تعمیرات سرمایش گرمایش

راهنمای استفاده درست از پنکه | انواع مختلف پنکه

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

روش استفاده درست از پنکه به یکی از دغدغه های افرادی تبدیل شده است که به تازگی این دستگاه را خریداری کرده‌اند. چنانچه از پنکه به درستی استفاده نشود ممکن است خیلی زود دچار اختلال شده و به تعمیر نیاز پیدا کند. بنابراین بهتر است روش اصولی استفاده از پنکه را بدانید و از آن درست استفاده کنید. ممکن است به نظر بیاید که پنکه یک وسیله بسیار ساده می باشد که البته این‌ طور هم هست اما استفاده درست از آن می‌تواند عمر این دستگاه را افزایش دهد.

نحوه استفاده اصولی از پنکه

در ادامه مطلب روش راه اندازی و استفاده درست از پنکه را توضیح داده ایم.

  • پیش از انجام هر کاری لازم است که پنکه را در محل مناسب قرار دهید.
  • اگر پنکه سقفی است باید روی سقف درست نصب گردد و چنانچه پنکه رومیزی است باید روی سطح ترازی قرار بگیرد.
  • پس از آن دوشاخه را به پریز متصل نمایید.
  • دکمه ای روی پنکه به نام On/Off قرار دارد که به برای روشن کردن دستگاه می باشد و با فشردن آن پنکه به کار می افتد.
  • چنانچه پنکه شما دکمه تنظیم سرعت باد دارد به کمک آن می توانید جهت چرخش و همچنین سرعت باد را تنظیم کنید تا کارایی بیشتری از آن دریافت نمایید.
  • پنکه هایی که دارای تایمر می باشند برای زمان هایی مناسب است که شما قصد دارید بخوابید. در این شرایط می توانید پنکه را روی زمان خاصی تنظیم کنید تا خاموش شود.

روش استفاده درست از ریموت پنکه

امروزه پنکه های جدیدی به بازار عرضه شده اند که دارای قابلیت های زیادی نسبت به پنکه های قدیمی می باشند. یکی از این ویژگی ها که طرفداران زیادی نیز دارد ریموت کنترل است. راهنمای استفاده درست از پنکه/انواع مختلف پنکهچنانچه این ویژگی برای شما هم اهمیت دارد می توانید پنکه ای خریداری کنید که دارای ریموت باشد و یا آنکه بتوانید از گوشی موبایل خود به عنوان کنترل برای آن استفاده کنید. با ریموت کنترل می توانید اقدامات مختلفی برای پنکه انجام دهید که در ادامه به بیان آن می پردازیم.

کنترل سرعت پنکه با ریموت کنترل

یکی از مهم‌ترین کارهایی که با ریموت کنترل پنکه می توانید انجام دهید تنظیم سرعت آن می باشد.

  • با فشردن دکمه speed روی ریموت می توانید به تنظیم هوای خنک و سرعت چرخش پره ها بپردازید. پنکه های سقفی که بر روی سقف نصب می‌شوند به کمک ریموت قابل کنترل می باشد و می توانید با آن سرعت حرکت کردن پره های پنکه را تنظیم نمایید.

کنترل از راه دور با ریموت

یکی دیگر از قابلیت هایی که ریموت کنترل دارد کنترل از راه دور می باشد و دیگر برای تنظیم کردن دستگاه نیازی نیست که به آن نزدیک شوید. شما می توانید از اتاق خواب خود و یا آشپزخانه و یا حتی پشت میز کار فرمان مورد نظر خود را به پنکه بدهید و آن را تنظیم نمایید.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  سیستم گرمایش از کف چیست ؟ بهترین لوله برای گرمایش از کف

کنترل پنکه با بلوتوث

برخی از پنکه ها دارای ویژگی هستند که می توانند به گوشی موبایل متصل شوند. در این صورت شما می توانید بدون استفاده کردن از ریموت از طریق بلوتوث به پنکه متصل شده و فرمان های لازم را به آن صادر کنید. از مزایای استفاده از این روش امکان کنترل کردن راحت سرعت و همچنین روشن و خاموش کردن دستگاه می باشد. علاوه بر آن می توانید تنظیمات دلخواه را نیز روی آن که انجام دهید.

کنترل کردن پنکه از طریق wifi

پنکه های جدید و مدرن که در بازار وجود دارند امکان متصل شدن به وای فای خانه را نیز دارند به همین خاطر شما می توانید اپلیکیشن هایی که برای این مورد وجود دارند را نصب کرده و از طریق گوشی خود به پنکه متصل شوید و دستورات لازم جهت تنظیمات سرعت، تایمر، روشن و خاموش کردن پنکه را ارسال نمایید. برخی از پنکه هایی که به وای فای متصل می شوند می توانند پیام صوتی را نیز دریافت کنند و با این قابلیت شما می توانید با فرمان صوتی به تنظیم آن بپردازید.

نکات اصولی در استفاده از پنکه

حالا که با روش استفاده درست از پنکه آشنا شدید لازم است نکات ایمنی مربوط به آن را نیز بدانید. با رعایت این نکات می‌توانید عمر پنکه خود را افزایش دهید.

  • اگر کودک نوپا و خردسال در خانه دارید بهتر است پنکه زمینی خریداری نکنید زیرا کنجکاوی کودک ممکن است منجر به آسیب های جسمی برای او شود.
  • اگر پنکه شما خراب شد و مهارت کافی برای تعمیر آن را ندارید بهتر است از دستکاری کردن آن خودداری کرده تا آسیب بیشتری به پنکه وارد نشود.
  • هر زمان که قصد تمیز کردن پنکه را داشتید نخست باید آن را از برق جدا کنید.
  • پنکه نباید در مقابل منابع گرمازا مثل اجاق گاز و … قرار بگیرد.

راهنمای استفاده درست از پنکه/انواع مختلف پنکه

  • دقت کنید هنگامی که پنکه روشن است آن را در مکانی قرار ندهید که چیزی در پره های آن گیر کند.
  • پنکه را زیر نور خورشید قرار ندهید.
  • از آویزان کردن هر جسمی روی پنکه خودداری نمایید.
  • چنانچه سیم پنکه آویزان است بهتر است آن را جمع کنید تا پای کسی به آن گیر نکند و برق پنکه قطع نشود.
  • اگر سیم پنکه دچار پارگی و یا آسیب شده است حتماً آن را تعویض کنید تا موجب برق گرفتگی افراد نشود.
  • قبل از آن که پنکه را جابجا کنید حتما آن را از پریز جدا کنید.
  • محل قرار گرفتن پنکه باید کاملاً صاف و تراز باشد.
  • هنگام کار کردن پنکه چیزی داخل پره های آن قرار ندهید.
  • چنانچه متوجه ایرادی در کار پنکه شدید آن را سریع خاموش کنید و از برق جدا کنید و از یک تعمیرکار بخواهید که به بررسی آن بپردازد.

انواع مختلف پنکه و ویژگی های هر کدام

پنکه به عنوان یکی از پرکاربردترین لوازم خانگی به شمار می‌آید و وسایل سرمایشی مختلفی در بازار لوازم خانگی وجود دارد که از آنها می توانیم به کولر آبی و کولر گازی پنکه اشاره کنیم. با وجود آنکه تجهیزات بسیار پیشرفته ای به بازار عرضه شده است پنکه همچنان دارای محبوبیت خاصی بین کاربران می باشد. به ویژه در مناطقی که آب و هوای آنجا مرطوب است و نمی توانند از کولر آبی استفاده کنند پنکه می تواند بسیار موثر باشد. علاوه بر آن به علت ابعاد کوچکی که دارد حمل و نقل آن نیز بسیار آسان است. به طور کلی می توانیم بگوییم پنکه ها در انواع صنعتی و خانگی به بازار ارائه شده اند. پنکه های خانگی دارای سه مدل ایستاده دیواری و سقفی می باشند که در منازل، ادارات و … کاربرد دارند. برخی از پنکه های صنعتی نیز هستند که بسیار بزرگ و غول پیکر بوده و در کارگاه ها و کارخانه ها کاربرد دارند.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  مراحل اسید شویی فن کویل در خانه

پنکه ایستاده

همانطور که گفتیم پنکه ها دارای انواع مختلفی هستند که یکی از آنها پنکه ایستاده می باشد. پنکه های ایستاده نیز دارای دو نوع پایه بلند و پایه کوتاه می باشند. این پنکه ها به راحتی قابل حمل و نقل هستند و می توانید آن را به مکان‌ های مختلفی انتقال دهید.

پنکه رومیزی

این پنکه به طور معمول از نوع خازن دار تک فاز می باشد و معمولاً قطر پره های آن از ۱۲ اینچ بزرگتر است. مانند پنکه مدیا و پنکه پارس خزر. پنکه رومیزی طوری طراحی شده که بتوانید آن را به راحتی روی میز کار و یا هر جای دیگری قرار دهید. پنکه هایی که دارای پره های بزرگ هستند و روی میز قرار می گیرند می توانند باعث به هم ریختن وسایل میز کار و کاغذ های شما شوند. پس به این نکته در هنگام خرید دقت کنید.

پنکه دیواری

یکی دیگر از انواع مختلف پنکه ها پنکه دیواری می باشد که ساختاری شبیه به پنکه ایستاده دارد. اما برخلاف پنکه ایستاده پنکه دیواری روی دیوار قرار گرفته و قابلیت حمل و نقل و جابجایی را ندارد. از مزایای پنکه دیواری در دسترس نبودن کودکان می باشد و برای آنها خطری نخواهد داشت. پنکه دیواری را می‌توانید با ریموت کنترل دستگاه کنترل نمایید.

پنکه سقفی

یکی از انواع پنکه، پنکه سقفی می باشد و همانطور که از اسمش پیداست روی سقف نصب خواهد شد. بعضی از آنها را نیز می توانید زیر لوستر نصب کنید. این پنکه ها هم مانند دیگر مدل ها دارای ۳ درجه متفاوت جهت خنک کردن محیط می باشند. موتور پنکه سقفی از نوع خازن دار تک فاز می باشد و این پنکه ها در مدل های مختلف ۳ پره، ۴ پره و ۵ پره تولید شده اند.

معیارهای مهم برای خرید پنکه

در ادامه مطلب با معیارهای مهمی برای خرید پنکه آشنا می شوید.

  • یکی از این معیارها اندازه پنکه می باشد. قبل از خرید باید به فضایی که قرار است پنکه را در آنجا استفاده کنید دقت کنید و بر اساس آن به خرید پنکه اقدام نمایید. چنانچه مکان شما بزرگ می باشد باید پنکه ای خریداری کنید که ابعاد بزرگتری داشته باشد.

راهنمای استفاده درست از پنکه/انواع مختلف پنکه

  • معیار دوم برای خرید پنکه وزن آن می باشد. بهتر است پنکه ای خریداری کنید که قابل جابجایی و حمل و نقل باشد و به راحتی بتوانید آن را در طول روز به جاهای مختلفی برده و از آن استفاده کنید.
  • معیار سوم امکان تنظیم سرعت دستگاه می باشد. هر چقدر که دکمه های تنظیم سرعت در پنکه بیشتر باشد کارایی بیشتری خواهد داشت.

کلام آخر

در این مقاله از ایبک امداد به بررسی یکی از سیستم های سرمایشی که بسیار پرطرفدار می باشد پرداختیم. پنکه مزایای بسیار زیادی دارد و علاوه بر قیمت مناسب و حمل و نقل آسان می تواند سیستم سرمایشی مناسبی برای افراد باشد. روش اصولی استفاده از پنکه در این مقاله بیان شده است. جهت تعمیر انواع مختلف پنکه می توانید با تعمیرکاران و تکنسین های ماهر ایبک امداد ارتباط برقرار کنید.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

راهنمای استفاده درست از پنکه

امتیاز سردبیر

مجموعامتیاز سردبیر

راهنمای استفاده درست از پنکه | انواع مختلف پنکه

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا