تعمیرات پکیج و آب گرمکن

راهنمای خرید آبگرمکن دیواری | مزیت ها و معایب آبگرمکن دیواری

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

برای خرید لوازم جانبی مختلف بهتر می باشد از مشاوره کسانی که اطلاعات خوبی در مورد آنها دارند استفاده نمایید. برای خرید بهترین آبگرمکن دیواری ابتدا باید با انواع آبگرمکن ها به خوبی آشنا شوید. همینطور می توانید با راهنمای خرید آبگرمکن دیواری بهترین انتخاب را داشته باشید و خرید مطمئنی را انجام دهید.

درباره انواع مختلف آبگرمکن

برای یک خرید خوب از یک محصول باید با انواع آن به خوبی آشنا باشیم. در این قسمت انواع آبگرمکن ها را به شما نشان می دهیم تا بتوانید بر اساس ویژگی های آن ها بهترین خرید و انتخاب را داشته باشید.

آبگرمکن های مخزن دار چیست

ظرفیت این مدل از آبگرمکن معلوم است. به عبارت دیگر، شما از اول خرید اطلاع دارید که دستگاه تان چه مقدار آب داخل آن دارد. این گروه از آبگرمکن ها گنجایش ۲۰ تا ۸۰ گالن دارند و هر مدل آن دارای ظرفیت های ذخیره سازی مختلفی می باشند. این دسته به دو مدل برقی و گازی تقسیم شده اند. روش کار این دستگاه به این شکل می باشد که آب سرد درون مخزن پر می شود و پس از آن آب مخزن با گاز یا برق داغ می گردد. تا وقتی که به آب گرم نیاز دارید، آب گرم درون دستگاه می ماند. این مدل از آبگرمکن ها به تعمیرات بسیار کمی نیاز دارند و به ندرت خراب می شوند.

آبگرمکن های بدون مخزن چیست

آبگرمکن بدون مخزن به نام آبگرمکن های دیواری نیز شناخته می شوند که دارای مخزن ذخیره آب نیستند. ما در این مقاله خرید این مدل از آبگرمکن را به کاربران پیشنهاد می کنیم; زیرا در این دستگاه آب در هنگام ورود به دستگاه داغ می گردد و از راه لوله کشی خانه به مکان مورد نظر انتقال می یابد و افراد از آن استفاده می کنند. این مدل از آبگرمکن پرمصرف ترین نوع در کشور ایران می باشد. شما باید آبگرمکن مناسب را بر طبق اندازه آپارتمان و آب گرم مصرفی انتخاب کنید. این دستگاه در اندازه های متفاوتی طراحی و تولید می شوند.

اصلی ترین مزیت آبگرمکن دیواری سرعت تامین آب گرم مورد نیاز در کمترین زمان ممکن است. این دستگاه ها به سرعت آب را گرم می کند و در اختیار کاربران می گذارد. به این دلیل پس از اتمام آب داغ، دیگر نباید منتظر گرم شدن آب باشید. تنها عیب این دستگاه قیمت بالای آن و هزینه نصب دستگاه است. به ویژه در جاهایی که چندین آبگرمکن دیواری لازم است.

آبگرمکن های هیبریدی چیست

روش کار آبگرمکن هیبریدی به این شکل می باشد که این آبگرمکن ها با کمک از گرمای فضا، آب درون مخزن را داغ می نمایند. یکی از مزیت های این دستگاه صرفه جویی در مصرف برق و هزینه ها است. معایب آبگرمکن هیبریدی عبارتند از:

  • اثربخشی آنها در شرایط خاص: آنها به یک فضای خالی بزرگ برای عملکرد بهتر نیاز دارند. در اکثر خانه ها و محل های کار، محیط کوچک و دارای وسیله های زیادی است.
  • دمای بالای محیط: آبگرمکن های هیبریدی در منطقه هایی که دمای سالانه آن تقریبا بین ۴۰ تا ۹۰ درجه می باشد مورد استفاده قرار می گیرد. البته برای برطرف کردن عیب این نوع از آبگرمکن ها در بعضی از مدل های این محصول حالت سوئیچینگ تعبیه شده است. به این معنی که در موقع کاهش دما، فرد می تواند دستگاه را به حالت برقی تغییر دهد.
پیشنهاد آی‌بک امداد :  طریقه سیم کشی مشعل گازی در تأسیسات مکانیکی

آبگرمکن های خورشیدی چیست

آبگرمکن خورشیدی از یک صفحه تخت تشکیل شده است که بیشتر بر روی پشت بام نصب می گردد. انرژی مورد نیاز این آبگرمکن ها از خورشید به دست می آید. نحوه کار این دستگاه به این شکل می باشد که آب سرد موجود ، درون لوله های پنل حرکت کرده و پس از داغ شدن وارد مخزن می شود. انرژی خورشیدی به عنوان یک سوخت رایگان مزیت این آبگرمکن است. این باعث کاهش هزینه ها می شود.

یکی از عیب های آبگرمکن خورشیدی هزینه زیاد نصب این دستگاه می باشد. هزینه های مربوط به نصب اولیه از جمله هزینه های انتقال آب به درون مخزن دستگاه بسیار زیاد می باشد. دومین عیب این آبگرمکن ها این می باشد که برای فصل زمستان یا مواقع غیر آفتابی باید به فکر منبع انرژی برقی باشید. در نظر گرفتن منبع تغذیه پشتیبان در زمستان سرد و روزهای ابری یکی از مورد مهم این دستگاه ها می باشد.

آبگرمکن های خورشیدی چیست

آبگرمکن بدون مخزن چه مزیت هایی دارد

راهنمای خرید آبگرمکن های دیواری در این قسمت از مقاله، مزیت ها و معایب این وسیله پرکاربرد و پر طرفدار را به شما می گوید. با مطالعه این قسمت و خرید آبگرمکن دیواری در مواقع نیاز می توانید اطلاعات بیشتری در مورد آبگرمکن دیواری بدانید.
آبگرمکن های دیواری در خیلی از مواقع برای خرید سفارش داده می شود زیرا دارای چندین مزیت از جمله:

  • صرفه جویی در مصرف انرژی و کاهش هزینه ها

در آبگرمکن های دیواری هزینه ها کاهش می یابد زیرا نسبت به آبگرمکن های مخزن انرژی کمتری برای گرم کردن آب صرف می شود. این آبگرمکن ها حدود ۸ تا ۵۰ درصد انرژی کمتری نسبت به آبگرمکن های ذخیره ای مصرف می نمایند.

  • بدون محدودیت در استفاده از آب گرم

در آبگرمکن دیواری، آب گرم شده و به محض ورود در دسترس است.

  • فضای بزرگی را اشغال نمی کند

آبگرمکن دیواری به دلیل ابعاد کوچکی که دارد در فضای کوچکی مثل کابینت قرار می گیرد. این دستگاه ها به صورت دیواری بوده و به دلیل مستطیل شکل بودن کاملا چفت دیوار می باشد.

  • عمر طولانی آبگرمکن دیواری

آبگرمکن های دیواری که دارای علامت استاندارد هستند، عمر مفید طولانی دارد.

  • امنیت بالا

این آبگرمکن ها کمتر در معرض مشکلات رسوبی قرار دارند. در آبگرمکن های دیواری تقریبا خطر انفجار وجود ندارد و امنیت بالاتری دارند. البته باید توجه داشته باشیم که با نگهداری و تعمیر منظم آبگرمکن می توانید از این مدل خطرهای احتمالی پیشگیری کنید.

راهنمای خرید آبگرمکن دیواری

آبگرمکن دیواری چه معایبی دارد

آبگرمکن دیواری مثل هر دستگاه دیگری مزایا و معایب زیادی دارد. با راهنمای خرید انواع آبگرمکن های دیواری می توانید به خوبی با معایب این دستگاه آشنا شوید و انتخاب مطمئن تری در زمان خرید داشته باشید. برخی از این معایب به شرح زیر است:

  • هزینه نصب بالای آبگرمکن های دیواری

یکی از بزرگترین عیب های آنها قیمت بالای دستگاه و همچنین هزینه نصب بالای آن است. برای نصب نمودن این آبگرمکن ها باید اصلاحاتی در سیم کشی و سیستم لوله کشی ساختمان انجام شود. برای نصب این دستگاه باید از افراد حرفه ای و متخصص استفاده کنید.

  • برای گرم کردن آب به زمان بیشتری نیاز دارید
پیشنهاد آی‌بک امداد :  انواع مدل های بخاری برقی | هر آنچه در مورد مدل های مختلف بخاری برقی باید بدانید

از دیگر عیب های این آبگرمکن ها صرف زمان بیشتر برای گرم کردن آب می باشد. در آبگرمکن دیواری باید کمی صبر کنید تا آب گرم شود.

  • در زمان قطع برق مشکل ایجاد می شود

بعضی از انواع آبگرمکن های دیواری در مواقع قطع برق از کار می افتند و آب گرم نخواهید داشت، اما در آبگرمکن های قدیمی تر این گونه نیست. زیرا آب داخل مخزن مدتی گرم می ماند. زیرا آبگرمکن های گازی دیواری با برق نیز فعالیت می نمایند.

  • نوسانات دما در آبگرمکن دیواری

هنگام استفاده از آب گرم در آبگرمکن دیواری، نوسان دما وجود دارد. از آنجایی که آب گرم از چندین خروجی این وسایل به طور همزمان استفاده می گردد، دمای آب در این دستگاه کم و زیاد می شود و به طور معمول این مدل از آبگرمکن ها در چنین شرایطی توانایی حفظ دمای ثابت را ندارند.

نکاتی برای انتخاب کارآمدترین آبگرمکن دیواری

در زمان انتخاب و خرید آبگرمکن های دیواری باید نکته های مهمی را تحت نظر داشته باشید. برای این امر ما موارد زیر را به شما پیشنهاد می کنیم:

  • با توجه به متراژ آپارتمان مورد نظر

اندازه ساختمان یا واحدی را که قصد دارید آبگرمکن دیواری برای آن خریداری کنید، در نظر داشته باشید. هر چه مساحت بزرگتر باشد، برای تهیه آبگرمکن به ظرفیت گرمایی بیشتری نیاز دارید. نکته بعدی این می باشد که نصب بعضی از برندهای خاص آبگرمکن دیواری که محفظه آتش باز را دارا هستند در متراژ های ساختمان کمتر از ۶۰ متر مجاز نمی باشد. به همین دلیل باید این آگاهی داشته باشید که برای آپارتمان های کوچک یک آبگرمکن با محفظه احتراق انتخاب و خریداری نمایید.

  • در نظر گرفتن شرایط آب و هوایی مناطق مورد نظر

برخی از مدل های آبگرمکن دیواری برای منطقه های آب و هوایی خاص مناسب نمی باشند. به عنوان مثال، آبگرمکن های مدل هیبریدی برای منطقه هایی با آب و هوای سرد توصیه نمی شود. این آبگرمکن ها به دلیل اینکه منبع حرارت شان از محیط می آید، باید برای منطقه هایی که دمای آن حدود ۳ تا ۵۳ درجه است انتخاب و خریداری گردد.

  • با توجه به فشار آب مکان مورد نظر

برای منطقه هایی با فشار آب کم، باید آبگرمکن هایی تهیه کنید که با فشار آب کم کار می کنند.

  • توجه به ضمانت نامه و برچسب انرژی در خرید آبگرمکن ضروری است.

یکی از مهم ترین نکات در زمانی که اقدام به خرید یک آبگرمکن می نمایید توجه به کارت ضمانت نامه و رده انرژی دستگاه است.

در این مطلب تلاش شده است مهمترین نکته ها برای انتخاب نمودن و خریدن بهترین مدل آبگرمکن دیواری گفته شود. در صورتی که پس از خرید آبگرمکن دیواری برای منزل خود با مشکل مواجه شدید می توانید برای تعمیرات و سرویس  از تکنسین های حرفه ای کمک بگیرید.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

روش خرید آبگرمکن دیواری

امتیاز سردبیر

مجموع امتیازات

راهنمای خرید آبگرمکن دیواری | مزیت ها و معایب آبگرمکن دیواری

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا