خدمات فاضلاب و لوله بازکنی

چگونه می توانیم گرفتگی لوله با سیمان و مصالح ساختمانی را برطرف کنیم؟

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

در صورتی که با گرفتگی شدید لوله فاضلاب به وسیله قیر، سیمان، گچ، دوغاب و… روبرو شدید باید بدانید که برای رفع مشکل نیاز به دستگاه های مخصوص دارید البته حجم گرفتگی هم در روش برطرف کردن آن بسیار تأثیر گذار بوده و باید حتماً بررسی شود در این مقاله از ایبک امداد می خواهیم ببینیم آیا سیمان حلالی دارد که بتواند سیمان سفت شده را نرم کند یا خیر؟

چه چیزی می تواند گرفتگی با سیمان را از بین ببرد؟

سیمان برخلاف مواد دیگر به هیچ وجه چسبندگی خود را حتی بعد از خشک شدن هم از دست نمی دهد؛ به دلیل همین خاصیت است که از سیمان برای اتصال دو سطح استفاده می کنند ولی همین امتیاز هم می تواند گاهی اوقات بسیار دردسرساز باشد مثلاً اگر شما به دلیل بازسازی و بنایی و در اثر سهل انگاری یکی از کارگر ها، با گرفتگی لوله فاضلاب رو به رو بشوید باید حتماً همان لحظه گرفتگی را برطرف کنید وگرنه در غیر این صورت، خاصیت سیمان باعث خشک شدن سریع آن شده و می‌تواند برای شما مشکلات زیادی را به وجود بیاورد.

به طور معمول بسیاری از افراد بعد از بازسازی آشپزخانه، توالت و یا حمام با گرفتگی لوله فاضلاب به وسیله سیمان روبرو می شوند و بدنبال پیدا کردن راهی برای رفع مشکل هستند حتماً شما هم می خواهید بدانید که سیمان را چه چیزی از بین می برد؟

امروزه گرفتگی لوله فاضلاب به وسیله سیمان بسیار زیاد شده و مردم به دنبال راه حلی برای رفع آن می باشند که حلال سیمان باشد به همین دلیل تصمیم گرفتیم شما را با حلال سیمان یا دوغاب آشنا کنیم ولی دقت داشته باشید پیدا کردن این محلول ها در ایران بسیار سخت است:

  1. محلول شیمیایی Mean Klean 22 oz
  2. اسید Croc Crete

این دو محلول اسید قوی بوده و قادر هستند که سیمان را در خود حل کنند البته شاید این محلول ها نتوانند سیمان را کاملاً از بین ببرند ولی قادر به نرم کردن آن می باشند وقتی سیمان نرم شود می توان به وسیله واتر جت آنرا در لوله به طور کامل شسته و از بین ببرید در واقع از این اسید برای شل کردن سیمان هایی که به لوله چسبیده است استفاده می شود.

البته باید به این موضوع هم توجه کنید که اسید ها می توانند به لوله و اتصالات لوله آسیب زیادی برساند و ممکن است در نهایت با ترکیدگی لوله رو به رو شوید در استفاده از اسید ها و محلول های شیمیایی برای لوله فاضلاب، باید بسیار دقت کنید تا با مشکلات بیشتری روبرو نشوید.

گرفتگی لوله

انواع مختلف گرفتگی لوله فاضلاب

همانطور که گفتیم گرفتگی لوله فاضلاب به وسیله سیمان و مصالح ساختمانی یکی از سخت ترین گرفتگی ها می باشد که به راحتی هم برطرف نخواهد شد تقریباً می توان گفت بهترین راه و تنها راه برای رفع این مشکل، استفاده از دستگاه فنر لوله بازکنی است که با روش های مختلف گرفتگی را رفع می کند در ادامه می خواهیم انواع گرفتگی لوله فاضلاب را برایتان توضیح دهیم رایج ترین گرفتگی ها عبارتند از:

  • گرفتگی در سیفون توالت
  • گرفتگی در سینک ظرفشویی
  •  گرفتگی در کفشور سرویس های بهداشتی
  •  گرفتگی در کفشور حمام
  • گرفتگی در پارکینگ یا حیاط
  •  گرفتگی در روشویی
پیشنهاد آی‌بک امداد :  ۱۱ روش کاربردی برای رفع گرفتگی توالت فرنگی با خمیر دندان، نوار بهداشتی و صابون

همانطور که گفتیم این گرفتگی ها بخشی از گرفتگی های لوله فاضلاب می باشد که بیشتر از موارد دیگر رایج است. گرفتگی لوله فاضلاب می تواند دلایل مختلفی داشته باشد مثلاً در سیفون توالت، گرفتگی به دلیل باقی ماندن فضولات در سیفون بوده و یا گرفتگی در سینک ظرفشویی به دلیل چربی و باقیمانده غذاها در داخل فاضلاب می باشد. در حمام هم گرفتگی لوله فاضلاب معمولاً به دلیل مو، صابون و… که وارد لوله می شوند به وجود می آید.

هر گرفتگی روش خاصی برای باز کردن دارد. شرکت های لوله بازکنی دستگاه های مختلفی در اختیار دارند که می توانند به روش های گوناگونی مشکل گرفتگی لوله فاضلاب را برطرف کنند. برای گرفتگی به وسیله مصالح ساختمانی و یا قیر و سیمان باید از فنر های لوله بازکنی استفاده شود. این گرفتگی تقریباً بدترین نوع گرفتگی است زیرا شما نمی توانید با محلول های لوله بازکنی هم مشکل را برطرف کنید و حتماً باید از دستگاه برای این منظور استفاده شود.

برطرف کردن گرفتگی لوله با سیمان

در زمان ساخت و ساز ساختمان یکی از مشکلات رایج، وارد شدن مصالح ساختمانی و یا سیمان به داخل لوله فاضلاب می باشد. اگر کارگران سریع سیمان را از لوله خارج کنند مشکلی به وجود نخواهد آمد ولی معمولاً کسی متوجه نشده و اگر هم متوجه شود این کار را انجام نمی دهد و سیمان داخل کفشور یا لوله فاضلاب مانده و سفت خواهد شد این کار باعث کم شدن قطر لوله شده و لوله دچار گرفتگی می شود.

بهترین کار برای برطرف کردن مشکل این است که در ابتدا از وارد شدن سیمان در لوله جلوگیری کنید ولی اگر به هر دلیلی سیمان وارد لوله شد آن را سریع از لوله خارج کرده و داخل لوله را با آب شستشو دهید تا سیمان شسته شده و به داخل چاه برود زیرا در صورتی که سیمان با آب مخلوط شود خاصیت چسبندگی خود را از دست می‌دهد و به لوله فاضلاب نمی چسبد؛ ولی اگر سیمان خشک شود به لوله چسبیده و با هیچ روشی نمی توانید مشکل را برطرف کنید و کندن آن هم ممکن است باعث ترک در لوله شود.

سیمان سفید همانند سیمان سیاه سفت شده و به لوله می چسبد. گاهی تنها راه چاره عوض کردن لوله فاضلاب است؛ زیرا ممکن است گرفتگی آنقدر شدید باشد که دستگاه های فنر لوله بازکنی هم نتوانند مشکل را برطرف کنند و استفاده از فنر در این مواقع ممکن است خسارات زیادی به بار آورده و باعث از بین رفتن لوله فاضلاب ساختمان شود؛ پس بهتر است لوله را تعویض کنید تا با مشکلات بیشتری روبرو نشوید.

برطرف کردن گرفتگی لوله فاضلاب با قیر

یکی دیگر از گرفتگی هایی که می تواند بسیار دردسرساز باشد این است که در هنگام ساخت و ساز و بنایی با گرفتگی لوله فاضلاب به وسیله قیر روبرو شوید قیر خاصیت چسبندگی بسیار زیادی دارد و وقتی وارد لوله فاضلاب شود به دیواره آن می چسبد البته رفع گرفتگی با قیر، راحت تر از گرفتگی با سیمان است اگر لوله فاضلاب به وسیله قیر گرفته شود، شما می توانید به وسیله حلال قیر مانند گازوئیل، نفت و بنزین آن را برطرف کنید، مواد شیمیایی هم می توانند قیر را نرم کرده و بشویند.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  انواع اتصالات لوله آب فاضلاب | آشنایی با اتصالات مختلف سیستم لوله کشی

اگر قیر وارد لوله فاضلاب شد ابتدا مقداری نفت یا بنزین را داخل لوله بریزید تا قیر نرم و از لوله جدا شود. اگر می خواهید از نفت یا گازوئیل استفاده کنید باید مقدار بیشتری در داخل لوله بریزید تا مؤثر باشد اگر گرفتگی در دسترس شما بود می توانید با یک شیء بلند مثل چوب، قیر را از لوله به راحتی جدا کنید.

برطرف کردن گرفتگی لوله فاضلاب با مصالح ساختمانی

ممکن است در هنگام ساخت و ساز و یا تعمیرات ساختمان، حجم زیادی از ماسه، خاک، سنگریزه و یا شن داخل لوله فاضلاب شود در صورت انباشته شدن این مواد، لوله فاضلاب مسدود خواهد شد. برای اینکه مشکل را برطرف کنید استفاده از پمپ هوا می‌تواند بسیار مناسب باشد زیرا وقتی هوا با فشار زیاد وارد لوله شود باعث رفع گرفتگی لوله خواهد شد. فشار هوا باعث می شود شن و ماسه در داخل لوله حرکت کرده و از همدیگر جدا شود البته استفاده از پمپ هوا وقتی کارساز است که مواد گرفته شده در لوله، چسبندگی نداشته باشند در غیر این صورت، اگر مواد چسبندگی داشت باید از فنر برقی برای رفع مشکل استفاده کنید.

برطرف کردن گرفتگی لوله فاضلاب با دوغاب و گچ

بعد از نصب سرامیک و کاشی ها، از دوغاب و گچ استفاده می شود اگر دوغاب روان باشد می تواند حرکت کرده و به راحتی وارد لوله فاضلاب شود و در صورت ورود به لوله فاضلاب، در آنجا سفت شده و مانع عبور آب خواهد شد. این گرفتگی را می توان به وسیله فنر های برقی برطرف کرد. توصیه می کنیم که برای رفع گرفتگی لوله فاضلاب با گچ و دوغاب، از مواد اسیدی استفاده نکنید زیرا مواد اسیدی می توانند به لوله های پلیکا و پلاستیکی و همچنین اتصالات لوله آسیب برساند.

گرفتگی لوله

نتیجه گیری

در این مقاله از ایبک امداد تلاش کردیم شما را با روش برطرف کردن گرفتگی های لوله فاضلاب به وسیله مصالح ساختمانی مانند: سیمان، گچ، قیر و…. آشنا کنیم؛ همانطور که گفتیم بهترین کار این است که از ورود این مواد به داخل لوله فاضلاب جلوگیری کنید و در صورتی که متوجه شدید این مواد داخل لوله فاضلاب شده سریع لوله را شستشو دهید تا مواد شسته شده و وارد چاه شود ولی اگر این کار انجام نشد و لوله به وسیله این مواد مسدود شد، هیچگاه از مواد اسیدی و محلول های شیمیایی برای رفع گرفتگی استفاده نکنید زیرا نه تنها مشکل را برطرف نمی‌کند بلکه باعث آسیب رسیدن به اتصالات لوله و همچنین لوله پلیکا خواهد شد؛ البته گرفتگی لوله با قیر، با گرفتگی به وسیله مصالح ساختمانی دیگر تفاوت می کند زیرا گرفتگی با قیر را می توان با موادی که حلال آن هستند مانند گازوئیل و بنزین برطرف کرد.

در صورتی که با مشکل گرفتگی لوله فاضلاب به وسیله مصالح ساختمانی روبرو شدید حتماً با شرکت های لوله‌ بازکنی تماس بگیرید تا متخصصین این کار، با بهترین روش مشکل را برطرف کنند در صورتی که سؤالی در این زمینه داشتید می توانید در بخش دیدگاه ها مطرح کنید تا متخصصین ایبک امداد پاسخگوی شما باشند.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

چگونه می توانیم گرفتگی لوله با سیمان و مصالح ساختمانی را برطرف کنیم؟

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

چه چیزی می تواند گرفتگی با سیمان را از بین ببرد؟

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا