دیجیتال

چگونه نام شبکه وای فای را تغییر و پنهان کنیم | تغییر نام شبکه وای فای

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

می دانید که وقتی می خواهید به یک شبکه وای فای وصل شوید، از طریق نام آن، شبکه مد نظر را جستجو می نمایید. اکثرا می دانید که نام مودم تغییر می کند برای عوض کردن نام شبکه وای فای البته در قسمت صفحه مخصوص مدیریت مودم روتر، هیچ کار خاصی انجام نمی شود، به خاطر این که در قسمت پنل، گزینه ای به اسم، نام شبکه و یا Network name وجود ندارد.به جای نام شبکه گزینه ی SSID وجود دارد که از طریق آن می توانید اسم شبکه وای فای خود را مشخص کنید.

مخفی کردن نام شبکه وای فای مزایایی دارد که هر کسی به راحتی نمی تواند به مودم شما متصل شود و امنیت شبکه شما را بالا می برد، اما به یاد داشته باشید مخفی کردن شبکه، به طور کامل شبکه شما را از دسترس خارج نمی کند.

شبکه های وای فای که در نزدیکی شما قرار دارند همه ی آن ها، از طریق SSID شناسایی می شوند؛ وقتی که بر روی وای فای گوشی و یا کامپیوتر خود گزینه اتصال و یا Connect می زنید، فهرستی از اسامی شبکه های وای فای نزدیک شما را نشان می دهد و به طور کلی می توان گفت همان نام هایی هستند که زیر نظر SSID روی شبکه وای فای تنظیم شده اند.

نام شبکه و یا همان SSID، حداکثر ۳۲ حرف را پذیرش می نماید و همچنین به بزرگ بودن و کوچک بودن حروف انگلیسی حساس می باشد، برای مثال عبارت های: MyWiFiNetwork و mywifinetwork دو عبارت کاملا متفاوتی از نظر حروف بزرگ و کوچک می باشند.

در SSID به هیچ عنوان قادر نخواهید بود از کاراکتر های به ویژه ای مانند(٪، #،@،*،$و…..) استفاده نمایید، ولی از فاصله و یا Space می توانید استفاده کنید.

آموزش تغییر دادن SSID

ابتدا باید بتوانید وارد پنل تنظیمات مودم روتر شوید. به طور معمول، آدرس ورود به پنل مودم، ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ و همچنین نام کاربری و رمز عبور آن، admin می باشد. اگر گزینه ها در غیر این صورت باشد، در پشت مودم درج می شود.

اما قبل از شروع به کار بدانید که تنظیمات SSID در هر برند مودمی کمی فرق دارد. اما معمولا این گزینه ها را می توان در زیر شاخه ی Wireless گزینه Wireless Network یا SSID را بیابید. البته برای اینکه بتوانید به طور دقیق وارد تنظیمات مودم شوید بایستی نام مودم را در گوگل سرچ کنید تا جزئیات بیشتری به شما نشان داده شود.

تغییر نام شبکه وای فای

چگونه SSID را مخفی کنیم

مخفی کردن SSID یک کار بسیار آسانی است، و در حد برداشتن تیک یه گزینه است، در پنل های مودم اغلب گزینه ای به اسم های Visibility Status یا SSID Broadcast و یا Hide SSID وجود دارد که با انتخاب کردن هر یک از آن ها می توانید شبکه خود را مخفی کنید.

آموزش متصل شدن به یک شبکه مخفی وای فای

برای وصل شدن به یک شبکه وای فای نیاز به یکسری اطلاعات دارید که در ادامه برخی از آن ها را به صورت خلاصه وار برای شما شرح داده ایم.

وصل شدن به شبکه مخفی مودم با ویندوز ۱۰

روی گزینه WiFi کلیک کنید اگر یک شبکه مخفی وجود داشته باشد، عبارت Hidden Network در لیست شبکه های موجود نمایان می شود و روی آن هم کلیک کنید، در این مرحله بایستی نام شبکه و رمز عبور را در شیلد های مخصوص وارد کنید، در این بخش باید جزئیات SSID را بدانید و آن ها را باید با حروف بزرگ و کوچک و رعایت فاصله وارد کنید.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  عملکرد دکمه share ایکس باکس | ثبت و اشتراک‌گذاری ویدیوها و عکسها در ایکس باکس

تغییر نام شبکه وای فای

وصل شدن به شبکه مخفی مودم با ویندوز ۷، ۸، ۸.۱ و ۱۰

با استفاده از یک کنترل پنل می توانید به شبکه مخفی مودم وصل گردید، در این مرحله فایل اکسپلورر را باز کنید و در نوار، آدرس زیر را کپی نمایید:
Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center
و پس از این مراحل،باید گزینه ی Set up a new connection or network انتخاب کرده و پس از کلیک کردن پنجره جدیدی باز می شود و سپس گزینه ی، Connect to a network select Manually را انتخاب نمایید. در این قسمت باید نام و همچنین رمز عبور مربوط به وای فای خود را وارد نمایید.

انواع مودم ها

مودم ها انواع مختلفی دارند در این بخش از مقاله می خواهیم به سه نوع از مودم ها بپردازیم:

  • مودم خارجی
  • پی سی کارد
  • مودم داخلی

مودم خارجی چه می باشد

مودم های خارجی دستگاه های مستقلی هستند، و به علت اینکه این مودم مستقل است  و نیازی به اتصال فیزیکی با سیم به درون کیس ندارد، ساده تر هستند. همچنین منبع تغذیه مخصوص به خود را دارند. و به صورت کابل و یا با استفاده از وای فای به  دستگاه رایانه وصل می شود، و همین طور از یک کابل از راه خطوط تلفن به سوکت مودم وصل می شود.

زمانی که به اینترنت نیاز ندارید بهتر است مودم را خاموش کنید. در این نوع از مودم ها، توانایی این را دارید که امنیت مودم خود را بالا ببرید. این مدل از مودم ها، از انرژی برق دستگاه استفاده ای نمی نمایند. و همچنین از چراغ های مودم می توانید متوجه وضعیت اتصال اینترنت شوید.

پی سی کارد چیست

این نوع از مودم ها برای لپ تاپ ها ساخته شده اند و سایز این کارت ها به اندازه یک عدد کارت بانکی می باشد، و داخل اسلات PC Card موجود در Notebook ها یا کامپیوتر ها قرار می گیرد و هر وقتی که نیازی به مودم ندارید، می توانید آن را از لپ تاپ خود جدا کنید.

به طور کلی مودم های مربوط به PC Card ترکیب شده از دو نوع از مودم های خارجی و داخلی است، و به طور مستقیم داخل پورت های دستگاه لپ تاپ قرار می گیرند، و به خاطر همین برای اتصال آن نیازی به کابل ندارید ولی اگر می خواهید به خط تلفن وصل شوید بایستی با کابل وصل شوید.

مودم داخلی چه می باشد

این نوع از مودم ها همانطور که از نامشان پیدا است در داخل سیستم کامپیوتر قرار می گیرند.این مودم ها به حالت یک تراشه جداگانه و یکپارچه، بر یکی از اسلات های درونی کیس رایانه در درون سیستم قرار می گیرند.

این تراشه از همان ابتدا روی دستگاه نصب است، برای مثال تلفن های همراه دارای مودم داخلی هستند که باعث وصل شدن به اینترنت از طریق اپراتور های تلفن همراه می شود.مودم های درونی با دستگاه کامپیوتر شباهت بیشتری دارند.

این قطعه تا وقتی که از اینترنت استفاده کنید فعالیتش را ادامه می دهد و زمانی که نیازی به اینترنت نداشته باشید فعالیتش تمام می شود. گفتنی است که مودم های داخلی ارزان تر از مودم های خارجی هستند ولی تفاوت قیمت آن چنانی هم ندارند.

اما بهتر است بدانید مودم های داخلی معایبی هم دارند، طوری که اگر مکانی که شما در آن جا قرار دادید آنتن نداشته باشد اینترنت شما هم فعالیتی ندارد و کار نمی کند. برای تعمیر یا جایگزین کردن مودم جدید،باید درب کیس کامپیوتر را باز کنید و و مودم را تعویض کنید.

انواع دیگری از مودم ها شامل:

  • مودم فیبر نوری
  • مودم TD_LTE
  • مودم ADSL
  • مودم ۴G
  • مودم WiMAX
  • مودم VDSL
مودم ADSL چیست

امروزه اکثر افراد از مودم ADSL استفاده می کنند.و ارتباط دستگاه مودم با شرکت های سرویس دهنده و پشتیبانی اینترنت و با کمک از یک پورت وصل شده به شبکه تلفن همراه انجام می گیرد و مواقعی که سرویس دهنده اطلاعات مربوط به پیکربندی را تایید کند. می توانید به اینترنت متصل شوید.

مودم VDSL چه می باشد

در واقع VDSL نسل جدیدی از DSL است، این مودم ها با سیم های مسی کار می کنند و همچنین نسل بعدی ADSL هستند، این مدل از مودم ها پهنای باند ۵۲ مگابایت بر ثانیه را پشتیبانی می کنند و آپلود ۱۶ مگابایت در ثانیه را برای کاربران فراهم می کنند.این مودم از مودم ADSL قوی تر است و در حالت تئوری گفته می شود این مدل از مودم ها تا ۳۰۰ مگابایت بر ثانیه را هم پشتیبانی می کنند.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  بتل رویال چیست | بهترین بازی های بتل رویال
مودم ۴G چه کاربردی دارد

اینترنت های ۵G، ۳G و LTE به صورت بی سیم در گوشی های همراه ارائه می شود.برای منتقل کردن این داده ها در این شبکه به ایستگاه های فرستنده امواج نیاز دارید که اپراتور ها سعی می کنند، تعداد این ایستگاه ها را افزایش دهند، تا سرعت اینترنت را بالا ببرند.نسخه های مختلف ۴G و LTE در پهنای باند متفاوت هستند.

بهترین برند های مودم

در بازار انواع و اقسام مودم ها وجود دارد ولی در این بخش از مقاله می خواهیم به بهترین های آن ها بپردازیم.بهترین آن ها: D-Link، TP-ZyxEL ، Tenda ، Asus است که مورد توجه بسیاری از کاربران قرار گرفته است.

نکته های کلیدی برای نگهداری از مودم و روتر

در موارد زیر می خواهیم به شما بگوییم که چطور از مودم خود نگهداری کنید:

۱-تمیز کردن مودم و جلوگیری از ورود گرد و غبار

گرد و غبار باعث خراب شدن دستگاه های الکترونیکی می شود. هرگز اجازه ندهید گرد و غبار وارد مودم شود، هر دو هفته یک بار مودم و روتر خود را به خوبی تمیز کنید، در این روش پارچه نرمی بردارید و با کمی آب آن را خیس کنید و روی بدنه دستگاه بکشید، و حتما به سمت منافذ و شیار های پشت، زیر و کنار های روتر بروید و آن ها را تمیز کنید.

البته می توانید از وسیله ای به نام گوش پاک کن ها نیز برای تمیز کردن شیار ها استفاده کنید، افرادی که وارد هستند می توانند درپوش مودم یا روتر را بردارند و داخل جعبه را هم تمیز کنند. سعی کنید مودم را در جایی قرار ندهید که در معرض گرد و خاک قرار گیرد، زمانی که به آن نیاز ندارید آن را داخل جعبه بگذارید و یا روی آن کاور و پارچه بیندازید.

۲-خنک کردن مودم

مودم ها در هنگام کار گرما تولید می کنند، مودم را در محیطی قرار دهید که دور از گرما باشد و هوا در جریان باشد تا دستگاه بتواند با تهویه هوا حرارت را خارج کند. اگر مودم را در داخل کمد، سقف کمد، داخل جعبه و مکان های کوچک قرار دهید زود تر خراب می شود. مودم را در معرض نور مستقیم خورشید قرار ندهید و از قرار گرفتن آن در نزدیکی لپ تاپ و …. خودداری کنید.

۳-خاموش کردن مودم در مواقع غیر ضروری:

مواقعی که به مودم نیاز ندارید بهتر است که آن را خاموش کنید. روشن ماندن طولانی مدت مودم، باعث کاهش طول عمر آن می شود. خاموش کردن مودم یک مزیت دیگری هم دارد، و آن جلوگیری از هک وای فای و سرقت اینترنت می باشد.

۴-جلوگیری از ضربه زدن به مودم

برخی از افراد با مودم مانند گوشی و تبلت رفتار می کنند و هر مکانی که می روند مودم را در کیف و ساک خود قرار می دهند و باعث ضربه زدن به آن می شوند. مودم ها در برابر ضربه و فشار مقاوم نیستند و زودتر خراب می شوند تا حد امکان آن ها را کم تر جا به جا کنید، و یا اگر هم جا به جا می کنید بهتر است داخل جعبه باشد. مراقب باشید بر روی مودم ها مایعات نریزید و بر روی آن ها اجسام سنگین قرار ندهید.

سخن آخر

در مجموع اگر مودم شما خراب شد و کار نکرد و در تنظیمات آن مشکلی پیش آمد می توانید با مجموعه ما تماس بگیرید تا کارشناسان ماهر مجموعه ایبک امداد ، در کوتاه ترین زمان ممکن حضور خود را به شما برسانند.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

تغییر نام شبکه وای فای

امتیاز سردبیر

مجموع امتیازات

چگونه نام شبکه وای فای را تغییر و پنهان کنیم | تغییر نام شبکه وای فای

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا