تعمیرات یخچال

متداول ترین مشکلات یخچال فریزر پارس چیست | کد هشدار یخچال پارس

یخچال پارس نیز مانند سایر یخچال ها امکان دارد دچار نقص و اشکال شود. این روزها در بیشتر یخچال ها تابلوهایی نصب می شود که با استفاده از یک مجموعه کدها، هر گونه ایرادی در یخچال را نشان می دهند. متداول ترین مشکلات یخچال فریزر پارس نیز نشان دهنده خراب بودن قطعات یخچال در هنگام بروز هستند و با شناسایی صحیح کدها می توانید قطعه های خراب را تشخیص داده و تعمیر نمایید و یا تعویض کنید.

کد هشدار AF در یخچال فریزر پارس چه چیزی را نشان می دهد

کد هشدار AF یکی از مهمترین کدهایی می باشد که می توانید نگران آن باشید زیرا این کد مربوط به حسگر محیط دستگاه است و این اخطار را به شما می دهد که حسگر محیط یخچال مشکل دارد.

  • اولین قدمی که باید بعد از مشاهده این کد ارور انجام داد، بررسی مقاومت سنسور است. در صورت مشاهده مشکل، اولین انتخاب برای برطرف کردن مشکل عوض کردن سنسور یخچال می باشد.
  • به عنوان راه حل دوم، می توانید با کارشناسان تعمیرات یخچال تماس بگیرید تا با تخصص خود و به صورت حرفه ای مدار برد کنترل در دستگاه یخچال پارس را به خوبی تعمیر نمایند، زیرا از توان شما خارج است.

کد خطا EF نشانه چ چیزی است

کد هشدار EF مرتبط با حسگر اواپراتور درونی یخچال می باشد. دلیل نمایش این ارور به جزء معیوب شدن سنسور امکان دارد قطعی در سیم های اتصال یخچال پارس باشد.

  • در صورت رفع نشدن کد خطا با رفع سیم های جامپر و تعمیر حسگر، حتما مدار برد کنترل را در یخچال پارس چک نمایید و در موقع دیدن ایراد در این قسمت، تعمیرات دستگاه خود را به تعمیرکار حرفه ای و متخصص بسپارید.

چگونه کد خطا FF را رفع کنیم

کد اخطار FF مرتبط با حسگر دمای فریزر می باشد.

  • برای برطرف کردن این کد هشدار، اول باید مقاومت اهمی و همچنین سیم های وصل کننده حسگر را چک نمایید.
  • اگر این خطا ادامه داشت، به مدار برد کنترل یخچال دسترسی پیدا کنید.
  • تعمیر خیلی از قطعه های یخچال حتما نیاز به دانش بالایی دارد و اگر تصمیم بگیرید بدون هیچ گونه دانشی خودتان مدار برد کنترل در دستگاه یخچال پارس را مورد تعمیر قرار دهید قطعا با مشکلات بیشتری مواجه خواهید شد و نیاز به صرف هزینه بیشتر برای انجام تعمیرات و یا عوض کردن قطعه های یخچال پارس خواهید داشت.

هر کدی که توسط یخچال پارس نمایش داده می شود به کاربران این دستگاه کمک می نماید تا زودتر به ایراد یخچال پی ببرند.

کد هشدار DF در یخچال پارس چه علتی دارد

کد هشدار DF یکی از ایرادات و کدهای با اهمیت یخچال فریزر پارس می باشد. این هشدار بیشتر مربوط به حسگر اواپراتور دستگاه است.

برای برطرف کردن این هشدار طبق روال عادی سنسور باید از نظر مقاومت اهمی و همچنین سیم های متصل کننده چک گردد و در آخر در موقع مشکل، حسگر عوض گردد.
اگر با عوض کردن حسگر ایراد برطرف نشد باید اقدام به بررسی مدار مربوط به برد الکترونیکی دستگاه نمایید.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  راهنمای استفاده از یخچال میله | نحوه نصب و راه اندازی یخچال Miele

کد هشدار HI در یخچال نشان دهنده چیست

کد هشدار HI دمای بسیار زیاد ۲۴ درجه در بخش یخچال فریزر را نشان می دهد. در این مورد، شما باید دما را چک کرده و به صورت متعادل تنظیم نمایید.

کد هشدار LO چیست

کد اخطار LO دلیل عکس با کد هشدار HI دارد. اگر دمای سمت یخچال فریزر برند پارس شما تا زیر ۳۳- درجه برسد، کد هشدار LO بر روی نمایشگر یخچال پارس نشان داده می شود.

  • برای حل این ایراد باید اقدام به متعادل کردن دمای یخچال نمایید تا کد هشدار به آسانی حل شود.

درباره کد اخطار در یخچال فریزر مدل چند دکمه ای برند پارس

در یخچال چند دکمه ای پارس، کدهای خطای متعدد بیش از هر کد خطای دیگری اهمیت دارد. دو کد خطای این نوع HI و LO می باشند که مانند سایر مدل های یخچال  برند پارس نشان دهنده تنظیم نشدن دمای سمت فریزر یخچال است. اما ۲ کد دیگر نیز وجود دارد که با مدل های دیگر یخچال های پارس متفاوت است.

متداول ترین مشکلات یخچال فریزر پارس چیست

کد خطای PO چه مشکلی را نشان می دهد

کد هشدار PO نشان دهنده معیوب بودن حسگر درونی فریزر است. برای برطرف کردن ایرادات یخچال پارس و کدهای خطا:

  • قبل از هر چیز بهتر می باشد در تعمیرات قطعه ها دقت زیادی به خرج دهید و کار سیم کشی یخچال و مدار برد کنترل دستگاه را به تکنسین های حرفه ای بسپارید.
  • حسگر یخچال را عوض نمایید، اما قبل از انجام این کار، اهم این قطعه را با دستگاه اهم متر اندازه بگیرید تا اطمینان پیدا کنید که کاملاً معیوب است.
  • در صورتی که با اندازه گیری اهم این قطعه ایرادی در آن پیدا نشد، بهترین کار این است سیم کشی مربوط به یخچال و همچنین مدار برد کنترل دستگاه را به ترتیب چک نمایید. آگاه باشید که این کار را به تنهایی انجام ندهید و برای آن از یک متخصص حرفه ای کمک بگیرید.

کد خطای PC نشان دهنده چیست

این کد هشدار زمانی ظاهر می شود که حسگر درونی در کابین فریزر دارای اتصالات کوتاه باشد. این خطا به علت های زیادی اتفاق می افتد که برای حل این مشکل می توانید از موارد زیر کمک بگیرید:

  • اول باید سیم کشی های حسگر یخچال را بررسی نمایید.
  • اگر مشکلی در این قسمت مشاهده ننمودید، یخچال را به سرعت از برق جدا نمایید.
  • برای تشخیص دادن این هشدار از راه مدار برد کنترل دستگاه با تکنسین حرفه ای و کاربلد در این زمینه تماس حاصل نمایید.

چک کردن بعضی از ایرادات موجود در یخچال های پارس

یک مجموعه ایرادات در یخچال ها بدون اینکه به صورت هشدار روی برد دیجیتال نشان داده گردد برای افراد قابل فهم است و به وضوح می توانیم آنها را ببینیم. در ادامه مقاله به چک کردن علل بعضی از این خرابی ها می پردازیم:

رطوبت یخچال و دمای بدنه بالا

از جمله ایرادات متداول یخچال فریزر برند پارس می توانیم به بودن رطوبت درون فضای یخچال و همینطور دمای بسیار زیاد بدنه یخچال فریزر های پارس اشاره نمود. از علت های اصلی اتفاق افتادن این ایراد می توانیم به باز ماندن بیشتر از حد درب دستگاه، نزدیک بودن یخچال به وسایل گرمایشی مثل رادیاتور و همچنین اجاق گاز، نبود جای مناسب و فاصله کافی برای گردش هوا در سه طرف یخچال و … اشاره کرد.

چراغ قرمز چشمک زن نشان دهنده چیست

این مورد یکی از مشکل های متداول است که در یخچال فریزرهای پارس رخ می دهد که می توان آن را علت مورد هایی مانند آسیب دیدن درب یخچال یا لاستیک اطراف درب یخچال، تراز بودن سطح کف یخچال، خرابی مدار یخ زدایی و خرابی هر یک از حسگر های یخچال فریزر های برند پارس دانست.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  نمایندگی تعمیرات یخچال فریزر میدیا Midea | راهکارهای رفع مشکلات یخچال فریزر میدیا

صدای بوق یخچال پارس می آید

بوق بسیار آزاردهنده یخچال بدون نشان دادن هیچگونه کد خطا نشان دهنده بعضی مشکلات در یخچال است. بیشتر اوقات علت بوق یخچال پارس خراب شدن میکروسوئیچ درب یخچال و یا بسته نشدن دری یخچال است. در صورتی که درب یخچال ایرادی نداشته باشد، ممکن است به دلیل برودت ناکافی یخچال، این هشدار ظاهر شود.

خطا (–) چه معنی دارد

اگر بخش یخچال با گزینه تنظیم دمای یخچال خاموش شود، این چراغ روشن می گردد. با نشان دادن این هشدار لامپ درون کابین دستگاه خاموش می گردد.

متداول ترین مشکلات یخچال فریزر پارس چیست

متداول ترین مشکلات یخچال فریزر پارس چیست

دستگاه به اندازه کافی برودت ندارد و مواد را منجمد نمی کند

پس از مدتی امکان دارد در فریزرهای پارس کاهش سردی را مشاهده کنید. در این حالت انجماد مواد با سرعت کمی انجام می شود و این ایراد خطر فساد مواد غذایی را به دنبال خواهد داشت. برای حل این ایراد می توان  فرضیه های زیر را در نظر گرفت.

  • اول از همه باید به مقدار مواد غذایی در فریزر توجه نمایید. به طور معمول حجم مواد درون فریزر یکی از علت ها مهم ایجاد هوای داغ یا کاهش سردی آن است. حجم غذای بسیار کم یا زیاد و رعایت نکردن اندازه استاندارد آن باعث می گردد جریان سرما به درستی درون قسمت فریزر گردش نکند. در نتیجه امکان دارد دمای آن افزایش یابد و سردی آن کم شود.
  • یکی دیگر از عواملی که می تواند ظاهر این مشکل را تحت تاثیر قرار دهد مشکل در ترموستات یخچال می باشد. ترموستات جزو قطعات است که دمای درون بخش فریزر یخچال را اندازه گیری می کند و با سرد شدن یخچال باعث می شود که کمپرسور موقتاً متوقف شود. سپس پس از افزایش دمای داخل قسمت فریزر، دوباره با راه اندازی این قطعه زمینه ایجاد برودت را فراهم می نماید. اگر ترموستات خراب باشد دمای درون فریزر مشکل ساز خواهد شد.

یخچال پارس ناگهان از کار می افتد

این ایراد به طور معمول به دلیل قطع شدن جریان برق از یخچال به وجود می آید. هنگامی که انرژی مورد نیاز به دلایل متفاوتی به موتور یخچال نمی رسد، یخچال بلافاصله خاموش می شود.

برای برطرف کردن این ایراد، باید به چند نکته مهم توجه کنید؛

  • اتصال الکتریکی یخچال به علت نوسان های شدید برق
  • معیوب بودن کابل یا دوشاخه یخچال
  • موتور یخچال به علت نوسانات برق یا خرابی سیم کشی قطعه کمپرسور می سوزد.
  • ترموستات یخچال خراب شده است.

یخچال پارس نشتی آب دارد

برای نشتی آب از یخچال علت های مختلفی وجود دارد که به شرح زیر است:

  • ظرف تخلیه پر شده است.
  • گرفتگی لوله های ورودی یا خروجی آب
  • انجماد اواپراتور یخچال
  • هیتر یخچال به درستی کار نمی کند
  • نصب اشتباه دریچه های ورودی
  • محل یخچال تراز نیست

با بررسی موارد بالا می توانید مشکل یخچال را عیب یابی کرده و آن را برطرف نمایید.

متداول ترین مشکلات یخچال فریزر پارس

امتیاز سردبیر

مجموع امتیازات

در این مقاله با متداول ترین مشکلات یخچال فریزر پارس آشنا خواهید شد.

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا