مجله لوازم خانگی

راهنمای تعمیر بخار‌شو فوما Fuma | عیب‌یابی بخارشو فوما

راهنمای تعمیر بخار‌شو فوما Fuma | عیب‌یابی بخارشو فوما، نمایندگی تعمیرات بخار‌شو فوما

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

تعمیرات لوازم برقی کوچک مثل بخارشو فوما، در منزل، کار چندان سختی نیست. به همین دلیل مقاله آموزش تعمیرات بخارشو فوما را به کمک تکنسین‌های متخصص تعمیر بخارشو آماده کردیم، تا شما کاربران عزیز بتوانید در صورت بروز هرگونه مشکل در خرابی دستگاه بخارشو فوما، در سریع‌ترین زمان ممکن و بدون نیاز به حضور تعمیرکار در محل و انتقال دستگاه به تعمیرگاه، اقدام به برطرف کردن ایرادات دستگاه بخارشو فوما نمایید.

آموزش تعمیرات بخارشو فوما

آموزش تعمیرات بخارشو فوما به شما کمک خواهد کرد، که حداقل در زمان مواجه شدن با ایرادات دستگاه، سررشته‌ای در این زمینه داشته باشید یا در غیر این صورت آن را به یک متخصص در این زمینه برای تعمیر کردن ارجاع دهید.

طریقه عیب‌یابی کم شدن مکش بخارشو فوما

گاهی اوقات متوجه کم شدن یا از بین رفتن مکش بخارشو فوما می‌شوید. در این شرایط برای تعمیر بخارشو در محل خود، اقدامات و مراحل زیر را با دقت انجام دهید:

  •  در ابتدا دستگاه بخارشو فوما را خاموش نمایید.
  •   پس از اینکه از خاموش بودن دستگاه اطمینان حاصل کردید، سیم‌های متصل به پریز را بررسی نمایید. امکان دارد دو شاخه‌ها به صورت صحیح به دستگاه متصل نباشند.
  •   ممکن است مقدار آب مصرفی در داخل بخارشو فوما با افزایش مقدار روبرو شده باشد. با کم کردن آب داخل دستگاه و مخزن بخارشو فوما می‌توانید این مشکل را رفع نمایید.
  • امکان دارد با جابجایی واشر در درون بخارشو فوما یا نصب نادرست آن، موجب کم شدن مکش بخارشو فوما شده باشد. در صورت خراب بودن این قطعه، می‌توانید آن را عوض کنید.
  •   ممکن است پس از خالی یا پر کردن آب درون بخارشو فوما، درب آن را به خوبی نصب نکرده باشید.

نحوه عیب‌یابی روشن نشدن بخارشو فوما

  • برق منزل خود را بررسی کنید. پس از چک کردن و اطمینان از وجود جریان برق در بخارشو فوما، موارد دیگر را بررسی نمایید.
  •   در برخی مواقع احتمال دارد، کلید روشن و خاموش دستگاه بخارشو فوما شل یا سفت شده باشد. کلید دستگاه باید در این صورت تعمیر و یا تعویض شود.
  • وظیفه تسمه در دستگاه بخارشو فوما چرخش و به حرکت در آوردن قطعه‌های بخارشو است، اگر تسمه دچار ایراد شده باشد، باید عوض شود.
  •   پریز و دوشاخه‌ای که به دیوار یا محافظ نصب است، ممکن است که خراب باشد یا جریان برق از آن عبور نکند.
  •   با چک کردن و بررسی و تنظیم مجدد این موارد مهم، دستگاه بخارشوی فومای خود را می‌توانید دوباره راه اندازی نمایید.

بخارشو فوما

آموزش تعمیر مشکل کم شدن بخار بخارشو فوما

  • در ابتدا باید محفظه آب دستگاه بخارشو فوما را باز کنید و آن را بررسی نمایید. جمع شدن آب زیاد در داخل مخزن بخارشو، یکی از مهمترین دلایل کم شدن بخار می‌تواند باشد.
  •   رسوب داشتن هم می‌تواند از دلایل دیگر برای کم شدن بخار دستگاه بخارشو فوما یا قطع شدن آن باشد. نکته مهم که برای رفع جرم گیری بخارشو فوما باید رعایت نمایید این است، که دستگاه به برق متصل نباشد. استفاده از جوش شیرین و سرکه یکی از راه‌های آسان و تاثیرگذار برای رفع رسوب و جرم دستگاه بخارشو فوما می‌باشد.
  •   به صورت مرتب فیلتر دستگاه بخارشو فوما را باز نموده و آن را تمیز و یا تعویض کنید.
  •   خرابی المنت دستگاه بخارشو فوما، یکی دیگر از دلایل کم شدن تولید بخار است. در این مسئله مهم، بهتر است که یک تعمیرکار و تکنسین با سابقه و مجرب المنت گرم کننده را بررسی کند و در صورت خراب بودن و آسیب دیده بودن، آن را تعمیر یا تعویض کند.
پیشنهاد آی‌بک امداد :  راهنمای تعمیرات مخلوط کن میگل | نمایندگی خدمات مخلوط کن Migel

نحوه عیب‌یابی و تعمیر شیر دستی بخارشو فوما

شیر دستی در دستگاه بخارشو فوما یک وسیله پلاستیکی می‌باشد، که از مهره برنجی، فنر و واشر تشکیل شده است. این قطعه در دستگاه بخارشو فوما، وظیفه خارج کردن بخار آب از محفظه یا دیگ بخار را دارد. از دلایل خرابی شیر دستی در بخار‌شو فوما، وجود املاح آب در درون بخارشو و شیر دستی است. املاح آب موجب به وجود آمدن رسوب و جرم می‌شود. این رسوب‌ها در داخل بخارشو فوما دقیقاً در کناره‌های محفظه خروجی بخار آب جمع می‌شوند، که با رخ دادن این اتفاق، شیر دستی با آسیب‌های جدی روبرو خواهد شد. وقتی رسوب‌ها در خروجی شیر دستی تجمع می‌کنند، بخار آب دیگر نمی‌تواند از آن خارج شود یا شدت خروجی آن بسیار کمتر از قبل خواهد بود. برای تعمیر شیر دستی دستگاه بخارشو فوما می‌توانید مراحل زیر را انجام دهید:

  • ابتدا پیچ‌هایی که دسته را نگه داشته‌اند باز کنید، تا از آن جدا شود.
  •   بست‌ها را باز کنید.
  • شلنگ‌ها را از دهانه آن جدا کنید.
  • رسوبات را به وسیله ابزار مناسب خارج کنید.
  • در مرحله آخر، آب را با فشار زیاد در دهانه و خروجی شیر دستی بگیرید تا رسوب‌ها و جرم‌ها از شیر دستی خارج شوند.
  •   با انجام این کارها به ترتیب و رعایت نکات گفته شده، می‌توانید شیر دستی بخارشو فوما را عیب‌یابی و تعمیر کنید.

تعمیر مشکل چکه کردن و نشتی مخزن بخارشو فوما

در برخی مواقع متوجه می‌شوید که بخارشو فوما بخار نمی‌کند و یا آب داخل مخزن خیلی زود تمام می‌شود. برای برطرف کردن این مشکل، باید مخزن را از نظر نشتی بررسی نمایید. همچنین امکان دارد مخزن از جای خود تکان خورده باشد. اگر قصد چنین کاری را دارید، حتماً دقت داشته باشید که دستگاه بخارشو فوما خنک شده باشد، تا مشکلی برای شما پیش نیاید. در برخی موارد نشت آب از دستگاه بخارشو فوما موجب می‌شود، که فشار در این دستگاه کم شده و به جای بخار از آن آب خارج شود.

نکات نگهداری بخارشو فوما

  1. پارچه یا حوله مورد استفاده در بخارشو فوما را تنها به وسیله آب گرم و بدون هیچ نرم کننده‌ای بشویید.
  2.   پس از شستن، پارچه یا حوله را در هوای آفتابی و بدون رطوبت خشک کنید، طوری که به صورت معلق و آویزان باشند.
  3.   برای اینکه دستگاه بخارشو فوما سالم بماند و نیاز به تعمیر بخارشو نباشد، قبل و بعد از استفاده با پارچه نمدار دستگاه خود را تمیز کنید، تا هنگام استفاده مجدد، مانع پخش و انتشار گرد و غبار در فضای منزل شما شود.
  4. چنانچه از بخارشو دسته دار استفاده می‌نمایید، که سر آن پارچه‌ای برای تمیز کردن قرار می‌گیرد، پس از استفاده مخزن را تخلیه کرده و بگذارید که خشک شود. اجازه دهید همه آبی که درون سر شلنگ بخار وجود دارد، خارج شود.
  5.   سیم برق دستگاه را دور گره نگهدارنده سیم بپیچانید. این کار موجب می‌شود، دستگاه بخارشو فوما دیرتر خراب شود.
  6.   دستگاه بخارشو فوما خود را رسوب گیری کنید. آب آشامیدنی حاوی مواد معدنی است، که می‌تواند سر شلنگ بخارشو فوما یا مخزن بخار را مسدود کند و موجب ته نشین شدن رسوبات در قطعات فلزی و اختلال در عملکرد دستگاه می‌شود.
  7.   هنگام استفاده از بخارشو فوما از هیچگونه مواد شیمیایی نباید استفاده کنید. تنها در زمان پاکسازی رسوبات آهکی می‌توانید از شوینده مخصوص بخارشو یا محلولی که قبلاً به آن اشاره کردیم، استفاده کنید. هرگز از آبی که با نرم کننده ترکیب شده است در مخزن بخارشو فوما نباید استفاده کنید. نرم کننده، منیزیم و کلسیم موجود در آب را از بین می‌برد و تولید سدیم می‌کند. افزایش سطح سدیم در آب ترکیب شده با نرم کننده، منجر به آسیب دیدگی و در نتیجه کاهش طول عمر مفید دستگاه بخارشو فوما می‌شود.
  8. قبل از انجام هر گونه مراقبت و نگهداری در رابطه با بخارشو فوما، اطمینان حاصل کنید که دستگاه کاملاً خنک شده است.
پیشنهاد آی‌بک امداد :  خدمات تعمیرات توستر کنوود KENWOOD | مشکلات رایج توستر کنوود

بخارشو فوما

رسوب زدایی بخار‌شو فوما

اگر می‌خواهید بخارشو فوما به خوبی عمل کند، پاکسازی رسوبات آهکی از دستگاه بسیار حائز اهمیت است. برای برطرف کردن رسوبات دستگاه بخارشو فوما، شما می‌توانید با استفاده از محلول آب و سرکه سفید، این کار را انجام دهید. بدین ترتیب که :

  1. مخزن آب بخارشو را با محلول پر نمایید این کار را ادامه دهید و اجازه دهید تا محلول گرم شود.
  2.  بخارشو فوما را روشن کنید و بگذارید تا دستگاه به مدت یک الی دو ساعت گرم بماند.
  3.   تولید بخار آب و سرکه آنقدر ادامه یابد، که محلول تمام شود و بخار به حالت عادی برگردد.
  4.   بخارشو فوما را از برق بکشید و بگذارید خنک شود و پس از آن مخزن را خالی نمایید. مخزن را بشویید و آن را با آب تمیز پر کنید و به دستگاه وصل کنید.

آب مناسب برای مخزن بخارشو فوما

آبی که داخل مخزن دستگاه بخارشو فوما می‌ریزید، دارای اهمیت زیادی است. بسیاری از موارد تعمیر بخارشو فوما به این دلیل می‌باشد که افراد بدون توجه به سختی آب شهری و آب معمولی، آنها را داخل مخزن بخارشو فوما می‌ریزند و این رایج‌ترین اشتباه در مورد بخارشو فوما است.

برای بخار شو فوما باید از آبی استفاده نمایید، که عاری از املاح و ناخالصی باشد. بهترین گزینه، آب معدنی و آب مقطر است. در صورت عدم دسترسی به آب معدنی، شما می‌توانید آب معمولی را در ابتدا بجوشانید و پس از آن، داخل مخزن دستگاه بخارشو فوما بریزید. باید به یاد داشته باشید، که به غیر از آب نباید چیز دیگری داخل مخزن بخارشو فوما بریزید. مگر در مواقعی که قصد رفع رسوب دستگاه بخار‌شو را داشته باشید. اگر آب مناسب داخل مخزن دستگاه نریزید، رسوبات ایجاد شده می‌تواند هزینه‌های سنگینی برای تعمیر بخارشو فوما و تعویض قطعات آن از جمله دیگ بخار یا موتور دستگاه بر دوش شما بگذارد. چنانچه به آب مصرفی در مخزن بخارشو فوما حساسیت نشان دهید، دستگاه بخارشو فوما کمتر نیاز به تعمیر پیدا خواهد کرد.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

راهنمای تعمیر بخار‌شو فوما Fuma|عیب‌یابی بخارشو فوما

امتیاز سردبیر

مجموع امتیازات

آموزش عیب‌یابی و تعمیر بخار‌شو فوما

امتیاز کاربر: ۱.۴ ( ۱ نتایج)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا