پیرسینگ لب چگونه انجام میشود ؟ | طریقه انجام دادن پیرسینگ لب
پیرسینگ لب در واقع نوعی روش زیبایی صورت است که به دو دسته تقسیم می شود دسته اول پیرسینگی که به هیچ گونه سوراخی نیاز ندارد بلکه چسبی و فیک است دسته دوم پیرسینگی که همواره به سوراخ نمودن لب نیازمند است. بین سایر پیرسینگ های بینی، ناف، زبان، ابرو، ناحیه تناسلی و غیره پیرسینگ لب جزو پرطرفدارترین آنهاست که در گوشه های لب بالا، پایین و یا وسط آنها انجام می گیرد. پیرسینگ های لب دارای جنس های متنوعی از جمله استیل، تیتانیوم، طلا و نقره هستند ولی به دلیل گران بودن دو مورد آخر بیشتر از دو مورد اول استفاده می شود به علاوه یک جنس دیگر پیرسینگ لب وجود دارد که به آن نیکل می گویند که معمولا سبب بروز حساسیت می گردد از این رو قابل استفاده برای هر شخصی نیست. پیرسینگ لب دارای انواع مختلفی است که عبارتند از:
پیرسینگ گوشه لب:
این نوع پیرسینگ به صورت تکی در گوشه پایین لب پایین قرار می گیرد که به طور معمول از گل میخ و یا حلقه برای سوراخ آن استفاده می شود.
پیرسینگ ژستروم:
این پیرسینگ جزو پیرسینگ های پرطرفدار است و اکثر بانوان آن را انجام می دهند که سوراخی به صورت عمودی در وسط مرکز لب بالا تا قسمت بالاتر لب یا همان فرورفتگی بالای لب ایجاد می شود و اغلب از نگین های میخی بسیار ریز برای آن استفاده می کنند.
پیرسینگ لبرات:
این پیرسینگ در قسمت زیر وسط یا همان مرکز لب پایین قرار می گیرد و بیشتر از جواهرات میله ای شکل و نگین های میخی برای سوراخ آن استفاده می شود.
پیرسینگ مدوسا یا مدوزا:
این نوع پیرسینگ در محل فرورفتگی لب بالایی یا همان قسمت زیر تیغه بینی صورت می گیرد که گاهی اوقات برخی افراد به جای سوراخ نمودن این فرورفتگی اطراف آن را سوراخ می نمایند. برای سوراخ این ناحیه نیز از میله منحنی و گاهی نگین تزیینی استفاده می شود.
پیرسینگ مونرو:
این پیرسینگ در سمت چپ لب بالایی قرار می گیرد که برای سوراخ آن بیشتر از وسایل تزئینی همانند نگین هایی با سایز بزرگ و یا میله منحنی استفاده می شود.
پیرسینگ مدونا:
این نوع پیرسینگ در میان بانوان بسیار رایج است که در سمت راست لب بالایی قرار داده می شود و به طور معمول برای سوراخ لب بالایی از میله ای منحنی با سایزی بزرگ استفاده می شود.
پیرسینگ ورتیکال یا عمودی:
در این نوع پیرسینگ بر زیر مرکز لب پایین سوراخی تا وسط آن ایجاد می شود و این سوراخ ها توسط یک نگین به یکدیگر متصل می شوند.
پیرسینگ اشلی:
این نوع پیرسینگ دقیقا حالتی مخالف پیرسینگ عمودی دارد و یک سوراخ از مرکز لب پایین به داخل دهان ایجاد می گردد که و از یک نگین تزئین ریز برای سوراخ بیرونی استفاده می شود.
پیرسینگ گوشه لب:
برای این پیرسینگ یک سوراخ در گوشه لب پایین قرار می گیرد و همواره افراد زیادی خواستار آن هستند که برای سوراخ آن پیرسینگی تک از جمله گل میخ یا حلقه مورد استفاده قرار می گیرد.
پیرسینگ گل کوب یا دالیا:
برای این نوع پیرسینگ گوشه های لب یا همان دو طرف لب را از بیرون به داخل سوراخ می کنند و از یک نگین ریز برای این سوراخ ها استفاده می شود.
پیرسینگ نیش مار:
همانطور که از اسم این پیرسینگ پیداست شبیه به محل قرار گیری نیش مار است یا به عبارت دیگر دو طرف لب پایین را به صورت متقارن سوراخ می کنند و از نگین های تزئینی ریز برای آنها استفاده می شود.
پیرسینگ نیش فرشته:
این نوع پیرسینگ هم کاملا شبیه به پیرسینگ نیش مار است با این تفاوت که دو طرف لب بالایی را سوراخ می نمایند و همانند دیگر پیرسینگ ها از وسایل تزئینی ریز برای سوراخ ها استفاده می شود.
پیرسینگ نیش دلفین:
این نوع پیرسینگ نیز در مرکز لب پایین قرار می گیرد که سوراخ های آن از سوراخ های پیرسینگ نیش مار به یکدیگر نزدیک تر است و آنگونه که از اسمش پیداست شبیه به نیش دلفین است.
پیرسینگ سایبر:
در این نوع پیرسینگ دو سوراخ در مرکز لب بالا و لب پایین از بیرون به داخل دهان ایجاد می شود و برای این سوراخ ها از نگین استفاده می شود. نکته: پیرسینگ سایبر ترکیبی از پیرسینگ مدوسا و لبرات است.
پیرسینگ نیش عنکبوت:
در این نوع پیرسینگ دو سوراخ نزدیک به هم در پایین سمت راست الی چپ لب پایین ایجاد می گردد.
پیرسینگ مغناطیسی:
این نوع پیرسینگ هیچ احتیاجی به سوراخ کردن ندارد و دارای دو قسمت کاملا جدا از یکدیگر است که هر دو طرف آن به صورت آهنربایی یا همان مغناطیسی به یکدیگر می چسبند و از آن به عنوان پیرسینگ لب فیک نیز یاد می شود. یک نوع دیگر پیرسینگ لب فیک وجود دارد که یک نیم حلقه است و دو طرف باز آن در قسمت بیرون و داخلی لب قرار می گیرد.
مرحله های انجام پیرسینگ لب
۱: ضد عفونی کردن لب ها با استفاده از ماده آنتی باکتریال
۲: استفاده از سوزن های مخصوص یا آنژیوکت برای سوراخ نمودن محل پیرسینگ
۳: ضد عفونی نمودن دست ها و استفاده از دستکش استریل
۴: آماده نمودن لب ها برای سوراخ شدن، شروع از قسمت داخلی لب و بی حس کردن لب ها
نحوه انجام دادن پیرسینگ لب
۱: ابتدا پزشک تمامی وسایل مناسب و مورد نیاز پیرسینگ را آماده کرده و سوزن را ضد عفونی می کند. توجه داشته باشید که برای سوراخ پیرسینگ باید حتما از سوزن مخصوص استفاده گردد و سوزن باید به طور حتمی و کامل ضد عفونی شود چرا که شاید آلوده باشد و سبب انتقال بیماری شود.
۲: پزشک قسمت درونی لب را با استفاده از یک پارچه تمیز کاملا خشک می کند و از شما می خواهد سعی کنید تا پایان کار به آن قسمت بزاقی نرسانید.
۳: پس از خشک نمودن داخل لب، محل مورد نظر را علامت می زند و برای اطمینان خاطر آن را از قسمت بیرون ضد عفونی می کند.
۴: سپس دست هایش را با مواد ضد عفونی کننده می شوید و خشک می کند و بعد دستکش استریل می پوشد و به لب بی حس کننده تزریق می کند.
۵: پس از انجام تمامی این مراحل پزشک سوزن ضد عفونی شده را در دست می گیرد و از شما می خواهد که لب های خود را به سمت بالا بکشید و از قسمت داخل لب با استفاده از سوزن مخصوص شروع به سوراخ نمودن لب رو به بیرون می کند چرا که سوراخ نمودن لب از قسمت ماهیچه آن به سمت بیرون آسان تر و کم درد است و اگر این سوراخ نمودن از سمت بیرون انجام شود خیلی درد آور است.
۶: پزشک از شما می خواهد محل سوراخ را نگه دارید و سوزن را با فشار از قسمت داخل فرو می کند تا وسط لب و بعد به جای فشار سوزن لب را به سمت سوزن فشار می دهد، اینگونه هم درد کمتر خواهد بود و هم لب سریعتر سوراخ می گردد.
۷: پس از فرو نمودن سوزن به درون لب حلقه و یا نگین را ابتدا ضد عفونی می کند و بعد آن را در انتهای سوزن قرار می دهد و با عبور کاملا سوزن از لب حلقه یا نگین نیز به همراه سوزن از سوراخ رد می شود. پس از انجام این مرحله کار تمام است.
توصیه های قبل از انجام پیرسینگ
۱: در صورت امکان قبل از انجام پیرسینگ واکسن کزاز تزریق کنید
۲: هیچگاه برای انجام این کار به محل های غیر بهداشتی مراجعه نکنید و تا حد امکان این کار را در منزل انجام ندهید
۳: در صورت حساسیت به پیرسینگ های استیل، نیکل و فلزی از پیرسینگ طلا یا نقره استفاده کنید
مراقبت های بعد از انجام پیرسینگ لب
۱: به مدت ۱ روز بعد از انجام پیرسینگ به هیچ وجه دوش نگیرید
۲: به مدت ۲ روز از غذا و نوشیدنی های داغ استفاده نکنید
۳: تا ۱ ماه هیچ اقدامی برای تعویض پیرسینگ ننمایید
۴: در طول روز ۲ مرتبه پیرسینگ را در جهت های مختلف بچرخانید
۵: پس از میل نمودن هر وعده غذایی سریعا از دهان شویه بدون الکل استفاده کنید تا همواره زخم عفونت نکند
۶: برای جلوگیری از عفونت زخم همواره یک چهارم قاشق چایخوری نمک بدون ید را در یک لیوان آب بریزید و به خوبی مخلوط کنید سپس هر چند ساعت یک بار پیرسینگ و داخل دهان را با استفاده از آن شست و شو دهید
۷: حدودا ۱ الی ۲ هفته از خوردن غذاهای تند و ادویه ای دوری کنید
۸: به هیچ وجه پیرسینگ را دستکاری نکنید چرا که این امر موجب عفونت زخم می گردد
۹: تا ۱ ماه پس از انجام پیرسینگ از مصرف الکل و سیگار به شدت پرهیز کنید
۱۰: بروز هرگونه ترشح زرد یا سفید رنگ از محل پیرسینگ به مدت ۲ روز طبیعی است اما اگر بیشتر از این زمان طول کشید حتما به طور مداوم از محلول آب نمک استفاده کنید و در صورت تشدید ترشح حتما به پزشک مراجعه نمایید، توجه داشته باشید که به هیچ وجه نباید در این حین حلقه یا نگین موجود در سوراخ را در آورد.
۱۱: حدودا ۱ ماه بعد از انجام پیرسینگ به استخر نروید
عوارض پیرسینگ لب
۱: ترشحات سفید، زرد و یا سبز رنگ از محل پیرسینگ
۲: احساس گرما در اطراف لب
۳: خونریزی زیاد (توجه داشته باشید که خونریزی ناحیه پیرسینگ به مدت ۳ هفته طبیعی است چرا که نشانه بهبود زخم پیرسینگ است ولی در صورت بروز خونریزی شدید باید سریعا به پزشک مراجعه شود)
۴: تب
۵: کبودی، ورم، التهاب و ایجاد برآمدگی لب
۶: احساس درد در ناحیه مورد نظر
۷: قرمزی لب ها و محل پیرسینگ
۸: ایجاد گوشت اضافه در محل پیرسینگ
پیرسینگ لب چگونه انجام میشود ؟
امتیاز سردبیر
مجموع امتیاز
پیرسینگ لب چگونه انجام میشود ؟ | طریقه انجام دادن پیرسینگ لب