تعمیرات ساختمانتعمیرات

چرا سقف دستشویی چکه می‌کند و چگونه چکه سقف دستشویی را رفع کنیم؟

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

در بسیاری از ساختمان‌ها دیده می‌شود که از سقف دستشویی آب چکه می‌کند. این مشکل برای افراد ساختمان بسیار دردناک است و حس بدی به آن‌ها می‌دهد. اساساً مشکل چکه سقف دستشویی را می‌توان لوله کشی دانست. لوله کشی به صورتی است که با کنده شدن رنگ سقف باعث ایجاد تغییر رنگ می‌شود. در بسیاری از مواقع دیده می‌شود که سقف ورم کرده است. برای رفع این مشکل نیاز است که افراد متخصص کمک گرفت. آنان می توانند برای رفع چکه سقف دستشویی به ما کمک کنند.

چکه سقف دستشویی

چرا باید به رفع چکه سقف دستشویی پرداخت؟

همانطور که می‌دانید، خانه نیازمند مراقبت و محافظت است. در صورتی که نسبت به مشکلات آن بی‌توجه باشید، امکان دارد خسارت‌های مالی بسیاری را متقبل شوید. اگر به پوسیدگی و یا خرابی مربوط به لوله‌ها به خوبی رسیدگی نشود، سقف دچار خرابی‌هایی می‌شود. در نتیجه هزینه‌ی آن ۲ برابر می‌شود. اگر لوله خوب استفاده نشود و یا اگر متوجه پوسیدگی در لوله شوید و به آن توجه نکنید، هزینه‌های کوچک، آرام آرام بیشتر می‌شود. علاوه بر خرید لوله خوب و دستمزد لوله کش باید از یک گچ کار و رنگ کار هم برای درست کردن سقف دعوت به عمل بیاورید.
چکه سقف دستشویی دلایل بسیاری چون، خرابی سیفون، لوله و… دارد. در برخی مواقع تنها نیاز است که یک بند کشی کوچک انجام داد. بنابراین برای بررسی این موضوع باید از افراد خبره در این حوزه کمک گرفت. علاوه بر خسارات مالی، می‌تواند ظاهری نا مناسبی را در فضا ایجاد کند. در واقع می‌توان دید که دیوار تماماً باد کرده است. همچنین کپک و بوی نامطبوعی در آن مشاهده می‌شود. به همین منظور باید در خانه شرایطی را فراهم کرد علاوه بر راحتی بتوان زیبایی را هم به بخش‌های مختلف خانه هدیه کرد. رسیدگی به خانه بسیار دارای اهمیت است و هرکس باید نسبت به آن اقداماتی را ارائه کند.

برای چکه سقف دستشویی چه اقداماتی باید انجام داد؟

برای رفع این مشکل نیاز است که از یک لوله کش کمک گرفت. برای این کار بهتر است لوله‌ها مورد بررسی قرار گیرد. قبل از هرچیزی باید موارد زیر را به صورت مرحله مرحله انجام داد:

به تمیز کردن محوطه بپردازید

در صورت چکه کردن سقف دستشویی نیاز است که به تمیز کردن آن ناحیه پرداخت. تمیز کردن این ناحیه باعث می‌شود که برخی وسائل درون دستشویی خراب نشود. بسیاری از افراد در دستشویی کمد چوبی و روشویی می‌گذارند. چکه کردن سقف گاهی باعث سوراخ شدن سرامیک ها هم می‌شود.

سطلی در زیر محل نشتی قرار دهید

بهتر است به تخلیه آب اضافی که در سطل جمع آوری شده است پرداخت. این کار باعث جلوگیری از پوسیدگی کف پوش و یا خرابی سرامیک می‌شود.

علائم نشتی چکه سقف دستشویی چیست؟

چکه سقف دستشویی به صورت شکل حلقه مرطوبی است که هر بار بزرگتر می‌شود. شکل قطرات به شبیه آب است که از سقف به زمین می ریزد. در هر صورت به هر شکلی که باشد قابل رؤیت است. در صورتی که نشتی بیش از حد بماند باعث ورم کردن آن ناحیه می‌شود. علاوه بر ورم کردن ریختن گچ را هم ملاحظه خواهید کرد. در صورتی که به آن توجه نشود، به زودی در آن کپک ایجاد می‌شود. علاوه بر تغییرات ظاهری، می‌تواند باعث بروز بیماری تنفسی و پوستی می‌شود.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  بررسی دلایل رایج بوق زدن اتو پرس | چرا اتو پرس بوق ممتد میزند؟

مشکلات فاضلاب

توجه به این موضوع هم در بررسی چکه سقف دستشویی بسیار دارای اهمیت است. بنابراین می‌توان نشت لوله فاضلاب را تشخیص داد. اگر مشکل از این بخش باشد می‌توان لوله و یا سیفون را تعویض کرد. استفاده از لوله فاضلاب از جنس بوش فیت و یا پی وی سی و یا پلی اتیلن می‌تواند در کاربری بسیار مناسب باشد. مسائل مربوط به نشتی را هرکسی نمی‌تواند به خوبی تشخیص دهد.

نیاز به بند کشی

بسیاری از استاد کاران تنها با بررسی وضعیت دستشویی در طبقه بالا می‌توانند متوجه شوند که تنها راه حل چکه در سقف بندکشی است. زمانی که افراد در حمام و دستشویی از آب زیادی استفاده می‌کنند، بین کاشی‌ها خوردگی ایجاد می‌کند. استاد کار با تبحر خود، این خوردگی‌ها را با مصالح مخصوص پر می‌کند. در نتیجه نشتی به صورت کامل از بین می‌رود.

کدام بخش‌ها باعث چکه سقف دستشویی شود؟

بخش‌هایی وجود دارد که باعث چکه سقف می‌شود. برای حل کردن چکه سقف باید بخش‌های زیر را مورد بررسی قرار داد:

نشت توالت

در صورت نشت دستشویی باید از خطرات جدی آن جلوگیری به عمل آورد. در واقع این نمونه یکی از بدترین و خطرناک‌ترین مسئله ای است که می‌تواند باعث خساراتی به سقف شود. همچنین نشت توالت باعث می‌شود که حلقه مومی توالت بالایی فرسوده شود. در صورت عوض شدن حلقه مومی این مشکل حل می‌شود. وقتی که سیفون کشیده می‌شود آب از لوله کشیده می‌شود. در نتیجه از سقف طبقه پایین چکه می‌کند. حلقه مومی دستشویی و شیری آب از آن نشت می‌شود که باید عوض شود. در صورتی که حلقه مومی عوض شود بهتر است توالت تخلیه شود. در نتیجه باید حلقه خراب را برداشت. پیچ‌های اتصال در توالت باید باز شود و سپس حلقه جدید جایگزین آن شود. در نهایت باید توالت از پیچ‌ها بسته شود و محکم شود.

نشت دوش

لوله‌های نشتی در دوش، معمولاً در دیوار مخفی می‌شود. این مورد هم می‌تواند دلیل چکه سقف دستشویی باشد.

نشت سینک روشویی

یکی از دلایلی که باعث چکه سقف می‌شود، خرابی سیفون طبقه بالا است. امکان دارد فلاش تانک خراب شده باشد. در صورتی که سیفون اصلی بسته شود و آبی چکیده نشود، می‌تواند چکه سقف در جای دیگری باشد.

خرابی سیفون

در صورت چکیدن سقف باید خرابی سیفون بررسی شود.

شکستگی لوله

قبل از بررسی هر چیزی، لوله‌ها را چک کنید.

چگونه چکه سقف دستشویی را تعمیر کنیم؟

قبل از تعمیر باید موقعیت مورد نظر را بررسی کنید. همیشه نشتی ایجاد شده، در لوله‌ها نیست. اما بهتر از قبل از هر کاری آن‌ها را بررسی کنید. بنابراین باید موارد دیگر را جست و جو کنید. برای اینکار باید حوزه مورد نظر را پیدا کنید. همیشه یادتان باشد که بعد از تعمیر نشتی، سقف را تعمیر کنید. در صورتی که تعمیر نشود، کار مربوط به تعمیرات سقف سخت‌تر و دشوار تر می‌شود. قبل از هر چیزی باید توالت، سینک را مورد بررسی قرار گیرد. در قدم اول هرچیزی که به لوله ختم می‌شود را مورد مشاهده قرار دهید. باید سقف را خشک کنید. در واقع هر نوع رطوبتی را که دیدید بهتر است آن را خشک کنید. زیرا رطوبت و خیسی در گچ سقف، باعث بروز کپک می‌شود. باید از آسیب دیدگی‌ها کم کنید. خشک کردن سقف چند وقتی زمان می‌برد برای اینکار بهتر است که سقف به صورت کامل خشک شود. برای خشک کردن می‌توان از پنکه استفاده کرد. در صورتی که خواستید میزان رطوبت رفع شده را ببینید، بهتر است از رطوبت سنج استفاده کنید.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  پیدا کردن سوراخ رادیات و محل نشت گاز اسپیلت

در صورت چکه سقف دستشویی سقف را چگونه تعمیر کنیم؟

همانطور که در مطالب بالا گفته شد بهتر است که به فکر خشک کردن رطوبت باشید. بعد از اینکه مطمئن شدید که رطوبت خشک شده است، می‌توانید به تعمیر آن بپردازید. اگر خسارات وارد شده کم باشد، نیازی نیست که آن را پلاستر کنید. تنها با یک جسم تیز و یا زبر می‌توان سقف را اسکراب کرد. محل مورد نظر را باید با دستمال مرطوب پاک کرد. در صورتی که نیاز به بتونه داشتید می‌توانید از بتونه هم کمک بگیرید. همچنین اگر شکافی ملاحظه کردید؛ حتماً از بتونه استفاده کنید. بعد از اینکه بتونه خشک شد، بهتر است که سقف را رنگ بزنید. بهتر است که از دو لایه پرایمر برای آن استفاده کنید. در صورتی که خرابی زیادی در سقف ملاحظه کردید، می‌توانید آن را به صورت کلی نقاشی کنید.

چکه سقف دستشویی

بررسی چکه سقف دستشویی در بخش‌های دیگر

موارد دیگری هم در این زمینه وجود دارد که باید بررسی شود:

سیفون

نشتی سقف دستشویی می‌تواند از سیفون باشد. برای اطمینان از این موضوع باید چکه‌های مربوط به سقف را در سیفون چک کنید. برای بررسی می‌توان لوله‌های سیفون را بست. اگر چکه‌ای رخ نداد به معنی سالم بودن سیفون است. علاوه بر آن می‌توان اتصالات مربوط به لوله را مورد بررسی قرار داد.

ترکیدگی لوله

یکی دیگر از مشکلات اصلی که می‌تواند باعث چکیدن آب از سقف در دستشویی  منازل باشد، ترکیدگی لوله است. این نمونه از ترکیدگی معمولاً در ساختمان‌های قدیمی وجود دارد. ترکیدگی لوله سرد و گرم در سرویش بهداشتی باعث نشتی و چکیدگی می‌شود. در صورتی که ترکیدگی و خرابی و حتی سوراخ در لوله‌ها مشاهده شود، می‌توان آن را ترکیدگی لوله دانست.

مشکلات مربوط به عایق‌بندی

همانطور که می‌دانید عایق‌بندی کف دستشویی باید به صورت اصولی باشد تا از نشتی‌ها جلوگیری کند. در صورتی که رطوبت و چکه در آن دیده می‌شود می‌توان آن را به عایق‌بندی ربط داد. عواملی مانند مشکلات و عدم نصب صحیح در لوله کشی و ترکیدگی لوله می‌تواند عایق‌بندی باشد.

کلام پایانی

همانطور که می‌دانید چکه سقف دستشویی یکی از مشکلات شایع در ساختمان‌ها است. به همین منظور نیاز است که از افرادی که در این حوزه تخصص دارند کمک گرفت. این مشکل را می‌توان با بررسی لوله‌ها، سیفون، خوردگی بین کاشی‌های طبقه بالا حل کرد. برای تعمیر و درست کردن باید خیلی زود اقدام کرد، زیرا در صورت عدم توجه به آن می‌تواند خطر آفرین باشد. به همین منظور اقداماتی را باید برای جلوگیری از خسارات مالی و جانی در این زمینه در نظر داشت.

 

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

دلایل اصلی چکه سقف دستشویی

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

در صورت چکه سقف دستشویی سقف را چگونه تعمیر کنیم؟

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا