خدمات ساختمان

قیمت کفپوش‌ها برای بازسازی خانه | هزینه نصب کفپوش‌ها

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

اگر می‌خواهید محل کسب و کار و یا حتی خانه را بازسازی کنید و یا طراحی منزل را عوض کنید، یکی از مهم‌ترین کارها انتخاب کفپوش خوب و مناسب است. باید کفپوشی را برای این کار انتخاب کنید که با بودجه و نیاز شما مطابقت داشته باشد. انتخاب کفپوش خوب و مناسب، جلوه بصری منزل را افزایش می‌دهد ولی برای این کار باید با قیمت‌ کفپوش‌ها برای بازسازی خانه آشنایی کامل داشته باشید و با آگاهی باسازی خانه را انجام دهید.

قیمت کفپوش‌ها برای بازسازی خانه

کفپوش‌های مدرن مثل لمینت یا پارکت، نسبت به کفپوش‌های قدیمی مزایای زیادی دارند ولی با این حال باز هم موارد زیادی در قیمت کفپوش‌ها تأثیر دارد. زمانی که می‌خواهید قیمت‌ها را با هم مقایسه کنید، باید حتماً به نوع کفپوش‌های جدید توجه خاصی داشته باشید.

وقتی برای بازسازی خانه اقدام می‌کنید، جهت نصب کفپوش‌های لمینت اگر خانه شما حدود ۸۰ متر داشته باشد، برای زیرسازی و قرنیز دور کفپوش، یک روز وقت لازم است. حالا اگر بخواهید این خانه را با سنگ و یا سرامیک بپوشانید با توجه به زمانی که برای حمل مصالح، پودر سنگ و سیمان سفید نیاز دارید و همچنین جمع آوری کردن موزاییک و سرامیک‌های قدیمی، حدوداً یک هفته وقت لازم دارید.

نصب کردن لمینت در هنگام بازسازی ساختمان، هزینه کمتری نسبت به کفپوش‌های سنگ و سرامیک دارد. با توجه به هزینه مصالح، اجرت نصب، حمل و نقل و همچنین زمانبر بودن نصب، لمینت مقرون به صرفه می‌باشد. در زمانی که می‌خواهید ساختمان خود را نوسازی کنید، اگر تصمیم به تعویض سرامیک‌های قدیمی گرفتید، باید ابتدا کفپوش‌های کهنه کاملاً کنده شود بعد از آن باید نخاله‌ها را جمع کرده و آنها را از خانه خارج کنید و البته این کار هم کمی پرهزینه و زمان بر است.

اگر ضخامت لمینت‌ها بالا باشد قیمت آن هم بیشتر خواهد شد. قبل از اینکه لمینت را خریداری کنید باید ابتدا مساحت فضای خانه را حساب کنید مثلاً اگر خانه شما ۸۰ متر است نیازی نیست که شما ۸۰ متر لمینت خریداری کنید زیرا جاهایی مثل کمد دیواری، آشپزخانه و سرویس بهداشتی و یا انباری نیازی به لمینت ندارند، این‌ها حدوداً ۳۰ درصد مساحت خانه را به خود اختصاص می‌دهند و احتیاجی نیست که آنها را لمینت کنید. برای اینکه مساحت منزل را محاسبه کنید ابتدا کف را به مربع‌های کوچکی تقسیم کرده و عرض و طول آن را متر کنید و حالا مساحت ها را با هم جمع کنید. توصیه می‌کنیم در هنگامی که می‌خواهید لمینت را سفارش دهید، یک بسته اضافه هم بخرید تا در هنگام نصب با کمبود لمینت مواجه نشوید.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  مقایسه سختی گیر رزینی و سختی گیر مغناطیسی

قیمت کفپوش‌ها

آشنایی با انواع کفپوش‌ها برای بازسازی خانه

اگر تصمیم گرفته‌اید که خانه خود را بازسازی کنید، باید ابتدا با کفپوش‌ها آشنایی کامل داشته باشید تا بتوانید مناسب‌ترین کفپوش را مطابق با سلیقه و بودجه خود انتخاب کنید. کفپوش‌ها انواع مختلفی دارند که هر کدام دارای ویژگی‌های خاصی بوده و معایب و مزایای خاصی هم دارند. در ادامه شما را با کفپوش‌های مناسب برای بازسازی خانه آشنا خواهیم کرد.

  1. کفپوش‌های چوبی
  2. کفپوش‌های لمینت
  3. کفپوش‌های پی‌وی‌سی
  4. کفپوش‌های بتنی
  5. کفپوش‌های اپوکسی
  6. کفپوش‌های سه بعدی

۱- کفپوش‌های چوبی

کفپوش‌های چوبی نه تنها ظاهر زیبا و جذابی دارند بلکه دارای دوام زیادی هم می باشد. این کفپوش‌ها را شما می‌توانید بارها رنگ کرده و آنها را به رنگ دلخواه خود در بیاورید. درپوش چوبی نسبت به گزینه‌های دیگر، گران قیمت تر هستند و این می‌تواند به دلیل زیبایی ظاهر و ماندگاری بالای آن باشد. کفپوش‌های چوبی به صورت یک الوار بریده می‌شوند تا بعد از نصب کردن، ظاهر زیبا و یکدستی داشته باشد.

معمولاً کفپوش‌های تمام چوب را از چوب‌های سخت مثل گردو و بلوط درست می‌کنند. در گذشته کفپوش‌های چوبی نیاز به نگهداری و مراقبت مداوم داشتند ولی کفپوش‌های امروزی در برابر خط و خش، ضربه، رطوبت و آب مقاومت زیادی دارند ولی با این حال باز هم از کفپوش‌های چوبی برای حمام و آشپزخانه استفاده نمی‌شود و معمولاً از آن برای پذیرایی و اتاق خواب استفاده می‌کنند. برای اینکه کیفیت نهایی افزایش پیدا کند و در زمان هم صرفه‌جویی کرده باشید بهتر است که از نصاب حرفه‌ای برای نصب کفپوش چوبی استفاده کنید.

۲- کفپوش‌های لمینت

کفپوش‌های لمینت ممکن است از جهت ظاهر شبیه به کفپوش‌های سنگ، کاشی و یا چوب باشند. این کفپوش‌ها نیاز به مراقبت کمتری نسبت به کفپوش‌های سنتی دارند. از جهت قیمت هم مقرون به صرفه می‌باشند. کفپوش لمینت در برابر آب، رطوبت و خط و خش مقاوم است و عایق مناسبی هم برای گرما و صدا می‌باشد، به همین دلیل این کفپوش‌ها طرفداران زیادی دارند. کفپوش لمینت به شکل تخته‌های مربع یا مستطیل تولید می‌شود و آنها را به شکل جفت یعنی مادگی و نری درست می‌کنند و این باعث نصب راحت‌تر این کفپوش‌ها می‌شود. از جهت ظاهری هم سبک موج‌های این کفپوش‌ها به چوب‌های بلوط، گیلاس، افرا و کاج شبیه است. کفپوش لمینت با طرح‌هایی مثل سنگ تراورتن، مرمر و.. هم تولید می‌شود. این کفپوش به دلیل دوام بالا و مقاومت در مقابل رطوبت و آب، در آشپزخانه و حمام هم استفاده می‌شود.

۴- کفپوش‌های پی‌وی‌سی

کفپوش‌های پی‌وی‌سی مقرون به صرفه بوده و دوام بالایی دارند. کفپوش‌های پی‌وی‌سی برای اشخاصی که دنبال دوام زیاد و ظاهر مجلل بوده و می‌خواهند کفپوش مقرون به صرفه باشد، گزینه مناسبی هستند. این کفپوش ها به شکل رولی یا یک تکه موجود است. یکی از مزیت‌های مهم کفپوش‌های پی‌وی‌سی این است که نه تنها مقاومت زیادی در مقابل لکه، خط و خش و آب دارند بلکه ظاهر زیبایی هم دارند. از این کفپوش‌ها می‌توان برای مکان‌های پرتردد مثل راهروها و آشپزخانه هم استفاده کرد.

نصب این کفپوش راحت بوده و تنوع رنگ زیادی دارد. همانطور که گفتیم پی وی سی در مقابل لکه مقاوم است و با گذشت زمان، نیاز به صاف کردن، ندارد. هنگامی که کفپوش‌های پی‌وی‌سی را خریداری می‌کنید باید دقت زیادی نسبت به وجود لایه‌های ضد خط و خش در روی آن داشته باشید. ممکن است که این لایه‌ها را در روی سطح کفپوش بگذارند و جنس آن هم از روکش پلی اورتان می‌باشد. این لایه باعث می‌شود که کفپوش در برابر خط و خش، سایش و آب مقاومت زیادی پیدا کند. البته بعضی از این کفپوش‌ها به سنگ‌های گران قیمت و چوب شباهت دارند که این باعث ظاهر مجلل کفپوش‌ها می‌شود.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  نورپردازی نما راهکاری برای زیباسازی نمای ساختمان در شب

۵- کفپوش‌های بتنی

برای اینکه کف را با بتن بپوشانند معمولاً دو راه وجود دارد. یکی اینکه سطح را به وسیله لایه‌ای یک دست با تن می‌پوشانند و راه دیگر هم این است که از کفپوش‌های بتنی پرسی استفاده می‌کنند که در ابعاد مشخصی به فروش می‌رسد. کفپوش‌های بتنی مقاومت زیادی داشته و بسیار با دوام هستند. اگر از کفپوش‌های بتنی خوب نگهداری کنید و درست نصب شده باشند، سال‌های زیادی برای شما کار کرده و دوام می‌آورند. تنوع این کفپوش‌ها مانند کفپوش‌های دیگر نیست ولی از جهت ظاهری برای منازل مدرن بسیار مناسب است ولی ترکیب آن با خانه‌های کلاسیک جالب نمی‌شود.

دوام و استحکام بتن باعث می‌شود تا حدودی هم این کفپوش برای شما مشکل ساز شود زیرا سطح آن بسیار محکم و سخت است و افتادن در روی کفپوش بتنی باعث آسیب دیدگی جدی خواهد شد. اگر اشیاء در روی کفپوش بتنی بیفتند به احتمال زیاد می‌شکنند، به همین علت اگر در خانه افراد مسن و یا کودک دارید بهتر است از این کفپوش استفاده نکنید و یا حتی در آشپزخانه‌ها که ممکن است ظروف سقوط کند، استفاده از این کفپوش توصیه نمی‌شود.

۶- کفپوش‌های اپوکسی

کفپوش‌های اپوکسی به کفپوش پلیمری یا رزینی هم معروف هستند. این کفپوش‌ها از ترکیب هاردنر و رزین درست شده است. اپوکسی را می‌توان در روی کاشی، چوب، بتن و سطوح دیگر به راحتی کار گذاشت. کفپوش‌های اپوکسی برای سطوحی که دارای دمای کم و زیاد بوده و یا افراد و وسایل نقلیه تردد زیادی می‌کنند، گزینه مناسبی است و بدون اینکه دچار خوردگی شده و یا پوسته پوسته شود مدت های زیادی کار می‌کند.

اپوکسی را در روی کل سطح می‌ریزند و لایه یک دستی درست می‌شود به همین دلیل بر خلاف کفپوش‌های دیگر ترک و درز در آن به وجود نمی‌آید و این باعث خواهد شد که باکتری و آلودگی از کف به محیط به راحتی منتقل نشود. کفپوش‌های اپوکسی مثل کفپوش‌های چوبی لکه‌دار نشده و تاب هم بر نمی‌دارد و وقتی در روی آن ماده ای ریخته می‌شود، به راحتی می‌توان آن را تمیز کرد.

قیمت کفپوش‌ها

۷- کفپوش‌های سه بعدی

امروزه کفپوش‌های جدیدی رایج شده که به آن کفپوش‌های سه بعدی می‌گویند. کفپوش‌های سه بعدی نوعی کفپوش اپوکسی می‌باشند با این فرق که یک لایه تصویر هم داخل لایه کفپوش قرار می‌گیرد تا شکل سه بعدی بودن به بیننده القا شود. استحکام، کارایی و طراحی خلاقانه این کفپوش باعث شده تا در منازل، ادارات، تالارها و مراکز خرید مورد استفاده قرار بگیرد.

برای نصب این کفپوش، لایه‌ای از پرایمر را در روی سطح قرار می‌دهند. سپس تصویر مورد نظر را در روی سطح می‌چسبانند، در مرحله بعدی هم یک اپوکسی شفاف در روی لایه تصویر انجام می‌گیرد تا به بهترین شکل، عمق تصویر مشخص شود. در آخرین مرحله هم یک لایه وارنیش محافظ در روی سطح می‌زنند. استفاده از وارنیش و پلی اورتان برای کفپوش‌ها رواج زیادی دارد.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

امتیاز کاربر: ۲.۴ ( ۲ نتایج)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا