خدمات باربری و اسباب کشی

چک لیست اسباب کشی | مراحل اسباب کشی و جابجایی

چک لیست اسباب کشی | مراحل اسباب کشی و جابجایی، نکات مهم جابجایی

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

اسباب کشی از جمله کارهای پردردسر می‌باشد. جابجایی نیاز به مقدمات اولیه داشته و چنانچه کارها مطابق با برنامه‌ریزی و لیستی که از پیش تعیین شده است، انجام نگردد، در زمان اسباب کشی با مشکلات زیادی رو به رو خواهید شد. اسباب کشی چند مرحله دارد، که در هر مرحله باید موارد مهم آن را با دقت انجام داده و به پایان برسانید، تا انجام دادن این کارها بر روی یکدیگر انباشته نشود و طبق برنامه همه چیز به خوبی پیش رود.

وقتی که کارها را با توجه به چک لیست انجام می‌دهید، به آرامش خاطر رسیده و جابجایی شما به منزل جدید لذت بخش خواهد بود. همچنین وقتی که زمان چیدن لوازم می‌رسد، دیگر نیازی به سرویس و تعمیر تأسیسات نخواهید داشت.

اسباب کشی

مراحل اسباب کشی

همانطور که گفته شد اسباب‌کشی مراحل گوناگونی دارد، که باید یک به یک انجام شود. اولین اقدام این است، که خانه جدید خود را انتخاب کنید. این خانه باید با استاندارد هایی که در نظر شما است، مطابقت داشته باشد و فضای آن کافی بوده و موجب ایجاد آرامش در شما شود.

ظاهر خانه جدید را بررسی نمایید

وقتی که خانه جدید خود را انتخاب کردید، باید وضعیت ظاهری آن را به صورت کامل مورد بررسی قرار دهید. چنانچه خانه به بازسازی نیاز دارد، با افرادی که در این زمینه کارشناس هستند، مشورت نمایید، تا راهکارهایی را به شما نشان دهند، که در زمان کمتر و هزینه مقرون به صرفه تغییرات مورد نظر شما بر روی خانه جدید اعمال گردد.

در برخی مواقع وضعیت خانه جدید از نظر شما قابل قبول بوده و فقط دیوارهای ساختمان نیاز به نقاشی دارند. در این حالت باید از افرادی که در نقاشی ساختمان استاد هستند، کمک بگیرید، تا دیوارها با روش های اصولی و صحیح رنگ آمیزی گردند.

بررسی تاسیسات خانه جدید

پس از انتخاب خانه جدید و بررسی ظاهری آن نوبت به بررسی تاسیسات آن می‌رسد. تاسیسات خانه جدید شامل انواع رادیاتور ها، آبگرمکن، پکیج دیواری، کولر آبی، کولر گازی، دوربین مداربسته و خدمات برق ساختمان می باشد. قبل از اثاث کشی و جابجایی باید این تجهیزات همگی کنترل شوند.

سرویس پکیج و آبگرمکن: پکیج و آبگرمکن ازجمله لوازم گرمایی می باشند، که در صورتی که به موقع سرویس نشوند، خطرآفرین بوده و مشکلاتی به وجود خواهد آمد. این موارد را باید به صورت مرتب سرویس نمایید، تا در مصرف انرژی صرفه جویی شده و عملکرد بهتری داشته باشند. قبل از اینکه برای جابجایی اقدامی انجام دهید، با سرویسکاران تماس حاصل کرده و در مورد سرویس آبگرمکن و پکیج مشورت نمایید و از او برای این کار کمک بگیرید.

کنترل فر و اجاق گاز: برخی از منازل فر توکار دیواری و اجاق گاز رومیزی دارند، که در این شرایط حتماً باید قبل از اسباب کشی هر دوی این موارد را سرویس کرده و کنترل نمایید، تا پس از اسباب کشی نیازی به تعمیر و سرویس این لوازم نباشد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  روش های کاربردی اسباب کشی به ساختمان بلند مرتبه

هواگیری و بررسی رادیاتور: رادیاتور ها نیاز به هواگیری و سرویس خواهند داشت، تا بتوانند گرمای مورد نیاز را تولید کنند. در مواقعی که رادیاتورها موردبررسی قرار نگیرند امکان دارد، که از عملکرد آن رضایت نداشته باشید. بنابراین برای اینکه از اسباب کشی خود پشیمان نشوید، باید رادیاتورها را بررسی نموده و در صورت لزوم آنها را هواگیری نمایید.

سرویس و بررسی کولر آبی: در صورتی که در آغاز سال اسباب کشی دارید، باید قبل از این که اقدامی انجام دهید، سرویس و بررسی کولر آبی را در چک لیست خود قرار دهید. سرویس کردن این دستگاه کار دشواری نخواهد بود و امکان دارد، که خودتان نیز بتوانید این کار را انجام دهید، اما اگر زمان و مهارت کافی ندارید بهتر است، که از افرادی که در این زمینه دانش و تخصص دارند کمک بگیرید، تا سرویس کولر آبی شما به صورت اصولی انجام شود.

سرویس و بررسی کولر گازی: جابجایی و سرویس کردن کولر های آبی کار راحتی بود، اما در مورد کولر گازی این کار بسیار حساس است. سرویس و جابجا کردن کولر گازی را خودتان نمی توانید انجام دهید. بلکه باید تعمیرکاران و کارشناسان کولر گازی این کار را انجام دهند. در صورتی که کولر گازی به صورت غیر اصولی جابجا شود، گاز آن تخلیه خواهد شد و هزینه سنگینی را برای شارژ مجدد گاز باید پرداخت نمایید. بنابراین قبل از سرویس و جابجایی کولر گازی با تعمیرکاران این دستگاه تماس حاصل کنید.

کنترل برق ساختمان: یکی دیگر از موارد بسیار مهم در چک لیست اسباب کشی خدمات برق ساختمان می باشد. چنانچه در سیستم برق ساختمان مورد نظر کوچکترین مشکلی وجود داشته باشد امکان دارد، که همه لوازم برقی شما دچار مشکل شده و یا بسوزد. بنابراین حتماً باید این کار را انجام دهید. چون اگر بعد از اسباب کشی متوجه شوید، که اتصالی در برق ساختمان وجود دارد، برای برطرف کردن این مشکل دردسرهای زیادی خواهید داشت.

همچنین باید روشنایی خانه را نیز بررسی نمایید. لوستر ها و لامپ های روشنایی را کنترل نموده و مطمئن شوید، که سوختگی، شکستگی و عیبی نداشته باشند. باید بدانید، که بررسی برق ساختمان حتماً باید توسط افراد متخصص انجام شود. در غیر این صورت دستکاری کردن سیستم برق ساختمان خسارت های مالی و جانی بسیار زیادی را در بر خواهد داشت.

کنترل دوربین مدار بسته و سیستم حفاظتی: بعضی از ساختمان ها و منازل دارای دوربین های مداربسته و سیستم حفاظتی می‌باشند. این سیستم ها بسیار حساس بوده و حتماً باید بررسی آنها توسط کارشناس انجام شود. پیشنهاد می گردد برای اینکه امنیت خانواده شما حفظ شود، از سیستم حفاظتی در ساختمان خود استفاده نمایید. با انجام دادن این کار لوازم و اعضای خانواده شما از دستبرد افراد سارق محافظت خواهند شد. بنابراین باید دوربین مداربسته و سیستم حفاظتی در ساختمان را بررسی کرده و آنها را نصب نمایید.

اسباب کشی

بسته بندی لوازم در اسباب کشی

از مدت ها قبل باید به اسباب کشی خود فکر کنید و تعدادی چسب، کارتون، نایلون حبابدار، برچسب، ماژیک و طناب برای بسته بندی کردن لوازم منزل خود آماده نمایید.

جعبه ابزار را دم دست قرار داده و آماده کنید، تا وقتی که نیازی به آن داشته باشید به راحتی استفاده کنید.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  مهمترین نکات در زمان جابجایی بوفه و کمد

همچنین بهتر است، که چند لامپ اضطراری نیز در دسترس داشته باشید.

وسایلی که استفاده نمی کنید و کاربردی برای شما ندارد، باید فروخته شده یا دور انداخته شوند.

لباس هایی که کهنه هستند و نمی توانید دیگر از آنها استفاده کنید را نباید به ساختمان جدید ببرید.

مدرک های بسیار ارزشمند خود را محلی امن باید نگهداری نمایید.

لوازمی که شکستنی هستند را از دیگر لوازم جدا نموده و روی کارتون آنها عبارت شکستنی را بنویسید.

تا جایی که امکان دارد کارتون ها را به صورت سبک بسته بندی نمایید.

لوازمی که امکان دارد در همان روز اول اسباب کشی به آنها نیاز داشته باشید و پرمصرف هستند را در یک کارتن قرار داده و با برچسب آنها را مشخص کنید.

مواد شوینده را در بسته های جداگانه و مشخص باید قرار دهید.

هر کدام از کارتون ها را نامگذاری نموده و بر روی آنها محتویات درونشان را یادداشت نمایید. بهتر است، که بر روی کارتون ذکر کنید لوازم مربوط به کدام اتاق در آن قرار دارد، تا از ابتدا در همان اتاق قرار داده شود.

لوازم الکترونیکی ساختمان را در جعبه های مخصوص قرار دهید، تا آسیبی نبینند. در صورتی که این لوازم الکترونیکی شما دارای جعبه نیستند و جعبه های آنها را دور انداخته اید، باید آنها را در نایلون حبابدار یا پارچه های بزرگی قرار داده و در سبد ها و جعبه های بزرگ بپیچید. کشو های کمد های خود را می توانید با استفاده از چسب محکم نمایید، تا در هنگام اسباب کشی باز نشوند.

انتخاب شرکت خدماتی برای اسباب کشی

باید از چند وقت پیش از اسباب کشی با شرکت خدماتی مورد نظر خود تماس حاصل کرده و هماهنگ شوید. ساعت و تاریخ دقیق اسباب کشی و جابجایی را به شرکت اعلام کرده تا در روز اسباب کشی با مشکلی روبرو نشوید. در صورتی که ناهماهنگی به وجود آید، تاثیر منفی بر روحیه شما خواهد داشت.

از طرفی باید ماشینی را برای جابجا کردن وسایل خود استفاده نمایید، که همه لوازم شما در آن جا شود. در صورتی که خودرو اشتباه انتخاب نمایید اسباب کشی  شما چند مرحله خواهد شد و این هزینه های زیادی برای شما خواهد داشت.

کنترل منزل قدیمی

برای اینکه منزل قدیمی را کنترل کنید چک لیست آماده نمایید. پس از تخلیه کردن ساختمان نباید آن را به خرابه تبدیل نمایید. شما در مقابل منزلی که ساکن در آن بودید، مسئول می باشید و باید مثل روز اول آن را به به صاحب خانه خود تحویل دهید.

  • لامپ ها و سیستم روشنایی را کنترل نمایید.
  • دیوارهای آن را چک کنید در صورتی که خرابی و تخریبی وجود داشته باشد، باید آنها را باز سازی نمایید.
  • اطمینان حاصل کنید، که شیشه پنجره ها سالم است.
  • سرویس بهداشتی و حمام را بررسی نمایید، که چیزی در آنجا جا نماند.
  • از خالی بودن کمد دیواری و کابینت ها اطمینان حاصل کنید.
  • آبگرمکن و پکیج را خاموش کنید و فلکه اصلی آب و گاز و شیر ها را بسته و برق اصلی ساختمان را قطع نمایید.

همه مواردی که در این مطلب به آنها اشاره شد، برای آرامش خاطر و اسباب کشی راحت تر می باشد. با داشتن چک لیست دقیق و برنامه ریزی اسباب کشی برای شما کار استرس آوری نخواهد بود.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

چک لیست اسباب کشی | مراحل اسباب کشی و جابجایی

امتیاز سردبیر

مجموع امتیازات

بررسی مراحل اسباب کشی و چک لیست اسباب کشی

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا