خدمات ساختمان

بلوک های هبلکس | هر آنچه در مورد بلوک های هبلکس باید بدانید

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

یکی از انواع بلوک های بتنی بلوک های هبلکس هستند که در صنعت ساخت و ساز کاربرد بالایی دارند این بلوک ها از ترکیب بتن با تخلخل بالا ساخته می شود و از ویژگی های بارز این نوع از بتن ها می توان به مقاومت بالا و همچنین وزن پایین آن ها اشاره کرد. ویژگی دیگری که استفاده از این نوع بلوک ها برای شما فراهم می کند این است که سیم کشی و لوله کشی در ساختمان شما به راحتی انجام می پذیرد علت این امر هم این است که برش و خمش در این نوع از بلوک ها نسبت به بلوک های دیگر راحت تر انجام می شود.

بلوک های هبلکس بلوک هایی اند که از نظر صدا و آتش عایق هستند و استفاده از آن ها در صنعت ساخت و ساز باعث می شود که ساختمان شما عایق باشد و تاییدیه های لازم از مهندسین در مورد عایق بودن ساختمان را بتوانید به راحتی دریافت کنید.

مزایای بلوک های هبلکس:

بلوک های هبلکس نوعی بتن به سبک مدرن هستند که دانشمندان سوئدی برای حفظ محیط زیست و منابع طبیعی در صنعت ساخت و ساز آن ها را وارد کردند و به جای چوب در صنعت ساخت و ساز از آن ها بهره بردند. این نوع از بلوک ها ساختاری متخلخل دارند و به طور کلی در صنعت ساخت و ساز هر جا که از بتن را با روش اتوکلاو و طرفداری بسازید یک بلوک هبلکس ساخته می شود که ساختاری متخلخل دارد.

یکی دیگر از مزیت های عمده بلوک های هبلکس این است که در فصول گرما هوای مطبوع تری برای شما فراهم می کنند به این صورت که گرمای داخل اتاق ها و خانه به طرز قابل توجهی کمتر از هوای بیرون از خانه می باشد این امر سبب می شود تا با یک وسیله سرمایشی ساده بتوانید به راحتی منزلتان را خنک کنید و استفاده از کولر آبی را کم کنید تا در مصرف انرژی شما هم صرفه جویی شود.پس یکی از مزایای عمده استفاده از بلوک های هبلکس در صنعت ساخت و ساز این است که سبب می شود تا در فصول گرما هوای خنک تر و مطبوع تری را داشته باشید و در مصرف انرژی و هزینه های شما صرفه جویی شود.

معایب بلوک های هبلکس:

بلوک های هبلکس علاوه بر مزایای بی شماری که دارند دارای معایبی نیز می باشند که در ادامه به شرح آن ها می پردازیم.بتن های هبلکس در دیوار های حمال و دیوار های باربر نمی توانند استفاده شوند و مقاومت این تنوع از بتن ها در مقایسه با انواع بتن های دیگر بسیار کم تر می باشد. استفاده از این نوع بتن ها در دیوار هایی که دارای بلوک آجر سفال یا بلوک های بتنی هستند توصیه می شود علت این امر هم این است که این دیوار ها وزن کمتری را تحمل می کنند و می توان از این نوع بلوک ها در آن ها استفاده کرد.به طور کلی می توان نتیجه گرفت که دیوار های حمال و دیوار های  باربر بدترین مکان برای استفاده بلوک های هبلکس اند و دیوار های داخلی بهترین مکان برای استفاده از بلوک های هبلکس اند.1 147

پیشنهاد آی‌بک امداد :  شیشه رفلکس چیست | مزایا و معایب شیشه رفلکس

محاسبات مربوط به بلوک های هبلکس:

  • جرم حجمی بلوک های هبلکس نسبت به انواع دیگر بلوک های موجود در بازار کم تر است(به طور کلی در هر متر مکعب چیزی حدود ۴۵۰ تا ۵۵۰ کیلوگرم)
  • مقاومت فشاری این بلوک های هبلکس در حدود ۳۵ کیلوگرم در سانتی متر مربع می باشند که این میزان قابل تغییر نیز می باشد.
  • میزان جمع شدگی خوبی بعد از خشک شدن بتن دارند که از مزایای دیگر آن ها می باشد این مقداری چیزی در حدود ۰.۰۲ درصد می باشد که رقم قابل قبولی میباشد.
  • همانطور که در قبل هم به آن اشاره شده است بلوک های هبلکس با فرایند اتوکلاو ساخته می شوند که در ۲۰۰ درجه با حدود ۱۲ ساعت باعث جمع شدگی بلند مدت و کوتاه مدت می شوند این امر به طور کلی سبب می شود تا از جداشدن پلاستر از بلوک جلوگیری کند.
  • به علت تخلخل ای که در فرایند ساخت این نوع از بلوک های هبلکس استفاده می شود ضریب انبساط حرارتی پایینی دارند که از مزیت های عمده ی این نوع از بلوک ها یعنی بلوک های هبلکس می باشند.این امر سبب می شود تا فراورده های این نوع از بلوک ها نیز تنوع بالایی داشته باشند.
  • این نوع از بلوک ها در حدود ۴۵ تا ۵۵ دسیبل در برابر صوت عایق هستند و در ساخت و ساز ها به عنوان عایق صدا در ساختمان به کار می روند.

مراحل تهیه بلوک های هبلکس:

مرحله اول تهیه بلوک های هبلکس- تهیه مواد :

ابتدا مواد را در آسیاب با آب خوب مخلوط می کنید تا محصول نهایی چیزی شبیه گل در بیاید. حال آهک و دوغاب سیمان را به مخلوط اضافه می کنید. البته در این مورد توجه کنید که زمانی که آهک و سیمان را به دوغاب خود اضافه می کنید نباید مخلوط خشک شود و نباید هم خیلی رقیق باشد. در واقع مهم ترین کار در این مرحله صورت می گیرد که باید مخلوطی با غلظت مناسب ایجاد کنید و معمولا اینکار را در میکسر های مخصوص انجام می دهند.

این مخلوط ایجاد شده در میکسر چون به عنوان ورودی برای مرحله های بعد از جمله قالب گیری استفاده می شود باید آنالیز شود تا به درستی کار را انجام داده باشید.

مرحله دوم تهیه بلوک های هبلکس- قالب گذاری:

در مرحله بعد قالب گذاری انجام می شود که خروجی و مخلوط مرحله قبل به عنوان ورودی این مرحله مورد استفاده قرار می گیرد به این صورت که حجم قالب ها چیزی در حدود ۳ متر مکعب می باشد که ما معمولا نصف این مقدار را با مخلوط پر می کنیم. در نصف دیگر آن مخلوطی از آهک ، پودر آلومینیوم ، سیمان ریخته می شود و برای مرحله اتوکلاو شدن آماده می شود.

طی فرایند اتوکلاو فعل و انفعالات شیمیایی سبب می شود تا حباب های ریزی در مخلوط ایجاد گردد و مقدار آن رشد قابل توجهی را داشته باشد. دما محصول به حدود ۷۰ درجه می رسد که می توان برش زدن را آغاز کرد و باید مطابق با استاندارد های تعیین شده برای ما این کار انجام شود.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  سختی گیر رزینی چیست؟ | روش عملکرد سختی گیر رزینی

مرحله سوم تهیه بلوک های هبلکس- کنترل کیفیت:

بعد از طی کردن مراحل ذکر شده در بالا حالا نوبت به کنترل کیفیت می رسیم بعد از اینکه از مراحل بالایی خارج شد و بارگیری و بسته بندی شدن قبل از همه ی این موارد باید این مراحل باید آزمایش های شیمیایی برروی آن ها صورت بگیرد. کنترل کیفیت به طور کلی باید شامل موارد زیر باشد تا کیفیت بلوک های هبلکس تعیین شود:

  • فرایند اتوکلاو باید به درستی انجام شود و کلیه پارامتر ها را برآورده کند.
  • سطح خارجی بلوک های هبلکس در این مرحله برداشته می شود تا یک سطح همواره و مسطح ایجاد شود تا بتوان آزمایش های مربوط به کنترل کیفیت را برروی آن ها انجام داد.

مرحله چهارم تهیه بلوک های هبلکس- مرحله نهایی:

حالا بلوک های هبلکس وارد اتوکلاو می شوند و در دمای ۲۰۰ درجه و فشار ۱۲ اتمسفر به پخت نهایی خود می رسند.در این دما و فشار قالب های آماده شده در مراحل قبلی آماده پخت  می شوند. هبلکس فرآوری شده به این طریق استقامت خوبی دارد و در برابر سرما و گرما ایمن می باشد. همچنین این بلوک های هبلکس در برابر صدا نیز عایق هستند که مزیت خوبی در صنعت ساخت و ساز می باشد.

کاربرد های بلوک های هبلکس:

  • استفاده از بلوک های هبلکس به عنوان عایق زلزله در ساختمان سازی
  • استفاده از بلوک های هبلکس در ساخت و ساز سبب می شود تا در برابر آتش سوزی نیز ایمن باشند.
  • استفاده از بلوک های هبلکس در ساخت و ساز سبب می شود تا ساختمان ها در برابر حرارت و رطوبت مقاوم باشند.
  • از بلوک های هبلکس می توان در انتقال حرارت استفاده کرد.
  • این بلوک ها رطوبت را از بین برده و مانع از بیماری های متعدد با این کار می شود.
  • استفاده از بلوک های هبلکس باعث می شود تا مانع از ورود جانوران موزی به داخل ساختمان شویم.
  • بلوک های شکسته در این روش هم معمولا مورد استفاده قرار می گیرد و می توان برای کف از آن ها استفاده کرد.Webp.net resizeimage

بلوک AAC:

به نوعی از بتن سبک متخلخل بلوک AAC می گویند  که می توان در ساخت و ساز از آن ها استفاده کرد از مزیت های عمده این بلوک ها که در صنعت ساخت و ساز از آن ها بهره برده می شود وزن پایین و عایق حرارتی بودن آن ها است.به این بلوک های بتنی اتوکلاو شده می گوینده که مقاومت بالاتری نسبت به بتن های اتوکلاو نشده یا  NAAC دارند.

اندازه بلوک های اتوکلاو نشده بزرگ تر است و سایز قابل قبولی برای استفاده در صنعت ساخت و ساز دارند.مزیت دیگری که این بلوک ها دارند این است که برای چیدمان آن ها احتیاج به مهارت خاص و ویژه ای نداریم و کارگران ساده هم می توانند این کار را انجام دهند. نسبت به اندازه ای که دارند وزن مناسبی دارند و در هزینه های شما نیز صرفه جویی می شود.

در این مقاله ما سعی کردیم تا شما را با بلوک های هبلکس آشنا کنیم در صورت وجود هرگونه سوال در ا ین زمینه می توانید با کارشناسان ما در ایبک امداد در تماس باشید.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

بلوک های هبلکس | هر آنچه در مورد بلوک های هبلکس باید بدانید

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

بلوک های هبلکس | هر آنچه در مورد بلوک های هبلکس باید بدانید

امتیاز کاربر: ۱.۴ ( ۱ نتایج)

نوشته های مشابه

⨭نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید⨮

  1. میخواستم ۵ ستاره بدم حواسم نبود سه ستاره دادم ، عذرخواهی میکنم مطلب عالی بود خانم شهرزاد ماشاالله دانش خوبی تو این کار دارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا