مجله لوازم خانگی

نحوه جرم گیری کردن بخارشو | اهمیت جرم‌گیری کردن بخارشو

نحوه جرم‌گیری کردن بخارشو | اهمیت جرم‌گیری کردن بخارشو، تمیز کردن بخارشو

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

امروزه بخارشو از جمله لوازم خانگی پرطرفدار می‌باشد که مردم با توجه به اطلاعاتی که در مورد ضررهای مواد شوینده شیمیایی پیدا کرده‌اند، بیشتر از این وسیله استفاده می‌کنند. از دستگاه بخارشو می‌توان برای تمیز کردن کابینت آشپزخانه، دیوارها، شیشه‌ها، فرش، کف زمین، اجاق گاز، سرویس‌های بهداشتی و… استفاده کرد.

با استفاده از دستگاه بخارشو دیگر نیازی به استفاده از مواد شیمیایی مضر نخواهد بود. برای اینکه کیفیت دستگاه‌های بخارشو حفظ شود، نیاز به نظافت و مراقبت خواهد داشت لازم است. که همه قسمت‌های مختلف خارجی و داخلی اتصالات و لوله‌های آن را به صورت مرتب تمیز کاری کنید، تا بخارشو بهترین عملکرد را داشته باشد.

یکی از مشکلات و ایرادات رایج دستگاه بخارشو این است که با گذشت زمان دچار رسوب گرفتگی و جرم گرفتگی می‌شود. بهتر است که در مورد جرم‌گیری صحیح و اصولی دستگاه بخارشو اطلاعات کافی داشته باشید، تا در صورتی که با این مشکل مواجه شدید، بتوانید دستگاه خود را جرم‌گیری نمایید.

اهمیت جرم‌گیری کردن بخارشو

یکی از دلایل مهم و اصلی بخار نکردن دستگاه‌های بخارشو این است که اتصالات و یا مخزن دستگاه جرم دارد. در واقع دستگاه‌های بخارشویی که رسوب گرفتگی و جرم گرفتگی دارند، روشن می‌شوند اما کارایی خوبی نخواهند داشت. وقتی که رسوبات دستگاه بخاشو از بین برده نمی‌شود، به دستگاه آسیب‌های جدی وارد می‌شود و ممکن است که به صورت دائمی از کار بیفتد. بنابراین با رعایت کردن قوانین و نکات نگه‌داری دستگاه بخارشو و رسوب زدایی و جرم‌گیری به موقع آن می‌توانید از تعمیرات بخارشو بی‌نیاز شوید.

جرم‌گیری بخارشو

مراحل جرم گیری بخارشو

برای اینکه بتوانید رسوبات مخزن دستگاه بخارشو را به طور کامل از بین ببرید طبق مراحل زیر باید پیش روید:

  1. مخزن دستگاه بخارشو را از آب پر کنید و به آن جوش شیرین اضافه کنید.
  2. پس از آن دستگاه خود را روشن نمایید. وقتی که بخاشو برای بخار آماده شده است، بخارشو را خاموش کرده و فرصت دهید، که چند ساعت آب و جوش شیرین درون دستگاه مانده و بخارشو خنک شود.
  3. در طول این مدت باید بخارشوی شما بر روی سطح صافی قرار داشته باشد تا تکان نخورد.
  4. پس از اینکه دستگاه بخارشو به صورت کامل خنک شد، آب آن را خالی کنید. این کار را برای چند بار تکرار نمایید، در صورتی که در حین انجام دادن این کار رسوب را در دستگاه مشاهده می‌کنید، باید این کار را ادامه دهید.
  5. پس از انجام دادن این کار محلول را از مخزن خالی کرده و مخزن را چندین بار مورد شستشو قرار دهید، تا درون مخزن اثری از محلول نماند. به این ترتیب رسوب درون مخزن به صورت کامل از بین خواهد رفت.
پیشنهاد آی‌بک امداد :  خدمات تعمیرات آبمیوه گیری بوش BOSCH | آموزش عیب یابی

طریقه تمیز کردن رسوبات نازل و شلنگ بخارشو

در همه مواقع مخزن دستگاه رسوب نمی‌گیرد، در برخی مواقع امکان دارد که نازل و شلنگ بخارشو دچار رسوب گرفتگی شوند. در این حالت برای اینکه بتوانید نازل و شلنگ بخارشو را تمیز کنید، این مراحل را انجام دهید:

  1. شلنگ‌ها و یا نازل دستگاه را از آن جدا نمایید با استفاده از آب و مایع شوینده مناسب اتصالات را با دقت و به صورت کامل تمیز نمایید.
  2. نازل و شلنگ را در دست خود نگه داشته و درون آنها آب بریزید و اجازه دهید که آب از طرف دیگر نازل خارج شود.
  3. در صورتی که رسوبات در نازل و یا شلنگ خشک شده‌اند، با استفاده از جوش شیرین و آب داغ می‌توانید آنها را تمیز کنید.
  4. انجام دادن این کار را تا موقع تمیز شدن کامل جرم‌ها و رسوبات از نازل و شلنگ بخارشو باید ادامه دهید.

تمیز کردن بدنه بخارشو

برای اینکه بتوانید بدنه دستگاه بخارشو را به صورت خوب تمیز کنید، باید دستمال مناسب که ترجیحاً نخی است، را نمدار کنید و از روی دستگاه بخارشوی خود گرد و غبار را پاک کنید.

برای اینکه از روی بدنه دستگاه بخاشو لکه‌های سخت را از بین ببرید، می‌توانید از محلول آب، جوش شیرین و سرکه استفاده نمایید و دستمالی را آغشته به این محلول کرده و لکه را با استفاده از آن تمیز کنید.

رسوب زدایی و جرم‌گیری بخارشوی کنوود

برای اینکه در دستگاه بخارشوی کنوود رسوبات را از بین ببرید، می‌توانید از جرمگیر سماور نیز استفاده کنید. برای انجام دادن این کار به این ترتیب پیش روید:

  1. درون مخزن بخارشوی کنوود یک قاشق غذاخوری پودر جرم‌گیر سماور را بریزید.
  2. پس از آن درون مخزن آب جوشیده سرد بریزید.
  3. دستگاه بخاشوی کنوود را روشن کرده و اجازه دهید که بخارشور کنوود به صورت کامل داغ شود.
  4. دستگاه بخارشو کنوود را به محل باز برده و از آن استفاده نمایید، تا آبی که درون مخزن دستگاه قرار دارد به حالت قطره‌ای از آن خارج شود.
  5. این کار را باید چند بار تکرار کنید، تا آب مخزن دستگاه بخارشوی کنوود به صورت کامل تخلیه گردد.
  6. حالا باید مخزن دستگاه خود را با آب شسته و از داخل آن مواد سمی را به طور کامل خارج کنید.

رسوب زدایی بخارشو دلونگی

یکی دیگر از برندهای معتبر دستگاه‌های بخارشو برند دلونگی می‌باشد که افراد زیادی از این دستگاه استفاده می‌کنند. برای اینکه بتوانید دستگاه بخارشوی دلونگی را رسوب زدایی و جرم‌گیری نمایید، می‌توانید از ترکیب آب مقطر و سرکه سفید طبق مراحل زیر استفاده نمایید:

  1. مخزن دستگاه بخارشوی دلونگی را تخلیه کرده و درون آن محلول آب و سرکه که با هم ترکیب نموده‌اید را بریزید.
  2. دستگاه بخارشوی دلونگی را روشن کنید و اجازه دهید که کار کند.
  3. این کار را تا تمام شدن محلول رسوب زدایی که درون مخزن دستگاه ریخته‌اید انجام دهید.
  4. مخزن دستگاه بخارشوی دلونگی را پس از انجام دادن این کار با آب به صورت کامل بشویید.

برای رسوب زدایی دستگاه بخارشو دلونگی روش دیگری نیز وجود دارد که می‌توانید از آن نیز استفاده کنید. نحوه استفاده از این روش به این ترتیب می‌باشد:

  1. به اندازه مساوی آب را با جرمگیر مخلوط کنید و درون مخزن بخارشو دلونگی بریزید.
  2. که این محلول چند ساعت در مخزن دستگاه بخارشو دلونگی بماند.
  3. این مدت محلول را به صورت کامل از مخزن بخارشو تخلیه کرده و چندین بار با آب مورد شستشو قرار دهید.

رسوب زدایی بخارشو کرشر

یکی دیگر از دستگاه‌های بخارشویی که برند آن معتبر است و افراد زیادی از آن استفاده می‌کنند، دستگاه بخارشوی کرشر می‌باشد. برای اینکه بتوانید این بخارشو را رسوب زدایی و جرم‌گیری نمایید، می‌توانید از قرص جرم‌گیر استفاده نمایید:

  1. وقتی که از قرص جرمگیر برای رسوب زدایی این بخارشو استفاده می‌کنید، نباید دستگاه خود را روشن کنید.
  2. اجازه دهید که این قرص در بخارشو بماند و درب آن را باز بگذارید.
  3. بهتر است که این محلول برای مدت ۸ ساعت در بخارشو کرشر بماند.
  4. وقتی این مدت گذشت، محلول جرم‌گیر و آب را از مخزن دستگاه به صورت کامل تخلیه نمایید و آن را چند بار با آب بشویید تا مخزن دستگاه شما تمیز شود.
پیشنهاد آی‌بک امداد :  راهنمای تعمیر مخلوط کن ویکنز Vicenz|عیب‌یابی مخلوط کن ویکنز

راهنمای رسوب زدایی و جرم‌گیری بخارشوها با سرکه

یکی از روش‌های کاربردی و موثر برای رسوب زدایی و جرم‌گیری بخارشوها استفاده از سرکه می‌باشد. سرکه از مواد خانگی و سنتی است که برای رسوب زدایی و تمیز کردن انواع لوازم خانگی و سطوح مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای اینکه از سرکه برای رسوب زدایی بخارشو استفاده کنید، به این ترتیب عمل کنید:

  1. در ابتدا مخزن بخارشو را به صورت کامل تخلیه نمایید آب مقطر را با سرکه به اندازه مساوی ترکیب نموده و درون مخزن دستگاه خود بریزید.
  2. بخارشور را روشن کنید و اجازه دهید که محلولی که درون مخزن ریخته بودید به صورت کامل تمام شود.
  3. در آخر با دستمال مناسب محفظه بخارشور را با دقت تمیز و پاک کنید.

بخارشو

پیشگیری از رسوب گرفتگی در بخارشو

برای اینکه از جرم گرفتن و رسوب گرفتن دستگاه‌های بخارشو پیشگیری کنید، روش‌های زیادی وجود دارد. چنانچه به این موارد توجه داشته باشید، دستگاه شما کمتر با جرم گرفتگی مواجه خواهد شد و عملکرد آن بهتر خواهد بود:

  • وقتی که از دستگاه بخارشو خود استفاده می‌کنید و کارتان تمام می‌شود، باید هر بار آن را خالی کرده و با آب تمیز با دقت مورد شستشو قرار دهید. انجام دادن این کار علاوه بر اینکه موجب می‌شود طول عمر مفید دستگاه بخارشو شما بیشتر باشد، موجب خواهد شد که رسوبات و جرم‌ها از بین بروند و در مخزن دستگاه انباشته نشوند.
  • پس از اینکه از دستگاه بخاشو استفاده می‌کنید، بهتر است که درب آن را چند ساعت باز بگذارید، تا به صورت کامل خشک گردد. خشک شدن کامل دستگاه بخارشو موجب می‌شود که از رشد کردن باکتری‌ها و همچنین ایجاد بوی نامطبوع در دستگاه جلوگیری شود.
  • پیشنهاد می‌شود که از محلول‌های قوی در دستگاه‌های بخارشو استفاده نکنید و استفاده از آنها را به حداقل برسانید. چون محلول‌های قوی موجب می‌شوند که لوله‌ها و مخزن بخارشو آسیب‌های جدی ببینند.
  • آب لوله کشی دارای املاح زیادی می‌باشد و این املاح موجب می‌شود که در منافذ دستگاه بخارشو گرفتگی و انسداد ایجاد شود و در نتیجه بخار از این دستگاه به خوبی خارج نشود.
  • اگر در دستگاه بخارشوی خود از آب بدون املاح مانند آب معدنی و یا آب مقطر استفاده نمایید، کمک زیادی به پیشگیری از رسوب گرفتگی و جرم گرفتگی در دستگاه بخارشو خواهید کرد.
  • در اکثر مواقع که بخار از دستگاه بخارشو صورت کامل خارج نمی‌شود و میزان بخار خروجی از دستگاه کم می‌شود، به دلیل انسداد و گرفتگی در قطعات مختلف دستگاه بخارشو می‌باشد. بنابراین پس از اطمینان از وجود آب کافی در مخزن باید این موضوع را مورد بررسی قرار دهید.
تعمیر یخچال شبانه روزی

31

نحوه جرم گیری کردن بخارشو | اهمیت جرم‌گیری کردن بخارشو

امتیاز سردبیر

مجموع امتیازات

راهنمای جرم‌گیری و رسوب زدایی بخارشو

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا