خدمات فاضلاب و لوله بازکنی

نحوه بازسازی کردن لوله کشی آب ساختمان

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

یکی از موارد بسیار مهم و اساسی در ساختمان لوله کشی آب می باشد که باید طبق استانداردهای لازم و مواد با کیفیت توسط افراد حرفه ای و مجرب انجام شود تا کمتر به تعمیر و بازسازی نیاز داشته باشد. بازسازی کردن لوله کشی های قدیمی با مصالح روز می تواند از هزینه ها و خسارت های زیاد در ساختمان جلوگیری کند.

انواع لوله های استفاده شده در سیستم آبرسانی ساختمان

همانطور که می دانید لوله هایی که در سیستم لوله کشی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد تنوع زیادی دارد. در ادامه چند نمونه از آنها را بیان می کنیم.

  • لوله های گالوانیزه فولادی و آهنی
  • لوله های پلیکا
  • لوله های PVC
  • لوله های پوشفیت
  • لوله های پلی اتیلن
  • لوله های پلیمری
  • لوله های پلی بوتیلن
  • لوله های پنج لایه

همانطور که گفتیم تنوع در لوله های مصرفی سیستم آبرسانی بسیار زیاد است. این موضوع باعث می‌شود که معمولاً افراد جهت انتخاب بهترین لوله مصرفی دچار تردید شوند.

اهمیت استفاده از مصالح با کیفیت در ساختمان

لازمه انتخاب بهترین مصالح از جمله لوله آب در ساختمان اطلاع کافی درباره ماهیت لوله ها می باشد. به عنوان مثال چنانچه لوله فولادی و آهنی که به لوله آهن سفید هم شهرت دارد بیشتر زمان قدیم که دسترسی به لوله پلیمری و پلاستیکی کم بود مورد استفاده قرار می گرفت اما امروزه بیشتر از لوله های پلاستیکی و لوله های پلیمری به جای لوله های آهنی استفاده می شود.نحوه بازسازی کردن لوله کشی آب ساختمان اما در گذشته لوله های گالوانیزه استفاده میشد. لوله های گالوانیزه دارای استقامت بسیار زیادی هستند اما معایب زیادی هم دارند که از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کنیم.

  • امکان زنگ زدن لوله
  • رسوب گرفتن لوله ها
  • نصب دشوار لوله
  • نگهداری و مراقبت بسیار سخت
  • بازسازی و تعمیر دشوار

به همین خاطر امروزه از لوله گالوانیزه در ساخت و ساز استفاده نمی شود و لوله هایی که از قدیم در ساختمان ها به کار گرفته شده بودند امروز نیاز به بازسازی کردن دارند. با ورود لوله های پلیمری و پلاستیکی و همچنین مزایای استفاده از آنها، لوله های گالوانیزه و فلزی کمتر به کار گرفته می شود.

دلایل به کار بردن لوله پلاستیکی به جای لوله فلزی

همانطور که گفتیم امروزه از لوله های پلیمری و پلاستیکی به جای لوله های فلزی استفاده می شود. دلیل این کار در ادامه بیان شده است.

  • وزن کم لوله ها
  • عدم زنگ زدن لوله ها
  • قابلیت نصب آسان
  • عدم تغییر مزه، رنگ و بوی آب
  • هزینه پایین حفظ و نگهداری از آنها
  • قیمت مناسب و کاهش نیاز به تعمیرات لوله

البته لازم به ذکر است همه لوله های پلیمری و پلاستیکی قابلیت یکسانی ندارند در نهایت مجری لوله کش باید تصمیم بگیرد که چه نوع مصالح و لوله ای در ساختمان به کار ببرد.

تاثیرات اجرای نادرست لوله کشی آب در ساختمان

یکی از دلایلی که باعث می شود لوله کشی آب ساختمان دچار مشکل شود و به بازسازی احتیاج پیدا کند استفاده از لوله بی کیفیت می باشد و همچنین اجرای غیر اصولی آن می تواند موجب بروز این مشکل گردد. تصور کنید همه تحقیقات لازم برای انتخاب لوله مناسب را انجام داده اید و بهترین لوله را خریداری نموده اید ولی اجرای آن را به فردی بی تجربه سپرده اید. بنابراین نتیجه کار مشخص است و سیستم لوله کشی ۱۰۰% با مشکل مواجه شده و حتماً به بازسازی نیاز پیدا می کند.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  افتادن موبایل در چاه فاضلاب | مراحل در آوردن گوشی از توالت

ویژگی های تکنسین لوله کش برای اجرای لوله کشی ساختمان

فردی که می توان لوله کشی ساختمان را به او سپرد باید تخصص و تجربه کافی در این زمینه داشته باشد تا بتواند اتصال لوله ها را بدون کوچکترین مشکل انجام دهد. بسیاری از مشکلاتی که در لوله کشی آب ساختمان رخ می دهد به علت نصب اشتباه می باشد. به عنوان مثال لوله پلیکا باید با چسب مخصوص و با فیتینگ مناسب به همدیگر متصل شود. چنانچه اتصال لوله به درستی انجام نشود و محل اتصال به خوبی صیقل داده نشود و یا اینکه میزان چسب به اندازه ای نباشد که بتواند از نشتی جلوگیری کند، سیستم لوله کشی آب به بازسازی احتیاج پیدا خواهد کرد. نحوه بازسازی کردن لوله کشی آب ساختمانبی دقتی کردن در نصب لوله باعث بروز مشکلات زیادی در سیستم لوله کشی می شود و همچنین هزینه زیادی هم به همراه خواهد داشت. از موارد دیگری که لازم است تکنسین لوله کش با آن آشنا باشد نقشه ساختمان و به کار بردن کمترین میزان لوله می باشد. استفاده از لوله های زیاد در لوله کشی آب ساختمان می تواند باعث کاهش فشار و شدت آب شود.

علائم بروز مشکل در سیستم لوله کشی آب

چنانچه علائم و نشانه های زیر را در سیستم لوله کشی آب مشاهده کردید می توانید تشخیص دهید که این سیستم با مشکل مواجه شده و نیاز به بازسازی دارد.

  • ایجاد پوسیدگی و نم در کف ساختمان و دیوار
  • ایجاد ترک خوردگی و نشتی در لوله
  • تغییر مزه، رنگ و بوی آب
  • تغییر کاربری و نقشه ساختمان

نحوه بازسازی کردن مقطعی لوله آب

بازسازی لوله گاهی مربوط به قسمت مشخصی از لوله می شود که دچار نشتی و ترکیدگی شده است و این مشکل موجب بروز لکه های زرد و لکه نم روی ساختمان گردیده است. در این شرایط تکنسین باید لوله آسیب دیده را پیدا کرده و به تشخیص دقیق ترکیدگی لوله اقدام کند و پس از آن با لوله مناسب و جدید که دارای قطر کافی و جنس با کیفیت می باشد بازسازی را انجام دهد. با انجام این کار از سرایت مشکل به دیگر قسمت های ساختمان نیز جلوگیری خواهد کرد.

نحوه بازسازی کردن کلی لوله کشی آب ساختمان

چنانچه به علت فرسودگی لوله، ایجاد رسوبات و زنگ زدگی در لوله و همچنین تغییر کاربری نیاز باشد که همه لوله ها مورد بازسازی قرار گیرند لازم است همه لوله های قدیمی که در ساختمان وجود دارند با لوله کشی جدید جایگزین شود. لوله کشی آب ساختمان به شکل های مختلفی انجام می شود.

  • لوله کشی به طریق توکار
  • لوله کشی به طریق روکار
  • لوله کشی به طریق کلکتوری
  • لوله کشی به طریق زیر سقفی

اگر لوله کشی قدیمی از نوع توکار باشد مسلماً میزان کنده کاری هم در ساختمان زیاد می باشد اما چنانچه لوله کشی به روش کلکتوری و یا زیر سقفی باشد با کمترین میزان تخریب و هزینه می توان ایده های جدید را جایگزین لوله های قدیمی کرد و کار بازسازی را انجام داد. لوله کشی روکار را می توان بهترین روش در سیستم لوله کشی آب ساختمان دانست. به خاطر اینکه نیاز به کنده کاری جهت بازسازی ندارید همچنین می توانید نوع سیستم لوله کشی را در بازسازی تغییر دهید و به نوع روکار تبدیل کنید. به عنوان مثال چنانچه سیستم لوله کشی در ساختمان شما از نوع توکار است و سیستم قدیمی به کار برده شده می توانید پس از بازسازی کردن علاوه بر آنکه نوع لوله را تغییر می دهید بازسازی سیستم لوله کشی را به صورت کلکتوری، روکار و یا زیر سقفی انجام دهید.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  آشنایی با سیستم جمع آوری فاضلاب | اگو چیست؟

نحوه بازسازی کردن لوله کشی فاضلاب چگونه است؟

گاهی اوقات به دلایل مختلفی ممکن است لوله کشی فاضلاب نیز به بازسازی احتیاج داشته باشد. لوله کشی فاضلاب در ساختمان به دو شکل سنتی و زیر سقفی اجرا می شود. روش بازسازی کردن لوله کشی فاضلاب در ساختمان بر اساس دلیل بازسازی و همچنین شکل لوله کشی در ساختمان ها متفاوت می باشد.

بازسازی کردن لوله کشی فاضلاب به طریق سنتی

جهت بازسازی کردن لوله های فاضلاب به روش سنتی ابتدا باید به لوله آسیب دیده دسترسی داشته باشید و کف ساختمان را حفاری کنید. البته این کار وقت و هزینه زیادی نیز به دنبال خواهد داشت به همین خاطر بازسازی کردن لوله کشی فاضلاب با روش سنتی مورد استقبال و تایید بیشتر تکنسین ها نمی باشد. پس از آنکه لوله آسیب دیده تشخیص داده شد می توان لوله جدید را به جای آن قرار داد و سطح خارجی را با مصالحی مثل سیمان بازسازی کرد.

لوله کشی فاضلاب به طریق زیر سقفی

اگر لوله های فاضلاب دچار مشکل شده باشند می توان آنها را به روش زیر سقفی بازسازی کرد. در این روش هیچ گونه تخریب و حفاری انجام نمی شود. لوله های فاضلاب در این روش در کناف بالای سقف قرار می گیرند و می توان با برداشتن کناف به لوله ها دسترسی پیدا کرد و کار بازسازی را انجام داد.

بازسازی کردن لوله کشی فاضلاب به علت نشتی لوله

گاهی اوقات نیز لوله فاضلاب دچار نشتی می‌شود و به همین خاطر باید بازسازی شود. لوله های مختلف در سیستم فاضلاب به کار برده می شوند و از آن جمله می توانیم به لوله های فلزی، لوله های چدنی، لوله های پوشفیت و لوله های پلیکا اشاره کنیم. نحوه بازسازی کردن لوله کشی آب ساختمانبه عنوان مثال چنانچه لوله چدنی در لوله کشی قبلی فاضلاب به کار برده شده باشد می توان لوله آسیب دیده را با لوله چدنی جدید به کمک اتصال بازسازی کرد.

سخن پایانی

همانطور که گفتیم یکی از مهمترین بخش های ساختمان لوله کشی آب می باشد که باید با سیستمی درست و اصولی انجام شود و اگر اجرای آن به طور صحیح انجام نگیرد مشکلات زیادی به همراه خواهد داشت. بنابراین برای لوله کشی کردن ساختمان حتماً باید از افراد متخصص و مجرب کمک بگیرید تا با مشکل مواجه نشوید. بازسازی کردن لوله کشی قدیمی ساختمان کار هزینه بر و وقت گیری می باشد و نیاز به تجربه و دانش کافی دارد. جهت بازسازی کردن سیستم لوله کشی آب در ساختمان خود می توانید با تلفن های ایبک امداد تماس گرفته و از کارشناسان ما راهنمایی بگیرید.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

نحوه بازسازی کردن لوله کشی آب ساختمان

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

نحوه بازسازی کردن لوله کشی آب ساختمان

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا