تعمیرات جاروبرقی

آموزش کاربردی تعویض و جدا کردن لوله جارو برقی

چگونه لوله جاروبرقی را باز کنیم | بررسی علت باز کردن دستگیره جارو برقی در منزل

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

جارو برقی یکی از نیاز های مهم منزل برای نظافت است که ممکن است در حین انجام کار نظافتی با آن به مشکل بر بخورید و در اثر کشیدگی لوله دچار پارگی یا ترک خوردی شود که باعث ایجاد مشکلاتی مانند کم شدن قدرت مکش و یا کاهش طول عمر جارو خواهد شد، این مشکل باعث شده تعمیر جارو برقی امری ضروری تلقی گردد.

حال ممکن است نحوه جدا کردن لوله جارو برقی را ندانید و امکان دارد در هنگام جدا کردن لوله از جارو برقی دسته بشکند و یا ضربه به آن وارد و یا دچار پارگی گردد که خسارت برایتان به وجود می آورد. ما در اینجا نحوه جداسازی لوله از جارو برقی و انواع روش های تعمیر یا تعویض را به شما آموزش میدهیم که به راحتی در منزل جارو برقی خود را تعمیر کنید.

لوله جارو برقی

لوله جارو برقی چیست؟

لوله جارو برقی تلفیقی از برس، لوله خرطومی و لوله تلسکوپی است که عضو اصلی آن را لوله تلسکوپی تشکیل داده که همان دسته اصلی جارو است.

انواع لوله های جارو برقی

در حالت کلی دو نوع لوله در جارو برقی استفاده می شود. لوله تلسکوپی و خرطومی که در ادامه آن ها را معرفی می‌کنیم.

لوله ی تلسکوپی: یا همان لوله اصلی که از قسمت بالا به لوله خرطومی و از قسمت پایین به محل جمع آوری آشغال ها متصل است. جنس این نوع لوله عمدتا فلزی بوده و به راحتی خراب نمی شود.

این لوله ها دارای قابلیت باز و بسته شدن می باشند که می‌‌توان برای جلوگیری از خستگی متناسب با قد افراد اندازه آن را کم یا زیاد کرد. اما باید توجه داشت که هرچه طول لوله مکش بیش تر شود قدرت مکش بدلیل افزایش طول کمتر خواهد شد. لوله تلسکوپی از دو قسمت تحتانی و فوقانی تشکیل شده است که بر روی لوله ی تحتانی که معمولا کوچک تر بوده شیار ها و خارهایی وجود دارد که به این لوله قابلیت تنظیم ارتفاع می دهند.

در صورت استفاده غیر اصولی و افزایش تعداد باز و بست آن خارهای آن ساییده شده و قابلیت خود را از دست می دهند و باعث هرز شدن قابلیت  باز و بسته شدن آن خواهند شد که در صورت بروز این اتفاق باید لوله را تعویض نمود همانطور که اشاره شد این لوله ها به راحتی خراب نمی شوند.

در صورت خرابی بهتر است آن را تعویض نمود زیرا به راحتی قابل تعمیر نمی باشند. باید به این نکته توجه داشت که این لوله ها در برند های مختلف اشکال متفاوتی دارند که باید در هنگام خرید لوله جدید این موضوع را مد نظر قرار داد.

لوله جارو برقی

لوله ی خرطومی: این نوع لوله از یک سمت به جارو برقی و از سمت دیگر به لوله ی تلسکوپی متصل می شود که وظیفه ی انتقال آشغال و قدرت مکش را بر عهده دارد. جنس این لوله ها عمدتا از پلاستیک بوده  و به همین دلیل بیش تر خرابی ها مربوط به این لوله می شود که در ادامه به علل خرابی آن می پردازیم.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  آشنایی با پد ضد لرزش دستگاه ماشین لباسشویی و روش استفاده

لوله جارو برقی

 

علل خرابی لوله خرطومی و راه های جلوگیری از آن

  • یکی از عوامل خرابی لوله کشیدن جارو برقی از قسمت لوله است که این موضوع به مرور باعث پارگی لوله و آسیب رسیدن به بست های جارو می گردد. بهتر است جهت جلوگیری ازین مشکل خود جارو برقی را حرکت دهیم و از کشیدن جارو از قسمت لوله خودداری کنیم چرا که این موضوع علاوه بر آسیب به لوله خرطومی باعث صدمه به اتصالات و بست هایی که لوله را به جارومتصل می کند نیز می شود.
  • دلیل دیگر خرابی لوله میتوان به تغییر جهت لوله به نحوی که لوله تا بخورد و یا آسیب ببیند اشاره کرد که باید به هنگام استفاده از جارو به این موارد توجه داشت.

 

نحوه پیدا کردن محل پارگی لوله:

حتما برایتان پیش آمده است هنگامی که از جارو برقی استفاده می کنید متوجه پارگی در لوله و یا کاهش قدرت مکش شده باشید اما محل دقیق آن را ندانید برای پیدا کردن محل دقیق پارگی باید جارو برقی را روشن نمایید و دست خود را نزدیک لوله ببرید در اینصورت می توانید مکش را در قسمت پاره شده حس نمایید که بسته به محل پاگی و میزان آن می توان آن را تعمیر را تعویض نمود.

چه موقع لوله اصلی جارو برقی نیاز به تعمیر دارد؟

اگر لوله جارو برقی شما در اثر ضربه خوردن یا کشیدن دچار برآمدگی، فرورفتگی یا پارگی شده باشد و شکل ظاهری آن تغییر کند بسته به شدت تغییر مشخص می شود که  نیاز به تعمیر و یا تعویض دارد. چنانچه لوله خرطومی دچار پارگی سطحی شده باشد می توان با چسب نواری آن را ترمیم نمود اما اگر شدت پارگی به نحوی باشد که نتوان آن را با چسب پوشش داد باید آن را تعویض نمود.

 

چگونه لوله خرطومی جارو برقی را تعمیر کنیم؟

شاید برایتان جالب باشد که چگونه بجای تعویض لوله خرطومی ای که دچار پارگی شده است آن را تعمیر کنیم! انجام این کار زیاد سخت نیست اما باید توجه داشت که باید از فشار بیش از حد به بست ها و لوله خودداری نمود زیرا این کار باعث شکستگی بست ها و پارگی لوله خرطومی می شود که متحمل هزینه برای ما خواهد بود.

برای شروع ابتدا به کمک پیچ گوشتی یا چهارسو خار های روی زانویی جارو را باز کنید و بعد لوله خرطومی را با یک فشار جزئی از جارو جدا کنید و سپس اگر قسمت پاره شده نزدیک قسمت انتها یا ابتدای جارو می باشد می توان آن را با استفاده از کاتر یا چاقو برید و ادامه ی لوله را دوباره جا زد و لوله ی کوتاه شده را استفاده نمود اما اگر پارگی در اواسط لوله می باشد در صورتی که پارگی سطحی بوده می توان آن را با چسب نواری یا چسب برق ترمیم نمود و مجددا استفاده کرد اما اگر پاره گی عمیق است و قابل ترمیم نبود باید به ناچار لوله را با لوله دیگری تعویض نمود.

چگونه لوله خرطومی را از جارو جدا کنیم؟

برای باز کردن دسته جارو برقی ابتدا باید ببینیم چه نوع جارو ای در اختیار داریم زیرا هر مدل نحوه جدا سازی لوله آن متفاوت است. اگر جارو برقی شما گرفتگی یا مکش خوبی ندارد ممکن است لوله ی خرطومی آن دچار پارگی یا نشستی از سمت بست ها شده باشد که در این صورت می توان بسته به میزان پارگی نسبت به تعمیر و تعویض آن اقدام نمود.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  راهنمای تعمیر جاروبرقی نانیوا Naniwa | خدمات تعمیر نانیوا

برای باز کردن دسته تلسکوپی (فلزی) یا همان لوله اصلی باید ابتدا آن را به چپ و راست بکشید و با فشار جدا کنید. برای جدا کردن لوله خرطومی برخی از جارو ها با استفاده از دکمه باز میشوند و برخی دیگر پیچی یا کششی هستند.

تعویض یا تعمیر لوله باعث چه آسیب هایی می شود؟

همانطور که در مطالب بالا گفتیم خرابی یا پارگی لوله خرطومی تاثیر مستقیم بر روی قدرت مکش و موتور جارو برقی دارد.پارگیری، نشتی و گرفتگی داخل لوله باعث میشود قدرت مکش موتور پایین آمده و اگر به موقع تعمیر یا تعویض نشود باعث سوختگی موتور جارو برقی و کاهش همیشگی قدرت مکش می شود.

به همین دلیل توصیه میکنیم با به وجود آمدن خرابی لوله جارو برقی برای تعمیر یا تعویض آن زود اقدام کنید.

اقدامات پس از تعویض لوله:

پس از خرید لوله و تعویض آن باید جاروبرقی را روشن کرده و آن را تست نمایید و محل اتصالات را به دقت بررسی کنید که برای این منظور دست خود را نزدیک محل اتصالات برده و دقت کنید که نشتی نداشته باشد  در صورتی که احساس کردید محل اتصالات نشتی دارد به این معناست که لوله به درستی جا زده نشده است  و یا بست های آن به درستی چفت نشده اند و باید مجدد آن را باز کرده و جای گذاری کرد تا نشتی برطرف گردد.

نتیجه گیری و سخن پایانی:

بهتر است در صورت آسیب دیدن لوله خرطومی از قسمت وسط به جای ترمیم به استفاده از چسب آن را تعویض نماییم زیرا محل آسیب به مرور زمان افزایش یافته و باعث نشتی و کاهش قدرت مکش جارو می شود که در نهایت مجبور به تعویض می شویم. اگر تمایل به تعویض لوله خرطومی جاروبرقی دارید می توانید آن را از فروشگاه های آنلاین و حضوری خرید نمایید اما باید توجه داشته باشید که لوله ای که انتخاب کرده اید از لحاظ سایز و اندازه مشابه همان لوله قبلی باشد.

لوله های تسکوپی دارای برند های مختلف می باشد و میتوانید برای جلوگیری از خستگی و آسیب رسیدن به بدن با استفاده از اهرمی که روی لوله قرار دارد آن را تنظیم کنید.

این لوله در مواقع زیادی قابل تعمیر نیست بیشتر خرابی مربوط به آن ناشی از هرز شدن قسمت متحرک  آن و از دست دادن قابلیت تنظیم ارتفاع آن می باشد که باید آن را تعویض کرد و لوله ی جدید را جایگزین آن نمود نکته ای که اهمیت دارد این است که باید لوله مناسب با برند جارو و سایز و اندازه آن را انتخاب کرد که در فرآیند تعویض دچار مشکل نشویم.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

آموزش تعویض و تعمیر لوله جاروبرقی

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

آموزش تعویض و تعمیر لوله جاروبرقی موضوعی است که در این مقاله شرح داده شده است.

امتیاز کاربر: ۰.۵۵ ( ۱ نتایج)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا