تعمیرات لپ تاپ

مشکلات رایج لپ تاپ اچ پی | راهنمای عیب یابی لپ تاپ hp

مشکلات لپ تاپ hp و راه حل های ساده برطرف کردن آن ها در منزل

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

از جمله برندهای برتر تولید کننده لپ تاپ hp است که طرفداران خاص خود را دارد. البته پرطرفدار بودن آن دلیل بر عدم خرابی و مشکلات آن نیست. بلکه مشکلات نرم افزاری لپ تاپ اچ پی نیز مانند دیگر برندهای لپ تاپ ممکن است در هر شرایطی ایجاد شود. از جمله خرابی های نرم افزاری لپ تاپ hp می توان به بوت شدن، مشکلات سیستم عاملی، ذخیره نکردن فایل، راه اندازی خودکار و … اشاره کرد.

مشکلات نرم افزاری لپ تاپ اچ پی

در طول روز بسیاری از افراد اکثر کارهای خود را با استفاده از لپ تاپ انجام می دهند. البته در گذشته تمامی این کارها توسط کامپیوتر انجام می شد و در تمام حوزه های پزشکی، هنری، مهندسی، تکالیف مدارس، تحقیقات علمی و … کاربرد داشت. اما امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی لپ تاپ‌ هایی بسیار کم حجم تر و پرکاربردتر از کامپیوتر تولید شده اند که کاربران می ‌توانند از آن راحت تر استفاده کنند.

این محصول در برندها و کیفیت های مختلفی تولید می شود و به جهت سبک بودن و جاگیر نبودن همواره همراه کاربر می باشند. لپ تاپ hp نیز از جمله برندهای پر کاربرد لپ تاپ است که دارای سیستم عامل قوی و نرم افزار و سخت افزاری بسیار با کیفیت است. اما مشکلات نرم افزاری برای هر نوع کامپیوتر و لپ تاپی با هر مدل، کیفیت و برندی وجود دارد.

مشکلات نرم افزاری لپ تاپ اچ پی رایج است و بسیاری از کاربران با آن دست و پنجه نرم می کنند. البته بسیاری از این مشکلات توسط خود کاربر با داشتن کمی اطلاعات قابل حل می باشد. به همین جهت این مقاله را به بررسی مشکلات نرم افزاری لپ تاپ اچ پی و طریقه رفع خرابی های آن اختصاص داده ایم.

مشکلات نرم افزاری لپ تاپ اچ پی

نحوه عیب یابی لپ تاپ hp

برای اینکه مشکلات نرم افزاری برای لپ تاپ و کامپیوتر شما کمتر رخ ندهد، لازم است ویندوز آن را ارتقا یابد. یکی از راهکارهای بسیار مفید جهت رفع بسیاری از مشکلات نرم افزاری لپ تاپ اچ پی ارتقا ویندوز از ۷ به ۸ یا ویستا می باشد. ویندوز ۸ و ویستا سیستم عامل هایی هستند که در سال های اخیر در اکثر لپ تاپ ها مورد استفاده قرار می گیرند.

بسیاری از کاربران ترجیح می ‌دهند از ویندوز ۸ استفاده کنند. چرا که این سیستم عامل بازخورد خوبی دارد. به طور کلی جهت ارتقاء سیستم عامل از ویندوز ۷ به ۸ یا ویستا لازم است لپ تاپ را به روز رسانی کنید و از سایت های معتبر نسخه به‌روزرسانی شده آن را دانلود کنید. با این کار کمتر با مشکلات نرم افزاری لپ تاپ hp روبرو خواهید شد. اما نمی توان گفت به طور کلی این مشکلات را تجربه نخواهید کرد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  رفع مشکلات مربوط به Startup Repair کامپیوتر و لپ تاپ | مشکلات رایج startup repair

بنابراین با داشتن اطلاعات کافی در این خصوص می توانید به سادگی مشکلات لپ تاپ را تا حدی خودتان حل کنید.

مشکلات بوت شدن لپ تاپ hp

بوت شدن لپ تاپ به این معنا است که هنگام راه اندازی و روشن کردن آن هشداری با این مضمون که دیسک شناسایی نمی شود، را مشاهده خواهید کرد. به عبارت دیگر وجود چنین هشداری نشان دهنده عدم شناسایی سیستم عامل هارد دیسک هنگام لود شدن ویندوز است. هنگامی این هشدار را دریافت می‌ کنید که اطلاعات بوت بر روی سیستم عامل لپ تاپ شما نمایش داده نشود و دستگاه از شما برای راه اندازی اطلاعات درخواست کمک می کند.

لپ تاپ hp به طور کلی امکان بازیابی هر نوع اطلاعاتی را از سیستم عامل دارد. اما اگر با مشکلات بوت شدن لپ تاپ hp مواجه شدید، باید بدانید که تنظیمات سفارش بوت به هم ریخته است یا سیستم عامل دچار اختلالاتی روی هارد شده است.

البته ممکن است هرگونه صدمه یا ضربه ای به هارد دیسک نیز باعث شود که اتصال آن به لپ تاپ ممکن نباشد و در نهایت اطلاعات پیکربندی بوت دچار خرابی شده باشد. در هنگام مواجهه با چنین مشکلی لازم است زمانی که سیستم در حال روشن شدن است کلید F1 را به صورت مکرر فشار دهید. بدین وسیله وارد بایوس می شوید و دیسک هارد شما شناسایی می شود. با استفاده از منوی Defrag  می توانید برای یکبار دیسک را فعال کنید و به اطلاعات سیستم خود دسترسی داشته باشید.

مشکلات سیستم عامل لپ تاپ

از دیگر مشکلات نرم افزاری لپ تاپ hp می توان به خرابی های سیستم عامل آن اشاره کرد. چنانچه لپ تاپ روشن شود، اما راه اندازی نشود، به این صورت که ویندوز آن بالا نیاید، یا این که برای بالا آمدن ویندوز زمان بسیار زیادی را باید صبر کنید، مشکل از سیستم عامل دستگاه است.

 در چنین شرایطی احتمالاً لازم است که هارد لپ تاپ خود را تعویض کنید و یک هارد جدید خریداری نمایید. همچنین اگر صدای حرکت هارد را شنیدید، باید احتمال بدهید که مشکلات نرم افزاری را در آینده مشاهده خواهید کرد. البته در چنین شرایطی ابتدا بهتر است لپ ‌تاپ را به خوبی شارژ کنید و اطمینان حاصل کنید که بالا نیامدن سیستم عامل به دلیل کم بودن شارژ دستگاه نیست.

سپس وارد قسمت کنترل پنل شوید و دکمه ویندوز و R را به طور همزمان با هم فشار دهید. پنجره ‌ای باز می ‌شود که در آن باید دکمه اینتر را انتخاب نموده و گزینه پاپ آپ را فشار دهید. این کار باعث بروز رسانی سیستم عامل می شود و تا حد زیادی احتمال دارد مشکل رفع گردد.

دلیل ذخیره نکردن فایل توسط لپ تاپ  hp

از دیگر مشکلات نرم افزاری لپ تاپ اچ پی می توان به عدم ذخیره سازی و هنگ کردن آن اشاره کرد. ممکن است برای شما نیز اتفاق افتاده باشد که زمان دانلود یک فایل از اینترنت یا ذخیره آن در یکی از درایوها با خطای سیستم مواجه شده باشید و دستگاه به شما اجازه ذخیره کردن فایل را نمی دهد. این مشکل صرفاً نمی تواند مربوط به فایلی که دانلود می کنید، باشد. بلکه فضای ذخیره سازی درایور های لپ تاپ به اندازه‌ ای پر حجم شده اند که ممکن است امکان ذخیره سازی را به کاربر ندهند.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  بررسی مشکلات متداول لپ تاپ اپل | عیب‌یابی لپ تاپ اپل

برای رفع چنین مشکلاتی ابتدا مطمئن شوید که فضای کافی برای ذخیره سازی فایل را در سیستم خود دارید. بهتر است فایل های اضافی را حذف کنید تا سیستم کمی سبک تر شود. بازی ها و برنامه های خاصی که برای کودکان روی سیستم ها وجود دارند، عمدتاً حجم زیادی می خواهند. با حذف کردن این برنامه ها می توانید فایل های مهم تر را ذخیره کنید.

با استفاده از نرم افزارهای Dropbox یا Google Drive می توانید فضای مجازی در اختیار داشته باشید تا جای هارد شما اشغال نشود. البته ناگفته نماند که بهتر است از تمامی فایل هایی که روی سیستم خود دارید، بکاپ بگیرید تا در صورت خرابی سیستم و حذف شدن اطلاعات امکان برگرداندن آن را داشته باشید.

به چه علت لپ تاپ به صورت خودکار راه اندازی می شود؟

از دیگر مشکلات رایج نرم افزاری لپ تاپ hp راه اندازی خودکار آن می باشد. هنگام مواجهه با چنین مشکلی باید دلیل را در اسلات کارت گرافیک دستگاه جستجو کنید. البته بعضی از خرابی هایی که مربوط به رم باشد، نیز می تواند باعث راه اندازی مجدد دستگاه شود. اما قبل از آن پیشنهاد می کنیم اسلات کارت گرافیک سیستم را بررسی کنید.

مشکلات نرم افزاری لپ تاپ اچ پی

کندی سرعت اینترنت

شاید تصور کنید که سرعت اینترنت به ISP که از آن خدمات را دریافت کرده اید، ارتباط مستقیم دارد. درست است. اما در صورتی که با کندی بیش از حد اینترنت مواجه شدید، بهتر است مشکل را در بخش نرم افزاری لپ تاپ جستجو کنید. به این صورت که چنانچه پهنای باند اینترنت را بررسی کردید و اطمینان حاصل نمودید که مشکل به سیستم مربوط می شود، احتمال بدهید که فضای ذخیره سازی لپ تاپ کافی نیست. در این صورت می‌ توانید با حذف برخی از برنامه های اضافی و یکبار به روز رسانی دستگاه مشکل را تا حد زیادی رفع کنید.

دلیل بالا نیامدن صفحه نمایشگر لپ تاپ

  • ممکن است در حین کار با لپ تاپ ناگهان با خاموش شدن آن و بالا نیامدن صفحه نمایشگر روبرو شوید. دلایل زیادی برای چنین مشکلی وجود دارد. اما یکی از مهمترین دلایل قاطی شدن رنگ مانیتور لپ تاپ می باشد که باعث عدم نمایش درست تصاویر و صفحه نمایشگر می گردد.
  • در صورتی که به لپ تاپ شما ضربه ای وارد شود یا مایعات روی آن ریخته باشد، نیز صفحه نمایشگر بالا نمی آید.
  • چنانچه برند لپ تاپ شما hd باشد، و صفحه سفیدی روی نمایشگر نشان داده شود علت را باید در وجود ویروس جستجو نمایید.

جمع بندی

در این مقاله از ایبک امداد گفتیم که در صورت مواجهه با مشکلات نرم افزاری لپ تاپ اچ پی می ‌توانید خودتان بخشی از خرابی ها را رفع کنید و اطلاعاتی در خصوص نحوه تعمیر لپ تاپ و رفع ایرادات آن ارائه کردیم. اما در هر صورت اگر مشکل رفع نشد، پیشنهاد می کنیم با کارشناسان متخصص ایبک امداد در این زمینه تماس بگیرید. مجموعه تخصصی ایبک امداد آماده ارائه خدمات به شما کاربران محترم است. برای این کار می توانید با شماره های مندرج در صفحه تماس بگیرید و با کارشناسان مجموعه به صورت مستقیم صحبت کنید.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

مشکلات نرم افزاری لپ تاپ اچ پی

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

مشکلات نرم افزاری رایج لپ تاپ اچ پی

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا