تعمیرات لباسشویی

عیب یابی و تعمیر ماشین لباسشویی زانوسی

قطعا ماشین لباسشویی یکی از وسایل برقی مهم و کاربردی در هر خانه است که به صورت مداوم از آن استفاده می شود و ممکن است مانند هر وسیله برقی دیگری دچار خرابی گردد و به تعمیر نیاز داشته باشد. بنابراین اگر لباسشویی شما دچار آسیب شده است و دیگر مثل سابق کار نمی کند مشکل را جدی بگیرید و برای رفع آن اقدام نمایید چرا که بی توجهی به تعمیر لباسشویی می تواند باعث آسیب دیدن قطعات بیشتر و به طبع آن هزینه بیشتری جهت تعمیر به شما تحمیل سازد. توجه نمایید که تعمیر لباسشویی کاری کاملا تخصصی بوده و خود برای تعمیر اقدام نکنید و این کار را به تکنسین مربوطه بسپارید، همچنین تعمیر ماشین لباسشویی را در محل انجام دهید چرا که جابه جایی می تواند به دستگاه آسیب های بسیاری وارد سازد. لباسشویی زانوسی یکی از برندهای محبوب در بین مردم است که کارآمدی بالایی دارد اما ممکن است با خرابی همراه گردد و نیاز به تعمیر داشته باشد از این رو هر چه سریع تر به تعمیر آن بپردازید تا بتوانید همواره از این وسیله کاربردی بهره مند شوید.

مشکلات رایج ماشین لباسشویی زانوسی

اگر به خوبی از ماشین لباسشویی خود مراقبت نمایید و به صورت اصولی و درست از آن استفاده نمایید تا حد زیادی احتمال خرابی دستگاه کاهش می یابد. با این حال بروز برخی مشکلات در لباسشویی زانوسی متداول است که با اطلاع یافتن از این ایرادات می توانید آن ها را به سرعت رفع نمایید، از مهم ترین ایرادات رایج در ماشین لباسشویی زانوسی می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • نچرخیدن لباسشویی

دلایل زیادی می تواند در نچرخیدن دیگ لباسشویی تاثیر گذار باشد اما متوازن نبودن لباس های داخل دیگ و تراز نبودن دستگاه از اصلی ترین دلایل بروز این مشکل به شمار می آیند.‌ اما در صورتی که این موارد عامل نچرخیدن دیگ نبودند به بررسی عواملی چون تمیز بودن فیلتر و پمپ تخلیه و سالم بودن تسمه لباسشویی بپردازید، فهمیدن دلیل اصلی نچرخیدن دیگ برای فرد امکان پذیر نیست و باید این کار را به یک تعمیرکار بسپارید.

  • توقف دستگاه حین کار

یکی از مشکلات رایج در لباسشویی زانوسی متوقف شدن دستگاه در حین کار می باشد که می تواند نگرانی بسیاری برای شخص ایجاد کند اما یک تعمیرکار ماهر می تواند از عهده کار برآید و این مشکل را رفع نماید. توقف دستگاه حین کار ممکن است به دلایلی چون خرابی ترمیستور، گرم نشدن آب، گرمایش بیش از حد آب، داغ شدن دستگاه، خرابی تایمر و نشتی آب رخ دهد.

  • نشتی آب

ابتدا باید محل اصلی نشتی آب را پیدا نمود و سپس به تعمیر یا تعویض آن قطعه پرداخت. نشتی آب در اثر پارگی شیلنگ آب ورودی، انسداد جا پودری، استفاده از مواد شوینده نامناسب، خرابی پمپ، شکستگی درب و پوسیدگی لاستیک اطراف آن بروز می کند.

  • کثیف شدن لباسشویی

کثیف بودن لباسشویی نیز در خرابی آن تاثیر گذار است بنابراین دستگاه خود را تمیز نگه دارید برای این کار باید به بررسی شیلنگ تخلیه، جا پودری، فیلتر و پمپ بپردازید و در صورت وجود هرگونه آلودگی آن را از بین ببرید. علاوه بر این شما می تواند هر ماه با کمک جرم گیر مخصوص و تنظیم برنامه شستشو با دمای ۹۰ درجه سانتی گراد ماشین لباسشویی خود را به خوبی تمیز کنید. یکی دیگر از کارهایی که برای تمیز بودن لباسشویی خود می توانید انجام دهید باز گذاشتن درب لباسشویی پس از هر بار استفاده و خشک کردن نوار اطراف آن می باشد‌.

  • لرزش بیش از حد لباسشویی

در صورتی که کمک فنرها در دستگاه دچار خرابی و پوسیدگی شده باشند یا لباسشویی تراز نباشد باعث می شوند تا دستگاه حین شستشو دچار تکان های شدید گردد، در ابتدا تراز بودن لباسشویی را مورد بررسی قرار دهید چنانچه مشکلی در این مورد وجود نداشت باید کمک فنرها تعویض گردند.

  • گیر کردن تایمر لباسشویی

مشکلاتی مانند خرابی پمپ یا شیر برقی، گیر کردن تایمر لباسشویی را به دنبال دارد. با این حال ممکن است این قطعات سالم باشند و گیر کردن تایمر به دلیل گیربکس تایمر باشد، عیب یابی و تعمیر این قطعات کاری کاملا تخصصی بوده و تعمیرکار باید تجربه و مهارت کافی داشته باشد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  ارور ماشین لباسشویی گرنیه Gorenje

تعمیر لباسشویی زانوسی

نحوه عیب یابی لباسشویی زانوسی

یکی از بهترین برند های لباسشویی زانوسی، برند ایتالیایی می باشد که کیفیت بالایی داشته و امکانات مختلفی روی آن تعبیه شده است. بسیاری از لوازم‌ خانگی های موجود در بازار دارای برند زانوسی بوده و این برند توانسته است محبوبیت بسیاری در بین مردم به دست آورد، یکی از ویژگی های خوب انواع ماشین لباسشویی زانوسی مجهز بودن آن ها به کد ارور می باشد که با استفاده از این کدها عیب یابی و تعمیر دستگاه به راحتی صورت می گیرد. هر یک از کدهای خطا معنای خاصی دارند که ایرادی در دستگاه را نشان می دهند، در ادامه کد های ارور در لباسشویی زانوسی بیان شده است.

  • کد خطای E۱۱

هرگاه دستگاه در فرآیند آب گیری دچار مشکل شود ارور E11 نمایش داده می شود، ممکن است آبگیری نکردن دستگاه به دلیل کم بودن فشار آب باشد اما در غیر این صورت مواردی چون شیلنگ های ورودی آب، لوله ها و شیر برقی دستگاه را بررسی نمایید. در صورتی که علت ارور E11 به دلیل خرابی هر کدام از این قطعات بود تعمیرات آن را به فردی ماهر بسپارید.

  • کد خطای E۱۳

نشتی آب عامل ظاهر شدن ارور E13 می باشد که این نشتی به دلیل جایگیری نامناسب شیلنگ تخلیه لباسشویی یا آسیب دیدگی یکی از قطعات مرتبط به تخلیه آب دستگاه می باشد. هنگام مواجه شدن با این کد خطا ابتدا شیلنگ تخلیه آب را مورد بررسی قرار دهید، اگر مشکل از شیلنگ نبود باید به بررسی قطعات مربوط به تخلیه آب پرداخت.

  • کد خطای E۲۱

هنگامی که بعد از پایان چرخه شستشو آب تخلیه نگردد ارور E21 در ماشین لباسشویی زانوسی نشان داده می شود. بروز این مشکل به دلیل انسداد یا خرابی فیلتر و یا پمپ تخلیه دستگاه می باشد، اما جای نگرانی نیست با بررسی قطعات لباسشویی و رفع گرفتگی تخلیه آب صورت می گیرد.

  • کد خطای E۲۳

کد خطای E23 با ایجاد اختلال در عملکرد قطعه تریاک پمپ تخلیه روی صفحه نمایشگر ظاهر می شود. هر گاه با کد خطای E23 مواجه شدید تعمیر دستگاه خود را به یک تعمیرکار متخصص و باتجربه بسپارید چرا که این قطعه ماشین لباسشویی بسیار حساس است و تعمیر و تعویض آن به تخصص نیاز دارد.

  • کدهای خطای E۳۱ و E۳۲

وجود مشکل در کلید فشار ماشین لباسشویی و کالیبره نشدن درست آن کدهای خطای E31 و E32 را به دنبال دارد. خرابی سیم کشی کلید عامل اصلی بروز این مشکل به شمار می آید، هنگام مواجه شدن با این کدهای خطا هر چه سریع تر برای تعمیر دستگاه اقدام نمایید تا خرابی بیشتر نگردد.

  • کد خطای E۳۵

کد خطای E35 نشان دهنده جریان بیش از حد آب یا بالا بودن سطح آب در لباسشویی زانوسی است، این مشکل زمانی بروز می کند که سنسور یا میکرو سوئیچ فشار دستگاه خراب باشد.

  • کدهای خطای E۳۶ و E۳۷

گاهی اوقات مدار سنجش میکرو سوئیچ دستگاه ایراد پیدا می کند و همین امر این کدهای خطا را در پی دارد، اما بررسی و تعمیر سنسور یا میکرو سوئیچ فشار تنها باید توسط تعمیرکار صورت گیرد.

  • کدهای خطای E۴۰ و E۴۱

کد های خطای E40 و E41 نشان می دهند که درب لباسشویی باز بوده و یا قفل درب ایرادی پیدا کرده است زیرا اگر درب لباسشویی باز بماند فرآیند شستشو شروع نمی شود‌. بنابراین اگر با این کدهای خطا روبرو شدید از بسته بودن درب لباسشویی اطمینان حاصل نمایید چنانچه درب دستگاه به خوبی بسته نمی شود قفل آن ایراد پیدا کرده و نیاز به تعمیرکار و تعویض قطعه می باشد.

  • کدهای خطای E51,E۵۲ و E۵۳

این کدهای خطا نشانگر مشکل در موتور دستگاه می باشند، هر گونه مشکل الکتریکی در موتور به خصوص مشکل در برق آن بروز این کدهای خطا را به دنبال دارد. از آنجایی که موتور از قطعات بسیار مهم و حساس در لباسشویی می باشد برای تعمیر آن به مهارت و تخصص نیاز است.

  • کد خطای E۶۱ و E۶۲

گاهی اوقات در بخش گرما دهی و حرارت داخلی ماشین لباسشویی زانوسی مشکلاتی رخ می دهد که این کدهای خطا حاکی از مشکل در این بخش می باشد. در این شرایط لباسشویی نمی تواند دمای مناسب را برای دستگاه تامین کند، این مشکل در اثر خرابی قطعاتی مانند هیتر، سنسور دمای NTC یا ترموستات به وجود می آید. به همین دلیل در این شرایط لباسشویی زانوسی قادر به خشک کردن لباس ها نیست با این حال یک تعمیر کار ماهر می تواند مشکل را رفع نماید.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  مقایسه لباسشویی بوش و ال جی از لحاظ تکنولوژی، عملکرد، مصرف انرژی و ...

ریست کردن لباسشویی زانوسی

برخی از خطاها که در لباسشویی زانوسی بروز می کنند نیازی به تعمیر نداشته و تنها با ریست کردن دستگاه رفع می شوند، با کمک مراحل زیر می توانید لباسشویی خود را ریست کنید.

  • درب لباسشویی را بسته و دکمه چرخشی را روی صفر قرار دهید.
  • فشار دکمه های soak و pre wash
  • به صورت همزمان، چرخاندن دکمه چرخشی خلاف جهت عقربه های ساعت تا روی گزینه delicates
  • رها کردن دو دکمه بالا و ادامه چرخش دکمه چرخشی خلاف عقربه های ساعت تا رسیدن به off
  • امتحان یک برنامه شستشو معمولی

تعمیر لباسشویی زانوسی

چنانچه بعد از ریست کردن دستگاه دوباره با مشکل قبلی مواجه شدید باید برای تعمیر لباسشویی زانوسی اقدام کنید.

عیب یابی و تعمیر ماشین لباسشویی زانوسی

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا