دیجیتال

بازیابی فایل های دیتابیس | ریکاوری کردن دیتابیس

ریکاوری و بازیابی اطلاعات دیتابیس یا پایگاه داده | ریکاوری دیتابیس

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

از دست رفتن یک سری اطلاعات همچون اطلاعات دیتابیس نگرانی های زیادی را به وجود می آورد که باید به دنبال راهکاری برای بازیابی اطلاعات دیتابیس بود. با ریکاوری کردن این اطلاعات به راحتی تمامی داده ها بازیابی خواهند شد. در مواقعی به دلایل مختلفی ممکن است اطلاعات به طور کامل از بین روند و یا اینکه در دسترس نباشند. بنابراین نگران نباشید، زیرا می توانید دیتابیس را بازگردانی کرده و تمامی اطلاعات را برگردانید. برای بازیابی اطلاعات دیتابیس باید در این زمینه از اطلاعات بالایی برخوردار باشید تا بتوانید مشکل به وجود آمده را در کمترین زمان ممکن برطرف کنید.

بازیابی اطلاعات دیتابیس

زمانی که اطلاعات شما از دیتابیس خارج شد، بهتر است از نرم افزارهای موجود برای بازیابی این اطلاعات کمک بگیرید. نرم افزاری هایی که در این زمینه فعالیت می کنند به راحتی از اینترنت قابل دانلود بوده و به سادگی بر سیستم شما نصب می شوند.

نرم افزارهای موجود برای بازیابی اطلاعات شامل Stellar Phoenix Access Database Repair v5. 5.0.0 x64 و Stellar Repair for MS SQL است. هر کدام از این نرم افزارها با داشتن ویژگی های منحصر به فرد به راحتی و در کمترین زمان ممکن اطلاعات را بازیابی می کنند.

دیتابیس چیست؟

پایگاه داده و بانک اطلاعاتی که معادل فارسی است را دیتابیس می گویند. این بانک اطلاعاتی شامل یک سری ویژگی هایی است که برای بازیابی اطلاعات آن در مواقع اضطراری باید به طور کامل این ویژگی ها را بشناسید.

دیتابیس شامل اطلاعاتی است که به صورت ساختاری سازمان یافته است و برای تمامی کامپیوترها اطلاعات دیتابیس قابل خواندن خواهد بود. انواع مختلفی دیتابیس در جهان وجود دارند که برای نگهداری و ذخیره اطلاعات در کامپیوترهای مختلف از آنها استفاده می کنند.

دیتابیس هایی همچون MSSQL, MYSQL, All Oracle, Access و … وظیفه ذخیره و نگهداری اطلاعات لازم در سیستم عامل مختلف را برعهده دارند. با پیشرفت بشر در تکنولوژی، امروزه سازمان ها و شرکت های مختلف دولتی و غیر دولتی برای دسترسی سریع به اطلاعات در طولانی مدت از پایگاه داده دیتابیس استفاده می کنند. دیتابیس به عنوان بانک اطلاعات، یک روش امن برای نگهداری و ذخیره اطلاعات است. در بعضی مواقع ممکن است اطلاعات از این پایگاه خارج شود و یا به طور کامل از بین رود. در مواقعی که اطلاعات از بین رفته اند، بهترین راهکار ریکاوری و بازیابی اطلاعات دیتابیس است.

عوامل مؤثر بر خرابی دیتابیس

دیتابیس همانند برنامه های دیگر ممکن است به مرور زمان دچار یک سری مشکلات گردد که با دانش کامل در این راستا به راحتی می توان مشکل را برطرف نمود. فاکتورهای متعددی بر خرابی دیتابیس دخالت دارند که با داشتن اطلاعات لازم می توان علت به وجود آمدن مشکل را پیدا و سپس به برطرف کردن مشکل اقدام کرد. عوامل مؤثر بر خرابی دیتابیس شامل موارد زیر است.

  • زمانی که هارد دیسک موجود بر دیتابیس دچار آسیب شود، ممکن است این پایگاه داده ها و اطلاعات با مشکل مواجه گردد.
  • حملات ویروسی به فایل های دیتابیس نمونه ای دیگر برای خرابی دیتابیس خواهد بود.
  • زمانی که پایگاه داده به طور کامل قفل شود، ممکن است اختلالاتی در کارکرد دیتابیس رخ دهد.
  • آسیب دیدن ساختار پایگاه داده نمونه ای یکدیگر از عوامل مؤثر بر خرابی دیتابیس به شمار می رود.
  • در صورت مواجه شدن با این مشکل باید به طور تخصصی راه حلی مناسب را برای برطرف کردن مشکل دریابید.
پیشنهاد آی‌بک امداد :  بهترین مانیتور های قابل نصب بر روی دیوار

بازیابی اطلاعات دیتابیس

رعایت نکات لازم در ریکاوری و بازیابی دیتابیس

زمانی که به هر دلیلی اطلاعات و داده های دیتابیس با مشکل مواجه شد، بهترین راهکار بازیابی اطلاعات است که البته باید در این خصوص به برخی نکات مهم توجه فرمایید.

یکی از نکات حائز اهمیت که در هنگام ریکاوری و بازیابی اطلاعات دیتابیس باید به آن توجه کنید، این است که علت خارج شدن اطلاعات و خرابی دیتابیس را ابتدا مشخص نمایید. زمانی که علت را دریابید و یا آسیب و خرابی را مشخص کنید به راحتی و در کمترین زمان ممکن، در صورت داشتن مهارت در این زمینه می توانید مشکل به وجود آمده را برطرف نمایید.

زمانی که در این زمینه از اطلاعات و مهارت خوبی برخوردار نیستید، بهتر است از متخصصین با تجربه در این راستا کمک بگیرید. در مواقع خارج شدن اطلاعات و داده ها از بانک اطلاعات کافی است با شرکت های معتبر در این راستا تماس بگیرید و مشکل خود را برای مشاوران آن شرکت مطرح نمایید تا با راهنمایی درست بهترین اقدامات را انجام دهید.

در صورت عدم مهارت در بازیابی اطلاعات دیتابیس بهتر است برای برطرف کردن مشکل به وجود آمده اقدامی نکنید. زیرا شانس ریکاوری و بازگرداندن اطلاعات را کم می کنید.

استفاده از نرم‌افزار Stellar Repair for MS SQL برای ریکاوری دیتابیس

برای بازیابی و ریکاوری اطلاعات دیتابیس یکی از نرم افزارهای موجود Stellar Repair for MS SQL است. برای استفاده از این نرم‌افزار باید یک سری مراحل را به طور کامل طی کنید تا بازیابی اطلاعات به درستی صورت گیرد.

مرحله اول

اولین مرحله برای استفاده از این نرم‌افزار، دانلود و نصب برنامه بر روی سیستم عامل است که به راحتی از اینترنت قابل دانلود بوده و بعد از نصب بر روی دستگاه به راحتی اجرا می شود. بعد از اجرای این نرم‌افزار، پنجره ای در رابط کاربری باز شده که در این پنجره در کادر جستجو، دیتابیس خود را انتخاب نمایید.

مرحله دوم

بعد از طی کردن مرحله اول، حالا باید مسیر و آدرس فایل هایی که به آن نیاز دارید را در کادر دیتابیس جستجو کنید. زمانی که فایل موردنظر را جستجو و انتخاب کردید، به صورت خودکار تمامی کادرها پر می شوند.

مرحله سوم

بعد از بارگذاری فایل های خواسته شده بر روی دکمه Repair کلیک کنید تا این نرم‌افزار اطلاعات دیتابیس را به طور کامل بازیابی گرداند.

مرحله چهارم

بعد از اینکه مرحله تعمیر با موفقیت به پایان رسید، حالا تمامی فایل ها و داده های بازیابی شده که شامل Tables, Default, Views, Synonyms, Date Types است در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در قسمت پنل سمت چپ ساختار این فایل ها به راحتی قابل رؤیت است. در این قسمت به صورت پیش فرض، چک باکس دیتابیس انتخاب شده است که برای مشاهده محتویات دیتابیس کافی است بر روی هرکدام کلیک نمایید.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  آموزش برنامه نویسی مقدماتی

با کلیک بر روی محتویات بازیابی شده دیتابیس، تمامی خصوصیت و قابلیت ریکاوری آنها در پنل سمت راست قابل مشاهده خواهد بود. بعد از مشاهده اطلاعات لازم بر روی آپشن ذخیره که در منوی فایل وجود دارد، کلیک کنید تا بازیابی و ریکاوری اطلاعات دیتابیس به صورت دقیق ذخیره گردد.

مرحله پنجم

در این مرحله کافی است بر روی گزینه MDF  کلیک کنید. برای مشاهده گزینه MDF به قسمت Save as مراجعه نمایید.

مرحله ششم

بعد از فشار دادن گزینه MDF باکس نرم‌افزار موجود ظاهر خواهد شد که به راحتی می توانید موارد موردنیاز که شامل گزینه های زیر است، را انتخاب نمایید.

  • برای ریکاوری و بازیابی اطلاعات دیتابیس و ذخیره آن در new database بر روی دیتابیس جدید کلیک کنید.
  • یکی دیگر از گزینه های قابل انتخاب آپشن Live Database است که برای ذخیره دیتابیس های ریکاوری شده در existing database استفاده می شود.

ذخیره اطلاعات بازیابی شده دیتابیس در دیتابیس جدید

برای اینکه اطلاعات بازیابی شده دیتابیس را در یک دیتابیس جدید ذخیره کنید، باید طبق مراحل زیر پیش روید.

  • ابتدا بر روی دکمه دیتابیس جدید و یا New Database کلیک کنید.
  • بعد از کلیک بر گزینه دیتابیس جدید کادر Server/Instance Name را به طور کامل پر نمایید و برای صرفه جویی در دیتابیس یک مسیر مقصد را انتخاب کنید.
  • سپس بر روی دکمه Save کلیک نمایید تا فایل های پایگاه داده به طور کامل تعمیر گردد.
  • بعد از اتمام این مرحله پیغام File saved at the desired location ظاهر می شود که باید بر روی گزینه OK فشار دهید.

نرم‌افزار Stellar Phoenix Access Database Repair v5.5.0.0 x64 برای ریکاوری دیتابیس

یکی دیگر از نرم افزارهای موجود برای ریکاوری و بازیابی اطلاعات دیتابیس نرم‌افزار Stellar Phoenix Access Database Repair v5.5.0.0 x64 است. با استفاده از این نرم‌افزار می توان خطاهای موجود در دیتابیس را شناسایی و تمامی مشکلات را به طور کامل بررسی نمود.

از ویژگی های بارز این دستگاه امکان ریکاوری فایل های دیتابیس MDB و یا ACCDB ، امکان ریکاوری فرم ها و ماژول ها، قابلیت ریکاوری اطلاعات حذف شده، امکان تعیین مسیر اطلاعات بازگردانی شده و … است. این نرم‌افزار به راحتی از سایت های اینترنتی قابل دانلود بوده و به شما برای بازیابی اطلاعات کمک می کند.

ریکاوری اطلاعات دیتابیس

نتیجه گیری

دیتابیس شامل یک سری اطلاعات و داده ها است که به صورت منظم در بانک اطلاعات ذخیره و نگهداری می شود. دیتابیس های اطلاعاتی برای تمامی کامپیوترها قابل دسترس هستند و اطلاعات و داده های لازم را ذخیره می کنند. با ذخیره اطلاعات لازم در دیتابیس می توان با خیالی آسوده از داده های موجود نگهداری کرد.

دیتابیس ها با داشتن ویژگی های منحصر به فرد در بعضی مواقع ممکن است به دلایل مختلف دچار مشکلاتی شوند که سبب از بین رفتن اطلاعات می شود. برای برطرف کردن این مشکل به راحتی افراد می توانند نرم افزارهای موجود را نصب و به ریکاوری و بازیابی اطلاعات دیتابیس بپردازند.

در صورت عدم مهارت و تجربه در بازیابی اطلاعات در دیتابیس می توانید از شرکت تخصصی ایبک امداد کمک بخواهید و مشکل به وجود آمده را در کمترین زمان ممکن برطرف نمایید.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

بازیابی اطلاعات دیتابیس

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

نحوه بازیابی اطلاعات دیتابیس

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا