مجله لوازم خانگی

آموزش تعویض سینک ظرفشویی

یکی از تاثیر گذار ترین موارد در دکوراسیون آشپزخانه سینک ظرفشویی است که باید تمیز و درخشان باشد. مواقعی که بعد از استفاده ی طولانی مدت سینک ظرفشویی شما کدر شده و زیبایی خود را از دست داده است باید اقدام به تعویض سینک ظرفشویی نمایید. روی خرابی و کم شدن عمر سینک ظرفشویی عوامل زیادی تاثیر گذار هستند که با اطلاع از آن ها می توانید جلوی خرابی سینک را بگیرید.

زمان تعویض و خرید سینک ظرفشویی جدید کی است

برای تعویض سینک دلایلی مانند زنگ زدگی، پوسیدگی و نشتی آب وجود دارد که شما را به خرید سینک جدید و عوض کردن آن با سینک قدیمی ترغیب می نماید. وجود هر کدام از این علت ها به تنهایی کافی است که شما اقدام به تعویض سینک کنید. یکی از کاربردی ترین ابزار آشپزخانه سینک ظرفشویی است که خراب شدن آن باعث ایجاد اخلال در شرایط زندگی افراد می شود. در ادامه در رابطه با عوامل تعویض سینک توضیحاتی خواهید خواند.

وجود خط و خش هایی بر روی سینک

یکی از پرکاربرد ترین وسایل مصرفی در قسمت آشپزخانه هر منزلی سینک ظرفشویی است که در طول روز چندین بار مورد استفاده قرار می گیرد. به همین دلیل امری عادی است که کثیف شود. به طور معمول از اسکاج ها و شوینده های صنعتی برای تمیز کردن سینک استفاده می گردد و یکی از اصلی ترین دلیل های ایجاد خط و خش بر روی این سینک ها استفاده از همین مواد صنعتی است. لکه و خط و خش هایی که روی سینک ایجاد می شود یکی از اصلی ترین دلایل برای عوض کردن سینک است زیرا ظاهری نامناسب پیدا می کنند و از زیبایی آشپزخانه می کاهند.

وجود نشتی آب در سینک

در مواقعی که اقدام به شستشوی ظرف می کنید متوجه چکه کردن آب از سینک می شوید نشان دهنده وجود سوراخ روی آن است. این اتفاق بسیار آزار کننده است که در هر بار استفاده از سینک نگران چکه کردن آب باشید. همچنین نشتی آب باعث می شود در آشپزخانه شما بوی بد ایجاد شود و برای رشد انواع میکروب ها و حشرات بستری مناسب فراهم می آورد. به طور معمول وقتی نشتی آب در سینک می بینید تصمیم به تعمیر و یا تعویض این قطعه می افتید. البته باید بگوییم که تعمیر راهکاری کوتاه مدت است و در انتها باید این وسیله را تعویض نمایید.

فرسودگی و سیاهی و زنگ زدگی سینک ظرفشویی

مثل هر وسیله دیگری سینک ظرفشویی نیز یک عمر مفید دارد که با گذشت زمان دچار مشکلاتی می شود. وقتی سینک دچار لکه های سیاه و یا زنگ زدگی می شود ظاهری بسیار زشت پیدا می کند و باعث خراب شدن ظاهر آشپزخانه نیز می گردد. در این مواقع بیشتر افراد تصمیم می گیرند که سینک ظرفشویی خود را تعویض کنند و از یک سینک نوین برای آشپزخانه ی خود استفاده نمایید.

طرح و مدل سینک از مد افتاده است

سینک ها و وسایلی که مورد استفاده در آشپزخانه می باشند دارای طراحی و مدل هایی می باشند که پس از گذشت مدتی از مد می افتد. شاید شما تصور نمایید که مدل سینک کمتر از وسایلی مانند یخچال و اجاق گاز مهم است اما وقتی یک سینک قدیمی را در یک دکوراسیون نوین ببینید متوجه خواهید شد که رنگ و طرح سینک در زیبایی دکوراسیون به چه اندازه مهم است. اگر جزو افرادی هستید که به دکوراسیون منزل بسیار اهمیت می دهید پیشنهاد می کنیم سینک قدیمی خود را با سینک مدرن تعویض کنید تا با یک تغییر بزرگ در آشپزخانه خود مواجه شوید.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  روش کار با آون توستر چگونه است | برنامه های پخت در آون توستر

مرحله های تعویض سینک چیست

اگر علاقه دارید خودتان اقدام به انجام مراحل کار سینک ظرفشویی نمایید و از افراد دیگر برای این کار کمک نگیرید، مشکلی ندارد. کار دشواری نیست و به راحتی می توانید با مراحل ذکر شده در ادامه این کار را انجام دهید.

ابتدا خرید سینک تازه

در اولین قدم باید اقدام به اندازه گیری کابینت و یا سینک قبلی خود نمایید و بعد به بازار رفته تا سینک جدیدی را خریداری نمایید. در موقع خرید توجه نمایید که سینک مد نظر دچار سوراخ، زدگی و یا پارگی نشده باشد و همچنین در کنار سینک سیفون مخصوص نیز وجود داشته باشد. به علت اینکه انواع مختلف سینک دارای ابعاد و همچنین خروجی های مختلفی برای آب دارند، به سیفون مخصوص خود نیازمند می باشند. سعی کنید از برند های دارای ضمانت و معتبر سینک ظرفشویی خود را خریداری نمایید.

تعویض سینک ظرفشویی

شیر آب را جدا کنید

مرحله اول برای اینکه اقدام به تعویض سینک ظرفشویی نمایید این است که شیر آب آشپزخانه را باز نمایید. ابتدا باید جریان ورود و خروج آب سرد و گرم را قطع نمایید. آبی که در لوله باقی مانده است را تخلیه کنید. در ادامه پیچ هایی روی سینک ظرفشویی وجود دارد و تمامی مهره های متصل شده به شیر آب را باز نمایید. با انجام این کار به راحتی شیر آب باز شده و از روی سینک جدا می شود. شیر آب را کنار گذاشته و به دنبال بقیه مراحل بروید.

لوله های فاضلاب و سیفون را از سینک جدا کنید

طبق چیزی که می دانید به سینک های ظرفشویی یک یا دو لوله فاضلاب و سیفون وصل می شود. بعد از اینکه شیر آب را جدا کردید باید اقدام به باز کردن لوله های سیفون از سینک نمایید. پیش از اقدام به هر کاری ابتدا زیر سیفون یک لگن یا سطل قرار دهید. با این کار آب و لجن مانده در سیفون روی زمین نمی ریزد و درون سطل تخلیه می شود. بعضی از مدل های سیفون پیچی می باشند و به راحتی با پیچاندن می توانید آن را باز کنید. اما مدل هایی که دارای پیچ هستند برای باز کردن نیاز به پیچ گوشتی دارند و باید پیچ آن را باز نمایید تا سیفون خارج شود.

سینک قدیمی را جدا کنید

برای اینکه بتوانید سینک قدیمی را باز نمایید ابتدا لازم می باشد تمامی اتصال های سینک با کابینت و دیوار را باز نمایید. برخی از مدل های سینک از قسمت زیرین به کابینت ها وصل می شوند. برخی مدل های دیگر نیز وجود دارد که برای مستحکم شدن به دیوار با استفاده از رول پلاک و پیچ بسته می شوند.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  بررسی دلایل رایج داغ نشدن اتو | تعمیر تخصصی اتو در محل

محل نصب سینک ظرفشویی را تمیز کنید

قبل از اینکه اقدام به نصب سینک جدید نمایید بهتر می باشد ابتدا محل را به خوبی و با دقت زیاد تمیز نمایید. با کمک یک کاردک می توانید چسب های سیلیکونی و آکواریومی که از سینک قبلی باقی مانده اند را به خوبی پاک کنید. و در ادامه دیوار سینک را به خوبی تمیز کرده و شستشو دهید تا اثری از کثیفی های سینک قبلی باقی نماند.

سینک جدید را نصب کنید

بعد از اینکه برچسب های روی سینک جدید را جدا کردید باید آن را بر روی قسمت مخصوص خود قرار دهید. بعد از قرار دادن سینک باید جای آن را محکم کنید. اگر نیاز است با پیچ و مهره و یا چسب های مخصوص ذکر شده سینک را روی کابینت متصل نمایید. بعد از انجام این کار باید اقدام به بستن شیر آب کنید. شیر آب را مثل روش باز کردن آن دوباره ببندید و محکم کنید و بعد از بستن شیر آب باید فاضلاب و سیفون ها را نیز متصل نمایید. سیفون را باید به دقت وصل کنید تا هیچ گونه نشتی نداشته باشد. بعد از نصب کردن شیرآلات و سیفون امتحان کنید که چکه و نشتی آب نداشته باشند.

تعویض سینک ظرفشویی

سینک را آب بندی کنید

برای اینکه سینک را آب بندی نمایید تا آب به قسمت های زیرین کابینت نفوذ نکند باید از چسب های آکواریومی و سیلیکونی استفاده کنید. برای اینکه این کار با دقت تمام انجام گیرد و از هرگونه نشتی مطمئن شوید علاوه بر روی کار باید از زیر نیز تمامی قسمت ها را چسب کاری کنید تا آب هیچ راه نفوذی به درون کابینت نداشته باشد.

هزینه تقریبی خرید و نصب سینک ظرفشویی جدید

از لحاظ جنس و قیمت سینک های ظرفشویی مختلفی در بازار وجود دارد که می توانید هر کدام از آنها را خریداری نمایید. به همین علت بهتر می باشد پیش از خرید بودجه مد نظر خود را به فروشنده بگویید تا بتوانند در کمترین زمان نتیجه بهتری را کسب کنید.

  • امروزه قیمت سینک در بازار از ۱ میلیون تومان تا ۱۳ میلیون تومان متغییر می باشد.
  • اگر تصمیم به نصب با استفاده از نصاب دارید باید هزینه نصب سینک را نیز به هزینه خرید سینک اضافه نمایید.
  • نصب سینک ظرفشویی با توجه به مدلی که دارد و وقت و موادی که فرد برای نصب آن استفاده می کند متغییر است و حدود ۲۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان را می تواند شامل شود.

نتیجه گیری

امروزه انواع مختلفی از سینک با مدل های به روز و با کیفیت در بازار وجود دارد که برای نیاز تمامی مشتریان محصول وجود دارد و افراد با هر بودجه ای می توانند به راحتی خرید سینک خود را انجام دهند. به همین دلیل لازم نیست حتما زمانی که نیاز به تعمیرات منزل دارید و یا در مواقعی که سینک آسیب های جدی دیده است اقدام به تعویض سینک نمایید. در هر زمانی که احساس کردید سینک جواب گوی نیاز شما نیست و یا قدیمی شده است می توانید به راحتی اقدام به تعویض سینک ظرفشویی خود نمایید.

زمان تعویض سینک ظرفشویی

امتیاز سردبیر

مجموع امتیازات

در این مقاله با آموزش مرحله به مرحله تعویض سینک ظرفشویی آشنا می شوید.

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا