خدمات جوشکاری

تعمیر انواع دستگاه جوش اینورتری | خدمات تعمیر دستگاه جوش

عیب یابی و نحوه تعمیر دستگاه جوش اینورتری | دلایل جوش ضعیف دستگاه

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

یکی از اساسی ترین لوازم جوشکاری دستگاه جوش می باشد. دستگاه جوشکاری اینورتری، گونه ای از دستگاه های جوش است و از فناوری بسیار بالایی برخوردار می باشد. با تهیه بهترین برند از این دستگاه و داشتن علم کافی در این زمینه شما قادر خواهید بود از بهترین کیفیت جوش بهره مند شوید. اما قابل ذکر است حتی اگر ممتازترین برند دستگاه جوشکاری اینورتری را هم تهیه کرده باشید، در شرایطی ممکن است دچار مشکل و خرابی شود. که در زمان روبه رو شدن با مشکل در دستگاه باید سریعاً آن را تعمیر نمائید. از علل عمده خرابی دستگاه می توان به روشن نشدن دستگاه، جوش ندادن دستگاه، جوش ضعیف و خاموش شدن دستگاه در زمان استفاده از آن اشاره کرد. در حال حاضر با پیشرفت علم در این زمینه و استفاده گسترده از دستگاه های جوشکاری اینورتری، ضرورت تعمیر دستگاه جوشکاری اینورتری بیشتر از قبل احساس می شود.

تعمیر دستگاه جوشکاری اینورتری

تعمیر دستگاه جوشکاری اینورتری شامل رفع ایرادات در بخش های الکترونیکی، و مکانیکی (بدنه، و …) به وسیله افراد متخصص و مجرب در زمینه برق الکترونیک در همین زمینه می باشد. که تمامی تعمیرات در کارگاه های مجهز برای عیب یابی و تعمیرات این دستگاه ها انجام می شوند.

پرفروش ترین دستگاه اینورتر جوشکاری

عیب یابی دستگاه جوش اینورتری

برای این که بتوانیم یک دستگاه جوش اینورتری را تعمیر کنیم، نیاز است در قدم اول آن را عیب یابی نماییم. عیب یابی دستگاه های جوشکاری اینورتری به علت بهره مندی از ساختارهای الکترونیکی کار چندان ساده ای نمی باشد. زیرا در این دستگاه ها قطعات الکترونیکی بسیاری برای به دست آوردن جریان جوش وجود دارد. که این قطعات نسبت به دیگر ادوات برقی مانند دستگاه جوشکاری سیم پیچ یا رکتیفایر بسیار بیشتر می باشد. درحقیقت سخت ترین قسمت در تعمیر دستگاه جوشکاری اینورتری یافتن عیب آن ها می باشد که از جمله بخش های زمان بر تعمیرات است.

علت های اصلی خرابی دستگاه جوش

دستگاه های جوش به دلایل متفاوتی دچار خرابی می شوند که در زیر برای شما عنوان می کنیم:

  • ضعیف بودن فیوز تغذیه: برای شروع به کار دستگاه جوش باید از فیوزهای دارای درجه بیشتر از ۳۰ آمپر استفاده شود. زیرا دستگاه های جوش اینورتری در محدوده جریان ۳۰ تا ۴۵ آمپر روشن می شوند.
  • کنترل برق ورودی و ولتاژ آن: معمولاً در ساختمان های نیمه تمام برق ها دو فاز نیستند. بعد از اطمینان از دو فاز بودن برق این ساختمان ها اقدام به استفاده از دستگاه نمایید.
  • طول کابل برق ورودی: کابل برق ورودی به دستگاه جوش نباید از ۵۰ متر بلندتر باشد، زیرا موجب خرابی دستگاه جوش می شود.
  • سیم برق نامناسب و غیراستاندارد: کابل های مورد استفاده برای دستگاه جوش نباید چندتکه باشند زیرا سبب می شوند انتقال جریان برق در اتصالات کابل دشوارتر شود.
  • کیفیت پایین انبر و کابل: استفاده از کابل ها و انبر بی کیفیت موجب قطع برق دائمی کابل از سمت داخل می شود. علت این امر نیز افزایش یافتن دمای کابل ها و انبر می باشد. که این امر سبب تبدیل خروجی به کربن و سوختگی و آسیب دیدن غیرمحسوس قطعات می شود.
  • روشن کردن دوباره دستگاه جوش آسیب دیده: دستگاه جوشکاری ای را که آسیب دیده نباید مجدد روشن کرد. و در نزدیک ترین زمان ممکن باید آن را تعمیر کرد.
پیشنهاد آی‌بک امداد :  الکترود و سیم جوش co2 چیست و چه کاربردی دارد؟

 

تعمیر روشن شدن چراغ زرد دستگاه جوش

از اساسی ترین مشکلات تعمیر دستگاه های جوشکاری اینورتری روشن شدن دائمی چراغ خطر آنها می باشد. که باعث قطع شدن جریان خروجی دستگاه می شود. که این روشن شدن می تواند دارای علت های متفاوتی باشد. دلیل عمده این روشن شدن افزایش فراتر از حد حرارت موردنیاز قطعات سیستم تقویتی دستگاه و ایجاد قطع و وصلی های درون دستگاه می باشد. در اینجا به علت های مسبب این مشکل می پردازیم.

  • روشن شدن چراغ خطر و افزایش حرارت درونی دستگاه غالباً به دلیل انجام جوشکاری های خارج از توان و ظرفیت دستگاه جوش اینورتری می باشد. که در صورت ادامه این روند باعث بروز آسیب جدی در دستگاه می شود.
  • از علت های دیگر روشن شدن چراغ خطر که عموماً به رنگ زرد یا قرمز می باشد، وجود اتصالی در دستگاه جوش می باشد که در سریعترین زمان ممکن باید برای تعمیر آن اقدام شود. در صورت ادامه این روند در مدت زمان بسیار کم ممکن است ۲ تا ۳ برابر هزینه تعمیر را بر روی دست شما بگذارد.
  • دلیل دیگر روشن شدن چراغ خطر دستگاه های جوش اینورتری انتقال برق بیش از حد موردنیاز در ورودی دستگاه است. که بیشتر در مناطق دور دست و گاهاً به وسیله ژنراتورها و موتورهای برق این اتفاق می افتد. که در صورت ادامه آسیب های جدی به دستگاه وارد می کند.

دلیل روشن نشدن دستگاه جوش ها

روشن نشدن دستگاه های جوش اینورتری به دلایل مختلفی می باشد که در زیر به تعدادی از آنها اشاره می کنیم:

  • قطعی کابل ورودی: اغلب به دلیل پوسیدگی یا ضعیف بودن کابل این اتفاق رخ می دهد. که با تعویض کردن کابل این مشکل رفع خواهد شد.
  • تعویض کلید دستگاه جوش: کلیدهای روشن کننده دستگاه جوش از قطعاتی هستند که نیاز دارند سالیانه تعویض شوند. زیرا جریان برق بسیار زیادی را از خود عبور می دهند و زودتر دچار مشکل می شوند.
  • خرابی منبع تغذیه دستگاه جوش: منبع تغذیه دستگاه جوش از عناصر گوناگونی تشکیل شده است. و می تواند از علت های روشن نشدن دستگاه به دلیل انتقال غیرعادی برق ورودی به آن بوده، و موجب آسیب به دستگاه شود.
  • ایراد در سیستم تغذیه بایوس: سیستم تغذیه بایوس که اصلی ترین عامل راه اندازی و روشن شدن دستگاه جوش می باشد هم، به دلیل داشتن ایراد می تواند سبب روشن نشدن دستگاه شود. غالباً دستگاه بدون کارکرد این بخش روشن نخواهد شد.
  • خرابی تقویت جریان دستگاه جوش: عموماً ایرادات بسیار در بخش تقویت جریان این دستگاه ها باعث کوتاه شدن ولتاژ خروجی منبع تغذیه می شود. در نتیجه سیستم محافظت از دستگاه جوش اجازه گذر جریان را نمی دهد. و در نهایت دستگاه روشن نمی شود.

IMG 1004 768x435 1

دلیل جوش ندادن دستگاه جوش

از عمده ترین مشکلات و خرابی هایی که در دستگاه های جوش مشاهده می شود جوش ندادن دستگاه در حین روشن بودن دستگاه می باشد. به این معنی که دستگاه روشن می شود ولی جوش نمی دهد. در این حالت دستگاه های جوشکاری اینورتری به ظاهر به صورت عادی در حال کار کردن می باشند ولی جوش نمی دهند. که این مشکل برخلاف دیدگاه مصرف کنندگان ایراد کوچک و ناچیزی نیست. و غالباً به علت وجود سیستم های محافظت کننده طراحی شده برای این دستگاه ها از آسیب بیشتر به دستگاه جوش جلوگیری می کند. این مشکل می تواند به دلیل ایراد در بخش های مختلفی از دستگاه جوش باشد، که در زیر به تعدای از آنها اشاره می شود:

  • وجود ایراد در بخش منبع تغذیه دستگاه جوشکاری اینورتری
  • وجود مشکل در بخش تقویت جریان و تغییر بسامد دستگاه جوشکاری اینورتری
  • ایجاد خرابی در بخش برد کنترل دستگاه جوشکاری اینورتری
  • خرابی بخش یکسوکننده جریان خروجی دستگاه جوشکاری اینورتری
پیشنهاد آی‌بک امداد :  الکترود جوشکاری چیست | انواع الکترود جوشکاری

جوش ضعیف دستگاه جوش

از ایراداتی که به طور معمول در تعمیر دستگاه جوشکاری اینورتری با آن مواجه می شویم ضعیف شدن جریان خروجی دستگاه می باشد. که این ضعیف شدن به صورت ضعف در آمپر، که گاهاً بر روی کمترین حالت خود به صورت مداوم برای جریان خروجی دستگاه جوشکاری می ماند و گاهی نیز از حالت اولیه خود ضعیف تر می باشد، نمود می کند. که این مشکل به عوامل متعددی بستگی دارد که برخی از آن ها قابل رفع شدن هستند.

دلایل بروز ضعف جوش که قابل رفع شدن هستند

عواملی که قابل رفع شدن هستند به شرح ذیل می باشد:

  • وارد شدن ضربه به دستگاه جوش و شل شدن پیچ درجه آمپر
  • فرسودگی قسمت برد کنترل دستگاه
  • طولانی بودن کابل های مورد استفاده بیشتر از حد معمول
  • پایین بودن ولتاژ برق ورودی به دستگاه

 

فروش انواع دستگاه برش پلاسما اورین الکتریک

دلایل خروجی ضعیف دستگاه جوش

خروجی های ضعیف دستگاه جوشکاری به دلایل مختلفی ایجاد می شود که از جمله آن ها عوامل زیر می باشد:

  • خرابی درجه آمپر دستگاه جوش از علت های کاهش آمپر می باشد که غالباً به دلیل شکستگی درجه آن در اثر ضربه می باشد.
  • در برخی شرایط ایراد از قسمت درجه آمپر نمی باشد و لازم است بخش کنترل درجه تعمیر گردد که این ایراد موضوعی کاملاً تخصصی بوده و باید حتماً توسط متخصصین این امر برطرف شود.

دلیل خاموش شدن دستگاه جوش در حین کار

یکی از مشکلاتی که جزء متداول ترین خرابی های دستگاه جوش محسوب می شود خاموش شدن دستگاه در حین کار با آن می باشد. که این خرابی به علت های متفاوتی در دستگاه های جوشکاری اینورتری بروز می کند. و به نوع طراحی و خرابی های اینورتر جوشکاری بستگی دارد. از جمله این علت ها می توان به عوامل زیر اشاره کرد:

  • بالا رفتن مقاومت بار خروجی منبع تغذیه راه انداز سیستم: منبع تغذیه اولیه که وظیفه راه اندازی اولیه را به عهده دارد می تواند از دلایل خاموش شدن بی دلیل دستگاه جوش به صورت گذار باشد.
  • ایجاد خرابی و ایراد در سیستم راه اندازی اولیه دستگاه جوش: ایجاد خرابی در برد تغذیه نیز می تواند از دیگر عوامل خاموش شدن ناگهانی دستگاه جوش باشد.
تعمیر یخچال شبانه روزی

31

تعمیر دستگاه جوش اینورتری

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

عیب یابی و تعمیر دستگاه جوش اینورتری

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا