تعمیرات تلویزیون

دلیل چشمک زدن چراغ تلویزیون چیست؟

بررسی علت و حالت های مختلف چراغ چشمک زن تلویزیون | رفع مشکل چشمک زدن چراغ تلویزیون

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

یکی از رایج ترین مشکلاتی که احتمال دارد برای تلویزیون پیش بیاید چشمک زدن چراغ تلویزیون می باشد که برای رفع آن لازم است که دلیل چشمک زدن تلویزیون را بدانیم در این مقاله از ایبک امداد به نحوه رفع این مشکل خواهیم پرداخت پس تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

خلاصه علت های چشمک زدن چراغ تلویزیون

در ادامه مقاله خلاصه ای از دلایل چشمک زدن چراغ تلویزیون را برایتان بیان خواهیم کرد:

  • کاربرد مشکل چشمک زدن چراغ در تلویزیون چه می باشد؟
  1. کاربرد اصلی چشمک زدن چراغ تلویزیون این است که وجود مشکل در تلویزیون را اطلاع می دهد.
  • انواع متفاوت چشمک زدن چراغ تلویزیون
  1. چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون موقع روشن کردن دستگاه
  2. خاموش بودن چراغ پاور
  3. چشمک زدن چراغ دستگاه به طور مداوم
  4.  چشمک زدن چراغ دستگاه موقعی که تلویزیون روشن است
  5. چشمک زدن چراغ دستگاه در سه مرحله
  6. چشمک زدن چراغ دستگاه به سه رنگ نارنجی، سبز و قرمز
  • نحوه رفع مشکل چشمک زدن چراغ تلویزیون
  1. راه حل اول شما باید تلویزیون خود را خاموش و روشن کنید.
  2. راه حل بعدی این است که اتصالات تلویزیون را تمیز کنید.
  3. راه حل آخر هم این است که شما باید نرم افزار تلویزیون خود را به روز رسانی نمایید.

چشمک زدن چراغ تلویزیون

کاربرد چشمک زدن چراغ تلویزیون چه می باشد؟

اسم دیگر این چراغ نشانگر چراغ ال ای دی یا چراغ آماده به کار می باشد که وظیفه آن این است که مشکلات و خطا ها را به مصرف کننده اطلاع بدهد وجود خرابی در بخشهای مختلف در تلویزیون امکان دارد باعث چشمک زدن نشانگر تلویزیون بشود. شایع ترین و رایج ترین علت خطا در تلویزیون ها برد تغذیه می باشد که به عنوان تامین کننده انرژی وظیفه اش این است که جریان متناوب را به جریان مستقیم تبدیل کند یکی دیگر از دلایل این خطا وجود نقص در برد اصلی می باشد و برای رفع کردن این مشکل باید برد تلویزیون را تعمیر نمایید.

حالت های متفاوت چراغ چشمک زن در تلویزیون

در ادامه می خواهیم برای شما حالت های متفاوت چراغ چشمک زن در تلویزیون را که هر کدام به ما اختلال خاصی را نشان می دهد نام ببریم:

  1. دلایل چشمک چراغ پاور در موقع روشن کردن تلویزیون
  2. دلیل اینکه چراغ پاور خاموش می باشد.
  3. دلایل چشمک چراغ دستگاه تلویزیون بطور مداوم
  4. علت چشمک چراغ تلویزیون در هنگام روشن بودن دستگاه
  5. علت چشمک چراغ دستگاه تلویزیون در سه مرحله
  6. دلایل چشمک چراغ سبز، نارنجی، قرمز

دقت داشته باشید بعضی از این حالت ها را فقط یک متخصص می تواند تشخیص بدهد و برطرف کند ما در اینجا فقط برای شما روش هایی را توضیح خواهیم داد که بتوانید بدون تجربه آن را انجام دهید هیچ گاه فکر نکنید که با مطالعه این مقاله خواهید توانست همه مشکلات چشمک زدن چراغ های تلویزیون را برطرف کنید.

نکته دیگری که باید به آن توجه کنید این است که چراغ چشمک زن در بعضی از برندهای تلویزیون احتمال دارد تنظیمات متفاوتی با برند های دیگر داشته باشد البته اکثر آن ها دلایل مشابهی با هم دارند ولی گاهی هم راه حل های مختلفی برای حل آنها ارائه می شود.

دلایل چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون وقتی که دستگاه را روشن می کنید

اگر هنگام روشن کردن تلویزیون متوجه شدید که چراغ ال ای دی آن روشن خواهد شد به هیچ وجه نگران نباشید این امری طبیعی است و به شما اعلام می‌کند که قسمت های مختلف دستگاه شما درست کار می کند در اصل این حالت باید اتفاق بیفتد و اگر غیر از این بود شما باید نگران شوید اگر بعد از روشن کردن دستگاه تلویزیون چراغ ال ای دی چشمک زد یعنی مشکلی وجود دارد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  بهترین برند تلویزیون در بازار ایران در سال 1402

دلایل چشمک زدن چراغ تلویزیون به طور مداوم

اگر شما از محافظ برق برای دستگاه خود استفاده می کنید امکان دارد که محافظ برق کهنه و فرسوده شده باشد و قادر به رساندن ولتاژ لازم به تلویزیون نباشد و به همین دلیل چراغ چشمک زن تلویزیون به صورت مداوم چشمک خواهد زد البته چشمک زدن چراغ تلویزیون دلیل دیگری هم می تواند داشته باشد و آن وجود مشکل در برد پاور، برد اصلی و یا قسمتهای دیگری از تلویزیون شما می باشد بنابراین قبل از اینکه با تعمیرکار تماس بگیرید ابتدا از سلامت محافظ برق تلویزیون خود اطمینان پیدا کنید.

دلایل چشمک زدن چراغ تلویزیون

در هنگامی که تلویزیون روشن است اگر چراغ پاور دستگاه شما همچنان چشمک می زند احتمال دارد برد اصلی دچار مشکل شده باشد البته بعضی اوقات سوختن فیوز برق هم باعث چشمک زدن چراغ تلویزیون در هنگام روشن شدن می شود و این بدین معنی است که ولتاژ لازم برای روشن شدن به تلویزیون منتقل نمی شود قبل از اینکه با تعمیرکار تماس بگیرید ابتدا اتصال الکتریکی و پوشش آن را در تلویزیون بررسی کنید برد اصلی در تلویزیون بسیار حساس می باشد اگر چراغ فلاش تلویزیون خاموش نشد حتماً بعد از بررسی کاور برق برای تعمیر دستگاه خود به تعمیرکار مراجعه کنید.

دلایل چشمک زدن چراغ دستگاه تلویزیون در سه مرحله

در بعضی اوقات وجود مشکل در برد اصلی یا پاور با اخطار جداگانه در دستگاه به شما اطلاع داده می شود. اگر بخواهیم به زبان ساده بگوییم اگر که چراغ تلویزیون سه بار پشت هم چشمک بزند به این معنی است که شما نباید کاری انجام دهید و از یک تعمیرکار حرفه ای و متخصص کمک بگیرید. در این صورت تعمیرکار مشکل را بررسی می‌کند و قطعه ی آسیب دیده است را تعویض می کند.

دلیل چشمک زدن چراغ سبز، نارنجی و قرمز چه می باشد؟

احتمال دارد که چراغ چشمک زن دستگاه شما یا دکمه پاور دستگاهتان به دلایل مختلف چشمک بزند که معمولاً این چشمک ها نشانه خرابی دستگاه می باشد.

  • دلیل چشمک زدن چراغ قرمز: موقعی که چراغ قرمز شروع به چشمک زدن می کند نشان دهنده این است که در برخی از قطعات تلویزیون مشکلی به وجود آمده است که باید حتماً تعمیر شود با مطالعه کردن نقشه فنی دستگاه و زمان چشمک زدن تلویزیون متوجه می شوید که کدام قطعه خراب است.
  • دلیل چشمک زدن چراغ سبز : چراغ سبز اگر شروع به چشمک زدن می کند اصلا نگران نباشید چون نشان دهنده این است که دستگاه شما به درستی و خوبی کار می کند این چشمک بیشتر مواقعی اتفاق می افتد که دستگاه شما روشن است اما اگر دستگاه را روشن کردید و چراغ سبز چشمک زد و پس از آن تلویزیون خاموش شد شما باید تلویزیون را از برق جدا کنید و بگذارید ۵ الی ۱۰ دقیقه بماند.
  • دلیل چشمک زدن چراغ نارنجی : هنگامی که چراغ نارنجی شروع به چشمک زدن کرد نشانه این است که تایمر و به روز رسانی نرم افزار تلویزیون فعال شده است، موقعی که تایمر فعال است تلویزیون شما در زمان مشخص دستگاه خاموش و روشن خواهد شد. برای تنظیم کردن آن شما باید وارد تنظیمات دستگاه بشوید و تایمر را غیر فعال نمایید. اگر که دستگاه شما به اینترنت متصل باشد دستگاه شما به روز رسانی خواهد. موقع بروزرسانی چراغ چشمک زن تلویزیون به رنگ نارنجی ظاهر خواهد شد اگر که چنین اتفاقی افتاد توصیه می شود تا موقعی که مراحل تمام نشده است تلویزیون را خاموش نکنید.
پیشنهاد آی‌بک امداد :  نحوه وصل کردن گوشی به تلویزیون ال جی

روش حل کردن مشکل چشمک زدن چراغ تلویزیون

شما می‌توانید برای رفع کردن مشکل چشمک زدن تلویزیون خود یک سری مواردی که در ادامه مقاله برایتان بیان می کنیم را انجام دهید:

  1. روش اول که شما باید انجام دهید این است که تلویزیون را خاموش و روشن کنید.
  2. روش بعدی تمیز کردن اتصالات تلویزیون می باشد
  3. روش آخر هم این است که شما نرم‌افزار دستگاه خود را به روز رسانی کنید تا مشکل دستگاه برطرف شود.

خاموش و روشن کردن تلویزیون برای رفع مشکل چشمک زدن چراغ تلویزیون

اگر دستگاه به دکمه پاور یا کنترل از راه دور واکنشی نشان می دهد شما باید تلویزیون را از برق جدا کنید. برای تلویزیون های سونی سه دقیقه و برای بقیه تلویزیون ها یک دقیقه وقت بگذارید و پس از آن تلویزیون را دوباره به برق متصل کنید و روشن نمایید. در صورتی که باز هم به این مشکل برخوردید، اگر که تلویزیون به محافظ برق وصل است آن را از برق جدا کنید و به طور مستقیم به پریز برق متصل کنید. اگر که مشکل حل شد مشکل از محافظ برق می باشد نه از خود تلویزیون. قبل از اینکه دستگاه بتواند روشن شود حتماً باید خنک شود امکان دارد که مجبور شوید چند دقیقه آن را خاموش بگذارید و صبر کنید تا دوباره روشن شود.

تمیز کردن اتصالات تلویزیون برای رفع مشکل چشمک زدن چراغ تلویزیون

یکی دیگر از مشکلاتی که باعث می شود چراغ تلویزیون چشمک بزند تمیز نبودن اتصالات تلویزیون می باشد و شما باید از تمیز بودن اتصالات تلویزیون اطمینان حاصل کنید و مطمئن شوید مانعی وجود نداشته باشد که باعث شود اتصال به درستی و خوبی برقرار شود.

به روز رسانی نرم افزار تلویزیون برای رفع مشکل چشمک زدن چراغ تلویزیون

در صورتی که تلویزیون را به اینترنت وصل است شما می توانید با زدن دکمه home  بر روی کنترل دستگاه وارد منوی تنظیمات شوید. شما می توانید برای بروزرسانی کردن نرم افزار دستگاه خود از گزینه software update که به طور معمول در منوی help یا contact پیدا می شود، به روز رسانی تلویزیون را انجام دهید. به این نکته توجه کنید برای برخی از مدل های تلویزیون که قابلیت متصل شدن به اینترنت را دارند فقط کافیست که گزینه فعال شدن بروز رسانی خودکار نرم افزار را انتخاب نمایید و بگذارید که دستگاه به صورت خودکار به روز رسانی شود در صورتی که این گزینه در تلویزیون شما وجود دارد حتماً مطمئن شوید که فعال باشد. تلویزیون هایی که قدیمی تر هستند و نمیتوانند به اینترنت متصل شوند راهی برای به روز رسانی کردن نرم افزار ندارند یا ممکن است که نتوانید آن ها را بروزرسانی  کنید.

چشمک زدن چراغ تلویزیون

سخن آخر

در این مقاله دلیل چشمک زدن چراغ تلویزیون را برایتان بیان کردیم و همچنین نکاتی در مورد دلایل چشمک زدن چراغ تلویزیون به طور مداوم را برایتان توضیح دادیم، اگر با خواندن این مقاله نتوانستید مشکل تلویزیون خود را حل کنید می توانید از یک تعمیر کار کمک بگیرید. اگر که در مورد دلیل چشمک زدن چراغ تلویزیون سوالی داشتید می توانید در قسمت دیدگاه ها مطرح کنید تا متخصصین ایبک امداد پاسخگوی شما باشند.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

دلیل چشمک زدن چراغ تلویزیون چیست؟

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

دلایل چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون وقتی که دستگاه را روشن می کنید

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا