تعمیرات پکیج و آب گرمکن

تعمیرات تخصصی پکیج زمینی و دیواری | تعمیر پکیج در محل

سرویس و تعمیر پکیج دیواری و زمینی | دلیل گرم نشدن آب در پکیج | راهنمای تعمیرات پکیج

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

تعمیر پکیج زمینی و دیواری از جمله مباحث مهمی است که برای افرادی که جهت گرم کردن ساختمان خود از پکیج استفاده می کنند، بسیار ضروری است. در سالهای قبل برای گرم کردن ساختمان پکیج های زمینی استفاده می شد که به اصطلاح به آن موتورخانه می گفتند. البته این نوع سیستم گرمایشی یک عیب بزرگ داشت به اینصورت که یک فضای جدایی را باید به موتورخانه اختصاص می دادند. اما رفته رفته با پیشرفت تکنولوژی در عرصه سیستم های گرمایشی پکیج های دیواری کم کم جای پکیج های زمینی را گرفتند. البته عملکرد هر دو تقریبا به یک شکل است و آن ایجاد هوایی مطلوب در فصل زمستان در خانه است. همچنان بسیاری از ساختمان ها دارای پکیج های زمینی هستند. بنابراین لازم است که اطلاعات کافی در خصوص تعمیر انواع پکیج ها اعم از زمینی و دیواری را داشته باشید.

تعمیر پکیج زمینی و دیواری

مدل پکیج ساختمان شما چیست؟ انواع پکیج ها در مدل های دیواری و زمینی موجود هستند. تفاوتی نمی کند که چه مدل پکیجی در ساختمان شما وجود دارد. طبیعی است که عواملی باعث ایجاد خرابی در آن شوند. مثلاً اینکه پکیج سروصدای زیادی داشته باشد، آب را گرم کند، به طور اتومات خاموش شود یا هر مشکل دیگری که ممکن است شما را به دردسر بیندازد.

در این صورت اگر اطلاعاتی در خصوص تعمیر پکیج زمینی و دیواری داشته باشید تا حد زیادی می توانید خودتان مشکل را رفع کنید و نیاز به حضور تعمیرکار نداشته باشید. اما اگر فنی کار نیستید، می توانید با شماره های مندرج در صفحه تماس بگیرید و از کارشناسان مجموعه ایبک امداد کمک بخواهید.

چرا آب در پکیج گرم نمی شود؟

یکی از مهمترین خرابی هایی که برای پکیج های دیواری و زمینی ایجاد می شود، گرم نشدن آب است و دلیل آن می تواند سوختگی شیر سه راهی آن باشد. چرا که شیر سه راهی وظیفه تنظیم دمای آب را دارد و در صورتی که دچار سوختگی گردد، باید تعویض شود.

البته عدم آب بندی مدار گرمایش پکیج نیز می ‌تواند علت دیگر گرم نشدن آب آن باشد که در این صورت با سرویس پکیج و رادیاتورها به سادگی می توان این مشکل را رفع نمود.

چرا آب در پکیج های زمینی نشتی دارد؟

عوامل مختلفی می تواند دلیل بر نشتی آب در پکیج های زمینی باشد این عوامل عبارتند از:

  • سوراخ شدن یا پارگی دیافراگم منبع انبساط
  • آسیب دیدن بدنه منبع
  • ضربه به هوزینگ پمپ سیرکولاسیون
  • ایجاد سوراخ در مبدل تک منظوره حرارتی یا لایه خارجی آن

البته در صورتی که با این خرابی ها مواجه شدید، خودتان نسبت به تعمیر پکیج اقدام نکنید و در این خصوص حتماً باید از تعمیرکاران متخصص کمک بگیرید.

چرا آب در پکیج گردش ندارد؟

یکی از مواردی که ممکن است باعث ایجاد عدم گردش آب در پکیج شود، خرابی پمپ سیرکولاسیون دستگاه است. به طور کلی وظیفه پمپ سیرکولاسیون به جریان نان در آوردن آب آب در سیستم گرمایشی است. بنابراین در صورتی که آب گردش ندارد، اولین چیزی که باید به آن فکر کرد، خرابی پمپ سیرکولاسیون می باشد. از جمله دلایلی که باعث خرابی پمپ سیرکولاسیون می شوند، عبارتند از:

  • سوختگی سیم پیچی دستگاه
  • آسیب دیدن بوش های محور پمپ
  • سوختگی خازن پمپ سیرکولاسیون
پیشنهاد آی‌بک امداد :  نحوه سرویس و تعمیر پکیج گلدیران و دلایل خرابی آنها

در صورتی که پمپ سیرکولاسیون دچار مشکل شده باشد، باید به طور کلی آن را تعویض نمود. البته در صورت سوختگی خازن صرفاً می توان آن قطعه را تعویض کرد و نیازی به تعویض کامل پمپ نیست.

تعمیر پکیج زمینی و دیواری

دلیل دیر روشن شدن یا روشن نشدن پکیج چیست؟

مشکلاتی از قبیل روشن نشدن، دیر روشن شدن یا خاموش شدن پکیج اعم از زمینی یا دیواری به علت خرابی برد آن است. برد در واقع یک قطعه ای است که دستورات کاربر را به سایر قطعات پکیج منتقل می کند. بنابراین می ‌توان گفت که برد به عنوان مغز پکیج عمل می کند.

کاهش یا افزایش حرارت، قرار گرفتن در حالت تابستانه و زمستانه و … از جمله مواردی هستند که توسط برد به سایر اجزای پکیج منتقل می شوند. بنابراین کاملاً طبیعی است که هر گونه خرابی را ابتدا به برد نسبت بدهیم. چرا که خراب شدن برد می تواند به طور کل عملکرد پکیج را تحت تاثیر قرار دهد و حتی در مواردی باعث می شود که پکیج به طور کل از کار بیفتد.

چگونگی تنظیم شعله پکیج

شیر گاز قطعه ای است که می ‌تواند بر مبنای دستوری که از ترموستات می گیرد، میزان شعله پکیج را تنظیم کند. در حقیقت می توان گفت که شیر گاز از دو شیر مغناطیسی تشکیل شده که عملیات قطع گاز و تنظیم فشار خروجی آن را بر عهده دارد. شیر گاز در حفظ امنیت پکیج تاثیر بسزایی دارد.

به این صورت که اگر گاز از دستگاه خارج شود، اما شعله نگیرد به طور خودکار آن را خاموش می کند و به این صورت از آتش سوزی جلوگیری می شود. یکی از عواملی که باعث خرابی شیر گاز پکیج می شود، عدم تشکیل شعله است. بنابراین اگر احساس کردید که در پکیج شعله به موقع تشکیل نمی شود، سریعا نسبت به رفع خرابی آن اقدام کنید.

تاثیر شیر اطمینان در پکیج های زمینی

شیر اطمینان در پکیج های زمینی کنترل فشار در مدار اولیه را بر عهده دارند. هنگامی که فشار دستگاه بیش از حد باشد، شیر اطمینان با ریختن آب به بیرون از دستگاه از بالا رفتن فشار جلوگیری می کند. بنابراین اگر مشکلی برای شیر اطمینان ایجاد شود، فشار آب از کنترل پکیج خارج می شود. در این صورت نیاز به تعمیرات تخصصی خواهید داشت.

تفاوت پکیج زمینی و دیواری

در صورتی که قصد خرید پکیج را دارید، باید با توجه به شناخت کافی که از انواع پکیج ها به دست می آورید، اقدام به خرید پکیج متناسب با خانه خود کنید. بنابراین لازم است ابتدا تفاوت پکیج های دیواری و زمینی را بدانید تا در این صورت بتوانید به سادگی یک پکیج ایده آل برای ساختمان خود خریداری کنید.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  راهنمای عیب یابی و تعمیر آبگرمکن آزمایش

هر اندازه که یک ساختمان بزرگتر باشد و سرویس بهداشتی بیشتری داشته باشد آب گرم بیشتری نیز نیاز خواهد داشت. بنابراین برای چنین ساختمان هایی پکیج زمینی مناسب است. چرا که پکیج های زمینی دارای یک مخزن بزرگ آب گرم هستند که در مواقع قطعی آب یا کم شدن فشار آن می توانند آب مورد نیاز ساختمان را تامین کند.

البته ناگفته نماند که پکیج های زمینی خود دارای دو نوع مشعل دار و بدون مشعل هستند که مدل پکیج مشعل دار برای خانه هایی استفاده می شود که دارای متراژ پایین تری است. اما پکیج های بدون مشعل برای ساختمان های با متراژ بالا مناسب تر می باشند.

سرویس دوره ای پکیج

پکیج وسیله ای است که آب در آن جریان پیدا می کند و رسوبات آب می تواند باعث اختلال در عملکرد آن شود. بنابراین بعد از مدتی استفاده نیاز به سرویس دارد. مشکلات و اختلالاتی که نشان می دهند پکیج نیاز به سرویس دارد، عبارت است از:

  • نشتی آب از پکیج
  • تولید صداهای غیر عادی
  • کاهش فشار آب
  • کاهش دمای آب

 بنابراین قبل از اینکه به این موارد بر بخورید، لازم است به صورت دوره‌ ای پکیج را سرویس کنید. برای این کار می‌ توانید با کارشناسان مجموعه ایبک امداد تماس بگیرید و درخواست اعزام نیرو به محل نمایید.

تعمیر پکیج زمینی و دیواری

معایب و مزایای پکیج های زمینی و دیواری

از جمله معایب پکیج های زمینی می توان به سر و صدای زیاد آن اشاره کرد به همین جهت برای خانه های کوچک و آپارتمان ها که فضای کافی جهت نصب پکیج در زیرزمین را ندارند، مناسب نیست. چرا که در صورتی می توانید از سر و صدای زیاد پکیج های زمینی جلوگیری کنید که آن را در زیر زمین نصب کرده باشید تا صدا به بیرون منتقل نشود. اما مزایای پکیج های زمینی به نسبت پکیج های دیواری این است که این نوع پکیج ها قدرت و ظرفیت بسیار  بیشتری دارند.

به همین جهت برای خانه های ویلایی و خانه های بسیار بزرگتر و عمارت های بزرگ در گذشته از پکیج های زمینی استفاده می شد.

 پکیج های دیواری نیازی به جای زیاد و اشغال فضا ندارند و به راحتی روی دیوار نصب می شوند و می توان آن را روی تراس آشپزخانه یا هر جای دیگری قرار داد. البته ناگفته نماند که پکیج های دیواری به اندازه پکیج های زمینی قدرتمند نیستند و توانایی ساپورت چند ساختمان را با هم ندارند.

جمع بندی

در این مقاله از ایبک امداد به بررسی تعمیر پکیج زمینی و دیواری و مشکلات و خرابی های آن پرداختیم. در صورتی که قصد دارید پکیج منزل را خودتان تعمیر کنید با خواندن این مقاله می توانید تا حد زیادی این کار را انجام دهید. اما توصیه می شود در صورتی که مهارت و دانش کافی در این خصوص ندارید، جهت تعمیر پکیج اقدام نکنید. در این صورت می ‌توانید با کارشناسان مجموعه ایبک امداد تماس بگیرید و از خدمات آنها در محل خود استفاده کنید.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

تعمیر پکیج زمینی و دیواری

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

ارائه خدمات تعمیر پکیج زمینی و دیواری

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا