تعمیراتتعمیرات ساختمان

بررسی فلاش تانک های توکار، معایب و مزایای آن

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

امروزه دارا بودن خانه مدرن و پیشرفته به دور از تصور نیست و می‌توان گفت که دست یافتن به آن تا حدودی ساده به نظر می رسد. اثرات تکنولوژی ممکن است در هر قسمت از خانه به چشم بخورد. به طور معمول وقتی صحبت از تکنولوژی در منزل به میان می‌آید، تصور افراد بیشتر به سمت سالن پذیرایی و آشپزخانه کشیده می‌شود و کمتر کسی  فکر یک سرویس بهداشتی مدرن و پیشرفته می‌افتد. اما یک فلاش تانک توکار می تواند چنین امکانی را برای سرویس بهداشتی فراهم کند.ایبک امداد در این مطلب به بررسی فلاش تانک های توکار، معایب و مزایای آن پرداخته است.اگر خواهان اطلاعاتی در این زمینه می باشید با ما تا انتهای مطلب همراه باشید.

فلاش تانک چیست؟

فلاش تانک وسیله‌ای جهت ذخیره آب می باشد که برای شستشوی توالت به کار می رود. معمولاً جنسش از پلاستیک و یا فلز است. این که در سرویس بهداشتی منزل یا محل کار خود یک سیفون توکار داشته باشید احتمالا برایتان بسیار جالب است. اما باید با معایب این وسیله شیک و جذاب نیز آشنا شوید. یکی از اساسی ترین معایب این نوع فلاش تانک این است که با نصب آن داخل دیوار، در صورت خرابی، دسترسی به تجهیزات داخلی آن سخت خواهد بود و نمی توانید مشکل آن را به راحتی برطرف کنید.

توصیف کامل فلاش تانک توکار

وقتی وارد یک خانه نوساز می شوید و یا اینکه قصد دارید منزل خودتان را بازسازی کنید و از نو بسازید، دوست دارید که تمام وسایل موجود در آن هم بسیار نو شیک و متناسب با فضا باشد. انتخاب این وسایل بسته به علایق هر فرد بوده و در واقع سلیقه ای می‌باشد. سیفون توکار هم یکی از وسایلی است که در سرویس بهداشتی نصب می‌شود و همچنین یکی از آیتم های ضروری برای این محیط به حساب می آید. این وسیله برای خانه های آپارتمانی ضرورت بیشتری دارد. چراکه سرویس بهداشتی در خانه های آپارتمانی در درون منزل قرار دارد. در این شرایط صدای بلند فلاش تانک می‌تواند سبب  سلب آسایش شما شود.  امروزه بیشتر مردم به سراغ تجهیزات به روز هستند و کمتر به سراغ وسایل قدیمی می روند. فلاش تانک توکار هم از وسیله های مدرن و به روز می باشد.
قبل از اینکه این وسیله را خریداری کنید باید از چگونگی کارکرد آن اطلاع داشته باشید تا بتوانید به راحتی از معایب و مزایای آن آگاه شوید و به راحتی خرید کنید. شما می توانید به راحتی عملکرد این دستگاه را حدس بزنید. این وسیله هم مانند فلاش تانک معمولی با شدت زیادی آب را از مخزن خود خارج می کند تا شستشو به خوبی انجام شود. این فلاش تانک داخل دیوار قرار داده می شود و جای اضافی درون سرویس بهداشتی را اشغال نمی کند. همچنین دارای دکمه هایی روی دیوار می باشد که می توانید با استفاده از آن ها کنترل آن را به دست گرفته و سیفون را استفاده کنید.

بررسی فلاش تانک های توکار، معایب و مزایای آن

تفاوت بین فلاش تانک توکار با فلاش تانک معمولی

همانطور که در بخش قبل به طور کامل توضیح داده شد، قطعاً به تفاوت اصلی بین فلاش تانک معمولی و توکار پی برده اید. در سرویس بهداشتی اکثر خانه های نوساز فلاش تانک های توکار به کار رفته اند. تفاوت اصلی فلاش تانک توکار با فلاش تانک معمولی این است که نوع توکار درون دیوار نصب می شود و تنها دکمه های آن بیرون از دیوار قرار داده می شوند. برای اینکه این موضوع را بهتر درک کنیم باید با روش کار فلاش تانک های معمولی بیشتر آشنا شوید.

فلاش تانک معمولی یا روکار

این وسیله دارای یک مخزن متوسط پر از آب است که بر روی دیوار نصب می شود. یکی از معایب فلاش تانک روکار این است که فضای زیادی درون سرویس بهداشتی را اشغال می کند که این مسئله برای توالت های کوچک خوشایند نمی باشد. کنترل فلاش تانک های توکار توسط دکمه انجام می شود ولی برای فلش تانک معمولی یا روکار معمولاً اهرمی قرار داده شده و هر زمان که این اهرم را بکشید یا دکمه اش را فشار دهید آب درون مخزن با شدت زیادی تخلیه می شود و عملیات شستشو را انجام می‌دهد. این کار در فلاش تانک های روکار می تواند با صدای زیادی همراه باشد. برعکس در فلاش تانک های توکار هنگام تخلیه آب صدای بسیار کمی ایجاد می شود و از این جهت برای آسایش بسیار مناسب است. اگر منزل شما دارای سرویس بهداشتی کوچک است بهتر است قبل از کاشی کردن دیواره های آن سیفون توکار خریداری کرده و آن را در داخل دیوار نصب  کنید. بعضی افراد فکر می کنند که تفاوت فلش تانک های معمولی با توکار در نحوه عملکردشان است. اما باید گفت که این موضوع صحت ندارد و در واقع کارایی هر دو یکی است.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  روش تعمیر یخساز یخچال ال جی

نگاهی به انواع فلاش تانک توکار

فلاش تانک توکار دارای انواع مختلفی بوده که بر طبق انواع گوناگون توالت ها ساخته        می شود. قبل از اینکه فلاش تانک توکار را خریداری کنید باید بدانید که نوع توالت آن چیست؟ بنابراین قبل از آنکه سلیقه به خرج داده و بهترین نوع را انتخاب کنید باید از تناسب فلاش تانک با توالت خود اطمینان حاصل کنید.

در ادامه مطلب انواع متداول فلاش تانک توکار را نام می بریم و در مورد هرکدام توضیح مختصری می‌دهیم.

فلاش تانک دوپایه

این وسیله را کنار وال هنگ توالت نصب      می کنند که دارای دو پایه بوده و آب را در میان خود، درون دیوار حفظ می کند.

فلاش تانک تک پایه 

این فلاش تانک دارای یک فریم و یک پایه  می باشد که آب را در میان خود، درون دیوار نگه می دارد. معمولاً از این نوع فلاش تانک در توالت فرنگی های دیواری استفاده می کنند.

فلاش تانک دوبل استراکچر

این نوع فلش تانک هم مانند فلاش تانک دوپایه در کنار وال هنگ نصب می شود. تنها فرق این نوع با فلاش تانک دو پایه در این است که نوع دوپایه یک فریم دارد اما این وسیله دو فریم دارد. به همین علت است که به عنوان بهترین فلاش تانک توکار مورد توجه قرار گرفته است.

فلاش تانک نیم فریم

اگر می‌خواهید که در سرویس بهداشتی خود از توالت فرنگی استفاده کنید و دیوارهای سرویس را دیوار کاذب کار کنید، فلاش تانک توکار نیم فریم گزینه بسیار مناسبی برای شما خواهد بود.

معایب فلاش تانک توکار

لازم وضروری است پیش از خرید این نوع از فلاش تانک معایب آن را هم بشناسید تا در نهایت بتوانید انتخاب مناسبی داشته باشید. یکی از معایب اصلی استفاده از فلاش تانک توکار نصب نسبتاً دشوار و سخت آن است. از جایی که باید این وسیله را درون دیوار نصب کنید ممکن است در زمان نصب به مشکل برخورد کنید. در صورتی که این دستگاه خراب شود به دلیل آن که درون دیوار قرار دارد، کار تعمیر آن هم سخت و پیچیده خواهد شد. برای تعویض یا تعمیر آن باید از متخصصان حرفه ای در این کار کمک بگیرید و یک فرد عادی      نمی تواند این کار را انجام دهد. هنگامی که وسیله جانبی آن خراب شود باید هزینه بیشتری در مقایسه با تعمیر خرابی فلاش تانک معمولی بپردازید. باید این موضوع را هم مد نظر قرار دهید که در صورت وجود خرابی در یک بخش از فلاش تانک توکار امکان دارد بخش های  دیگر آن هم دچار خرابی و آسیب شود. اگر آب در این نوع فلاش تانک نشت داشته باشد، مشکلات دیگر را هم به دنبال خواهد آورد. لازم به ذکر است اگر فلاش تانک را به بهترین شکل ممکن نصب کرده و دستگاه با کیفیتی بخرید می توانید تا حد زیادی از بروز مشکلات در آن جلوگیری کنید.

بررسی فلاش تانک های توکار، معایب و مزایای آن

مزایای فلاش تانک توکار

حتماً تا کنون تا حد زیادی با مزایای فلاش تانک توکار آشنا شده اید. اما بهتر است در این بخش تمامی مزایای آن را نام برده و توضیح دهیم.

  •  کارکرد با صدای پایین با وجود این مزیت در فلاش تانک توکار دیگر نیاز نیست که نگران نگران باشید که ممکن است آسایش خودتان و یا همسایه هایتان به هم بخورد.
  •  اشغال فضای کمتر در سرویس بهداشتی؛ این مدل و ظاهری که دارد هیچ فضایی درون سرویس را به اشغال نمی کند. در واقع بهترین راه برای استفاده بهینه از فضای سرویس بهداشتی بهره بردن از فلاش تانک توکار است.
  •  داشتن فضایی جذاب و مدرن
  •  افزایش سطح پاکیزگی
پیشنهاد آی‌بک امداد :  چگونه می توانیم دمای یخچال فریزر را تنظیم کنیم ؟

نحوه پیدا کردن و برطرف کردن نشتی فلاش تانک توکار

برای رفع نشتی فلاش تانک توکار باید از تکنیک های مختلف بهره برد. فلاش تانک توکار با بهره بردن از مواد با کیفیت در طراحی خود کمتر به مشکل برمی خورد و خرابی آن ها نسبت به فلاش تانک های معمولی بسیار کمتر است. اما گاهی اوقات ممکن است دچار مشکلاتی نیز شوند که نیاز است آنها را برطرف کنید. نکته‌ای که باعث بهتر بودن کارایی فلاش تانک توکار می شود این است که تمامی قطعات آن پشت کلید کنترل قرار دارند و به راحتی می توان بدون تخریب دیوار مشکلات را رفع کرد.

از تکنیک های عیب یابی فلاش تانک توکار می توان به این موارد اشاره کرد

  1.  مشکلات نشتی آب به علت ایراد لاستیک های آب بندی یا خرابی واشر ها
  2. خرابی قطعه فلوتر و کاهش آب خروجی
  3. خرابی شیر شناور و خارج شدن بیش از حد نیاز آب از فلاش تانک
  4. مشکلات خرابی پمپ زیر پیچ سیفون
  5. مشکل جعبه کنترل فشار فلاش تانک که نیاز به بررسی دقیق دارد.

معمول ترین مشکلات فلاش تانک و رفع آن ها

در این قسمت علاوه بر برطرف کردن نشتی فلاش تانک توکار به بررسی رایج‌ترین مشکلات و حل آن ها می پردازیم. به طور معمول  از مشکلات می توان به این موارد اشاره کرد.

  1. خرابی فلوتر و اتصالات پلاستیکی آن
  2. خرابی خود فلوتر
  3. مشکل و ایراد واشرهای لاستیکی

 مهمترین دلایل خرابی فلش تانک

  1.  چک کردن یا بیرون ریختن دائم آب؛ چنانچه مهره ها شل شده باشد و در جای خود قرار نداشته باشند و یا اگر اتصال به درستی صورت نگرفته و رینگ ها در جای خود قرار نگرفته باشند، باعث چکه کردن سیفون    می شود.
  2. انجام نشدن تخلیه دستی؛ اگر پرکن یا مخزن آب خراب شود مخزن به درستی پر نشده و تخلیه صورت   نمی گیرد. همچنین ممکن است لوله ها شکسته شوند یا اهرم و ضامن و وسایل آن مشکل پیدا کرده و لوله ها با گذشت زمان دچار فرسایش شده باشند. در این صورت آب قطع یا فشار آن کم می‌شود که در نتیجه باعث کار نکردن تختی دستی خواهد شد.
  3. قطع نشدن صدای آب بعد از استفاده از سیفون؛ وقتی که ما برای شستشو از فلاش تانک استفاده می کنیم تا مدتی بعد از تخلیه کامل آب صدای آن به گوش ما می رسد. اما اگر این صدا به طور مداوم ادامه پیدا کند، باید بدانید که دستگاه شما با مشکل مواجه شده و نسبت به رفع نشتی فلاش تانک روکار باید اقدام کنید. از دلایل این مشکل باز ماندن دریچه خروجی آب و یا آسیب دیدن فلوتر می باشد.
  4. از کار افتادن دکمه تخلیه؛ از این دکمه برای وارد کردن آب به کاسه توالت استفاده می شود. اگر آن را فشار دادید و درست کار نکرد باید بدانید که خراب شده و لازم است آن را تعمیر کنید. یکی از علت های اصلی خرابی کار کردن آن بلند بودن طول زنجیر دکمه تخلیه است.

نتیجه گیری

امروزه بیشتر افراد به دنبال خانه های آپارتمانی با فضای محدود و دنج و آرام هستند. از این رو بخش های خانه بسیار کوچک و مختصر درست شده اند. اگر سرویس بهداشتی منزل شما هم فضای کمی دارد ما به شما توصیه می کنیم که از فلاش تانک توکار بهره ببرید. باید این موضوع را در نظر داشته باشید که این فلاش تانک ها در مقایسه با فلش تانک های معمولی از معایب بیشتری برخوردارند اما با پیشرفت علم و تکنولوژی این معایب کمتر شده و تعمیر خرابی آنها به راحتی انجام پذیر می باشد.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

بررسی فلاش تانک های توکار

امتیاز سردبیر

مجموع امتیازات

بررسی فلاش تانک های توکار، معایب و مزایای آن بررسی فلاش تانک های توکار و روکار مزایای فلاش تانک روکار معایب فلاش تانک روکار، فلاش تانک توکار، وال هنگ، فلاش تانک

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا