خدمات فاضلاب و لوله بازکنی

مزایا و معایب لوله کشی آب و فاضلاب زیر سقفی

✅ لوله کشی آب و فاضلاب زیر سقفی چه مزایایی دارد ، معایب لوله کشی زیر سقفی چیست ✅

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

اگر شما می خواهید منزل خود را لوله کشی کنید و یا اینکه به دنبال یک روش لوله کشی مناسب برای خانه و یا محل کار می باشید با ما همراه باشید تا شما را با روش لوله کشی زیر سقفی و مزایا و معایب آن بیشتر آشنا کنیم.

مزایای لوله کشی زیر سقفی چیست؟

در مرحله اول می خواهیم شما را با مزایای این نوع لوله کشی آشنا کنیم زیرا امروزه بیشتر مجریان تاسیسات برای آب گرم و سرد خانه های خود و حتی لوله کشی فاضلاب از این روش استفاده می کنند.

مزایای لوله کشی آب و فاضلاب زیر سقفی عبارت است از:

  1. کم شدن هزینه های تعمیرات لوله کشی در آینده
  2.  کم شدن وزن زیاد ساختمان
  3.  لوله کشی سریع تر و راحت تر با قابلیت های زیاد
  4. ایمنی بالای لوله ها در هنگام کار
  5.   استفاده کردن از فضای بیشتر در خانه
  6.  زیاد شدن عمر لوله ها
  7.  انتقال حرارت و صرفه جویی در مصرف انرژی
  8. کم شدن مقدار مصرف لوله
  9.  انعطاف پذیری لوله ها
  10. زیاد شدن سرعت لوله کشی
  11. کم شدن صدای ضربات لوله ها در منزل
  12. عدم ترک خوردن دیوار در محل لوله ها

۱- هزینه ی تعمیرات لوله کشی در آینده کم خواهد شد

مهمترین دلیلی است که ما از این روش برای لوله کشی استفاده می کنیم کم شدن هزینه های تعمیرات در آینده دور و نزدیک می باشد همانطور که می دانید در سیستم‌های تأسیسات خانگی کم کم و به مرور زمان لوله کشی ها دچار استهلاک شده و باعث می شود شما برای تعمیر و تعویض آنها هزینه های هنگفتی پرداخت کنید برای این که این هزینه ها را حذف کرده باشید می توانید از لوله کشی زیر سقفی استفاده کنید.

هر چند که به هر حال شما باید هزینه تعمیرات را پرداخت کنید ولی با استفاده از روش لوله کشی زیر سقفی، لوله ها در دسترس می باشند و نیازی نیست برای تعمیر کردن لوله ها خرابی زیادی انجام شود به همین دلیل هزینه تعمیرات لوله کشی از نصف هم کمتر خواهد شد.

لوله کشی

۲- کم شدن وزن زیاد ساختمان

یکی دیگر از مزیت هایی که لوله کشی زیر سقفی دارد حذف وزن زیاد از روی ساختمان شما می باشد با این روش دیگر نیازی نیست که شما کف سازی و پوکه ریزی را با قطر های زیاد در ساختمان انجام دهید البته اگر لوله کشی فاضلاب در روی کف ساختمان کار گذاشته می شود برای این منظور باید حداقل ده سانتی متر ساختمان و کف سازی کنید و اگر تعداد طبقات ساختمان شما زیاد باشد باعث وزن زیاد ساختمان خواهد شد و همچنین هزینه زیادی هم برای پر کردن کف و کف سازی ساختمان باید پرداخت شود برای اینکه شما به صورت زیر سقفی لوله کشی را انجام بدهید نیازی نیست که کف سازی قطر داشته باشد و می توانید به راحتی با مقدار حجم کم کف سازی را انجام بدهید تا ساختمان هم وزن سبکی تری داشته باشد.

۳- لوله کشی سریع تر و راحت تر با قابلیت های بیشتر

لوله کشی فاضلاب به روش زیر سقفی می‌تواند یک حسن خیلی مهم برای مجریان تأسیسات داشته باشد و آن این است که آنها می توانند تغییرات بیشتری در این سیستم انجام دهند وقتی از روش لوله کشی زیر سقفی فاضلاب و یا حتی از روش لوله کشی زیر سقفی آب سرد و گرم استفاده می شود مجریان تأسیسات می‌توانند از مسیرهای مختلفی لوله‌ها را عبور داده و امکان درگیر شدن تجهیزات بهداشتی با لوله ها و یا نخاله های دیگر ساختمانی کم خواهد شد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  انواع چاه و روش حفر آنها | چگونگی انواع حفر چاه

۴- ایمنی بالاتر در هنگام ساختمان سازی

در لوله کشی زیر سقفی آب سرد و گرم و لوله کشی فاضلاب، لوله ها وقتی که هنوز کار ساختمان سازی تمام نشده است محفوظ تر بوده و احتمال آسیب در لوله ها و شکستگی و یا سوراخ شدن آن بسیار کم خواهد شد قبلاً به دلیل اینکه لوله ها را در کف قرار می دادند، تا وقتی که کف سازی تمام شود ممکن بود وقفه ای در کار به وجود آمده و به دلیل این وقفه عملیات ساختمان سازی هم که در حال انجام است باعث آسیب رسیدن به لوله ها شود.

۵- امکان استفاده از فضای بیشتر

دقت داشته باشید در روش لوله کشی زیر سقفی فاضلاب و همچنین لوله کشی زیر سقفی آب سرد و گرم شما می توانید از فضای بیشتری برای این کار استفاده کنید امروزه دکوراسیون ها به شکلی می باشد که معمولاً در بیشتر منازل از کناف جزئی و یا سقف کاذب استفاده شده است این دکوراسیون و تزیین های داخلی می توانند بسیار مفید باشند زیرا می توان در زیر آنها لوله کشی را انجام داد و این دکوراسیون به جز زیبایی می تواند برای لوله کشی هم مفید باشد.

۶- زیاد شدن عمر لوله ها

استفاده از لوله کشی آب سرد و گرم و لوله کشی زیر سقفی فاضلاب می تواند باعث شود عمر لوله ها چند برابر بشود هر چند لوله ها در گذشته در زیرساخت ها پنهان بودند و به نظر می آمد که محفوظ هستند ولی مصالح ساختمانی به آنها فشار وارد می‌کرد و باعث می شد که به مرور آسیب دیده و عمر آنها کم شود ولی امروزه لوله کشی زیر سقفی باعث شده که لوله ها تحت فشار مصالح ساختمانی و لوله های دیگر نباشد و همچنین رطوبت بیرون ساختمان بر روی آنها اثر منفی نگذاشته و عمر آنها زیاد خواهد شد.

۷- صرفه جویی در مصرف انرژی و انتقال حرارت

در لوله کشی آب سرد و گرم زیر سقفی انتقال حرارت بهتر انجام خواهد شد لوله هایی زیر ساختمان عبور داده شده‌اند که در هنگام انتقال آب گرم به منطقه مورد نظر، مقداری از این حرارت از لوله به مصالح ساختمانی انتقال داده می شود ولی اگر از روش زیر سقفی برای این کار استفاده کنید باعث می شود به دلیل عدم تلاقی لوله ها با محیط، لوله ها گرمای کمتری را از دست داده و با گرمای مورد نیاز به محل مورد نظر برسند این باعث می‌شود شما در هنگام دوش گرفتن از گرمای لازم استفاده کنید و همچنین مصرف انرژی هم کم خواهد شد و کمتر انرژی به هدر می رود.

۸- مصرف لوله کمتر می شود

اگر مجریان تأسیسات خوب برنامه‌ریزی کنند می توانند در لوله کشی فاضلاب و آب طوری به صورت زیر سقفی این کار را انجام دهند که در انتقال سریع آب محل مصرف و همچنین در مصرف میزان لوله تأثیر زیادی داشته باشد این کار باعث می‌شود انرژی کمتری مصرف شده و آب گرم بهتری هم آماده شود.

۹- انعطاف‌پذیری بیشتر لوله های زیر سقفی

در لوله کشی زیر سقفی فاضلاب، اگر ساختمان نشست کند و یا حوادثی مثل زلزله پیش بیاید لوله ها کمتر آسیب می بینند زیرا لوله ها رها بوده و انعطاف پذیری آنها بالا رفته است و لرزش و نشست جزئی ساختمان باعث آسیب دیدن آنها نخواهد شد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  حفر چاه در خاک ماسه بهتر است یا خاک رس | محل مناسب برای حفر چاه

۱۰- زیاد شدن سرعت اجرای لوله کشی

با همه مشکلاتی که لوله کشی زیر سقفی دارد یکی از مزایای آن زیاد شدن سرعت مراحل لوله کشی می باشد در این روش لوله کشی اگر داکت آماده لوله کشی وجود داشته باشد دست مجری تاسیسات باز بوده و می توانند بدون نیاز به تغییرات به علت تلاقی با مصالح ساختمانی در کف ساختمان لوله ها را به راحتی جایگذاری کند.

معایب لوله کشی زیر سقفی آب و فاضلاب

همانطور که گفتیم لوله کشی زیر سقفی آب و فاضلاب می تواند مزایای زیادی داشته باشد ولی در کنار این مزایا، معایب احتمالی هم وجود دارد که باید در نظر داشته باشید در ادامه شما را با این معایب آشنا می کنیم:

  1. هزینه ی زیاد در لوله کشی سقفی
  2. محاسبات اجرایی سخت برای لوله کشی سقفی
  3. مهار لوله ها به شکل درست
  4. لزوم استفاده کردن از لوله های با کیفیت
  5. تخصصی بودن سیستم لوله کشی زیر سقفی
  6. لزوم استفاده از سقف کناف و کاذب
  7. مزاحمت برای ساکنین طبقات دیگر

۱- هزینه بالای لوله کشی زیر سقفی

در اجرای طرح لوله کشی زیر سقفی شما باید هزینه ی بیشتری نسبت به لوله کشی زمینی پرداخت کنید در این نوع لوله کشی مجریان کار باید دائماً روی داربست باشند و این هم بسیار سخت بوده و باید فشار زیادی را متحمل شوند البته هزینه های بست زدن هم باعث افزایش هزینه لوله کشی می شود.

۲- محاسبات اجرایی سخت

محاسبات برای لوله کشی سقفی سخت تر از لوله کشی معمولی می باشد در این روش باید از روی سطح ساختمان مکان های مورد نیاز را مشخص کرده و سپس سوراخ کنید و بعد از آن مجری لوله کشی بر طبق سوراخ های قرار داده شده لوله ها را اجرا کند.

۳- نیاز به مهار کردن لوله ها به صورت درست و صحیح

در لوله کشی فاضلاب و همچنین لوله کشی آب سرد و گرم به شکل سقفی باید لوله ها را مهار کرد به دلیل وزن زیاد لوله ها اگر خوب مهار نشوند باعث شکستن و آسیب لوله ها خواهد شد.

۴- استفاده از لوله های خوب و با کیفیت برای لوله کشی زیر سقفی

حتماً باید از لوله های با کیفیت استفاده کنید و این اهمیت بسیار زیادی دارد زیرا لوله هایی که بی کیفیت باشند تغییر حالت داده و باعث مشکلات زیادی در آینده خواهند شد لوله کشی زیر سقفی تخصصی می‌باشد و کار بسیار مشکلی بوده و حتماً باید توسط اشخاص متخصص و ماهر انجام شود به همین دلیل باید برای این کار اشخاص باسابقه و متخصص را پیدا کرده و کار خود را به آنها بسپارید.

لوله کشی

مزاحمت برای ساکنین ساختمان

اگر شما مجبور به تعمیر لوله های زیر سقفی شوید برای ساکنین ساختمان مزاحمت های زیادی خواهد داشت اگر در هنگام تعمیر بی توجهی صورت گیرد باعث می شود که تعمیرات تبعاتی حقوقی هم به همراه داشته باشد.

نتیجه گیری

در این مقاله از ایبک امداد شما را با مزایا و معایب لوله کشی آب و فاضلاب زیر سقفی به طور کامل آشنا کردیم تا در صورت نیاز بتوانید از راهنمایی های ما کمک گرفته و نوع لوله کشی ساختمان را انتخاب کنید هر روشی علاوه بر مزایای مخصوص خود می تواند دارای معایبی نیز می باشد که تعدادی از این معایب را برایتان بیان کرده و توضیح دادیم.

اگر در این زمینه سوالی داشتید در بخش دیدگاه ها مطرح کنید تا متخصصین ایبک امداد پاسخگوی شما باشند.

 

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

مزایا و معایب لوله کشی آب و فاضلاب زیر سقفی

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

معایب لوله کشی زیرسقفی آب و فاضلاب چه می باشد؟

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا