خدمات ساختمان

روش های هوشمند سازی ساختمان | سیستم هوشمند سازی با سیم و بدون سیم

روش های هوشمند سازی ساختمان|هوشمند سازی با سیم، هوشمند سازی بدون سیم، هزینه هوشمند سازی

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

چند سالی است، که ساختمان ها با هوشمند سازی یا تکنولوژی هوشمند عجین شده‌اند. این فناوری به ارتباطات، کسب و کارها، خرید ها و… نیز نفوذ نموده و در زندگی افراد به مرور جایش را باز کرده است. هوشمند سازی با سرعت زیاد پیشرفت کرده است، به گونه ای که به وسیله تجهیزات هوشمند سازی به ساختمان ها، خانه ها، فرودگاه ها، بیمارستان ها و… وارد گردیده است.

هوشمند سازی

هوشمندسازی بدین معنا می‌باشد، که از ابزارها و تکنیک ها برای اداره بهتر و راحت تر فعالیت ها و امور استفاده شود و کارها با سرعت بیشتر انجام شود. در این شرایط مصرف انرژی کاهش پیدا کرده و کیفیت زندگی بالاتر خواهد بود. سیستم هوشمند سازی ساختمان یعنی استفاده و نصب از تجهیزاتی که موجب بهره وری و حفظ ایمنی ساکنان می گردد.

مزایای هوشمند سازی ساختمان

سیستم هوشمند سازی جنبه های مثبت زیادی دارد، که همگی آنها موجب رفاه و آسودگی بیشتر افراد می شود. در این بخش به چند مزیت هوشمند سازی ساختمان اشاره می کنیم:

  • کلیدهای لمسی هوشمند جایگزین کلید های قدیمی و سنتی می‌شوند.
  • کنترل خودکار و هوشمند سبب افزایش رفاه خانواده و امنیت کودکان می‌شود.
  • با هوشمند سازی ساختمان وسیله ها به وسیله تلفن همراه یا تبلت قابل کنترل خواهند بود.
  • وقتی که والدین در منزل حضور ندارند، می توان اطلاعات زمان خروج و ورود کودکان را ارسال نمود.
  • به صورت هوشمند می توان میزان روشنایی، نور، سرمایش، موسیقی و گرمایش را برای هر اتاق با توجه به شرایط آن کنترل نمود.
  • امکان تعریف و طراحی سناریو های گوناگون برای اتاق کودک، اتاق خواب، آشپزخانه، اتاق پذیرایی و…
  • با استفاده از اپلیکیشن گوشی و مانیتور لمسی می توان کرکره ها و پرده ها را کنترل نمود.
  • محیطی زیبا و لوکس با آسایش و راحتی ایجاد می شود.
  • متناسب با دکوراسیون و نمای درونی ساختمان از تجهیزات زیبایی استفاده می‌شود.
  • از دیگر مزایای خانه های هوشمند سناریوی انجام چند کار به صورت همزمان با لمس نمودن یک گزینه مثل خاموشی، بیداری، تماشای تلویزیون و… می باشد.
  • ارزش افزوده ساختمان چند برابر خواهد شد.

هوشمند سازی

هوشمند سازی به چه روش هایی انجام می‌شود؟

برای اینکه بتوان ساختمان ها را هوشمند سازی نمود، به بستری نیاز خواهد بود. این بستر می تواند بدون سیم یا سیمی باشد، که در ادامه هر کدام از آنها را مورد بررسی قرار داده و مزایا و معایب آنها را بیان خواهیم کرد.

هوشمند سازی ساختمان با سیم

در این روش برای هوشمند سازی ساختمان از سیم استفاده می شود. استفاده از این روش برای ساختمان هایی که قدیمی هستند، مناسب نخواهد بود. چون نیاز به سیم کشی مخصوص هوشمند سازی است، که برای انجام دادن این کار ساختمان تخریب می گردد. از جمله معایب دیگر این روش هوشمند سازی این می‌باشد، که در صورتی که بخواهید سیستم هوشمند ساختمان را ارتقا دهید، باید مجدداً سیم کشی ساختمان تغییر داده شود، که هزینه زیادی را در بر خواهد داشت.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  با سبک های زیبا و خاص برای طراحی ویلا آشنا شوید.

هوشمند سازی ساختمان بدون استفاده از سیم

در هوشمند سازی بدون سیم برای ارتباط میان تجهیزات از امواج وایرلس استفاده می‌شود، که در این روش نیازی به تخریب خانه و تغییر دادن سیم کشی نخواهد بود. در صورتی که از وای فای برای این کار استفاده می کنید، با استفاده از موبایل و مودم تحت کنترل خواهند بود. اما باید به این نکته توجه کنید، که تعداد وسیله هایی که مودم می‌تواند پشتیبانی کند، محدود است. همچنین در صورتی که اینترنت قطع شده باشد، قادر نخواهید بود، که به وسیله موبایل تجهیزات خود را تحت کنترل داشته باشید.

دستگاه مرکزی برودلینک تجهیزات هوشمند زیادی را به وسیله موبایل پشتیبانی می‌کند و محدودیت ندارد. همچنین در صورتی که اینترنت قطع شود، کنترل تجهیزات امکان پذیر خواهد بود و مدیریت آنها بدون مشکل انجام می شود.

کدام روش برای هوشمند سازی ساختمان مناسب‌تر است؟

اگر بخواهید هوشمند سازی ساختمان را از روش سیمی انجام دهید، در زمانی که ساختمان و خانه مورد نظر در حال ساخت می باشد، سیم کشی آن باید مطابق با پروتکل هایی مثل KNX باشد. در صورتی که بخواهید ساختمان هایی که از پیش ساخته شده‌اند را به وسیله سیم، هوشمند سازی نمایید، باید دیوارها را تخریب کرده و سیم کشی ساختمان را تغییر دهید. در صورتی که هوشمند سازی ساختمان از روش بی سیم نیاز به تخریب و تغییر سیم کشی ساختمان ندارد و فقط باید کلید های جدید هوشمند را جایگزین کلید های قدیمی ساختمان خود کنید.

در نگاه اول هزینه هوشمند سازی ساختمان ها زیاد به نظر می رسد، ولی این کار نوعی سرمایه گذاری محسوب می شود.

هوشمند سازی

نصب کردن تجهیزات هوشمند سازی

نصب نمودن کلیدهای هوشمند آسان و راحت می باشد. کاربران می توانند با اندکی آگاهی و تماشا نمودن ویدئوی آموزشی خودشان این کار را انجام دهند و از این کلید ها استفاده کنند‌. وقتی که تجهیزات مربوط به هوشمندسازی ساختمان را تهیه می کنید، حتماً به خدمات پس از فروش و کیفیت آنها توجه داشته باشید. برخی از فروشنده ها پس از فروش تجهیزات به سوالات کاربران پاسخ داده و در مورد طریقه نصب محصولات مورد نظر راهنمایی های لازم را انجام می دهند.

هوشمند سازی ساختمان برای آسایش و رفاه بیشتر

سیستم های هوشمند سازی دارای تنوع زیادی هستند. بنابراین می توان در زمینه های گوناگون از آنها استفاده نمود. در مکان هایی مثل بیمارستان برای اینکه بتوان بر بیماران نظارت بهتری داشت، می توان از سیستم هوشمند سازی استفاده کرد. در زمینه آبیاری و کشاورزی هوشمند سازی مزیت های زیادی را در اختیار افراد کشاورز و باغبان قرار داده است. در کارخانه ها هوشمند سازی صنعتی موجب شده است، که تولیدات سرعت بیشتری داشته باشند و همچنین در مصرف انرژی صرفه جویی شود. هوشمند سازی کارخانه ها موجب کارایی بهتر نیروهای انسانی نیز می شود.

هوشمند سازی ساختمان ها امروزه زیاد انجام می شود. هوشمند سازی ساختمان ها و منازل برای کنترل دما، نور، پرده، پنجره، در و مداربسته و سیستم امنیتی بسیار رایج می باشد. همچنین برای موارد دیگری مانند دادن غذا به حیوان های خانگی و آبیاری نمودن گیاهان نیز زیاد مورد استفاده قرار می گیرد. شرکت های هوشمندسازی ساختمان گوناگونی اقدام به تولید کردن کلید هوشمند کرده اند، تا به افراد برای داشتن ساختمان و خانه هوشمند کمک کنند.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  سقف وافل چیست ؟ با سقف وافل بیشتر آشنا شوید

هزینه هوشمند سازی ساختمان

  • یکی از عواملی که بر هزینه هوشمند سازی ساختمان ها تاثیر زیادی دارد، قدمت ساختمان می باشد. ساختمان ها یا در حال ساخت هستند یا نوساز می باشند و یا قدیمی هستند. برای اینکه ساختمان خود را هوشمند سازی نمایید، بهترین زمان، زمانی است، که ساختمان در حال ساخت می باشد. در این صورت بهترین مکان برای قرار دادن تجهیزات هوشمند مشخص می‌شود و نتیجه کار مطلوب خواهد بود و چون نیاز به تخریب کمتر است، هزینه هوشمند سازی ساختمان کمتر خواهد بود.
  • نوع تجهیزاتی که در ساختمان ها استفاده شده است از دیگر عواملی می باشد، که در هزینه هوشمند سازی موثر می‌باشد. برای نمونه نوع سیم کشی که در ساختمان ها انجام شده است، در هزینه هوشمند سازی تاثیر زیادی خواهد داشت.
  • با توجه به سلیقه و نیاز های مشتری برای هوشمند سازی سطوح مختلفی انتخاب می گردد و هر کدام از این سطوح به تجهیزات خاصی برای هوشمندسازی نیاز خواهد داشت و در نتیجه بر هزینه هوشمند سازی ساختمان تاثیر می گذارد سطوح مختلف ساختمان که برای هوشمند سازی انتخاب می شود به چهار بخش تقسیم می گردد که عبارت هستند از سطح نرمال، سطح پایه، سطح پیشرفته، سطح سفارشی.
  • با توجه به مساحت ساختمان هزینه هوشمند سازی متفاوت خواهد بود. هر چقدر که متراژ ساختمان مورد نظر بیشتر باشد طبیعتاً تجهیزات بیشتری مورد نیاز بوده و هزینه هوشمند سازی بیشتر خواهد بود. ولی باید به این نکته نیز توجه داشته باشید، که امکان دارد هزینه هوشمند سازی ساختمان دویست متری از هوشمندسازی ساختمان صد متری کمتر باشد و این به سلیقه و نیاز مشتری بستگی دارد.
  • یکی دیگر از موارد مهم در میزان هزینه هوشمند سازی ساختمان ها شرکت ارائه دهنده و اعتبار و معروف بودن برند تولید کننده تجهیزات می‌باشد. هر کدام از شرکت ها با توجه به مهارت، تجربه و اعتبار، قیمت های متفاوتی خواهند داشت. وقتی که تجهیزات هوشمند را از شرکت معتبر و برند معروف انتخاب کنید، هزینه هوشمند سازی ساختمان بیشتر خواهد بود، ولی در این شرایط کیفیت خدمات و محصولاتی که ارائه می گردد هزینه نگهداری را کاهش خواهد داد.

هوشمند سازی

بسیاری از کاربران مایل هستند، که کار را با هوشمند سازی سیستم نورپردازی و روشنایی ها شروع کنند و بعداً دیگر قابلیت ها را گسترش دهند. بعضی از افراد نیز مایل هستند، که از فاصله زیاد قفل درب منزل را باز و بسته کرده و قفل هوشمند داشته باشند. برخی مایل هستند، که از وسایل بسیار لوکس استفاده نمایند. برای نمونه دستیار صوتی داشته باشند، تا به آنها اخبار را گوشزد نماید، یا وقتی اسم موسیقی مورد علاقه خود را می‌گویند، آن را پخش نماید. بنابراین بیش از آنکه هزینه هوشمند سازی مشخص و برآورد شود، باید سطح هوشمند سازی مشخص گردد، تا قیمت هوشمند سازی ساختمان به صورت دقیق تر برآورد شود. افراد می توانند کار را از حد پایه و با حداقل امکانات شروع کنند، چون در آینده قادر خواهند بود، که امکانات و قابلیت های هوشمند سازی ساختمان خود را افزایش دهند. با توجه به نیاز و سلیقه کاربران میزان هزینه هوشمند سازی ساختمان کاملا متفاوت خواهد بود.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

روش های هوشمند سازی ساختمان|هوشمند سازی با سیم و بدون سیم

امتیاز سردبیر

مجموع امتیازات

بررسی روش های هوشمند سازی ساختمان

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا