خدمات تعمیر شمشاد زن دوو Daewoo | انواع و راه اندازی
نحوه تعمیر شمشاد زن دوو و نحوه راه اندازی و استفاده از آن
از شمشاد زن جهت هرس کردن درختان کوچک، کوتاه کردن شاخ و برگ و علفها استفاده می شود. شمشاد زنهای برقی که امروزه جایگزین انواع شمشاد زنهای دستی شدهاند با توجه به کاربرد شان دارای انواع مختلف حرفه ای و خانگی هستند که برای هرس کردن کارهای سبک و پروژههای سنگین مورد استفاده واقع می شوند.
شرکت دوو نام شرکتی است که در سال ۱۹۷۱ در کره جنوبی تاسیس شده است. و این شرکت با در اختیار داشتن ۶۴ کارخانه و مراکز تحقیق، توسعه و فروش در بیش از ۴۰ کشور جهان توانسته است به یک شرکت موفق تبدیل شود. این برند جزوه برترین برندها در ساخت انواع تجهیزات باغبانی، کشاورزی، صنعتی و لوازم خانگی است که توانسته است محصولاتی با کیفیت مطلوب تولید کند که مورد رضایت مشتریان واقع شده است. در ادامه این مقاله از مجله ایبک به بررسی کامل شمشاد زنهای دوو و نحوه تعمیر آن در صورت خراب شدن خواهیم خواهیم پرداخت.
معرفی شمشاد زن دوو و بررسی انواع شمشاد زنها
شمشاد زن دوو از جمله وسایل کاربردی است که در زمینه کشاورزی و باغبانی است که وظیفه کوتاه کردن، فرم دادن و برش انواع پرچینها و شمشادها را برعهده دارد. شمشاد زن ها انواع مختلفی دارند که هر کدام از آنها را میتوان براساس کاری که می خواهیم انجام دهیم انتخاب کنیم. برای اینکه شما بتوانید شمشاد زن متناسب با کار خود را با آگاهی و آشنایی انتخاب کنید، به معرفی و بررسی انواع شمشاد زن ها خواهیم پرداخت و نیز نحوه عملکرد آن ها را خواهیم گفت.
شمشاد زن بنزینی یا موتوری
این شمشاد زن همانطور که از نامش پیداست یک موتور بنزینی، یک اسب و تیغه دو لبه ای را دارا می باشد. شمشاد زن بنزینی معمولا از شمشاد زن های دیگر گران تر و قدرتمند تر است و بیشتر مورد استفاده واقع می شود.
شمشاد زن برقی یا شارژی
این نوع از شمشاد زن دارای موتور برقی که ۲۲۰ ولت توان دارد می باشد. توسط باتری شارژ می شود و مانند شمشاد زن بنزینی تیغه دو لبه ای دارد. شمشاد زن برقی یا شارژی با محیط زیست سازگار تر است و کمتر به نگهداری و تعمیر احتیاج دارد و همچنین نسبت به شمشاد زن موتوری حجم و وزن کمتری دارد. این شمشاد زن سرعت پایین تری دارد و برای استفاده در محیط های کوچک و منازل مناسب است.
شمشاد زن یک طرفه
در شمشاد زن یک طرفه هر دو تیغه ثابت و متحرک در یک طرف دستگاه قرار دارند و هنگام برش دادن عمل بریدن از یک طرف صورت می گیرد و شمشاد ها به یک طرف ریخته می شوند. این امر موجب می شود که شمشاد های بریده شده بدون پخش شدن در اطراف به یک سمت بریزد و نیاز به جمع کردن از روی شمشاد نباشد. شمشاد چین یک طرفه برای افراد حرفه ای مناسب است و جهت انجام دادن کارهای طولانی مدت و شمشاد چین های بسیار بزرگ است. این نوع از شمشاد زن دارای تیغه های بلندی هستند.
شمشاد زن دو طرفه:
این نوع از شمشاد زن ها برش را از دو طرف انجام می دهند و از چنین ویژگی نیز برخوردار هستند که بتوانند شمشاد را از سمتی به سمت دیگر هدایت کنند. از شمشاد چین دوطرفه معمولا برای شکل دادن و مرتب کردن استفاده می شود. شمشاد زن دو طرفه از محبوبیت بیشتری برخوردار است و بیشتر از شمشاد زن یک طرفه مورد استفاده واقع می شود.
شمشاد زن قطع کردن شاخه های مرتفع
در این نوع از شمشاد زن ها برای اینکه بتوان شمشاد ها را از روی ارتفاعات بالا هرس کرد از دسته بلند استفاده شده است.
شمشاد زن ها از چه اجزایی ساخته شده اند؟
در بالا به معرفی انواع شمشاد زن ها پرداختیم. حال به بررسی هر کدام از قسمت های مختلف شمشاد زن ها خواهیم پرداخت.
- موتور: موتور نیرو و قدرت به گیربوکس منتقل می کند. حرکت چرخشی به حرکت رفت و برگشتی تبدیل شده و این حرکت به تیغه شمشاد زن منتقل می شود.
- تیغه ثابت: این قطعه از شمشاد زن توسط صفحه نگهدارنده به بدنه شمشاد زن نصب می شود و همانند لبه ثابت قیچی عمل می کند. تیغه ثابت به بدنه شمشاد زن متصل و ثابت است و علاوه بر اینکه در عمل برش کمک می کند به عنوان شاسی شانه برش نیز عمل می کند.
- تیغه متحرک: این تیغه به گیربوکس وصل است و دارای حرکات رفت و برگشتی است. هنگام روشن کردن شمشاد زن، لبه های دو تیغه ثابت و متحرک همانند لبه های قیچی عمل می کند و شاخه ها و ساقه ها با قرار گرفتن بین این دو تیغه بریده می شوند. تیغه متحرک که به جعبه متصل است نیروی محرکی خود را از این طریق تامین می کند. طول لبه های تیغه های متحرک از لبه های تیغ ثابت کوتاه تر است. هر لبه در تیغه متحرک بین تیغه لبه ثابت حرکت می کند و عمل برش دادن را همانند باز و بسته کردن قیچی انجام می دهند.
دیگر اجزای تشکیل دهنده شمشاد زن
- تیغه برش
- کاور فیلتر هوا که تعویض و تمیز کردن آن کار ساده ای است.
- کاور مقابل دستگاه.
- موتور مجهز به سیستم کاهش لرزش دستگاه و ویبره.
- سوئیچ قفل گاز جهت کارکرد راحت تر.
- مخزن سوخت.
نحوه راه اندازی و آموزش استفاده از دستگاه شمشاد زن
برای راه اندازی انواع دستگاه های شمشاد زن باید مطابق با مراحل زیر پیش رفت:
- قرار دادن دکمه روشن و خاموش کردن دستگاه در وضعیت استارت.
- به طور مداوم پمپ تزریق سوخت را فشار دهید تا سوخت در قسمت شفاف تیوپ مشاهده شود.
- سعی کنید ساسات را در فصل زمستان و در حالت بسته تنظیم کنید و هنگامی که موتور کاملا گرم شد آن را باز کنید.
- از اینکه تیغه های شمشاد زن در هنگام کار با موانع موجود برخورد نمی کنند اطمینان حاصل کنید.
- جهت وارد شدن سوخت به سیلندر هندل را چندین بار به صورت آرام بکشید. توجه کنید که طناب هندل باید به آرامی و توسط کاربر به جای اصلی خود بازگردد و در غیر این صورت هندل دچار آسیب خواهد شد.
- بعد از روشن شدن دستگاه ساسات را به آرامی و به طور کامل باز نمائید.
- برای ۴ ساعت اول کار با دستگاه می توانید به آرامی با شمشاد زن کار کنید و از گاز در حد ماکزیمم استفاده نکنید.
نکاتی که باید در خصوص نگهداری از شمشاد زن ها رعایت شود
اگر از نکات و موارد زیر جهت نگهداری دستگاه شمشاد زن خود استفاده کنید، می توانید سال ها بدون نیاز به تعمیر از دستگاه خود استفاده کنید.
- بعد از کار با دستگاه تیغه های دستگاه خود را کاملا تمیز و خشک نمایید و با اسپری گریس آن را کاملا روغن کاری کنید.
- شمشاد زن را در محیط خشک و سربسته نگهداری کنید و اگر تیغه شمشاد زن شما دچار شکستگی و ترک خوردگی شد حتما نسبت به تعویض آن اقدام کنید.
- تیغه هایی که کند شده اند را سوهان بکشید.
- بعد از ۲۰ ساعت کار با شمشاد زن، گیربکس را گریس کاری کرده و نسبت به تعویض واشر آن اقدام نمایید
- فیلتر هوا را هم مرتبا تمیز کرده و اگر نیاز به تعویض داشت آن را تعویض کنید.
- مخزن سوخت را بیش از ۳ ماه پر نگه دارید.
نکات ایمنی که هنگام استفاده از شمشاد زن باید به آن توجه شود
برای اینکه بتوانید به راحتی از شمشاد زن استفاده کنید و دچار آسیب نشوید حتما برخی از نکات ایمنی زیر را رعایت کنید.
- قبل از استفاده از شمشاد زن آن را به خوبی بررسی کنید.
- از شمشاد زن بر روی نردبان استفاده نکنید.
- هنگامی که با دستگاه کار می کنید عقب عقب راه نروید.
- عدم نبود نشتی در مخزن سوخت را مرتبا بررسی کنید.
- هنگام کارکردن با شمشاد زن برقی کابل را در کنار تیغه های دستگاه قرار ندهید.
- حتما نحوه خاموش کردن سریع دستگاه شمشاد زن را یا بگیرید.
- از کارکردن با شمشاد هایی که تیغه آن ها شکسته، خمیده، ترک خورده یا صدمه دیده است استفاده نکنید.
نحوه تعمیر شمشاد زن دوو
دستگاه شمشاد زن دوو همانند سایر دستگاه ها ممکن است دچار خرابی یا مشکل بشوند. در ادامه به بررسی برخی از مشکلاتی که ممکن است برای دستگاه های شمشاد زن پیش بیایید به همراه راه حل آن خواهیم پرداخت.
روشن نشدن دستگاه شمشاد زن
گاهی اوقات دستگاه شمشاد زن شما روشن نمی شود که ممکن است به دلایل زیر باشد:
- برخی از دستگاه های شمشاد زن بنزینی هستند و ممکن است به خاطر خالی بودن مخزن بنزین روشن نشود و بهتر است قبل از این که دستگاه را روشن کنیم از پر بودن مخزن بنزین اطمینان حاصل کنیم.
- در صورتی که دستگاه شما برقی باشد مشکل روشن نشدن می تواند ناشی از قطعی برق در محل شما و یا مشکل از سیم دستگاه باشد. در این هنگام باید به بررسی اتصالات توجه کرد و اگر در این زمینه دانش کافی ندارید می توانید از طریق تماس با ایبک امداد مشکل خود را حل کنید.
- اگر اهرم روشن و خاموش در دستگاه شما با مشکل مواجه شود نیز دستگاه روشن نمی شود و شما باید برای رفع این مشکل اقدام به تعمیر آن کنید.
کاهش قدرت دستگاه شمشاد زن
از دیگر مشکلاتی که می تواند برای دستگاه شمشاد زن شما پیش بیاید کاهش قدرت دستگاه است که در ادامه به علت و راه حل آن خواهیم پرداخت.
- کم بودن بنزین در شمشاد زن های بنزینی می تواند سبب کاهش قدرت دستگاه شود. و برای رفع این مشکل بهتر است قبل از روشن کردن دستگاه مخزن بنزین را بررسی نمایید.
- خرابی موتور و قطعات اصلی در شمشاد زن نیز میتواند سبب کاهش قدرت دستگاه شود که در این هنگام باید به بررسی دستگاه پرداخت و برای تعمیر آن اقدام کرد.
دستگاه شمشاد زن به خوبی عمل نمیکند
گاهی اوقات هنگام کار با دستگاه شمشاد زن شاهد کارکرد نادرست آن هستیم. کارکرد نادرست دستگاه شمشاد زن می تواند به دلایل زیر باشد:
- ممکن است تیغه دستگاه شما خراب شده باشد و برای رفع این مشکل باید نسبت به تعویض تیغه دستگاه خود اقدام کنید.
- گاهی اوقات از دستگاه برای مدت زمان طولانی استفاده کرده اید که موجب می شود دستگاه شما به خوبی کار نکند. برای رفع این مشکل کافی است چند ساعتی به دستگاه خود استراحت دهید.
نحوه تعمیر شمشاد زن دووDaewoo و معرفی کامل آن
امتیاز سردبیر
مجموع امتیازات
نحوه تعمیر شمشاد زن دووDaewoo|معرفی کامل آن