله کشی ساختمان، رفع مشکل لوله کشی در حمام، رفع گرفتگی لوله فاضلاب

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

مشکلات مربوط به لوله کشی ساختمان ها از مسائل رایج است. روش برطرف کردن مشکلات به وجود آمده بسیار حائز اهمیت می‌باشد. هرکدام از راهکارها برای رفع این مشکلات از نظر تخریب، هزینه و زمان تعمیرات متفاوت هستند. بهتر است، که برای رفع مشکلات لوله کشی ساختمان راهکارهای کم هزینه و میانبری که در عین حال راهکاری مطمئن هستند، انتخاب و استفاده شود.

رفع مشکلات لوله کشی در حمام

اگر لوله کشی ها در حمام چکه می‌کنند، باید اتصالات محکم شوند و برای رفع این مشکل می توان از نوار پلاستیکی استفاده کرد. وقتی که در دوش حمام گرفتگی ایجاد می شود، انتقال آب آنطور که باید صورت نخواهد گرفت. در این مواقع برخی از افراد گمان می‌کنند، که ایراد و مشکل مربوط به لوله کشی ساختمان است. بنابراین قبل از اینکه لوله کش آورده شود، سردوش حمام باید مورد بررسی قرار بگیرد و در صورتیکه رسوبی در آن وجود داشته باشد، باید آنها را از بین ببرید.

رفع گرفتگی و انسداد لوله‌ها

در صورتی که برای رفع انسداد لوله ها از مواد شیمیایی نامناسب و بسیار قوی استفاده شود، ممکن است، که مشکل گرفتگی برطرف شود، اما مشکلات دیگری را به همراه خواهد داشت. استفاده کردن از این مواد علاوه بر اینکه به سلامت انسان ضرر دارد، باید هزینه بالایی را برای تهیه کردن آنها بپردازید. برای این که بتوانید انسداد لوله ها را برطرف نمایید می توانید از سرکه و جوش شیرین استفاده کنید. در ابتدا کمی جوش شیرین در لوله ریخته و پس از آن محلول سرکه و جوش شیرین را بریزید. با انجام دادن این کار گرفتگی لوله ها برطرف خواهد شد.

برطرف کردن نشتی لوله‌ها

چنانچه لوله نشتی داشته باشد به دیوار رطوبت خواهد داد‌. با توجه به مقدار آسیب و نشتی می‌توانید از پیچ، بست، نوار تفلون، چسب و نوار آب بندی استفاده کنید. در برخی مواقع امکان دارد که لوله‌های شوفاژ نشتی داشته باشند. برای رفع این مشکل استفاده از کمربند پلی اتیلن پیشنهاد می شود. وسایل دیگری مانند نوار تفلون و چسب نیز برای رفع این مشکل کاربردی خواهد بود. در صورتی که لوله ها نشتی داشته باشند موجب ایجاد لکه بر روی کف و گچ ساختمان خواهند شد و همچنین در شیرآلات فشار آب کاهش پیدا خواهد کرد. در این شرایط پمپ آب بدون اینکه شیری را باز کنید روشن می‌شود. عوامل مختلفی موجب نشتی آب در لوله های آب می گردند، که در ادامه به برخی از آنها اشاره می کنیم:

نشت لوله

کیفیت لوله ها پایین است

از عوامل بسیار مهم در بروز نشتی و ترکیدن لوله های آب کیفیت این لوله ها می باشد. لوله های مختلفی مثل لوله های پلاستیکی، فلزی، پنج لایه و پلیمری برای لوله کشی آب تولید می گردند و در بازار موجود هستند. نشتی و ترکیدگی در بیشتر مواقع در لوله های پلاستیکی و فلزی به خاطر یخ زدن لوله ها اتفاق می افتد. همچنین در صورتی که لوله آب گرم نشتی داشته باشد می توان گفت، که لوله در مقابل دمای زیاد آب مقاومت خوبی نداشته است.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  روش هایی برای جلوگیری از بالا زدن چاه فاضلاب

فشار مضاعف به لوله های آب

وقتی که لوله های آب در زیر مصالح زیاد قرار بگیرند و زمانی که لوله های آب در عمق مناسبی قرار نگرفته اند، مصالح ساختمانی به لوله ها فشار مضاعفی وارد می‌کند و در این شرایط اگر لوله آب ساختمان دارای کیفیت خوبی نباشد، احتمال به وجود آمدن مشکل چند برابر می‌شود.

یخ زدن لوله ها

یکی از دلایل مهم در نشتی و ترکیدگی لوله های آب، یخ زدگی لوله ها می باشد. این مشکل اکثراً در لوله های فلزی و پلاستیکی به خاطر نداشتن مقاومت خوب در مقابل تغییر دما اتفاق می افتد.

وقتی در لوله ها فشار آب ناگهان افزایش می‌یابد

وقتی که در لوله ها فشار آب ناگهان افزایش می یابد، می‌تواند موجب ایجاد نشتی و ترکیدگی لوله های آب ساختمان شود. در برخی مواقع با اتصال مجدد آب، فشار آب در لوله ها به صورت ناگهانی شدید می گردد. در صورت ضعیف بودن اتصالات ممکن است، که لوله ها دچار ترکیدگی و نشت شوند.

برای اینکه بتوانید مشکل ترکیدگی و نشت لوله‌های آب را برطرف نمایید، در ابتدا باید محل دقیق نشت لوله و ترکیدگی آن مشخص گردد. پس از آن با توجه به جنس لوله و نوع لوله کشی برای تعمیر و ترمیم لوله های ترکیده، باید اقدام نمایید. برای اینکه این مشکل دوباره به وجود نیاید، باید دلیل ترکیدن لوله آب را بیابید. این کار موجب خواهد شد، که در آینده هزینه های اضافه نداشته باشید. درصورتی که نشتی و ترکیدگی لوله آب به صورت اصولی برطرف نگردد، پس از مدتی دوباره با مشکل نشتی لوله ها روبرو خواهید شد.

برطرف کردن گرفتگی لوله فاضلاب

در صورتی که گرفتگی چاهک فاضلاب یا چاه فاضلاب در زمان مناسب برطرف نگردد، به مشکلی پرهزینه  تبدیل می‌شود. از روش های ساده و معمول که می‌توانید برای رفع گرفتگی لوله فاضلاب استفاده کنید این است، که آب گرم و سرکه را ترکیب کرده و به طور مداوم از آن استفاده نمایید. وقتی که این ترکیب در چاه ریخته می‌شود، چاهک دچار گرفتگی نمی گردد. به صورت معمول در سیفونی که در قسمت پایین چاهک وجود دارد، زباله، چربی و… جمع می گردد و موجب ایجاد انسداد در لوله ها می‌شود. بنابراین برای اینکه از این مشکل جلوگیری کنید، باید ترکیب سرکه و آب را حداقل هر ماه یکبار استفاده کنید و درون چاه فاضلاب بریزید. با انجام دادن این کار لوله های فاضلاب تمیز شده و از گرفتگی آنها جلوگیری خواهد شد. در صورتی که از سینک روشویی یا ظرفشویی آب به خوبی پایین نمی رود بهتر است، که سیفون آنها را باز کنید و کثیفی هایی که در آن وجود دارد را به خوبی پاک نمایید. برای این که در سینک ها گرفتگی ایجاد نشود، بهتر است هر چند وقت یک بار سیفون زیر روشویی و سینک را تمیز کنید. 

لوله کشی

رفع مشکلات لوله‌کشی با چسب لوله 

چسب های همه کاره برای برطرف کردن مشکلات لوله کشی ساختمان ها کاربرد دارد. مشکلاتی مثل نشت لوله با این چسب ها برطرف خواهند شد. در اکثر مواقع برای برطرف کردن مشکلات لوله کشتی می توانید از نوار تفلون به جای این چسب ها استفاده کنید. دسترسی به نوار تفلون راحت تر است و در همه خانه ها وجود دارد. وقتی که چند دور نوار تفلون بپیچید، نتیجه خوبی خواهید گرفت.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  طرز کار دستگاه لوله بازکنی | آموزش کار با دستگاه لوله بازکنی

استفاده از حرارت برای محکم کردن اتصالات لوله‌ها

در برخی مواقع هر چقدر که تلاش می کنید، نمی توانید لوله ها را محکم کنید یا ممکن است که اتصالات لوله ها خیلی محکم باشند و نتوانید آنها را باز کنید. در هر دو شرایط برای رفع مشکل می توان از حرارت استفاده نمود. برای انجام دادن این روش می توان از مشعل پروپان استفاده نمود و قبل از از اینکه لوله ها را به هم متصل نمایید، آنها را حرارت دهید. این راهکار برای لوله های فلزی استفاده می شود. استفاده کردن از این روش برای اتصالات و لوله های پلاستیکی و لوله های گاز خطرآفرین خواهد بود.

بررسی آب‌گرمکن

برای اطمینان از تنظیمات انجام شده باید ترموستات آبگرمکن را چک کنید. احتمال دارد، که رسوبات با سرعت زیاد در لوله ها به دلیل املاح موجود در آب، جمع شوند. برای اینکه رسوبات را از بین ببرید، باید هر سه ماه مخزن آبگرمکن را با آب بشویید. آبگرمکن خود را در ابتدا خاموش نمایید. لوله تخلیه آبگرمکن را به داخل سطل فلزی یا کاسه باز نمایید. انجام دادن این کار موجب خواهد شد، که رسوبات موجود در پایین و نزدیک مخزن حذف شوند، در نتیجه کارایی و عملکرد آبگرمکن بهتر خواهد بود.

لوله های یخ زده

همه لوله هایی که در برابر سرما قرار می گیرند، مثل لوله های پارکینگ و زیرزمینی، زیر شیروانی و… باید برای جلوگیری از یخ زدن عایق بندی شوند. وقتی که لوله ها قایق بندی می شوند، فقط یخ زدگی آنها به تاخیر خواهد افتاد. وقتی که برای مدت طولانی دما کم باشد، مقدار یخ و انسداد لوله ها بیشتر خواهد شد و در نتیجه جریان آب قطع می‌شود. وقتی که لوله ها دچار یخ زدگی می شوند، امکان ایجاد شکاف و ترک بیشتر شده و همچنین ممکن است، که اتصالات از یکدیگر جدا شوند.

در صورتی که برای مدت طولانی از خانه خارج می شوید، باید به نکات مهمی توجه داشته باشید. دمای سیستم گرمایشی خود را در پایین ترین حد تنظیم نمایید. همچنین می‌توانید آنها را بر روی تنظیمات یخ زدگی بگذارید. با انجام دادن این کار وقتی که دما به صورت چشمگیری کاهش پیدا می‌کند، به صورت اتوماتیک گرما در سیستم گرمایشی پخش خواهد شد. راهکار دیگر این است، که لوله ها را به صورت کامل تخلیه کرده و فلکه اصلی را ببندید.

برای اینکه آب را به جریان بیندازید و لوله های یخ زده را گرم کنید استفاده از سشوار راهکار مناسبی است. باید سشوار خود را روشن کرده و به طول لوله، فلکه اصلی یا شیر آب گرما دهید. همچنین می توانید درون لوله ها آب داغ بریزید و روی آنها حوله‌ی آب گرم بپیچید. نباید از چراغ جوشکاری استفاده شود، چون احتمال آتش سوزی به وجود می آید. همچنین چون چراغ جوشکاری گرمی زیادی دارد، موجب بالا رفتن دمای آب درون لوله ها شده و در نتیجه احتمال ترکیدن لوله ها بیشتر خواهد بود.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

رفع مشکلات لوله کشی ساختمان| ایرادات رایج لوله کشی ساختمان

امتیاز سردبیر

مجموع امتیازات

بررسی مشکلات مربوط به لوله کشی ساختمان

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا