تعمیرات لباسشویی

بررسی اصلی ترین دلایل گرم نشدن آب ماشین لباسشویی

به نظر شما چه چیزهایی می‌تواند باعث گرم نشدن آب ماشین لباسشویی شود؟ لباس‌ها برای اینکه به خوبی در لباسشویی شسته شوند، نیاز به آب گرم دارند تا کاملاً تمیز و پاک شوند. اگر در عملکرد قطعات دستگاه اختلال ایجاد شود، باعث خواهد شد که آب ماشین لباسشویی شما داغ نشود. اگر شما هم با این مشکل مواجه شده‌اید بهتر است این مقاله از آی بک امداد را مطالعه کنید. در این مقاله می خواهیم دلایل گرم نشدن آب را در ماشین لباسشویی بررسی کرده و راه‌های رفع مشکل را برایتان بیان کنیم تا بتوانید مشکل گرم نشدن آب ماشین لباسشویی خود را به راحتی رفع کنید.

 گرم نشدن آب ماشین لباسشویی

شاید سؤال کنید چرا  آب ماشین لباسشویی گرم نمی‌شود؟ از دیدگاه تعمیرکاران و متخصصین آی بک امداد دلایل گرم نشدن آب در ماشین لباسشویی به شرح زیر است:

  • در مرحله اول باید بدانید که آب در لباسشویی به وسیله المنت گرم شده و باید ورودی آب به شیر آب سرد وصل شود.
  • اگر آب ورودی را به شیر آب گرم متصل کنید، باعث می‌شود که لباس‌هایتان چروک شود.
  • بعضی از لباسشویی‌ها دارای سنسور و بعضی هم دارای ترموستات هستند که این قطعات تشخیص می‌دهند چه وقت لازم است المنت در لباسشویی غیر فعال شود.
  • سنسور یا ترموستات به تایمر یا برد الکترونیکی اطلاع می‌دهد که المنت باید از مدار خارج شده و یا در مدار قرار بگیرد و بعد از آن هم برد به المنت فرمان می‌دهد که گرم کردن آب را شروع کند.
  • اگر در زمان انجام این فرایند، سنسور یا ترموستات و برد یا المنت دچار مشکل شده باشند، آب در ماشین لباسشویی شما گرم نخواهد شد.
  • برای اینکه مشکل گرم نشدن آب را در لباسشویی خود برطرف کنید، باید قطعات نام برده شده را بررسی کنید.

مهمترین دلایل گرم نشدن آب ماشین لباسشویی

در ادامه مقاله دلایلی را که باعث می‌شود آب ورودی به لباسشویی گرم نشود، بررسی کرده و راهکارهای مهمی را برای رفع آنها در اختیار شما قرار می‌دهیم. شما می‌توانید با مطالعه این مطالب مشکل گرم نشدن آب ماشین لباسشویی تان را هرچه زودتر رفع کنید:

  1. خراب شدن المنت
  2. اختلال عملکرد تایمر یا برد
  3. کثیفی و یا خراب شدن سنسور
  4. آسیب دیدگی هیدروستات
  5. پوسیدگی شلنگ های آب
  6. خراب شدن شیر برقی

در ادامه، موارد بیان شده را همراه با روش‌های رفع مشکل برایتان توضیح خواهیم داد.

۱- خراب شدن المنت

یکی از دلایلی که ممکن است آب ماشین لباسشویی داغ نشود، خراب شدن المنت است. هیتر یا المنت جزو قطعات مهم در لباسشویی است که آب لباسشویی را به دمای لازم می‌رساند. ممکن است این قطعه عملکرد نامناسبی داشته و باعث گرم نشدن آب ماشین لباسشویی شود. شاید سؤال کنید که چه چیزی باعث خراب شدن المنت می‌شود؟ باید بگوییم مهم‌ترین دلایلی که می‌تواند باعث خراب شدن المنت شود، خوردگی المنت به دلیل اسیدی شدن آب و ایجاد جرم در روی این قطعه و یا فرسایش آن است. معمولاً اگر المنت لباسشویی خراب شود، شما کدهای خطا را در روی نمایشگر آن مشاهده خواهید کرد. برای اینکه مطمئن شوید المنت سالم است، می‌توانید از اهم متر استفاده کرده و به وسیله این دستگاه، المنت را آزمایش کنید. اگر المنت سالم باشد شما مقاومتی حدود ۲۰ الی ۵۰ اهم را مشاهده می‌کنید. پس باید از سالم بودن هیتر یا المنت لباسشویی تان اطمینان پیدا کنید. اگر در این زمینه تجربه لازم را ندارید توصیه می‌کنیم با کارشناس ماهر تماس بگیرید.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  تعمیرات ماشین لباسشویی بوش BOSCH | کد خطای f۱۷

ضمناً درجه‌ای که شما برای آب گرم لباسشویی در نظر می‌گیرید هم اهمیت زیادی دارد، زیرا یکی از اشتباهاتی که بیشتر کاربران در هنگام استفاده از لباسشویی انجام می‌دهند، شستن لباس‌ها به وسیله آب سرد است.  شستن لباس‌ها در لباسشویی به وسیله آب سرد، به هیچ وجه کار درستی نیست زیرا ممکن است به مرور باعث آسیب دیدگی لباسشویی شود.

ماشین لباسشویی

۲- ایجاد اختلال در عملکرد تایمر یا برد ماشین لباسشویی

تایمر و برد لباسشویی نقش مهمی در دستگاه داشته و مانند مغز آن عمل می‌کند و وظیفه دارد که فرمان لازم را به قسمت‌های مختلف لباسشویی برساند. یکی از دلایل مهمی که باعث گرم نبودن آب لباسشویی می شود، خراب شدن تایمر یا برد دستگاه است. اگر به این قطعات آسیب کوچکی هم وارد شود ممکن است باعث خاموشی لباسشویی شود.

تایمر در ماشین لباسشویی تعیین کننده زمانی است که شما برای شستشوی لباس‌های مختلف نیاز دارید. شاید برای شما هم این مشکل پیش آمده باشد که در هنگام تنظیم کردن تایمر برای شستشوی لباس‌ها، آب به خوبی گرم شود ولی وقتی می‌خواهید لباس‌های کتانی را بشویید، متوجه می‌شوید که آب کاملاً سرد است. در این صورت احتمالاً تایمر لباسشویی شما خراب شده و باید آن را تعمیر کنید.

۳- کثیفی و خراب شدن سنسور

در لباسشویی ها سنسورهای مخصوصی تعبیه شده که وظیفه دارند دمای آب را در لباسشویی تشخیص دهند. اگر دمای آب کمتر و یا بیشتر از حد بود، سنسور پیامی را به برد منتقل کرده و برد هم با ارسال کردن فرمان روشن یا خاموش کردن المنت، باعث می‌شود دما به اندازه نیاز برسد. اگر سنسورها کثیف و یا خراب شوند باعث می‌شوند اطلاعات غلطی به برد صادر شود و این در دمای آب ماشین لباسشویی اختلال ایجاد کرده و شما شاهد دمای زیاد و یا کم آب لباسشویی خواهید شد. سنسورها در ماشین‌های لباسشویی سامسونگ، ال جی، پاکشوما و برندهای دیگر وظیفه تنظیم کردن آب گرم را در لباسشویی به عهده دارند.

۴- آسیب دیدگی هیدروستات

وقتی لباسشویی شما آبگیری کرده و آبگیری به مقدار مورد نیاز دستگاه رسید، هیدروستات باعث توقف آبگیری می شود. اگر هیدروستات دچار آسیب شده و یا اینکه در تنظیمات آن اختلالی ایجاد شود، ممکن است شما با مشکلاتی مانند سرد شدن آب لباسشویی مواجه شوید. البته در برندهای مختلف لباسشویی، تنظیمات هیدروستات با هم کاملاً فرق می‌کند و باید آن را جدی بگیرید. اگر هیدروستات لباسشویی آسیب دیده بود حتماً برای تعمیر آن به متخصص مراجعه کنید تا دستگاهتان با مشکلات بیشتر مواجه نشود.

۵- پوسیدگی شلنگ های آب

همانطور که می‌دانید شلنگ‌های ورودی در پشت لباسشویی قرار گرفته و اگر اختلالی در آن‌ها ایجاد شود، باعث خواهد شد آب لباسشویی شما گرم نشود. اگر شلنگ‌ها دچار ساییدگی شده و یا اینکه جلوی فیلتر آن را مانعی گرفته باشد، وارد شدن آب هم با مشکل روبرو می‌شود. همچنین خم و یا کج بودن لوله شلنگ هم می‌تواند باعث شود آب وارد لباسشویی نشود.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  نمایندگی تعمیر ماشین لباسشویی در کرج

البته شلنگ‌های ورودی آب دارای مقاومت بسیار زیادی هستند و با ساییدگی پاره نمی‌شوند ولی در صورتی که در آبگیری لباسشویی مشکلی مشاهده کردید، باید در مرحله اول اتصالات شلنگ‌ها را چک کرده و بعد از آن، فیلترها را بررسی کنید و از تمیزی آنها اطمینان پیدا کنید. اگر فیلترها کثیف شوند، باعث خواهد شد لوله‌های آب ورودی دچار گرفتگی شود.

۶- خراب شدن شیر برقی

شیر برقی در لباسشویی به آب این اجازه را می‌دهد که وارد دستگاه شود. اگر شیر برقی با مشکل روبرو شود، آب در ماشین لباسشویی شما گرم نخواهد شد. شیر برقی، شلنگ‌های ورودی، تایمر، هیدروستات، المنت، ترموستات و اجزای دیگر لباسشویی مثل تکه‌های پازلی می‌باشند که باید به یکدیگر متصل شوند تا شستشوی لباس‌ها به خوبی انجام بگیرد. اگر یکی از این قطعات مشکل داشته باشد، مسلماً در عملکرد لباسشویی شما هم اختلال بسیاری ایجاد می‌شود.

ماشین لباسشویی

 

روش‌های غلط در تشخیص سرد یا گرم بودن آب لباسشویی

بیشتر افراد برای اینکه تشخیص دهند آب لباسشویی گرم است یا سرد، از روش‌های غلطی استفاده می‌کنند. بعضی از مواردی که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم نمی‌توانند دلایل خوبی برای داغ نبودن آب ماشین لباسشویی باشند:

  • باقیماندن لکه و چربی‌ها در روی لباس: بیشتر اشخاص وقتی که لکه و چربی را در روی لباس بعد از شستشو می‌بینند، تصور می‌کنند که این می‌تواند به دلیل سرد بودن آب لباسشویی باشد ولی باید بدانید که از بین رفتن لکه‌های چربی در روی لباس ارتباطی به سرد بودن آب ندارد. بعضی از لکه‌ها با شستشو در لباسشویی از بین نمی‌روند و شما باید ابتدا لکه‌ها را با دست شسته و از بین ببرید و سپس آن را در لباسشویی بیندازید. اگر رنگ لباس سفید باشد شاید لازم باشد از وایتکس استفاده کنید.
  • لباس‌های شسته شده سرد هستند: گاهی ممکن است شما بعد از شستن لباس‌ها، به آنها دست زده و متوجه سرد بودن لباس‌ها شوید و تصور کنید که لباس‌هایتان با آب سرد شسته شده، در حالی که این تصور کاملاً اشتباه است. زیرا ماشین لباسشویی در مرحله آبکشی از آب سرد استفاده می‌کند پس سرد بودن لباس‌هایی که شسته شده، نمی‌تواند دلیل موجهی برای سرد بودن آب لباسشویی باشد.
  • پایین بودن دمای شیشه لباسشویی: معمولاً دمای آب در ماشین لباسشویی در هنگام شستشو ۴۰ درجه است و دمای طبیعی بدن انسان هم ۳۷ درجه می‌باشد، به همین دلیل شما با لمس کردن شیشه لباسشویی نمی‌توانید گرمای آب را در هنگام شستشو تشخیص دهید.

هیچکدام از مواردی که در بالا ذکر کردیم نمی‌تواند دلیل سرد بودن آب در ماشین لباسشویی باشد. حتی امکان دارد لباسشویی شما سالم بوده و جایی هم برای نگرانی نباشد. ولی اگر مطمئن شدید که لباسشویی شما آب را گرم نمی‌کند، توصیه می‌کنیم با نمایندگی لباسشویی خود تماس بگیرید و در این مورد با کارشناس مشورت کنید.

 

 

 

بررسی اصلی ترین دلایل گرم نشدن آب ماشین لباسشویی

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

روش‌های غلط در تشخیص سرد یا گرم بودن آب لباسشویی

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا