افتادن موبایل در چاه فاضلاب | مراحل در آوردن گوشی از توالت
افتادن موبایل در چاه فاضلاب و توالت مشکل بسیار رایجی است و احتمال دارد برای شما هم پیش آمده باشد مشکل اصلی بیرون آوردن گوشی از چاه توالت است شاید ندانید در صورت بروز این مشکل باید چه کارهایی انجام دهید در این مقاله از ایبک امداد می خواهیم برای شما روش های بیرون آوردن گوشی موبایل را از چاه توالت به صورت کامل توضیح دهیم تا در صورت مواجه شدن با این مشکل، به راحتی بتوانید آن را برطرف کنید.
افتادن موبایل در چاه فاضلاب
اگر گوشی همراه شما و یکی از نزدیکانتان داخل لوله فاضلاب و چاه توالت افتاد باید ابتدا موارد زیر را انجام دهید:
- در صورت افتادن گوشی در داخل چاه فاضلاب باید در کمترین زمان گوشی را از چاه درآورید.
- هرچه زمان بگذرد باعث نفوذ رطوبت بیشتر به داخل دستگاه موبایل می شود و درنهایت گوشی موبایل می سوزد.
- در صورتی که موبایل شما در داخل چاه توالت افتاد اولین کاری که شما نباید بکنید این است که به هیچ عنوان بعد از افتادن گوشی در توالت آب داخل توالت نریزید.
- به هیچ وجه سیفون را نکشید.
- تا گوشی را بیرون نیاورده اید اجازه ندهید کسی از توالت استفاده کند، مخصوصاً اگر توالت عمومی باشد.
- اگر احساس می کنید نمی توانید خودتان گوشی را از فاضلاب بیرون بیاورید حتماً از یک متخصص کمک بگیرید.
مراحل بیرون آوردن گوشی موبایل از توالت
در ادامه می خواهیم راه حل بیرون آوردن گوشی موبایل از توالت را برایتان به طور کامل توضیح دهیم، برای این منظور باید به روش زیر عمل کنید:
- خالی کردن محتویات داخل جیب
- استفاده کردن از دستکش
- فرو بردن دست در داخل چاه فاضلاب و پیدا کردن گوشی موبایل
- بیرون آوردن و خاموش کردن گوشی
- خارج کردن باتری و سیم کارت و شستن گوشی
- خشک کردن گوشی موبایل با دستمال
- گذاشتن گوشی و اجزای گوشی در زیر نور آفتاب و محیط باز
- روشن کردن گوشی موبایل بعد از ۷ ساعت
در ادامه می خواهیم موارد نام برده شده را به طور کامل برایتان توضیح دهیم با ما همراه باشید.
۱- خالی کردن محتویات جیب
اولین کاری که باید انجام دهید این است که محتویات جیب خود، مخصوصاً اشیا قیمتی مانند کارت، مدارک، سوئیچ و… را از جیب خود خارج کنید زیرا ممکن است در هنگام کار، وسایل جیب شما، در داخل چاه افتاده و مشکل بیشتری برای شما به وجود بیاورد. محتویات جیب خالی کنید تا با خیال راحت بتوانید گوشی را از چاه خارج کنید توصیه میکنیم انگشتر، دستبند را هم از دست خود خارج کنید.
۲- استفاده از دستکش
کاسه توالت و لوله های فاضلاب بسیار آلوده بوده و برای حفظ پاکیزگی و بهداشت حتماً باید از دستکش استفاده کنید. برای این منظور می توانید از دستکش های لاستیکی استفاده کنید و اگر به آنها دسترسی ندارید از یک نایلون و یا کیسه پلاستیکی به جای دستکش استفاده کنید.
۳- فرو کردن دست در داخل چاه فاضلاب و پیدا کردن گوشی موبایل
بعد از اینکه دستکش را دست کردید حالا دست خود را در چاه فاضلاب فرو کنید و دنبال شیء سفتی مانند گوشی بگردید اگر از بالا گوشی پیدا بود می توانید به راحتی آن را بردارید در غیر اینصورت باید با دست دنبال آن بگردید.
البته فضای لوله فاضلاب طوری است که پیدا کردن گوشی موبایل سخت نیست. اگر گوشی را از بالا مشاهده می کنید می توانید از گیره های فاضلابی به جای دست استفاده کرده و گوشی را در آورید. گیره فاضلابی مانند انبر بوده و دسته بلندی دارد که می تواند اشیا را از فاصله حدود یک متری گرفته و بیرون بیاورد. اگر گیره فاضلابی در دسترس دارید توصیه می کنیم به جای استفاده از دست، از این گیره ها برای در آوردن گوشی از چاه فاضلاب استفاده کنید.
۴- بیرون آوردن و خاموش کردن گوشی موبایل
بعد از اینکه گوشی را در داخل لوله پیدا کردید آن را بیرون آورده و خاموش کنید زیرا ممکن است در تماس با آب بسوزد. بعد از آن سریعاً درب گوشی را باز کرده و باتری همچنین سیم کارت را خارج کنید.
۵- خارج کردن باتری و سیم کارت و شستن گوشی
در صورتی که باتری گوشی شما قابل جدا شدن است باید آن را درآورده و سیم کارت را هم از گوشی خارج کنید. اگر متوجه شدید که سیم کارت و باتری هم آلوده شده است باید آنها را هم شستشو دهید. در صورتی که باتری از گوشی جدا باشد در تماس با آب مشکلی برای آن به وجود نمی آید. سیم کارت هم در مقابل آب و رطوبت مقاومت زیادی دارد و با مشکل روبرو نخواهد شد.
در این مرحله بهتر است گوشی را ضدعفونی هم بکنید برای این منظور میتوانید از الکل ۷۵ درصد استفاده کنید الکل را روی دستمال کاغذی پاشیده و به آرامی در تمام قسمت های گوشی بکشید
۶- گوشی موبایل را با دستمال خشک کنید.
بعد از اینکه گوشی را شستید باید به وسیله یک دستمال نرم آن را کاملاً خشک کنید طوری گوشی را خشک کنید که حتی یک قطره آب هم در گوشی باقی نماند. زیرا رطوبت باعث خراب شدن دستگاه می شود.
تا حد امکان زمان خشک شدن باید کوتاه باشد تا آب در داخل گوشی نماند. از تکان دادن زیاد دستگاه موبایل خودداری کنید زیرا ممکن است آب در قسمت های بیشتری از گوشی پخش شود.
بعضی از افراد برای خشک کردن گوشی از سشوار استفاده می کنند توصیه می کنیم این کار را به هیچ وجه انجام ندهید زیرا سشوار باعث خواهد شد رطوبت به داخل گوشی نفوذ کند و قطعات بیشتری مرطوب شود.
۷- گوشی و اجزای مختلف آن را در زیر نور آفتاب بگذارید
بعد از اینکه تمام لوازم را شسته و خشک کردید باید گوشی و اجزای آن را در زیر نور مستقیم آفتاب بگذارید تا تمام رطوبت های داخل گوشی خشک شود نگران نباشید زیرا به هیچ وجه آفتاب آسیبی به گوشی وارد نمی کند.
۸- بعد از حدود ۷ ساعت گوشی را روشن کنید.
وقتی گوشی کاملاً خشک شد و رطوبتی در داخل آن مشاهده نکردید می توانید باتری و سیم کارت را در جای خود قرار داده و گوشی را روشن کنید اگر گوشی موبایل شما روشن نشد احتمالاً در همان ابتدا آسیب دیده است در این صورت باید گوشی را به یک متخصص نشان دهید.
اگر با روش هایی که برایتان توضیح دادیم موفق به درآوردن گوشی از چاه نشدید توصیه می کنیم با شرکت های خدمات لوله بازکنی تماس بگیرید تا در کمترین زمان به وسیله متخصص های حرفه ای گوشی موبایل شما را از چاه بیرون بیاورند.
رعایت نکات کلیدی
در صورتی که گوشی موبایل شما در داخل چاه افتاده لازم است به نکات مهمی توجه کنید:
- بعد از افتادن موبایل در چاه ، ارتفاع لوله را بررسی کنید و ببینید آیا با دست می توانید گوشی را از توالت بیرون بیاورید یا خیر؟ شاید لازم باشد به جای دست از یک میله بلند استفاده کنید.
- قبل از اقدام برای درآوردن گوشی، بررسی کنید که آیا گوشی هنوز داخل لوله قرار دارد یا خیر؟ می توانید برای این کار از یک چراغ قوه استفاده کنید. البته گوشی های امروزی به دلیل اندازه بزرگ معمولاً از سیفون رد نمی شود.
- بعد از اینکه گوشی را از چاه فاضلاب در آوردید حتماً آن را با الکل ۷۵ درصد ضدعفونی کنید.
- میتوانید بعد از تمیز کردن گوشی موبایل آن را داخل برنج بگذارید بعضی از افراد اعتقاد دارند برنج می تواند رطوبت گوشی را به خود جذب کند.
- بعضی از افراد توصیه می کنند در صورت خیس شدن گوشی از سشوار برای خشک کردن آن استفاده کنید آن را روی باد سرد تنظیم کنید تا به گوشی شما آسیب نرسد، باید بگوییم که این یک باور غلط بوده و فشار باد گرم و یا سرد می تواند باعث نفوذ قطرات آب داخل گوشی شود.
- می توانید از جارو برقی استفاده کرده و قطرات آب را از گوشی بیرون بکشید.
- بعد از درآوردن گوشی از توالت به هیچ وجه دکمه های گوشی را تست نکنید زیرا برق داشته و ممکن است باعث خرابی بیشتر موبایل شود. بهترین کار این است که گوشی را در مرحله اول خاموش کنید
- اگر بعد از خشک کردن گوشی موبایل و همچنین چک کردن باتری، گوشی شما روشن نشد ابتدا موبایل را بدون باتری و به طور مستقیم به برق وصل کنید اگر گوشی کارکرد معلوم می شود که باتری دچار مشکل شده است، می توانید با خریدن یک باتری نو، مشکل را برطرف کنید. ولی اگر گوشی را مستقیماً به برق وصل کردید و دستگاه شما باز هم روشن نشد باید دستگاه را به تعمیرکار نشان دهید.
- در صورتی که گوشی شما درون چاه فاضلاب افتاد و نتوانستید آن را خارج کنید و یا قادر به انجام این کار نبودید حتماً باید با شرکت های خدمات لوله بازکنی تماس بگیرید تا سریعاً گوشی موبایل شما را از چاه خارج کنند.
سخن پایانی
افتادن موبایل در چاه فاضلاب می تواند بسیار ناراحت کننده باشد اگر موفق نشوید گوشی موبایل را از چاه خارج کنید نه تنها یک گوشی را از دست داده اید بلکه ممکن است چاه فاضلاب شما دچار گرفتگی شده و با مشکلات زیادی روبرو شوید توصیه می کنیم هیچ گاه داخل توالت گوشی موبایل را نبرید زیرا خطر افتادن گوشی در چاه بسیار زیاد است.
اگر با روش هایی که برایتان بیان کردیم موفق به برطرف کردن مشکل نشدید و نتوانستید گوشی را از چاه فاضلاب خارج کنید باید سریعاً با شرکت های خدمات لوله بازکنی تماس گرفته و برطرف کردن مشکل را به آنها بسپارید.
افتادن موبایل در چاه فاضلاب
امتیاز سردبیر
مجموع امتیاز
مراحل بیرون آوردن گوشی موبایل از توالت