مجله

تاریخچه کابینت آشپزخانه و کابینت سازی منزل

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

تاریخچه کابینت آشپزخانه و کابینت سازی منزل موضوعی است که می‌خواهیم در این مقاله به آن بپردازیم اگر تمایل دارید در مورد تاریخچه کابینت در ایران و جهان اطلاعاتی به دست بیاورید لطفاً در این مقاله از مجله ایبک با ما همراه باشید

تاریخچه کابینت در ایران و جهان

کابینت برای اولین بار در سال ۱۳۹۰ میلادی در کشور ایتالیا مورد استفاده قرار گرفته شد کلمه کابینت یک واژه فرانسوی می باشد که معنای آن یعنی قفسه های چوبی و فلزی، کمد و…

کار برد این وسایل نگهداری از اشیا می باشد. به مرور زمان کابینت از ایتالیا به تمام نقاط جهان راه پیدا کرد البته کابینت به شکلی که اکنون ما از آن استفاده می کنیم نبود بسیار ابتدایی و ساده بود و کاربرد زیادی هم نداشت در اروپا بیشتر برای تزیین از کابینت استفاده می کردند و یا ظروف چینی با ارزش و پول و یا حتی چمدان های خود را درون کابینت می گذاشتند در قرن ۱۶ میلادی در انگلیس و فرانسه استفاده کردن از کابینت بسیار رایج بود فرانسوی ها با کمک از طراحی زیبای خود و معماری خاص بر روی چوب های گران قیمت مانند چوب بلوط و یا چوب گردو کابینت های زیبایی را می ساختند به طور معمول در بیشتر این کابینت ها از آج موزائیک و سرستون برای زیبایی استفاده می کردند.

در قرن هجدهم میلادی کابینت در بین مردم یک وسیله عادی شد ولی باز هم بیشتر در بین اشراف زادگان و ثروتمندان مورد استفاده قرار می گرفت از کابینت در پذیرایی، حمام، اتاق و آشپزخانه استفاده می کردند قبل از انقلاب صنعتی کابینت ها به صورت دستی و با ابزارهای پیش پا افتاده درست می شدند زیرا در آن هنگام ابزارآلاتی وجود نداشت به همین دلیل کابینت ها بسیار گران بودند بعد از اینکه انقلاب صنعتی رخ داد توانستند به کمک ماشین آلات و انرژی بخار تولید کابینت را به مقدار انبوه برسانند کابینت ها ابتدا بیشتر به جنس فلز بوده و با قیمت کمتری نسبت به چوب در بازار عرضه می شد و این باعث شد که مردم عادی هم بتوانند از کابینت استفاده کنند.

کابینت های چوبی که در بازار موجود بودند کمتر از چوب هایی مانند توس، راش، گردو و بلوط در آن ها استفاده می شد اکثر این کابینت ها از چوب های ارزان بودند در آن زمان از کابینت های چوبی استفاده می کردند که درب شیشه‌ای داشت و به عنوان بوفه یا کمد در خانه قرار می دادند. این کابینت ها، نسبت به کابینت های چوبی که لوکس بودند قیمت کمتری داشتند. حدود ۵۰ سال پیش کابینت های فلزی در سراسر جهان رونق زیادی گرفت و در بیشتر خانه ها کابینت فلزی دیده می شد ولی این کابینت ها معایبی زیادی هم داشت مهمترین عیب این کابینت ها این بود که در اثر رطوبت و برخورد با آب زنگ می زد و به مرور زمان سوراخ می شد و یا اینکه در اثر گرما و فشار، شکل خود را از دست داده و خمیده می شد و برای تعویض یا تعمیر آن باید هزینه های زیادی صرف می کردند.

در زمان گذشته کابینت ها به شکل امروزی وجود نداشت که در آشپزخانه‌ها محل ثابتی قرار بگیرد. در آن زمان مواد غذایی را در مکانهای قرار می دادند که گنجه نامیده می شد. چند دهه گذشته سبک نو و جدیدی از کابینت وارد بازارهای جهانی شد که به آن ام دی اف می گویند معنای ام دی اف یعنی تخته فیبر با چگالی متوسط، که ترکیب شده از چوب های خورده شده نرم و چوب های سخت.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  برق گرفتگی وسایل به چه علتی رخ می‌دهد؟

مردم از این کابینت استقبال زیادی کردند اولین کارخانه از این کابینت در سال ۱۹۶۵ میلادی در شهر دپوزیت یکی از شهرهای ایالت نیویورک، ساخته شد که اولین تولید خود را در این کارخانه به بازار عرضه کرد نام این تولید بارابورد بود. تنوع در کار کابینت های ام دی اف باعث شد که مردم بیشتر به طرف آن رو بیاورند زیرا علاوه بر تنوع، قیمت مناسب تری هم داشتند به همین دلیل به مرور زمان کابینت های چوبی و فلزی توانست جای خود را به کابینت های ام دی اف بدهد کابینت ام دی اف به دلیل اینکه قابلیت راحتی برای چسباندن روکش دارد و طرح های مختلفی هم ارائه می‌شود توانسته تمام سلیقه ها را پوشش داده و مردم را به خود علاقه مند کند.

در ادامه مطالب می خواهیم شما را با تاریخچه کابینت در ایران بیشتر آشنا کنیم با ما همراه باشید.

تاریخچه کابینت در ایران

تاریخچه کابینت

در سال ۱۳۴۰ در بندر انزلی و بابلسر اولین کارخانه تولید کننده کابینت احداث شد و اولین کارخانه تولید کننده ام دی اف هم در سال ۱۳۸۳ به بهره‌برداری کامل رسید اولین کابینت های ام دی اف که به ایران وارد شدند کابینت های ملامین نام داشتند که روکش آنها از ملامین بود ملامین نوعی زرین سخت است. اولین ام دی اف هایی که وارد ایران شدند از کشور چین و سپس از کشور ترکیه بودند که توانستند در بازار ایران برای خود جایی باز کند کابینت ملامین روکش های مات دارد که با دستگاههای خاص می توان بر روی آن طرح های مختلفی به وجود آورد. کابینت هایی که روکش ملامینه دارند به راحتی جایگزین کابینت های چوبی شدند زیرا هم طرحهای زیبایی داشتند و هم هزینه آنها کمتر بود و مدتی بعد از اینکه کابینت های ملامینه وارد بازار ایران شد محصولات جدید تری هم به دنبال آن وارد شد محصولاتی مانند ورق های پلی گلاس و هایگلاس.

ورقه های هایگلاس مثل ورقه های ملامین روی ام دی اف چسبانده می شد. ورقه های پلی گراست از ورق های هایگلاس مقداری ضخیم تر بود و از جنس پلی کربنات ساخته می‌شد و نسبت به ام دی اف های چوبی، ورقه های هایگراس قیمت بیشتری دارند. ورقه های هایگلاس را از کشور ترکیه، چین و ایتالیا وارد ایران شد. از کابینت های دیگری که وارد ایران شد می توانیم کابینت های وکیوم، ممبران، پی وی سی و غیر را نام ببریم. مدت زیادی طول نکشید تا این محصولات توانستند در ایران برای خود جا باز کرده و تولید داخلی آن با قیمت مناسب و کیفیت بالا شروع شود.

ما در این مقاله شما را با تاریخچه کامل کابینت در ایران و جهان آشنا کردیم در ادامه می خواهیم چند نمونه از جدیدترین مدل کابینت آشپزخانه را برای تان توضیح دهیم و شما را با آن آشنا کنیم تا در صورت نیاز بتواند کابینت مناسب را انتخاب کنید

وکیوم جدیدترین مدل کابینت آشپزخانه

کابینت وکیوم یا همان ممبران کابینت های کلاسیک می باشند که ظاهری شبیه به کابینت های چوبی داشته و طرح آن هم چوب است.

کابینت ممبران مدل ۲۰۲۱

یکی از زیباترین کابینتهای سال‌های اخیر است که مورد استقبال کاربران نیز قرار گرفته این کابینت مخلوطی از کابینت مدرن و کلاسیک است به همین دلیل توانسته جای خود را در کنار خانواده ها حفظ کند طراحی خاصی داشته و قیمت آن هم مناسب است. کابینت وکیوم یا همان کابینت ممبران از ورقه های ام دی اف تولید می شود به همین دلیل نسبت به کابینت های چوبی قیمت مناسب تری دارد و زیبایی آن هم به دلیل تاج ستون، سرستون و زیر تاج، که بر روی درب قرار گرفته، می باشد. یکی دیگر از ویژگی های کابینت وکیوم این است که روکشی که در آن به کار رفته ورقه های ونیل مقاوم و با کیفیت است که با دستگاه و تجهیزات مخصوصی روی کابینت نصب شده، رنگ ها و طرح های بسیار متنوع باعث شده تا کاربران با سلیقه های مختلف بتوانند به راحتی از آن استفاده کنند.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  آشنایی با یخچال های درب فرانسوی

هایگلاس یکی از جدیدترین مدل کابینت آشپزخانه

تاریخچه کابینت

یکی از گزینه های دیگر که به شما پیشنهاد می‌کنیم برای آشپزخانه خود استفاده کنید کابینت های هایگلاس است این کابینت ها بسیار زیبا می باشند و ویژگی خاص این کابینت ها مقاومت بالای بدنه آنهاست این کابینت از ورقه های ام دی اف و با ضخامت بالا تولید شده است و علاوه بر این روکشی که در آن به کار رفته از ورق های پلکسی بوده که باعث می شود درخشندگی خاصی به کابینت بدهد و همچنین به زیباتر شدن نمای کابینت هم کمک می کند از جدیدترین مدلهای این کابینت می توان به کابینت هایی با رنگ های کابینت طلایی، نسکافه ای، مشکی، سفید، مشکی و سفید، اکلیلی براق، سفید و نقره ای، سفید و خاکستری اشاره کرد این کابینت ها دارای دستگیر نمی باشند به همین دلیل این مدل منحصر به فرد شناخته شده و کمک زیادی به زیبایی آشپزخانه شما می کند.

کابینت آشپزخانه کوچک

یکی از مهمترین مسائلی که شما باید برای انتخاب کابینت در نظر بگیرید مقدار فضایی است که به کابینت اختصاص داده اید با توجه به دنیای امروزی با توجه به اینکه گاهی امکان دارد کاربران با محدودیت جا در فضای آپارتمان روبه رو باشند بسیاری از آنها  دنبال انتخاب کابینتی برای آشپزخانه کوچک می باشند تا بتوانند با چیدمان مناسب زیبایی ظاهر آشپزخانه را هم حفظ کنند تنوع در کابینتهای طراحی شده مناسب با آشپزخانه های کوچک زیاد است و شما باید دو نکته مهم را در این مورد در نظر بگیرید:

۱- انتخاب مدل مناسب کابینت آشپزخانه کوچک

همانگونه که برای تان گفتیم مدلهای کابینت بسیار متنوع می باشند و هر کدام هم ویژگی خاص و منحصر به فرد خود را دارند نکته مهم این است که همه این کابینت ها برای محیط کوچک مناسب نیستند مثلاً کابینت ممبران به شدت مورد استقبال کاربران قرار گرفته و زیبایی خاصی هم دارد ولی برای محیط های کوچک مورد استفاده قرار نمی گیرد و همچنین کابینت طرح انزو، این کابینت برای آشپزخانه های کوچک به هیچ وجه مناسب نیست به همین دلیل برای کابینت آشپزخانه کوچک باید از کابینت های ملامینه، گلاس، طرح چوب و کابینت های ساده استفاده کنید. کابینت های گلاس برای طرح آشپزخانه کوچک بسیار مناسب است این کابینت ها انعکاس نور مناسبی دارند و باعث می‌شوند که فضای آشپزخانه شما بزرگتر از آنچه هست به نظر بیاید. طرح و مدل آن ساده بوده و حکاکی خاصی روی آن قرار ندارد به همین دلیل محیط آشپزخانه را شلوغ نشان نمی دهد و برای آشپزخانه های کوچک بسیار مناسب می باشد.

۲- رنگ مناسب برای کابینت آشپزخانه کوچک

نکته مهم دیگری که شما برای انتخاب کابینت آشپزخانه کوچک خود باید در نظر بگیرید ترکیب رنگ به کار رفته در کابینت است رنگ هایی که در کابینت های جدید دیده می شود تنوع زیادی دارد انواع رنگهای ترکیبی، تیره، روشن و غیره که برای آشپزخانه های کوچک بهتر است شما رنگی را انتخاب کنید که روشن باشد مثلا می توانید از ترکیب رنگ های سفید و طوسی، نسکافه ای، سفید و طلایی و رنگ های فانتزی انتخاب کنید.

سخن آخر

در این مقاله از مجله ایبک امداد با شما بودیم و از تاریخچه کابینت آشپزخانه هر آنچه نیاز بود را برایتان شرح دادیم، از شما دعوت می‌کنم تا در صورت تمایل از تجربه های ارزنده خود در بخش دیدگاه ها با ما سخن بگویید تا دیگران هم از این تجربیات بهره مند شوند.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

تاریخچه کابینت آشپزخانه و کابینت سازی منزل

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

هایگلاس یکی از جدیدترین مدل کابینت آشپزخانه

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا