تعمیرات آبمیوه گیری

راهنمای تعمیر آبمیوه گیری ناسا الکتریک | آموزش عیب یابی آبمیوه‌گیری Nasa Electric

✅ راهنمای عیب یابی و تعمیرات آبمیوه گیری ناسا الکتریک | خدمات تعمیرات ناسا الکتریک | راهنمای تعمیر آبمیوه گیری ✅

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

نحوه عملکرد دستگاه آبمیوه گیری ناسا الکتریک از لحاظ قطعات الکتریکی و مکانیکی مانند بسیاری از انواع دیگر دستگاه های آبمیوه گیری طراحی شده و از کیفیت قابل قبول و مورد اطمینانی برخوردار می باشد؛ اما این خاصیت لوازم برقی آشپزخانه است که پس از مدتی استفاده به دلیل ظرافت هایی که در این گونه لوازم به کار رفته است نیاز به سرویس، تعمیر یا تعویض قطعه داشته باشند. در این مطلب به انواع مشکلات رایج در دستگاه آبمیوه گیری ناسا الکتریک و نحوه رفع این مشکلات خواهیم پرداخت. مشاهده خواهید کرد که گاهی رعایت نکردن برخی از اصول کار با دستگاه از سوی مصرف کنندگان موجب ایجاد آسیب و خسارت بیشتر به دستگاه خواهد شد. با آگاهی نسبت به نحوه عیب یابی و تعمیر این ایرادات در برخی موارد خواهید توانست بدون نیاز به تکنسین به رفع مشکل اقدام نمایید.

اشکالات رایج و نحوه عیب یابی آبمیوه گیری ناسا الکتریک

طبق نظر تعمیرکاران و کارشناسان ایبک امداد چند عامل پر تکرار و رایج موجب اختلال در کارکرد آبمیوه گیری ناسا الکتریک می شوند. ایراداتی مانند روشن نشدن دستگاه، داغ کردن موتور، سر و صدای بیش از اندازه و لرزش هنگام کار در این دسته قرار دارند. در ادامه به نحوه عیب یابی این موارد و تعمیر آن ها می پردازیم. توجه داشته باشید تخصص و تجربه کافی برای تعمیر و تعویض قطعات از ضروریات این کار است. متخصصین ایبک امداد برای تعمیر و تعویض قطعات در کنار شما خواهند بود.

 دلیل روشن نشدن آبمیوه گیری ناسا الکتریک

یکی از مهم‌ترین اشکالات در عملکرد آبمیوه گیری مربوط به روشن نشدن دستگاه است. دلایل گوناگونی ممکن است باعث بروز این ایراد شده باشند. در چنین وضعیتی موارد زیر نیاز به بررسی دارند:

  • ممکن است تنها با بررسی سیستم برق رسانی به دستگاه مشکل برطرف شود زیرا احتمال وجود مشکلات برقی در پریز یا اتصالی در محافظ برق همیشه هست. کافیست عملکرد دستگاه را با یک پریز دیگر بسنجید.
  • عواملی مانند پارگی و زدگی سیم و دوشاخه دستگاه در اثر نگهداری نامناسب، پیچیدن سیم دور دستگاه و نفوذ رطوبت به دوشاخه باعث می‌ شوند نارسایی در سیستم برق رسانی به دستگاه به وجود آید و در نتیجه آبمیوه گیری روشن نشود.
  • تمیز کردن قطعات مختلف آبمیوه گیری پس از هر بار استفاده و خشک کردن آنها یکی از راهکارهای افزایش طول عمر دستگاه است؛ اما توجه داشته باشید که برای استفاده مجدد هر یک از قطعات باید به درستی در کنار هم قرار داده شوند و حتی اگر یک قطعه سر جای خود نباشد دستگاه شروع به کار نخواهد کرد.
  • نیم سوز شدن دستگاه ایرادی است که ممکن است در اثر نادیده گرفتن گنجایش آن پیش آید. هر مدل از دستگاه آبمیوه گیری ناسا الکتریک دارای ظرفیت و گنجایش مخصوصی است و اگر فشار بیش از حد به موتور دستگاه وارد شود ممکن است نیم سوز شدن موتور را در پی داشته باشد.
  • عواملی که باعث وارد شدن فشار بیشتر به دستگاه شوند موجب آسیب دیدن موتور و حتی از کار انداختن آن می شوند. استفاده طولانی مدت از دستگاه یا آبگیری برخی صیفی جات یا سبزیجاتی که فشار مضاعفی به دستگاه وارد می‌کنند و باعث داغ شدن آن می شوند از این دست  عوامل هستند.
  • ممکن است ترموفیوز دستگاه سوخته باشد. این قطعه کوچک از ورود جریان برق آسیب زا به موتور جلوگیری می کند و به نوعی محافظ آن محسوب می شود. بهتر است زمانی که نیازی به دستگاه ندارید آن را از برق جدا کنید.
  • در اثر آسیب دیدگی ترموفیوز نوسانات برق به برد و مدارهای دستگاه هم آسیب وارد می کنند. در اثر نفوذ رطوبت به دستگاه نیز ممکن است به برد آسیب وارد شود.
  • دکمه پاور یا روشن خاموش ممکن است دچار آسیب و شکستگی شده باشد. در این صورت فرمان شروع به کار به دستگاه داده نخواهد شد.
  • موتور دستگاه و قطعات آن شامل آرمیچر، بالشتک آرمیچر، زغال ها و میکروسوئیچ ممکن است در اثر نوع استفاده ای که به موتور فشار مضاعف وارد می شود یا در اثر فرسودگی خراب شده باشند. بهتر است برای رفع چنین مشکلاتی از یک تعمیرکار کمک بگیرید.
پیشنهاد آی‌بک امداد :  راهنمای تعمیر آبمیوه گیری گوسونیک Gosonic/ تعمیرات آبمیوه گیری گوسونیک

آبمیوه گیری ناسا الکتریک

داغ شدن موتور آبمیوه گیری ناسا الکتریک

 

  •  عواملی که موجب می شوند موتور دستگاه با شدت بیشتری کار کند یا برخی از عوامل فنی می تواند منشأ چنین مشکلی باشند. در ادامه به این موارد می پردازیم:
  • ریختن میوه بیش از اندازه ظرفیت دستگاه موجب می شود موتور با فشار و قدرت بیشتری کار کند و در نتیجه باعث داغ شدن آن خواهد شد. اگر دائماً این امر تکرار شود ممکن است باعث نیم سوز شدن موتور دستگاه شود.
  • اگر دستگاه را خالی روشن کنید به ‌تدریج دور موتور بالا رفته و باعث داغ شدن آن می شود.
  • آبگیری میوه هایی که بیش از حد سخت و سفت هستند موجب می‌ شود بار موتور افزایش یابد.
  • قرار دادن  آبمیوه گیری در جایی که گردش هوا صورت نمی گیرد؛ همانند فرش و موکت موجب داغ شدن موتور دستگاه می شود.
  • اینگونه وسایل الکترونیکی اگر به مدت طولانی مورد استفاده قرار گیرند دمای موتور بالا می رود و به خاطر ظرافت قطعات آنها، به دستگاه خسارت وارد خواهد شد. پیشنهاد می شود پس از چند دقیقه استفاده از دستگاه آن را خاموش و بعد از خنک شدن موتور مجدداً آن را روشن کنید. با این کار موجب افزایش طول عمر دستگاه خود خواهید شد.
  • مواردی که ذکر شدند در صورتی که رعایت نشوند به تدریج موجب آسیب دیدن قطعات گوناگون موتور خواهند شد و نیم سوز شدن آن را در پی دارند؛ در نتیجه  نیم سوز شدن موتور نیز باعث داغی آن خواهد شد. برای اطمینان از این موضوع پس از باز کردن موتور اگر به سیم پیچ آن توجه کنید سوختگی و آسیب در این قسمت نشانه نیم سوز شدن آرمیچر است. برای تعویض این قطعه می توانید از خدمات ایبک امداد کمک بگیرید.

 برطرف کردن لرزش و صدای آبمیوه گیری ناسا الکتریک

یکی از موارد آزار دهنده حین کار با آبمیوه گیری، شنیدن صدای ناهنجار از دستگاه و همزمان با آن شاید لرزش غیر قابل کنترل آن حین کار است. گاهی می توانید با رعایت موارد جزئی از این اتفاق پیشگیری کنید. در مواردی لرزش و صدای غیر عادی نشانه ای از وجود اشکال در موتور دستگاه می باشد.

  • پیش از روشن کردن دستگاه باید آن را در سطحی صاف و هموار قرار داد.
  • مخزن تفاله گیر همیشه قبل از اینکه کاملاً پر شود مرتبا باید تخلیه گردد.
  • در مدل هایی از آبمیوه گیری که دارای فیلتر هستند، دنده ها باید به درستی زیر فیلتر قرار داشته باشند. همچنین دنده ها نیز باید روی شفت اصلی در جای خود قرار گیرند.
  • اشکال فنی که در موتور دستگاه وجود دارد ممکن است عامل این لرزش و صدا باشد. در این صورت ابتدا باید کوپلینگ بین موتور و تیغه را باز کرد. واشری که بین تیغه و گلویی وجود دارد ممکن است دچار ساییدگی و خوردگی شده باشد. تنها با تعویض واشر این اشکال برطرف می شود. در صورتیکه تجربه انجام چنین اموری را ندارید کافیست با تکنسین تعمیر متخصص تماس بگیرید.
پیشنهاد آی‌بک امداد :  چرا تفاله ها در آبمیوه گیری شما گیر می کند | نکات لازم در هنگام استفاده از آبمیوه گیری

آبمیوه گیری ناسا الکتریک

دلایل استشمام بوی نامطبوع  از آبمیوه گیری ناسا الکتریک

در چنین شرایطی مواردی که نیاز به بررسی دارند به شرح زیر است:

  • در صورت داغ شدن موتور که  در این مطلب به بررسی عوامل آن پرداختیم، قطعات داخلی موتور ممکن است آسیب ببینند و بوی نامطبوع از آنها بلند شود. در صورت استشمام بوی سوختگی برای پیشگیری از وارد شدن آسیب بیشتر به دستگاه فورا آن را خاموش کرده و دلیل داغ کردن آن را بررسی کنید.
  • ممکن است که رطوبت یا آب میوه به داخل موتور نشت کرده باشد.
  • مخزن دستگاه نباید بیش از حد پر شود.

اشکال در آبگیری نکردن آبمیوه گیری ناسا الکتریک

اگر متوجه شدید مقدار آبمیوه خروجی بسیار کم است یا میوه ای که در آن قرار داده اید سالم مانده، موارد زیر نیاز به بررسی دارند:

  • احتمال وجود فاصله بین تیغه و صفحه زیرین آن وجود دارد.
  • این فاصله توسط واشر باید رفع شود.
  • در صورتی که هر یک از این قطعات آسیب دیده باشند باید تعمیر یا تعویض شوند.

علت نشت مایعات از آبمیوه گیری ناسا الکتریک

وجود نشتی در دستگاه باید جدی گرفته شود؛ چون باعث آسیب دیدن موتور و قطعات مهم آن خواهد شد. برای رفع این مشکل به موارد زیر دقت داشته باشید:

  • لرزش بیش از حد دستگاه موجب نشت مایعات نیز خواهد شد. در این مطلب به بررسی علت لرزش آبمیوه گیری نیز پرداخته ایم.
  • بررسی سالم بودن واشر بسیار مهم است. دقت کنید واشر روی شفت اصلی دچار ساییدگی نشده باشد.

سخن پایانی

امیدواریم از مطالبی که برای عیب یابی و بررسی مشکلات رایجی که ممکن است در دستگاه آبمیوه گیری ناسا الکتریک وجود داشته باشد بهره کافی برده باشید. دقت کردید که چند عامل اساسی مانند خرابی فیلتر و واشر، قرار نداشتن قطعات مختلف دستگاه در جای صحیح خود، داغ کردن موتور که خرابی قطعات مختلف را در پی دارد و پر بودن مخزن دستگاه از عوامل اساسی ایجاد خرابی در آبمیوه گیری هستند. در بسیاری موارد با جدی گرفتن نکاتی که از سوی مصرف کنندگان باید رعایت شوند، بسیاری از این خرابی ها به راحتی برطرف خواهند شد.

 

 

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

راهنمای تعمیرات آبمیوه گیری ناسا الکتریک Nasa Electric

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

مقاله راهنمای تعمیرات آبمیوه گیری ناسا الکتریک Nasa Electric

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا