مجله لوازم خانگی

مدل های متنوع انواع بانکه | انواع بانکه برای آشپزخانه

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

یکی از شلوغ ترین جاهای منزل، آشپزخانه است که روزانه به مقدار زیاد هم از آنجا استفاده می شود، به همین دلیل است که باید آشپزخانه را نظم داده و طبقه بندی کرد. این کار غیر قابل اجتناب بوده و بسیار مهم است. امروزه وسایل متفاوت و متنوعی در بازار وجود دارد که هر کدام می تواند در نظم دهی آشپزخانه به شما کمک کرده و کمد ها و فضای کابینت را سر و سامان بدهد.

یکی از مهمترین و کاربردی ترین وسایلی که می تواند برای نظم دهی آشپزخانه به شما کمک کند، قوطی ها و ظروفی هستند که به اشکال و متریال های مختلفی تولید و طراحی شده اند و می توانند برای نگهداری تنقلات، حبوبات، ماکارونی و… از آن استفاده کرد. نگهداری ادویه جات، حبوبات و یا تنقلات و ساماندهی دادن به آنها در آشپزخانه، می تواند جزو هنرهای خانم خانه دار باشد. با زیاد شدن تنوع غذاها و همچنین کاهش فضاهای آشپزخانه، نگهداری این وسایل کمی هم سخت شده است. در این بین می توان با استفاده از ظروفی برای حبوبات و تنقلات و حتی مواد غذایی، مشکل را رفع کرد.

بانکه یکی از مهم‌ترین ظروف برای این منظور است. البته گاهی هم به بانکه، جای حبوبات می گویند. اگر شما قصد دارید که آشپزخانه خود را سروسامان بدهید و یا برای جهیزیه تصمیم به خرید بانکه های مختلف گرفته اید با مطالعه این مقاله می توانید بانکه های باکیفیت و درست انتخاب کنید.

بانکه چیست؟

اگر به یاد داشته باشید مادربزرگ ها در قدیم از دبه های پلاستیکی، ظروف شیرخشک و یا شیشه های مربا برای نگهداری حبوبات و تنقلات آشپزخانه و همچنین نظم بخشیدن به محیط کابینت‌ها استفاده می کردند ولی امروزه برای این کار ظروف مخصوصی تهیه شده که به آن بانکه می‌گویند.

در این ظروف شما می توانید چای، ادویه، حبوبات، نبات، شکر و حتی مربا، شور و ترشی را قرار بدهید. البته به این نکته توجه کنید، به دلیل اینکه مواد خوراکی را در این ظروف نگهداری می‌کنید، باید حتماً جنس آن‌ها مرغوب بوده تا به کیفیت مواد غذایی آسیب نزند.

نکته دیگری که باید به آن توجه کنید درب بانکه است. درب بانکه ها باید کاملاً محکم باشد تا رطوبت و یا حیوانات و حشرات مانند مورچه وارد بانکه ها نشوند. بانکه را به انگلیسی که Cereal container می گویند که به معنای ظروف حبوبات و یا جای حبوبات می باشد. بانکه هایی که در آشپزخانه از آن استفاده می شود دارای ابعاد و جنس متفاوتی هستند.

انواع بانکه

انواع بانکه و مدل های درب آن

تقسیم بندی های بانک انواع مختلفی دارد که می توانید به وسیله آن بانکه ها را از هم تفکیک کنید. یکی از این تقسیم‌بندی‌ها که بسیار هم اهمیت دارد، انواع و مدل نوع درب بانکه است. به طور کلی می توانیم انواع بانکه ها را از جهت طراحی درب آنها به موارد زیر تقسیم بندی کنید:

  1. درب پیچی بانکه
  2. درب فشاری بانکه
  3. درب قفلی یا چفتی بانکه
  4. درب وکیوم شونده یا باد کشی بانکه
  5. درب کشویی بانکه
  6. و….

در کنار تنوع درب، درب های بانکه دارای جنس و متریال های مختلفی هم هستند، و شما تنوع زیادی از آنها را در بازار مشاهده می کنید. می توان به وسیله این جنس ها و متریال آنها را تقسیم بندی کرد. معمولاً بانکه ها درب هایی از جنس پلاستیک، چوبی، شیشه ای، سیلیکونی، فلزی، پلی رزین، سرامیک، اکریلیک و… دارند.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  راهنمای تعمیر مخلوط کن یورولوکس | آموزش عیب یابی مخلوط کن Eurolux

انواع مدل های بانکه

دسته بندی دیگری که می توان برای بانکه ها در نظر گرفت مدل و سایز آن ها است. امروزه در بازار بانکه هایی وجود دارد که از تنوع زیادی برخوردارند و شما می توانید متناسب با بودجه و نیاز خود و مقدار فضایی که برای بانکه در نظر گرفته اید، مدل متفاوتی از آن را تهیه کنید.

تنوع بانکه ها چگونه است؟

بانکه ها معمولاً در سایز های مشابه و یا سایز های متفاوت وجود دارد و در کنار آن مدل های بانکه هم در شکل های مختلف و مدل های مختلف طراحی شده اند و شما می توانید با در نظر گرفتن اولویت و کارایی بانکه، انتخاب هوشمندانه و درستی داشته باشید.

البته این را هم باید بگوییم که امروزه بانکه ها در رنگ های بسیار متنوعی موجود هستند که به شما امکان می دهد تا با انتخاب رنگ درست آن، بانکه ها را با وسایل آشپزخانه خود ست کنید.

انواع بانکه ها و جنس بانکه

مطمئناً یکی از معیارهای انتخاب بانکه جنس بدنه آن است. البته این نکته را هم باید یادآور شویم همانطور که درب بانکه از تنوع زیادی برخوردار است، جنس بانکه هم تنوع زیادی دارد و می‌توان آن را به دسته بندی های زیر تقسیم کرد:

  1. بانکه شیشه ای
  2. بانکه پلاستیکی
  3. بانکه چینی
  4. بانکه چوبی
  5. بانکه استیل
  6. بانکه اکریلیک
  7. بانکه سرامیکی
  8. بانکه ترکیبی

اهمیت جنس بانکه

طبیعی است که هر کدام از مدل هایی که نام بردیم ویژگی های خاص خود را هم دارا باشد. این ویژگی ها می تواند به شما کمک کند که محصول بهتری انتخاب کنید. مثلاً بانکه شیشه ای به شما این امکان را می دهد که محتویات داخل شیشه را دیده و برای انتخاب حبوبات، نیاز نباشد تا درب تمام بانکه ها را باز کرده و داخل آن را نگاه کنید، و یا بانکه چوبی، زیبایی و گرمای بیشتری به آشپزخانه و کابینت شما می بخشد.

بانکه های فلزی هم بسیار متنوع هستند و این تنوع می‌تواند زیبایی خاصی به دکوراسیون آشپزخانه ببخشد، به همین دلیل شما باید متناسب با سلیقه و در نظر گرفتن اولویت، بانکه مناسب را برای آشپزخانه خود انتخاب کنید.

یکی دیگر از معیار هایی که می توانید برای خرید بانکه در نظر بگیرید، سبک دکوراسیون آشپزخانه است. مثلاً بانکه هایی از جنس استیل می تواند انتخاب خوبی برای دکوراسیون های صنعتی،مدرن و… باشد ولی بانکه هایی از جنس سرامیک برای آشپزخانه هایی مناسب است که دارای سبک تلفیقی، مدرن، کلاسیک، وینتیچ و… هستند.

برای خرید بانکه توصیه می کنیم حتماً توجه کنید که بانکه نشکن باشد. بهتر است سراغ بانکه هایی بروید که جنس آنها نشکن بوده و خیال شما از طول عمر بانکه ها راحت باشد.

انواع بانکه و کاربرد آن

همانطور که در ابتدا اشاره کردیم بانکه ها در جنس های مختلفی در بازار عرضه می شوند مانند: بانک های چینی، بانکه های چوبی، شیشه ای، سرامیکی، بانکه های پلاستیکی، بانکه های استیل و.. ولی در بین تمام اینها، بانکه پلاستیکی، بانکه استیل و بانکه شیشه ای طرفداران بیشتری دارد و بیشتر مورد استقبال قرار گرفته است.

۱- بانکه شیشه ای

یکی از بانکه هایی که بیشتر از همه مورد استفاده قرار می گیرد، بانکه شیشه ای است که با ظرفیت های مختلف از آن استفاده می شود. به زبان انگلیسی به آن Glass cereal container می گویند. از این بانکه ها علاوه بر نگهداری حبوبات، می توان برای نگهداری عسل، مربا و ترشیجات و شور هم استفاده کرد. یکی از حسن هایی که این بانکه دارد این است که به راحتی می توان داخل آن را دید و نیازی نیست که شما برای دیدن محتویات داخل بانکه، درب تمام آنها را باز کنید.

نکته مهم: بانکه های شیشه ای برای افرادی که حیوان خانگی و یا بچه کوچک در خانه دارند، مناسب نمی باشد و یا افراد سالمندی که دچار لرزش دست هستند، بهتر است از این بانکه ها استفاده نکنند.

شما باید در هنگام شستشو و یا جابه جایی بانکه های شیشه ای کاملاً مراقب باشید تا این بانکه ها نشکند. جنس درب بانکه های شیشه های بسیار متنوع است. گاهی اوقات ممکن است درب آنها هم شیشه ای باشد ولی معمولا برای اینکه از برخورد درب و بدنه، ظرف دچار شکستگی نشود، از واشرهای لاستیکی در دور درب استفاده می کنند. بعضی از بانکه های شیشه ای دارای درب های پلاستیک فشرده و یا استیل هستند که در این صورت درب بانکه ها به شکل چرخشی باز و بسته خواهد شد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  مرکز تعمیرات بلومبرگ Blomberg در شهر کرج

بانکه های شیشه ای هم در انواع مختلفی در بازار موجود هستند و گاهی ممکن است این بانکه ها فانتزی باشند که برای آشپزخانه عروس بسیار مناسبند. بانکه های شیشه ای فانتزی معمولاً دارای درب های رنگی هستند و در روی بدنه این بانکه ها هم طرح های زیبایی چاپ شده است. یکی از برندهای خوب و مشهور بانکه شیشه ای فانتزی، یک برند ترکیه ای می باشد که به بانکه پاشاباغچه معروف است.

۲- بانکه استیل

جنس بدنه این بانکه، از استیل درست شده است که معمولاً هم ضد زنگ می باشد. از بانکه های استیل در آشپزخانه هایی استفاده می شود که دارای دکوراسیون فلزی باشند. این بانکه ها به راحتی قابلیت ست شدن با این دکوراسیون را دارند و یا اگر لوازم برقی شما نقره‌ای رنگ است، بانکه های استیل می توانند هماهنگی زیبایی با این وسایل داشته باشند. عمر و دوام بانکه استیل نسبت به بانکه های شیشه ای، بیشتر است.

اگر این بانکه ها کاملاً از جنس استیل درست شده باشد، شما نمی توانید داخل آن را ببینید و به همین دلیل ممکن است در آنها ترکیبی از جنس پلاستیک و یا شیشه درنظر بگیرند تا قسمتی که حاوی حبوبات و موادغذایی است، قابل دیدن باشد.

۳- بانکه های پلاستیکی

یکی دیگر از بانکه هایی که بسیار هم پرطرفدار است و مورد استفاده بیشتر مردم قرار می گیرد، بانکه های پلاستیکی است که به دلیل وزن سبک و قیمت مناسب آن، در بازار بیشتر به فروش می رسد. مزیت مهم بانکه های پلاستیکی، نسبت به بانکه های دیگر، قیمت آن است.

معمولاً درب این بانکه ها هم از جنس پلاستیکی بوده و به شکل چرخشی بسته می شود ولی گاهی ممکن است به شکل درب های قفل دار هم موجود باشند، البته درب های قفلدار، قیمت بیشتری نسبت به درب های چرخشی دارند.

یکی از مزیت های این بانکه این است که کمتر در معرض شکستگی قرار می گیرد و شما می توانید از جهت طول عمر این بانکه خیالتان راحت باشد. بانکه های پلاستیکی ظاهر ساده ای داشته و به راحتی می توانید داخل آن را ببینید. برای شستن و تمیز کردن این ظروف بهتر است از اسفنج نرم و یا پارچه استفاده کنید. به هیچ وجه برای شستشوی ظروف حبوبات جنس پلاستیک، از شوینده های قوی مانند وایتکس استفاده نکنید. همچنین استفاده از اسکاچ های خشن، می تواند روی آن خش بیندازد و بعضی از مواد شوینده ممکن است آن را خراب و کدر کند.

انواع بانکه

سخن پایانی

بانکه ها ظروفی برای نظم دادن در آشپزخانه می باشند و در کنار این کارایی مهم می توانید به وسیله بانکه ها، زیبایی خاصی به آشپزخانه خود ببخشید. در مورد شکل این بانکه ها بهتر است که به شکل چهار گوش یا استوانه ای باشند تا فضای کمتری را اشغال کنند. توصیه می کنیم برای خرید، بانکه ای را انتخاب کنید که دهانه کوچکی نداشته باشد تا بتوانید به راحتی وسایل مورد نیاز را در آن گذاشته و یا بردارید.

هیچگاه بانکه بدون درب خریداری نکنید زیرا ممکن است گرد و غبار و آلودگی ها وارد مواد غذایی شوند. البته از بانکه ها فقط برای آشپزخانه استفاده نمی کنند. بلکه شما می‌توانید برای طبقه بندی و نگهداری وسایل آرایشی مثل: گیره سر، کلیپس، کش مو، سنجاق سر و… از آن استفاده کنید. بانکه های کوچک و فانتزی می توانند به میز آرایش شما نظم و زیبایی خاصی ببخشند و یا می توانید از بانکه های کوچک در سرویس های بهداشتی هم برای نگهداری از صابون های تزئینی، گل خشک و جای پنبه استفاده کنید.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

مدل های متنوع انواع بانکه

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

انواع بانکه برای آشپزخانه

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا