خدمات پرستاری و مراقبتی

مهمترین نکات تعویض لباس سالمندان | تعویض لباس سالمندان و مواردی که باید دقت نمایید

تعویض لباس سالمندان آلزایمری | مواردی که باید در هنگام تعویض لباس رعایت نمایید

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

پرستار یا فردی که از یک فرد سالمند مراقبت می نماید و این وظیفه را برعهده می گیرد باید دقت بالایی داشته باشد و با توجه به شرایط فرد سالمند نکات تعویض لباس سالمندان را بررسی نماید. پرستار سالمند وظایف گوناگونی مانند تعویض لباس سالمند، نظافت سالمند، تغذیه و … را به عهده دارد.

یکی از وظایف مهم تعویض لباس سالمند است که باید متناوباً و مرتبا انجام شود و با توجه به شرایط جسمانی هر فرد نکات مربوط به شرایط جسمانی وی را مد نظر قرار دهد تا سالمند دچار مشکل و عارضه شدیدتر نشود. این مورد زمانی اهمیت پیدا می نماید که سالمند یک بیماری مهم و زمینه ای همانند آلزایمر داشته و از پوشیدن لباس خودداری کند یا حداقل در این مورد را با مشکل مواجه نماید.

می توانید برای این منظور از پرستاران و خدمات پرستاری تخصصی ایبک استفاده نمایید و ۲۴ ساعته با تیم پشتیبانی ما موارد را در میان بگذارید برای این منظور پیشنهاد می شود تا انتهای مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات لازم در مورد تعویض لباس سالمندان به دست بیاورید.

ParastarSS

نکات تعویض لباس سالمندان

مهم ترین نکته در زمان تعویض لباس سالمندان که همواره باید بدان توجه داشت در نظر گرفتن یک مکان مناسب و راحت است.

نکته دیگری که باید مد نظر قرار دهید این است که تعویض لباس سالمند را باید به آرامی و با صبر و حوصله انجام دهید و با سالمند به شکلی رفتار نمایید که احساس راحتی کند و به او به طور کامل و با حوصله توضیح دهید که قصد انجام چه کاری را دارید، لازم به ذکر است این مورد درباره سالمندان و افراد مبتلا به آلزایمر از اهمیت زیادی برخوردار است. توجه نمایید سالمندان آلزایمری دچار فراموشی هستند و تا زمانی که تمام مراحل را برای وی توضیح دهید، با شما همکاری کرده و می توانید به راحتی لباس را تعویض کنید و با مقاومتی مواجه نشوید.

پرستار سالمندان باید این مورد را نیز مد نظر داشته باشند که اگر فرد سالمند به بیماری هایی همانند پوکی استخوان، آرتروز و … مبتلاست تعویض لباس را به نحوی انجام دهد که ه آسیبی به سالمند وارد نشود، همچنین توصیه می شود برای افرادی که به این نوع بیماری مبتلا هستند از لباس های گشاد و جلو باز استفاده نمایید.

نوع لباس انتخاب شده و همچنین نحوه برخورد و گفت و گو با شخص سالمند در جهت همکاری با شما بسیار تاثیر گذار است پس یک پرستار سالمند علاوه بر صبر و حوصله به یک زبان گویا و نرم نیز نیاز دارد تا بتواند افراد کم حوصله در این رده سنی را متقاعد نماید تا با وی همکاری کرده و بتواند لباس و موارد مربوط به نظافت را کامل انجام دهد.

 در زمان تعویض لباس سالمندان مواظب سقوط سالمندان باشید

 

پرستار یا فرد مراقب سالمند از زمانی که این وظیفه را برعهده می گیرد باید با سوابق پزشکی سالمند آشنا بوده و کاملا آنرا مطالعه نماید، پرستار با علم به سوابق سالمند برنامه ریزی کرده تا شرایط را بهتر فراهم آورد و با توجه به بیماری او موارد را در نظر خواهد گرفت.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  کنترل دیابت نوع ۲ با ورزش | پرستاری از سالمند دیابتی

مثلا برای سالمندانی که به افت فشار خون مبتلا هستند باید قبل از تعویض لباس فشار خون سالمند را اندازه گیری کرده و به طریقه راه رفتن وی را رصد کرده و مدام به این موارد توجه داشته باشد، پرستار در زمان پوشاندن کفش باید این مورد را مد نظر داشته باشد که پاهای سالمند روی زمین قرار گرفته باشد تا سالمند دچار سانحه نظیر سقوط دچار نشود و این مورد را با صبر و حوصله پیگیری نماید.

همیشه قبل از اقدام به تعویض لباس با توجه به نوع بیماری سالمند تجهیزاتی که برای این مورد نیاز دارید را در دسترس خود قرار دهید. سعی کنید همواره از یک چهار پایه در نزدیکی این افراد بهره ببرید و برای این افراد تکیه گاه فراهم آورید و از وی بخواهید به وسیله آن تعادل خود را حفظ نماید.

Slider2 1024x347 1

چگونه می توان لباس سالمندان مبتلا به آلزایمر را تعویض نمود؟

همانگونه که مستحضر ید سالمندانی که به آلزایمر مبتلا هستند دچار یک بیماری هستند که موارد را فراموش می نمایند. استقلال این افراد برایشان بسیار مهم است و باید اجازه دهید زمان تعویض البسه حق انتخاب داشته ولی می توانید برای این منظور انتخاب های سالمند را محدود نمایید. همچنین می توانید برای سهولت در مراقبت به کشو های حاوی البسه نو برچسب زده تا خود سالمند توانایی پیدا نمودن لباس را داشته باشد.

همچنین به دمای اتاق دقت نمایید و اجازه ندهید سالمند گرما یا سرما بیش از حد را تجربه کند. در صورتی که برای تعویض لباس به تجهیزات خاصی نیاز است این موارد را پیش از شروع در محل قرار دهید و توجه نمایید بیماران و سالمندان به خصوص آلزایمری مدت زمان زیادی برای تعویض البسه نیاز دارند و باید پرستار بسیار در این مورد صبور بوده و کاملا با حوصله به این موضوع نگاه کند.

پس دقت نمایید این افراد علاوه بر اینکه با شما همکاری نمی نمایند بلکه معتقد هستند نیازی به تعویض لباس نیست و حالا زمان انجام این مورد نمی باشد لذا باید با زبان نرم آن ها را متوجه اشتباه نمود و از آن ها بخواهید با شما همکاری کنند توجه نمایید عدم همکاری و اصرار از سمت شما ممکن است شرایط را بحرانی تر نموده و باعث مشکلات یا حتی صدمات جبران ناپذیری شود.

دلایلی که سالمندان از پوشیدن لباس امتناع می کنند چیست؟

در صورتی که پرستار سالمند از دلیل اجتناب سالمند برای پوشیدن لباس آگاه باشد می تواند برای مقابله با آن تصمیم درستی اتخاذ نموده تا بتواند با صبر این مورد را حل نماید. شایع ترین دلایل امتناع سالمندان به خصوص افراد مبتلا به آلزایمر از تعویض لباس در ادامه لیست شده است.

  • تضعیف قدرت حافظه و استدلال

سالمندان مبتلا به آلزایمر درکی از زمان ندارند به همین دلیل زمان تعویض لباس خود را نمی داند و از اینکه آخرین بار کی این مورد را انجام داده است اطلاعی ندارد و فراموش می کند که لباس ها کثیف شده و باید تعویض شود.

  • نیاز به کنترل

زمانی که قضاوت و اطلاع درستی از این موضوع نداشته باشند باز هم می خواهند این مورد را شخصا انجام داده و حتی تمایل دارند این موارد را که شخصی است شخصا مدیریت نمایند.

  • نیاز به امنیت و آرامش
پیشنهاد آی‌بک امداد :  آکروفوبیا یا ترس از ارتفاع چیست و چگونه می توان آن را کنترل و درمان کرد؟

آنها با توجه به اینکه پیشتر نیز گفته شد از زمان تعویض لباس آگاهی ندارند و همواره تصور می کنند لباس شان تمیز است و تمایلی به تعویض آن ندارند.

مراقب سالمند آلزایمری کرج

  • مخالفت با امور روزمره و متداول

خستگی و درد ناشی از بیماری که برای افراد در این سن غیر قابل تحمل است آن ها را بر این می دارد که از تعویض لباس خود داری نمایند و در مقابل این خواسته شما مقاومت می کنند توجه نمایید به عنوان پرستار باید بسیار با حوصله عمل نمایید.

  • احساس ناراحتی و تحریک پذیری بیش از حد

سالمندان در این سن از پوشیدن لباس های رنگ روشن و به اصطلاح جیغ اجتناب می نماید و همچنین لباس های تنگ یا سخت را دوست ندارد ترجیحا برای این رده سنی لباس های گشاد و راحت پیشنهاد می شود.

  • اختلال در حواس

سالمندان ممکن است از تکرر ادرار رنج ببرد و به دلیل تضعیف یا اختلال سیستم بویایی متوجه بوی ناشی از کثیفی خود نشود و از تعویض لباس امتناع نماید.

  • افسردگی

یکی از مهمترین دلایل امتناع سالمندان از تعویض لباس خلق بد و پایین این افراد است که صبر زیادی برای این موارد ندارند حال اینکه بسیاری از این افراد در گذشته بسیار به نظافت و پاکیزگی اهمیت داده و مرتبا به استحمام و تعویض لباس توجه می نمودند. اما در این شرایط و در این رده سنی و با توجه به حوصله کم و خلق و خوی نه چندان کافی این عادات را کنار گذاشته  که با این نشانی ها می توان به وجود افسردگی در این سالمندان مشکوک بود.

توجه نمایید در همه این شرایط می توانید از یک روانپزشک یا یک مشاور متخصص در این رده سنی کمک گرفته یا به صورت ۲۴ ساعته با تیم پشتیبانی ایبک در تماس بوده و از مشاوره و پرستاران خبره این مرکز استفاده نمایید.

unnamed 37

سخن پایانی

تعویض لباس یک کار به نظر ساده اما مهم می آید که با توجه به سن فرد بیمار این مورد اهمیت بیشتری نیز پیدا می کند و باید مرتبا تعویض لباس و بهداشت فرد را بررسی نمایید و این کار را در برنامه روزانه خود بگنجانید. تعویض لباس سالمند یکی از مسائل مهم در مراقبت و نگهداری آنان محسوب می شود.

فردی که مسئولیت نگهداری از این افراد را بر عهده می گیرد باید بهداشت و نظافت وی را در اولویت قرار داده تا از بروز بیماری های دیگر جلوگیری شود همچنین باید برای مراقبت و انجام این موارد بسیار با صبر و حوصله پیش رفت و سعی نمود با صحبت کردن سالمندان را متقاعد نمایید تا با شما همکاری نمایند.

مرکز خدمات ایبک همواره برای این منظور به صورت شبانه روزی و ۲۴ ساعته آماده است تا با ارائه مشاوره و اعزام پرستاران خبره و متخصص تمامی موارد ذکر شده را اجرا نمایند تا عزیزان تان راحت بوده و شما نیز از ارائه یک خدمات با کیفیت بهره مند شوید.

 

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

مهمترین نکات تعویض لباس سالمندان

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

دلایلی که سالمندان از پوشیدن لباس امتناع می کنند چیست؟

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا