تعمیرات یخچال

راهنمای یخ زدن لوله های پشت یخچال

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

یخچال ها از جمله وسایل برقی پر کاربرد در آشپزخانه هستند که نسبت به وسایل برقی دیگر بیشتر در معرض خراب شدن و مشکلات مختلف قرار میگیرند. این وسیله برقی ساختار پیچیده ای دارد و بروز مشکلات  در آن باعث واهمه در مصرف کننده میشود. هنگامی که مشکلی برای یخچال پیش می آید به طور حتم برای تعمیر آن باید از فردی متخصص کمک شود.یکی از مشکلاتی که برای یخچال پیش می آید یخ زدن لوله های پشت یخچال میباشد. عوامل زیادی در یخ زدن لوله های پشت یخچال دخیل هستند.به لوله ها و سیم هایی که در پشت یخچال قرار می گیرند اپراتور می گویند اپراتور وظیفه دارد سیستم سرما و گرما یخچال را تنظیم کند و در صورتی که اپراتور آسیب ببیند دمای یخچال از حالت تعادل خود خارج شده و باعث خرابی مواد غذایی موجود در یخچال می شود.

یخ زدن لوله های پشت یخچال وابسته به چه عواملی میباشد؟

یخ زدن لوله های پشت یخچال به علت های مختلفی روی میدهد یکی از این علت ها کم و زیاد کردن بیش از حد دمای یخچال به صورت دستی می باشد ممکن است این دما روی بالاترین حد خود قرار بگیرند که در این صورت موجب ایجاد رطوبت بر روی لوله های پشت یخچال می شود این رطوبت به طور متناوب میتواند تبدیل به یخ زدگی شود که در صورت بروز یخ زدگی مشکلات مختلفی برای یخچال ایجاد میشود. میتوانیم با سرویس های سالیانه در مدت زمان های کوتاه تر مثلاً هر شش ماه یک بار یخچال از بروز مشکلات از این قبیل جلوگیری کنیم. ترموستات از قطعات مهم تنظیم دما در وسایل برقی به شمار می رود گامی که ترموستات خراب میشود تعادل دما از بین میرود بنابراین ممکن است وسیله برقی بیش از حد گر یا بیش از حد سرد شود که هر دو مورد باعث آسیب رساندن به دستگاه می گردند. بنابراین خرابی ترموستات یکی از دلایل ایجاد یخ زدگی در لوله های پشت یخچال می باشد این موضوع به صورت برعکس نیز صدق میکند یعنی اگر ببینیم لوله های پشت یخچال یخ زده اند میتوانیم به خراب شدن ترموستات شک کنیم. اما شما میتوانید به سادگی با یک آزمایش از صحت کارکرد ترموستات یخچال خود اطمینان حاصل کنید برای این کار در دو نوبت یکبار  دمای یخچال را در بالاترین بازه ممکن قرار دهید و بار دیگر دمای یخچال را در پایین ترین حد ممکن قرار دهید اگر بعد از گذر چندین ساعت درب یخچال را باز کردید و پس از بررسی متوجه شدید دمای یخچال در حد تعادل خود قرار دارد نشان دهنده آن است که ترموستات سالم است و وظیفه تنظیم دمای یخچال را انجام میدهد. درون لوله هایی که پشت یخچال وجود دارند گاز یخچال پر شده است این لوله ها و موادی که در آن قرار دارند علاوه بر اینکه باعث یخ زدن خود می شوند موجب ایجاد برفک در درون یخچال نیز می گردند در واقع گاز موجود در این لوله ها باعث ایجاد سرما در درون یخچال می شود یخچال ها به طور معمول سیستمی دارند که به آن سیستم یخ زدایی می گویند. سیستم یخ زدایی یخچال باعث میشود تبخیر و میعانی که در پشت یخچال به علت جریان گاز از درون لوله به درون یخچال برقرار می شود  و به صورت ایجاد نرم بر روی لوله ها خود را نشان می دهد تبدیل به یخ زدگی بر روی لوله ها نگردد اما هر جزئی از یخچال در معرض آسیب قرار دارد و ممکن است سیستم یخساز یخچال نیز خراب شود پس از انجام وظیفه خود که جلوگیری از یخ زدن لوله های پشت یخچال است بر نیاید که در این صورت نیز برای مصرف کنندگان مشکلات زیادی را به همراه می آورند. اشاره کردیم که درون لوله های پشت یخچال گاز یخچال قرار دارد حال اگر به هر دلیلی در این لوله ها روزنه ایجاد شود که باعث خروج گاز از درون آن گردد می تواند باعث یخ زدگی لوله ها شود زیرا همانطور که از روزنه گاز به بیرون خارج می شود مقداری هوا که دمای هوای بیرون که متفاوت با دمای هوای درون لوله است نیز  به درون لوله وارد میشود که نتیجه آن ایجاد یخ زدگی یا برفک بر روی لوله ها است.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  تایمر یخچال چیست و چه وظیفه ای دارد؟

یخ زدن لوله های پشت یخچال

با انجام چه کارهایی میتوانیم از یخ زدگی لوله های پشت یخچال جلوگیری کنیم؟

به طور قطع اگر هنگام استفاده از وسایل برقی  تمام نکات ایمنی رعایت نماییم وسیله کمتر دچار آسیب می شود ای جلوگیری از یخ زدگی نیز میتوانیم اقداماتی انجام دهیم  تا به طور مرتب شاید وجود یخ بر روی لوله های پشت یخچال نباشیم. حتماً شما هم جزو آن دسته اند کسانی هستید که در طول روز بارها بی دلیل درب یخچال را باز و بسته میکنید این کار بیشترین ضرر را به دستگاه وارد میکند. زیرا هنگامی که شما درب یخچال را باز میکنید میزان زیادی از هوای محیط را وارد یخچال می کنید که این هوا قطعاً از هوای درون یخچال گرم تر است بنابراین یخچال باید انرژی زیادی برای سرد کردن مجدد هوای وارد شده به کار گیرد. توصیه میکنیم هنگام باز و بسته کردن درب یخچال اولاً از باز و بسته کردن بی مورد  پرهیز کنیم ‏ثانیا  هنگامی که درب یخچال را باز میکنیم به سرعت وسیله ای را که نیاز داریم از آن خارج کنیم و سعی کنیم مدت زمان طولانی درب یخچال برای برداشتن وسیله باز نماند. حال که  صحبت از درب یخچال شد   توصیه می کنیم  لاستیک هایی که در درب یخچال وجود دارد را هر از گاهی بررسی کنید زیرا اگر این لاستیک هایی که در درب یخچال قرار دارد  مستلهک شده باشند باعث میشوند  درب یخچال به خوبی بسته نشود و مقداری از هوای درون یخچال از آن خارج شود. در یخچال هایی که تنظیم دما در آن باید به صورت دستی انجام شود یکی از عللی که باعث یخ زدن لوله های پشت یخچال میشود تنظیم نبودن دمای درون یخچال  یا به عبارتی تنظیم نبودن دما در حد تعادل یخچال میباشد. ترموستات در این مورد نقش به سزایی دارد بنابراین اطمینان از صحت آن باید بیشتر از بقیه موارد در اولویت قرار بگیرد. در هنگامی که با مشکل یخ زدگی لوله ها روبرو میشوید سعی کنید مسئله را ریشه یابی کنید و به دنبال علت وقوع این مشکل باشید. یعنی بفهمید چه مشکلی در کدام بخش از یخچال باعث شده است که لوله ها یخ بزنند اگر فقط به رفع یخ زدگی لوله ها بپردازید  مجدد با این موضوع روبرو خواهید شید پس باید به دنبال رفع مشکلی که باعث یخ زدگی شده است باشید نه صرفا رفع یخ زدگی لوله ها. در مرحله اول نیاز است تا بررسی کنید در استفاده از یخچال چه نکاتی را رعایت نکرده اید مثلا یخچال را در جای مناسبی قرار داده اید؟فضای پشت یخچال با دیوار در فاصله مناسبی قرار گرفته است تا گرمای پشت یخچال به راحتی خارج شوند؟ یخچال بر روی زمین هموار و به دور از وسایلی که موجب گرم شدن آن میشود مانند فر برقی، اجاق گاز و .. قرار گرفته است؟ درب یخچال به طور مکرر باز  بسته شده است؟ اگر با یادآوری نکات بالا اطمینان حاصل کردید که در نگهداری از یخچال سهل انگاری نداشته باشید حال باید به دنبال عیب یابی در اجزای درونی یخچال باشید که مهم ترین آن ترموستات میباشد. بعد از بررسی ترموستات سیستم لوله های پشت یخچال را چک کنید ببینید که لوله ها دچار نشتی گاز یا پوسیدگی نشده باشند.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  نمایندگی تعمیرات یخچال فریزر میدیا Midea | راهکارهای رفع مشکلات یخچال فریزر میدیا

مشکلات پیش آمده برای یخچال را جدی بگیرید

در هنگام استفاده از لوازم برقی باید دقت لازم را داشته باشید و حتی علایم جزئی که پیش از این رخ نمیداد را مهم تلقی کنید، هرگز به دنبال درست شدن خود به خودی لوازم برقی نباشید و در حل مشکلات سهل انگار نکنید .زیرا در اینصورت ممکن است مشکل بزرگی به بار بیاورید. هنگامی که با یخ زدن لوله های پشت یخچال مواجه میشوید اولین کار خاموش کردن یخچال و تماس گرفتن با تعمیرکار و گفتن شرح حال آنچه برای یخچال رخ داده به او میباشد. در فاصله آمدن تعمیرکار اگر میتوانید مواد غذایی موجود در یخچال را از آن خارج کنید و به جای دیگری منتقل کنید تا تعمیرکار بتواند به راحتی درون یخچال را مورد بررسی قرار دهد و احتمال آسیب های داخلی به یخچال را نیز بررسی کند. حتی خرابی بدنه داخلی یخچال نیز میتواند باعث بروز مشکلاتی شود. برای مثال هنگامی که در سطح داخلی بدنه به علت برخورد با اجسام نوک تیز خراش های عمیق ایجاد میشود. یکی دیگر از مواردی که باید به آن توجه کنید نظافت پشت یخچال میباشد. باید به طور مرتب فضای پشت یخچال را تمیز کنید در این صورت اگر یخچال در فضای لوله های خود نشتی داشته باشد به سادگی متوجه خواهید شد.

سخن پایانی

هنگامی که یخچال را خریداری نمودید درون جعبه کالا دفترچه ای قرار دارد که در این دفترچه تمام مشخصات یخچال و شیوه های نگهداری از آن ذکر شده است. پیشنهاد میکنیم این دفترچه راهنما را به دقت مطالعه کنید تا در زمان هایی که یخچال دچار ایرادات فنی میشود بتوانید زودتر متوجه مشکل شوید و قبل از تبدیل شدن آن به دردسری بزرگ یخچال را تعمیرکار بسپرید. انجام دادن سرویس های سالیانه یخچال راهی برای جلوگیری از خراب شدن اجزای داخلی و حیاتی یخچال به شمار میرود.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

راهنمای یخ زدن لوله های پشت یخچال

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

راهنمای یخ زدن لوله های پشت یخچال

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا