خدمات پرستاری و مراقبتی

ترفند های مهم جهت آمادگی برای پدر شدن

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

یکی از زیباترین اتفاقاتی که می تواند در زندگی شما بیفتد، بچه دار شدن است. ولی در کنار تمام لحظات زیبایی که تجربه خواهید کرد سختی های زیادی هم وجود دارد. وقتی تصمیم می گیرید که بچه دار شوید باید حتماً سختی های آن را هم پذیرفته باشید. این سختی ها نباید فقط برای مادر باشد. پدر هم باید آمادگی کافی را برای عهده‌دار شدن وظیفه مهم فرزند آوری و یا تحمل سختی های زیاد آن را داشته باشد. در این مقاله از مجله ایبک می خواهیم ترفند های مهم جهت آمادگی برای پدر شدن را به شما معرفی کنیم.

ترفند های مهم جهت آمادگی برای پدر شدن

اولین تجربه پدر شدن می تواند یک لحظه مهم و خاص در زندگی افراد باشد، که در این لحظه احساساتی همراه با شادی و گاهی هم با وحشت به افراد دست می دهد که این کاملاً طبیعی است. در این مقاله می‌خواهیم ترفند های مهم جهت آمادگی برای پدر شدن را برای تان توضیح داده و شما را با آن آشنا کنیم.

۱- تحقیق کنید.

شاید بتوان گفت این پدر نیست که کودک را در زمان بارداری حمل می کند، ولی این نمی‌توان بدان معنی باشد که پدر نباید از بارداری و تجربه های تولد نوزاد اطلاعی نداشته باشد. البته این برای اشخاصی که فرزندی را به فرزند خواندگی قبول می کنند هم صادق است. روش هایی برای درگیر شدن احساسات پدر نوزادی که تازه به دنیا می آید، وجود دارد. باید حتماً پدر در مورد مسائلی که همسر در هنگام بارداری و همچنین زایمان با آن روبرو است تحقیق کرده تا بتواند از همسر و نوزاد خود حمایت کند.

۲- باید سالم باشید.

قبل از اینکه نوزاد شما بدنیا بیاید حتماً باید روی سلامتی جسمی و روحی خود تمرکز کنید. اگر سیگار می‌کشید باید حتماً سیگار را ترک کنید. تحقیقات نشان می‌دهد کودکانی که در هنگام بارداری مادر در معرض دود سیگار هستند خطر بروز نقص های مادرزادی قلب در آنها بیشتر است.

تغذیه مناسب شما به نوزاد کمک خواهد کرد که بدن شما آماده پذیرش چالش‌های پیش رو باشد. استفاده از غذاهایی که تقویت کننده سیستم ایمنی بدن بوده و یا غذاهای غنی از فیبر می تواند شما را برای روبرو شدن با شرایط پیش رو، آماده کند.

۳- در مورد وظایفی که دارید با همسر خود مشورت کنید.

قبل از اینکه فرزند شما به دنیا بیاید زمان خوبی است تا با همسر خود در مورد اینکه می‌خواهید چه نوع پدری باشید مشورت کنید. باید ببینید آیا می خواهید در امر شیردهی با همسر خود مشارکت کنید؟ دقت داشته باشید حمایت از همسر برای موفقیت در شیردهی از اهمیت زیادی برخوردار است. آیا شما می خواهید به محض اینکه به منزل رسیدید به اتاق خود رفته و استراحت کنید؟

پیشنهاد آی‌بک امداد :  چکاپ کامل بدن شامل چه آزمایشاتی می شود؟

آمادگی برای پدر شدن

۴- برنامه ریزی برای استخدام پرستار کودک

اگر شما و همسرتان هر دو در خارج از خانه کار می کنید چه برنامه ای برای مراقبت از کودک دارید؟ آیا می خواهید برای کودک خود پرستار کودک استخدام کنید؟ صورتی که تمایل دارید برای کودک پرستار استخدام کنید باید قبل از به دنیا آمدن نوزاد، حتماً برای این کار برنامه‌ریزی کنید.

۵-  انجام دادن وظایف گروهی را باید شروع کنید.

بعد از اینکه با همسر خود در مورد روش های مراقبت و نگهداری از نوزاد به توافق رسیدید حالا باید کار گروهی را شروع کنید. اگر همسر شما باردار است و احساس خستگی می کند و یا با حالت تهوع های صبحگاهی روبرو می شود، باید به او آرامش داده و در کارهای منزل به او کمک کنید. مراقبت از همسر و فرزند در مورد تغذیه، بررسی نیازمندی‌های مادر و نوزاد و همچنین نظافت منزل می تواند گام های مهمی باشد که پدر به عنوان عضوی از گروه خانواده باید انجام دهد.

۶- تصمیم بگیرید که می خواهید چه نوع پدری باشید.

بعضی از افراد با پدر خود رابطه آنچنان خوبی ندارند. اگر شما خوش شانس بوده و پدری دارید که تصمیم گرفتید دقیقاً مانند او باشید، این می تواند شانس بزرگی برای شما باشد.  برعکس اگر پدر خوبی ندارید و ممکن است از نقش او به عنوان یک پدر عصبی باشید، باید تصمیم بگیرید که می خواهید چه نوع پدری باشید؟ باید الگوی خوب پدرانه برای خود پیدا کنید. شما می توانید این نقش را خلق کنید. این شما هستید که تصمیم می‌گیرید می خواهید در چه نقشی ظاهر شوید.

۷- با پدران دیگر رابطه برقرار کنید.

برقرار کردن رابطه با پدران دیگر، مورد بسیار جالب و مفیدی است. مشورت با اشخاصی که با چالش های مادران و پدران روبرو هستند، به شما کمک خواهد کرد تا ابهامات و سؤالات خود را در مورد تجربه پدر شدن با آنها در میان بگذارید و از تجربیاتشان استفاده کنید.

۸- همراه همسر خود به مطب پزشک بروید.

ویزیت شدن های قبل از تولد، می تواند راهی برای لذت بردن از دوران بارداری و منتظر بودن برای تولد فرزند باشد. حتماً تجربه دیدن نوزادی که در آینده می خواهید از وجود او لذت ببرید در سونوگرافی، می تواند برای شما لذت بخش و خوشحال کننده باشد. سایر معاینات دیگر هم به پدر کمک می کند تا با دوران بارداری همسر خود ارتباط برقرار کرده و درباره بارداری او بیشتر بداند.

۹- باید بپذیرید که زندگی جنسی شما هم تغییر می کند.

وقتی پدر یا مادر می شوید، مطمئناً زندگی جنسی و همچنین روابط زناشویی شما تغییر خواهد کرد. در طول دوران بارداری گاهی لازم می شود به دلیل شرایط خاصی که مادر و همچنین جنین دارد، برقرار کردن ارتباط جنسی قطع شود. متخصصان توصیه کردند که بعد از تولد نوزاد باید حداقل شش هفته صبر کرده و سپس اولین رابطه جنسی را برقرار کنید.

تغییراتی مانند شیردهی، کمبود خواب، تأثیرات عاطفی که از داشتن نوزاد تازه ناشی می شود، می تواند در برقراری ارتباط جنسی بین زوجین تأثیر گذار باشد. قبل از اینکه نوزاد متولد شود باید از روش هایی که شاید تا به حال آن را تجربه نکرده اید با یکدیگر ارتباط داشته باشید. گاهی تجربه مشترک پدر و مادر شدن باعث می شود بعضی از زوج ها به یکدیگر نزدیک تر شوند و گاهی رابطه های جنسی بعد از تولد نوزاد در بعضی از زوجین بهتر هم می شود.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  چه زمانی باید پرستار سالمند بگیریم | مزایای گرفتن پرستار سالمند

۱۰- لحظه های مهم را با یکدیگر جشن بگیرید.

باید در جشن هایی مانند چیدن لوازم نوزاد، پدر هم همکاری کند. جهت خرید وسایل نوزاد با همسر خود به خرید بروید و احساسات خود را به زیبایی یادداشت کنید و در هنگام بارداری همسرتان از او عکس های زیادی هم بگیرید. بعضی از افراد از این لحظات برای زنده ماندن خاطره های زیبا مستند سازی هم می کنند.

۱۱- برای آماده کردن وسایل و یا تدارکات پیش قدم باشید.

مطمئناً برای به دنیا آمدن نوزاد خود باید اقداماتی را انجام دهید تا فضای لازم برای نوزاد آماده شود. کارهای زیادی برای این منظور باید انجام داد که بهتر است پدر هم در این کارها حضور داشته و در کنار همسر خود باشد. البته بعضی موارد را فقط لازم است که شما مدیریت کنید.

۱۲- بعد از اینکه همسر شما زایمان کرد باید از او در امور مختلف پشتیبانی کنید.

باید بدانید که همسرتان فقط در موقعیت های خانوادگی نیاز به حمایت شما ندارد بلکه باید در تمام موارد قوت قلبی برای همسر خود بوده و در کنار او باشید. چه همسر شما سر کار برود و یا سر کار نرود، باید از او پشتیبانی کنید و شرایطی را به وجود بیاورید که بتوانید بهترین تصمیم را با همفکری همدیگر گرفته تا مادر آرامش کافی داشته باشد.

اگر علائم افسردگی را در همسر خود مشاهده کرده اید حتماً باید از او حمایت کرده و با مشورت پزشک مشکل را رفع کنید.

۱۳- مسئولیت ها را بین خود تقسیم کنید.

ممکن است بعضی از پدران با به دنیا آمدن نوزاد و حضور سایرین در کنار مادر، نقش خود را جدی نگیرند ولی باید بدانید که شما به عنوان پدر حتماً باید نقش خود را ایفا کنید و مسئولیت های خود را به درستی و کامل انجام دهید.

 پیشنهاد های مفید برای آماده سازی محیط

اگر شما هم قرار است به تازگی پدر شوید باید حتماً محیط را برای نوزادی که می خواهد به دنیا بیاید آماده کنید. برای این منظور باید به موارد زیر توجه کنید:

  • روش نصب و استفاده کردن از صندلی اتومبیل را یاد بگیرید و به دیگران هم آموزش دهید.
  • بیمه کودک را جدی بگیرید و به صورت تلفنی و یا حضوری آن را انجام دهید.
  • وسایل کودک مانند تخت و کمد و وسایل دیگر را در جای خود بگذارید و یا اتاق کودک خود را رنگ کنید.
  • قبل از به دنیا آمدن نوزاد باید در مورد شیر خشک های مناسب تحقیق کنید تا بتوانید در هنگام نیاز از شیر خشک مناسب استفاده کنید.
  • کلاس هایی جهت آمادگی والدین برای تولد کودک وجود دارد که بهتر است با همسر خود در این کلاس ها شرکت کنید.
  • قبل از به دنیا آمدن نوزاد در مورد مرخصی خود با کارفرما صحبت کنید.
  • وقتی که هنگام به دنیا آمدن نوزاد شما نزدیک می شود باید کیف بیمارستان را ببندید و وسایل ضروری را در آن قرار دهید.

آمادگی برای پدر شدن

سخن پایانی

در این مقاله از ایبک شما را با ترفند های مهم جهت آمادگی برای پدر شدن آشنا کردیم. پدر شدن یک اتفاق زیبا و دوست داشتنی است که برای اکثر زوجین اتفاق می‌افتد. اگر شما هم با آن روبرو شده اید می توانید تجربیات خود را با ما و کاربران عزیز به اشتراک بگذارید. منتظر تجربیات ارزشمند شما هستیم.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

ترفند های مهم جهت آمادگی برای پدر شدن

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

 پیشنهاد های مفید برای آماده سازی محیط

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا