تعمیرات تلویزیون

هرآنچه درباره خرابی تلویزیون ایکس ویژن باید بدانید

عیب یابی تلویزیون ایکس ویژن | انواع خرابی تلویزیون ایکس ویژن X-VISION

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

تلویزیون های ایکس ویژن از مدل های جدید تلویزیون هستند که چند سالی است که به بازار عرضه شده اند. بیشتر بازار این برند در ایران و خاورمیانه است. ولی خرابی تلویزیون ایکس ویژن نیز همچون سایر برندهای تلویزیون و لوازم الکتریکی اجتناب ناپذیر است. ایکس ویژن از جمله کالاهایی است که در سال ۲۰۰۶ به کمپانی مادیران ملحق شد و نام تجاری X-Vision را برای خود در ایران انتخاب کرد. پس بهتر است برای عیب یابی بهتر این تلویزیون ها شناختی از خصوصیات آنها نیز داشته باشیم.

خرابی تلویزیون ایکس ویژن

تلویزیون های جدید ایکس ویژن از کیفیت بالایی برخوردار هستند. علیرغم اینکه این برند از تلویزیون ها مورد استقبال گسترده ای توسط کاربران ایرانی قرار گرفته اند، نمی توان بروز ایراد و خرابی در این تلویزیون ها را نادیده گرفت. در زمان بروز خرابی در تلویزیون ایکس ویژن، بررسی کردن و عیب یابی این تلویزیون ها نخستین اقدامی است که بایستی پیش از آغاز به تعمیر آنها انجام دهید.

از اصلی ترین معیارها و مشغله های ذهنی مخاطبان تلویزیون ایکس ویژن، هزینه های تعمیرات این محصولات است. در این زمینه باید عنوان کرد که هزینه تعمیر این تلویزیون ها به فاکتورهای متعددی همچون میزان خرابی، نوع خرابی، قسمت خرابی، نوع قطعه نیازمند تعویض و یا تعمیر و …. وابسته است. بنابراین بهتر است پیش از اینکه دلایل خرابی تلویزیون ایکس ویژن را مورد بررسی قرار دهیم، از ویژگی های این تلویزیون ها آگاه شویم.

خصوصیات تلویزیون ایکس ویژن

تلویزیون های ایکس ویژن دارای خصوصیاتی هستند که آنها را نسبت به سایر تلویزیون ها متمایز می سازد. بعضی از این خصوصیات به شرح ذیل است:

  • دارای نمایشگر LED با رتبه کیفیت +A
  • برخورداری از DVBT داخلی با کیفیتی HD
  • رزولوشن بالای تصویر Full HD
  • زاویه دید با وسعت بالا در حد ۱۷۸ درجه عمودی و افقی
  • وجود روشنایی و رزولوشن بالای تصویر
  • دارای قابلیت نمایش فیلم به صورت ۲۴ فریم در ثانیه
  • دارای قابلیت خوانش فایل های صوتی در فرمت های MP3,WMA,AAC
  • دارای ماشین زمان Time Shift
  • امکان رکورد برنامه های تلویزیونی PVR در وضعیت استندبای
  • امکان نشان دادن عکس در فرمت های JPG ,EPJ ,PNG ,BMP
  • امکان نمایش تصاویر و ویدئوها در فرمت های DIVX ,MPG ,MPEG ,MP4 ,MOV ,MKV
  • امکان خوانش تصاویر، ویدئوها و موسیقی از روی فلش مموری
  • دارای پردازنده چند هسته ای
  • و …

دلیل خراب شدن تلویزیون ایکس ویژن

در بررسی کردن تلویزیون ایکس ویژن در زمان خرابی، بررسی اجزای استفاده شده توسط کمپانی های تولید کننده از مهم ترین نکات است. اغلب مدل های این برند از نمایشگرهایی ساخته شده اند که اجزای آنها از قسمت های لایت برد و تیکان تشکیل شده است. این نمایشگرها دارای شباهت بسیار با انواع برندهای ایرانی و کمپانی های داخلی قطعات آن هستند. در نتیجه خرابی تلویزیون ایکس ویژن را می توان به راحتی با بررسی کردن این نمایشگرها رفع کرد. در ادامه به بیان برخی از این خرابی ها در تلویزیون ایکس ویژن می پردازیم.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  خدمات تعمیرات بک لایت تلویزیون سام | عیب یابی تلویزیون سام

دلیل روشن نشدن تلویزیون ایکس ویژن

یکی از ایراداتی که ممکن است در تلویزیون های ایکس ویژن به وجود آید، روشن نشدن دستگاه است. گاهی اوقات دلیل روشن نشدن تلویزیون مرتبط با بخش پاور دستگاه است. در این شرایط، زمانی که قطعه خراب شده پاور ساپلای را تعویض کنید، به احتمال زیاد این ایراد رفع می شود. اما چنانچه ایراد همچنان باقی بود، با تعویض کل بخش پاور ایراد به صورت کامل رفع خواهد شد.

دلیل عدم خروج از وضعیت استند بای

از دیگر ایراداتی که از جمله خرابی تلویزیون ایکس ویژن به شمار می رود، عدم خروج تلویزیون از وضعیت آماده به کار است. در بعضی شرایط این امکان دارد که تلویزیون از حالت آماده به کار خارج شود اما کنترل تلویزیون کار نکند و تلویزیون تصویر و صدا هم نداشته باشد. این ایراد و خرابی در تلویزیون های ایکس ویژن مربوط به قسمت MainBoard است که این قطعه دارای سه ماه ضمانت است و می توانید چنانچه از تاریخ آن مانده باشد از آن برای رفع ایراد استفاده کنید.

دلیل روشن و خاموش شدن پشت سر هم

گاهی اوقات امکان دارد تلویزیون روشن شود و لوگوی آن بالا بیاید ولی دوباره خاموش شود. تناوب این وضعیت یا به عبارتی ریبوت شدن پی در پی تلویزیون به دلیل خراب شدن قسمت MainBoard است. که این مشکل اغلب در مدل های ال ای دی و LB بروز می کند. به جهت برطرف سازی این ایراد از خرابی تلویزیون ایکس ویژن بایستی از برنامه های مختص مدل تلویزیون خود بهره بگیرید.

خرابی تلویزیون ایکس ویژن

دلیل قطع بودن تصویر در زمان وجود صدا

این ایراد اغلب در تلویزیون های بدون ضمانت نامه ایکس ویژن بروز می کند. بخشی به نام LN در این دسته از تلویزیون های ایکس ویژن دارای ضعف کارخانه ای است و علت اصلی قطع بودن تصویر در زمان وجو صدای تلویزیون است. تلویزیون های ۳۴ اینچی این برند از دو سری ال ای دی برخوردار هستند که نسبت به دیگر مدل ها، بیشتر این ایراد در آنها بروز می کند. زیرا LN در بخش برد این دستگاه ها محافظت بیشتری به عمل آورده و سبب قطع شدن تصویر می گردد.

دلیل قطعی صدای تلویزیون

در این شرایط به طور معمول تلویزیون روشن شده و کار می کند ولی صدا با کمی تاخیر پخش شده و گاهی نیز به طور کامل قطع می شود. برای برطرف سازی خرابی تلویزیون ایکس ویژن در زمانی که صدا قطع شده است، بایستی نخست قطعه پاور را مورد بررسی قرار دهید. زیرا ایراد یا خراب شدن پاور می تواند دلیل این اختلال باشد. علاوه بر این، ایراد در پاور می تواند به قسمت سیستم مدیریت تلویزیون نیز منتقل شود و به این بخش نیز آسیب برساند.

دلیل پدیدار شدن نوار صورتی در بالای نمایشگر

یکی دیگر از ایراداتی که در تلویزیون های ایکس ویژن بروز می کند، پدیدار شدن یک نوار صورتی رنگ تقریباً ۱۰ سانتی متری در بالای نمایشگر است. عرض این نوار با گذشت زمان بیشتر می شود و تمام نمایشگر را دربر می گیرد. زمانی که نور نمایشگر را کم می کنید، این نوار هم کم رنگ تر و ناپدید می شود. در نتیجه، خرابی تلویزیون ایکس ویژن در این مورد به دلیل ایراد در لامپ تصویر است و در بعضی شرایط با تعویض این لامپ، نور به وضعیت اول خود باز می گردد و ایراد رفع می شود.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  راهنمای نحوه ریست کردن تلویزیون|مزایای ریست کردن تلویزیون

دلیل ایجاد لکه‎ های رنگی در نمایشگر تلویزیون

این ایراد در اغلب مدل های این برند با ابعاد بیشتر همچون ۵۰ و ۶۰ اینچ رخ می دهد. به وجود آمدن لکه های رنگی در تمام قسمت های نمایشگر دلیل بر وجود مشکل در تلویزیون ایکس ویژن به ویژه در بخش LCD و با RGB است.

دلیل دیر روشن شدن تلویزیون

از ایرادات دیگری که در تلویزیون های این برند رخ می دهد، دیر روشن شدن آنها است. هنگامی که توسط کنترل از راه دور و یا کلید پاور تلویزیون را روشن می کنید امکان دارد برای مدتی طولانی دستگاه روشن نشود. در این مورد هم برای رفع آن بایستی به دنبال ایراد یا خرابی در پاور باشید.

خاموشی کامل تلویزیون (حالت مرگ یا DEAD) و تاخیر در روشن شدن آن

این حالت از خرابی تلویزیون ایکس ویژن و چشمک زدن چراغ آماده به کار آن و تاخیر در روشن شدن آن، می تواند به دلیل خرابی در برد پاور دستگاه باشد. در این شرایط برای تعمیر برد پاور دستگاه تان بایستی فوراً از تکنسین های مجرب مرکز تعمیر ایبک امداد کمک بخواهید.

توصیه های کاربردی برای مواظبت و تعمیر تلویزیون ایکس ویژن

برای اینکه تلویزیون ایکس ویژن شما خراب نشود و از طول عمر بالایی برخوردار باشد، رعایت بعضی نکات مهم، ضروری است. به دلیل اینکه هزینه تعمیر دستگاه شما از هزینه نگهداری اصولی آن بیشتر است، بنابراین بهتر است برای نگهداری اصولی تلویزیون ایکس ویژن خود نکات زیر را رعایت کنید، تا علاوه بر افزودن بر طول عمر دستگاه خود، در هزینه های مصرفی خود هم صرفه جویی کنید.

  • زمانی که از تلویزیون استفاده ای ندارید سیم برق را از پریز بکشید.
  • برای تمیز کردن نمایشگر تلویزیون، مواد شوینده را به صورت مستقیم روی آن اسپری نکنید.
  • از اسپری کردن مواد شیمیایی همچون بنزن، حشره کش ها و … جداً اجتناب کنید.
  • تلویزیون خود را به صورت مداوم تمیز کنید، نمایشگر و بخش بیرونی آن را بایستی با پارچه نرم و خشک تمیز کنید.
  • از مواد شوینده ای که برای پاک کردن سطوح استفاده می شوند نباید برای تمیزکاری تلویزیون استفاده کنید.
  • از محافظ برای تلویزیون خود استفاده کنید.
  • کنترل از راه دور را از دسترس کودکان بردارید.
  • از وارد شدن ضربه به نمایشگر جلوگیری کنید.
  • تلویزیون را در فضای صاف و بدون مانع بگذارید.

خرابی تلویزیون ایکس ویژن

نتیجه گیری

خدمات تعمیر خرابی تلویزیون ایکس ویژن به دو شیوه مراجعه حضوری به مراکز معتبر تعمیر و تحویل آن و یا ثبت درخواست یا تماس با این مراکز همچون ایبک امداد برای حضور در منزل و تعمیر تلویزیون ایکس ویژن شما انجام می شود. حائز اهمیت است تعمیر تلویزیون شما به این دو شیوه هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند و در هر دو صورت تلویزیون شما توسط تکنسین های مجرب و استفاده از ابزارهای به روز و دستگاه های پیشرفته صورت می گیرد. تنها تفاوت در این دو روش کاسته شدن از هزینه های رفت و آمد و تعمیرات است.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

خرابی تلویزیون ایکس ویژن

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

خرابی تلویزیون ایکس ویژن

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا