خدمات فاضلاب و لوله بازکنی

دلایل گرفتگی لوله فاضلاب در آپارتمان چیست | روش های رفع گرفتگی

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

گرفتگی لوله فاضلاب ممکن است برای همه افراد پیش بیاید ولی وقتی این گرفتگی حساس می شود که این مشکل در کل آپارتمان باشد به این صورت که گرفتگی به وسیله یک واحد به وجود می آید ولی با ورود به لوله های اصلی فاضلاب آپارتمان، گرفتگی در کل سیستم فاضلاب ساختمان ایجاد می شود. در این مقاله از ایبک امداد می خواهیم شما را با دلایل گرفتگی لوله های فاضلاب در آپارتمان ها آشنا کنیم با ما همراه باشید.

گرفتگی لوله فاضلاب در آپارتمان

شاید این مشکل برای شما هم به وجود آمده باشد که لوله فاضلاب منزل تان دچار گرفتگی شود ولی مشکل از لوله های فاضلاب منزل شما نباشد و به دلیل مشترک بودن لوله های فاضلاب در آپارتمان، این گرفتگی در تمام واحدها نیز ایجاد شده است یعنی در صورتی که یکی از ساکنین با بی دقتی باعث گرفتگی لوله فاضلاب شود این گرفتگی به واحدهای دیگر هم سرایت می کند. به این ترتیب در صورتی که یکی از واحدها به نکات پیشگیری از گرفتگی لوله فاضلاب توجه کند کافی نیست و باید تمام واحدها به رعایت نکات پیشگیری اهمیت دهند. گرفتگی های لوله فاضلاب به دلایل مختلفی ممکن است به وجود بیاید که در ادامه می خواهیم شما را با آنها آشنا کنیم.

دلایل گرفتگی لوله های فاضلاب آپارتمان چیست؟

یکی از مهمترین دلایل گرفتگی لوله فاضلاب آپارتمان، وارد شدن مواد اضافه داخل لوله فاضلاب است لوله فاضلاب محلی برای دفع فاضلاب و آب می باشد و وارد شدن اشیاء اضافه مانند شانه، قطعات پلاستیکی اسباب بازی، گوشی، دستمال کاغذی، نوار بهداشتی و…. باعث گرفتگی در لوله خواهد شد. این اشیاء در هنگامی که وارد لوله فاضلاب می شوند در پیچ و خم لوله گیر کرده و بعد از مدتی با وارد شدن فضولات گرفتگی شدید می شود در صورتی که ممکن است بعد از گذشت مدتی، لوله فاضلاب به طور کل مسدود شود.

البته این گرفتگی ها معمولاً مربوط به واحدهای دیگر ساختمان است ولی گاهی هم پیش می آید که گرفتگی برای تمام واحدها باشد و باعث مسدود لوله فاضلاب اصلی می شود. درصورت مسدود شدن لوله فاضلاب آپارتمان، آب از لوله پایین نمی رود و اگر گرفتگی در اتصالات اصلی آپارتمان باشد این مشکل برای کل آپارتمان به وجود خواهد آمد.

در این مواقع اشخاص تصور می‌کنند که استفاده از روش های خانگی مؤثر است ولی باید بگوییم که گرفتگی لوله فاضلاب آپارتمان، با گرفتگی‌های معمولی فرق می کند. استفاده از تلمبه دستی یا محلول های شیمیایی لوله بازکنی، نمی تواند مشکل را برطرف کند و باید از روش های دیگر برای رفع مشکل استفاده کنید.

گرفتگی لوله فاضلاب

استفاده از انواع لوله بازکن ها برای رفع گرفتگی لوله فاضلاب آپارتمان

در صورتی که با گرفتگی لوله فاضلاب مواجه شدید ابتدا بررسی کنید و ببینید آیا گرفتگی در ابتدای مسیر لوله است یا خیر؟ در صورتی که در ابتدای مسیر لوله بود می توان با استفاده از وسایل مختلفی مانند گیره های فاضلاب مشکل را برطرف کرد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  8 روش کاربردی برای در آوردن اجسام از سیفون و چاه توالت

استفاده از گیره فاضلابی برای بیرون آوردن گوشی موبایل، وسایل پلاستیکی، صابون و…. به کار می رود؛ ولی اگر گرفتگی در قسمت های داخل لوله بود باید حتماً به وسیله دستگاه های مخصوص لوله بازکنی مشکل را برطرف کرد. استفاده از دستگاه تراکم هوا و همچنین فنر لوله بازکنی می تواند این گرفتگی ها را رفع کند. این وسایل فقط در اختیار شرکت های لوله بازکنی بوده و برای رفع مشکل حتماً باید با شرکت های خدماتی لوله بازکنی تماس بگیرید.

علت گرفتگی لوله های فاضلاب چیست؟

در ادامه مطالب می خواهیم شما را با دلایل گرفتگی لوله های فاضلاب به طور کامل آشنا کنیم. مواردی که می تواند باعث گرفتگی لوله فاضلاب شود عبارتند از:

  1. گرفتگی لوله های فاضلاب بعد از تعمیر ساختمان
  2. گرفتگی‌های چاه توالت با دستمال توالت
  3.  مسدود شدن لوله های فاضلاب در اثر جمع شدن و سفت شدن فضولات
  4. گرفتگی لوله فاضلاب آشپزخانه به وسیله روغن
  5.  لوله کشی معیوب و ناقص دلیل گرفتگی لوله های فاضلاب

۱- گرفتگی لوله‌های فاضلاب بعد از تعمیر ساختمان

گاهی بنایی ساختمان باعث می‌شود که نخاله ها و تکه های سیمان داخل چاه افتاده و باعث مسدود شدن لوله فاضلاب شود توصیه می‌کنیم قبل از شروع بنایی و یا تعمیرات ساختمان حتماً چاه فاضلاب را به وسیله درپوش ببندد تا با گرفتگی لوله فاضلاب با سیمان روبرو نشوید. موادی مانند گچ، سیمان و…. می تواند باعث گرفتگی های سخت در لوله های فاضلاب شود.

در صورتی که با این مشکل روبرو شدید استفاده از محلول های لوله بازکنی و یا گیره های فاضلابی به هیچ وجه کارساز نیست و حتماً باید با شرکت های لوله بازکنی تماس بگیرید و به وسیله فنر برقی مشکل را برطرف کنید.

۲- گرفتگی چاه توالت به وسیله دستمال

بعضی از اشخاص عادت دارند بعد از استفاده از دستمال توالت، آن را داخل چاه بیاندازند و تصور می کنند که دستمال در آب فاضلاب حل شده و باعث گرفتگی نخواهد شد ولی این تصور کاملاً اشتباه است زیرا دستمال ها در توالت جمع شده و بعد از مدتی می تواند مانع عبور فاضلاب می شود در صورتی که متوجه شدید گرفتگی به دلیل دستمال توالت شدید، باید با استفاده از اسیدهای لوله باز کنی و یا فنر برقی مشکل را برطرف کنید.

البته دقت داشته باشید استفاده از اسید ها برای رفع گرفتگی لوله فاضلاب، باید با شرایط خاصی انجام شود و حتماً باید طبق دستورالعمل نوشته شده در روی اسید از آن استفاده کنید. در صورتی که مشکل برطرف نشد هیچگاه دوباره از اسید برای اینکار استفاده نکنید زیرا باعث آسیب دیدگی لوله ها خواهد شد.

اگر دستمال ها در ابتدای لوله فاضلاب جمع شده باشد در این صورت می توانید به وسیله چوب مشکل را برطرف کنید و یا با گیره های فاضلابی مخصوص، دستمال ها را از توالت خارج کنید.

۳- مسدود شدن لوله فاضلاب به وسیله اشیاء

ممکن است گاهی وسایلی در جیب شما باشد که در داخل چاه فاضلاب بیفتد مانند موبایل، کیف، کلید و… اینها می توانند باعث مسدود شدن لوله فاضلاب شود‌. اگر با این مشکل روبرو شدید در ابتدا از گیره های فاضلابی استفاده کنید اگر وسایل در ابتدای لوله باشند به راحتی با گیره خارج خواهند شد ولی در صورتی که وسایل وارد لوله شده باشند باید حتماً با شرکت های لوله بازکنی برای رفع مشکل تماس بگیرید.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  تکنیک های لوله کشی در فرایند بازسازی ساختمان | استانداردهای لوله کشی فاضلاب

نکته مهم: توصیه می کنیم قبل از اینکه وارد توالت شوید وسایل داخل جیب خود را خالی کنید.

۴- گرفتگی لوله فاضلاب در اثر جمع شدن و سفت شدن فضولات

در صورتی که از فلاش تانک استفاده نشود و یا آب داخل چاه فاضلاب نریزید ممکن است به مرور زمان، فضولات در داخل لوله ته نشین شده و در اثر گذشت زمان سفت شود و می تواند باعث بروز گرفتگی در لوله فاضلاب شود برای جلوگیری از این مشکل، از فلاش تانک بعد از توالت استفاده کنید و یا در صورتی که توالت فلاش تانک ندارد، می توانید یک آفتابه آب داخل توالت بریزید.

اگر متوجه شدید که گرفتگی در اثر تجمع فضولات است می توان برای رفع مشکل از اسید لوله باز کنی استفاده کرد. این اسیدها را می توانید از فروشگاه های ابزار فروشی تهیه کنید فقط دقت داشته باشید همان طور که گفتیم برای استفاده از اسید باید به نکات ایمنی توجه کنید دقت داشته باشید که پاشیدن یک قطره از اسید روی پوست شما هم می تواند باعث سوختگی های شدید شود.

۵- دلیل گرفتگی لوله فاضلاب آشپزخانه با روغن

لوله فاضلاب آشپزخانه روزانه در معرض شستشوی مقادیر زیادی روغن و چربی می باشد. شستن ظرف های چرب می تواند باعث وارد شدن این روغن و چربی در داخل لوله فاضلاب شود. چربی ها حالت چسبندگی داشته و به لوله فاضلاب می چسبند و وقتی پسماند مواد غذایی وارد لوله می شود به این چربی ها چسبیده و باعث گرفتگی لوله فاضلاب آشپزخانه خواهد شد.

برای رفع این گرفتگی می توانید از روش های خانگی استفاده کنید. استفاده از سرکه و جوش شیرین می تواند بیشتر گرفتگی های لوله فاضلاب آشپزخانه را برطرف کند. استفاده از آب جوش هم می تواند بسیار کارساز باشد در صورتی که متوجه شدید آب سینک ظرفشویی به راحتی پایین نمی رود می توانید یک کتری آب جوش را در داخل لوله بریزید اگر گرفتگی در اثر چربی و روغن باشد با این کار برطرف می شود.

در صورتی که مشکل برطرف نشد باید با شرکت های لوله بازکنی تماس گرفته و از خدمات این شرکت ها استفاده کنید.

لوله کشی معیوب دلیل گرفتگی لوله فاضلاب

اگر لوله فاضلاب با لوله های غیر استانداردی طراحی شود باعث گرفتگی های مداوم فاضلاب خواهد شد مثلاً لوله توالت باید قطورتر از لوله آشپزخانه باشد. عدم رعایت این مورد می تواند باعث گرفتگی لوله های فاضلاب توالت شود در این صورت باید لوله کشی ساختمان را تغییر دهید.

گرفتگی لوله فاضلاب

سخن پایانی

در این مقاله از ایبک امداد شما را با دلایل گرفتگی لوله فاضلاب در آپارتمان و روش های رفع آن آشنا کردیم تمام گرفتگی های لوله فاضلاب، راهکار مناسب خود را دارند ولی باید دقت کنید که گرفتگی در لوله فاضلاب آپارتمان ها به راحتی برطرف نمی شود و نمی توان آنها را با محلول های لوله بازکنی و روش های خانگی رفع کرد، مگر اینکه گرفتگی در ابتدای لوله باشد.

در صورتی که با گرفتگی لوله فاضلاب در آپارتمان روبرو شدید حتماً با شرکت های خدماتی لوله بازکنی تماس بگیرید تا به وسیله دستگاه های مخصوص مشکل را برطرف کنند.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

دلایل گرفتگی لوله فاضلاب در آپارتمان چیست

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

علت گرفتگی لوله های فاضلاب چیست؟

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا