خدمات فاضلاب و لوله بازکنی

فلوتر توالت فرنگی چیست | تعمیر فلوتر توالت فرنگی

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

یکی از ضروری ترین لوازم در سرویس های بهداشتی فلاش تانک است. چنانچه فلوتر که مهم‌ترین قطعه‌ در مخزن فلاش می باشد دچار خرابی شود، عملکرد مخزن فلاش تانک دچار مشکل می شود. در این مقاله از ایبک امداد برای آگاهی شما در مورد، فلوتر توالت فرنگی چیست/ تعمیر فلوتر توالت فرنگی، مطالبی را برایتان آماده کرده ایم:

قسمت های داخلی توالت فرنگی

برای بررسی فلوتر توالت فرنگی بهتر است ابتدا با اجزای مختلف فلاش تانک آشنا شوید:

  • مخزن ذخیره آب یا فلش تانک توالت فرنگی یکی از قسمت های مهم توالت فرنگی است که جهت پاکسازی کاسه توالت، تأمین آب را بر عهده دارد.
  • در بعضی از مدلهای توالت فرنگی این قطعه به شکل چسبیده به کاسه توالت طراحی شده است و در بعضی دیگر به صورت جداگانه روی دیوار نصب می شود و یا مخزن داخل دیوار نصب می شود.
  • برای بررسی بهتر فلاش تانک می توانید درپوش مخزن را بردارید تا با اجزای آن بهتر آشنا شوید.

داخل مخزن قسمت های مختلف را می توانید مشاهده کنید مانند:

  1. دریچه آبراه یا Flapper
  2. شیر خروجی آب مخزن
  3. شیر آبگیری مخزن

دریچه آبراه یا Flapper

دریچه آب یکی دیگر از قسمت های مهم مخزن فلاش تانک می باشد. زمانی که مخزن پر از آب باشد شما به‌راحتی نمی‌توانید این دریچه را مشاهده کنید. دریچه در ته مخزن قرار گرفته است و با کشیدن زنجیر سیفون یا فشار دادن دکمه فلاش تانک دریچه باز شده و آب وارد کاسه توالت می شود. به دلیل تجمع رسوبات در دریچه آبراه بعد از مدتی خاصیت اولیه آن از بین می‌رود و باعث می شود، مخزن نشتی آب به درون کاسه توالت داشته باشد.

توالت فرنگی

 شیر خروجی آب مخزن توالت فرنگی

این قطعه از دو نوع پلاستیکی یا فلزی ساخته می شود که در قسمت زیرین مخزن قرار داده شده است. زمانی که سیفون کشیده می شود این شیر باز شده تا آب مخزن از دریچه آبراه گذشته و به درون کاسه توالت بریزد. شیر خروجی معمولاً به شکل عمودی متصل می شود به لوله سرریز آب و یک حلقه بزرگ اورینگی اطراف شیر را گرفته و باعث آب بندی آن می شود.

 شیر آبگیری مخزن توالت فرنگی

شیر آبگیری در قسمت چپ مخزن قرار دارد که در زمان استفاده از سیفون و تخلیه شدن آب مخزن توالت فرنگی به درون کاسه توالت، این شیر برای آبگیری دوباره باز می شود. بعد از آبگیری مجدد درون مخزن این شیر به صورت اتومات بسته می شود. شیر آبگیری به صورت عمودی در درون مخزن آب توالت فرنگی قرار داده شده است.

فلوتر توالت فرنگی

فلوتر یکی از اجزای مهم در فلاش تانک می باشد که به شیر آبگیری در داخل مخزن متصل است. حس کردن سطح آب مخزن فلاش تانک وظیفه فلوتر است و به محض رسیدن آب به اندازه معین شیر آبگیری را قطع می کند تا از پر شدن بیش از اندازه مخزن جلوگیری کند. فلوتر توالت فرنگی های قدیمی توپی شکل بوده و از قسمت های مختلفی مانند شیر شناور و بازوی شناور تشکیل شده است. قسمت توپی شکل این قطعه به شکل افقی به بازوی شناور و ورودی آب مخزن متصل شده است. فلوتر توالت فرنگی های قدیمی از جنس پلاستیکی، مس، برنجی و شیشه ای بوده است.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  چگونه از گرفتگی لوله فاضلاب پیشگیری کنیم | روش های لوله بازکنی

ولی در توالت فرنگی های جدید و امروزی فلوتر به شکل عمودی و با کمک گرفتن از بازوی شناور به شیر آبگیری مخزن متصل می باشد.

انواع فلوتر توالت فرنگی

فلوتر یکی از مهم‌ترین اجزای تشکیل دهنده فلاش تانک می باشد که در صورت مشکل داشتن عملکرد فلاش تانک دچار اختلال می شود. فلوتر ها انواع مختلفی دارند که در این بخش با شما به بررسی انواع فلوتر در توالت فرنگی های قدیمی و جدید که در بازار موجود می باشد می پردازیم:

فلوتر های دارای سوپاپ شناور

فلوتر های نسل جدید دارای سوپاپ شناور از جنس پلاستیک می باشند. این فلوتر ها دایره شکل هستند که بر روی بدنه شیر آبگیری پایین و بالا می شود، سوپاپ به واسطه فنر فلزی به دسته فلزی شیر وصل شده است سوپاپ متصل به فلوتر سطح آب را کنترل می کند.

  سوپاپ بدون فلوتر

سوپاپ بدون شناور دارای جنس پلاستیکی است و در توالت های مدرن بیشتر استفاده می شود. در این سوپاپ به جای فلوتر توپی از دیافراگم استفاده می شود. دیافراگم روی شیر آب گیری وظیفه دارد وزن آب مخزن را کنترل نمایند.

شناور پیستونی

قدیمی ترین نوع از فلوتر هایی که ذکر کردیم شناور پیستونی می باشد. جنس این قطعه برنجی است که دارای اهرم بلند و توپ شناور است که متصل به دریچه انتهای مخزن می باشد. جنس توپ شناور پلاستیکی است ولی توپی های قدیم از جنس مس و یا شیشه ساخته می شدند.

دیافراگمی

بالا و پایین رفتن توپی فلوتر باعث حرکت کردن دیافراگم در فلوتر های دیافراگمی می‌شود و جنس این فلوتر ها معمولاً فلزی یا پلاستیکی می باشد.

 طریقه عملکرد فلوتر

اگر داخل مخزن فلاش تانک را به خوبی ملاحظه کنید می‌توانید نحوه کار فلوتر را ببینید. در این بخش به بررسی طریقه کارکرد فلوتر می پردازیم:

  • با فشار دادن دکمه سیفون یا کشیدن زنجیر سیفون در قسمت شیر تخلیه مخزن دریچه آبراه باز شده و تمامی آب مخزن با سرعت زیاد وارد کاسه توالت می شود. آب جاری شده تمام فضولات در کاسه توالت فرنگی را به سمت لوله فاضلاب هدایت می کند. آب مخزن توالت فرنگی تخلیه شده و دریچه آبراه به جای خود روی شیر تخلیه برمی گردد.
  • در این بخش فلوتر عمل کرده و با توجه به سطح آب مخزن، شیر شناور در مخزن باز شده و بعد از آبگیری بسته می شود. وقتی مخزن فلاش تانک آبگیری کرد توپی فلوتر همراه آب بالا می آید و زمانی که فلوتر به سطح آب تنظیم شده رسید، قطع کن شیر عمل می‌کند و باعث کم کردن شیر و در نهایت منجر به بسته شدن شیر می شود.
  • استفاده از فلوتر در فلاش تانک توالت فرنگی اهمیت زیادی دارد چون این قطعه میزان آب مخزن را تنظیم می کند.

اگر توالت فرنگی به فلوتر مجهز نباشد بعد از استفاده از سیفون و همچنین تخلیه کامل آب مخزن، شیر آب گیری اتومات باز می شود و یکسره آبگیری می‌کند تا حدی که آب از مخزن بیرون بزند و وارد فاضلاب شود در این صورت آب هدر خواهد رفت به همین دلیل استفاده از فلوتر و همچنین تنظیم بودن آن جهت حفظ عملکرد فلاش تانک بسیار مهم می باشد اگر در استفاده از فلاش تانک دچار مشکل شده اید و آب کافی از آن خارج نمی شود و کاسه توالت سرویس بهداشتی شما به خوبی تمیز نمی شود، حتماً به این دلیل است که آب جمع شده از مخزن فلاش تانک از حد استاندارد پایین تر می باشد. اگر به صورت مداوم شاهد آبگیری مخزن و همچنین آبریزی از لبه مخزن هستید دلیل پر بودن بیش از حد مخزن است که در هر دو حالت نشانه تنظیم نبودن فلوتر در داخل مخزن فلاش تانک است.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  برند برتر لوله فاضلاب | با کیفیت ترین لوله فاضلاب

تعمیر فلوتر توالت فرنگی

در خرید فلوتر باید توجه داشته باشید که جنس با کیفیت و اصل خریداری کنید. تعمیر یا تعویض فلوتر زمانی لازم می شود که مخزن فلاش تانک بخوبی آب را جمع نمی کند و یا مخزن دچار نشتی شده باشد. البته مشکلاتی مانند سرریز شدن آب مخزن فلاش تانک و هدر رفتن آب بدلیل تنظیم نبودن فلوتر بوجود می آید. برای رفع این مشکل باید فلاش تانک را بخوبی تنظیم کنید.

مشکلات رایج در فلوتر توالت فرنگی

فلوتر مخزن فلاش تانک هم ممکن است مانند دیگر وسایل به علت استفاده مداوم دچار مشکلات و خرابی شود. خراب شدن این قطعه ی بسیار مهم، در عملکرد فلاش تانک اثر گذاشته و کاربران را دچار مشکلات زیادی می کند. در این بخش به مشکلات رایج در فلوتر می پردازیم:

درست بسته نشدن فلوتر

یکی از مشکلات فلوتر درست بسته نشدن این قطعه می باشد محل خارج شدن آب در داخل فلاش تانک عمود بر کف مخزن می باشد. چنانچه فلوتر کج بسته شود، فشار وارد شده بخوبی به شیر مخزن منتقل نمی شود و شیر بدرستی بسته نمی شود. برای برطرف کردن این مشکل باید فلوتر را مجدداً تنظیم کنید.

رگلاژ نبودن فلوتر

در بعضی از فلوتر ها امکان اینکه طول فلوتر را تغییر دهید وجود دارد، با اضافه کردن طول اهرم می توانید قدرت توپی را برای غلبه بر فشار آب ورودی بیشتر کنید و جلوی نشت آب را در زمان بسته بودن فلوتر مخزن را بگیرید.

توالت فرنگی

خرابی در توپی فلوتر

توپی فلوتر سبک و تو خالی است که در روی آب قرار گرفته و به راحتی در آب حرکت می کند ولی اگر به هر دلیلی فلوتر سوراخ شود و یا به داخل آب فرو رود به علت سنگین شدن به ته مخزن رفته و دیگر عملکرد خوبی نخواهد داشت. در واقع وقتی فلوتر سوراخ شود آب به درون آن وارد شده و سنگین می شود و دیگر نمی تواند بر روی آب بیاید. در این حالت باید زودتر آنرا تعویض یا تعمیر کنید. می‌توانید به واسطه یک سرنگ آب داخل توپی را خارج کنید و سپس با چسب pvc آن را تعمیر کنید.

سخن پایانی

در این مقاله از ایبک امداد برای شما توضیحاتی در مورد اینکه فلوتر توالت فرنگی چیست / تعمیر فلوتر توالت فرنگی و همچنین انواع فلوتر فلاش تانک را برایتان بیان کردیم. چنانچه سوال یا پیشنهادی در این رابطه داشتید می توانید در قسمت دیدگاه مطرح کنید تا کارشناس ما در ایبک امداد شما را راهنمایی کند.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

فلوتر توالت فرنگی چیست؟

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

 طریقه عملکرد فلوتر چگونه می باشد؟

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا