خدمات ساختمان

راهنمای رفع مشکلات مربوط به لوله کشی ساختمان

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

یکی از عمده ترین مشکلات مربوط به ساختمان لوله کشی آن می باشد. جدا از حدس و گمان و همچنین پیدا کردن مشکلات مربوط به تاسیسات و لوله کشی ساختمان، روش های برطرف کردن آن هم بسیار حائز اهمیت می باشد و هزینه های مربوط به لوله کشی ساختمان و مدت زمان تعمیرات و تخریب هم بسیار مهم است. پیدا کردن روش های رفع مشکلات مربوط به لوله کشی که در عین حال مطمئن هم باشد می‌تواند بسیار در این مورد کمک کننده باشد.

رفع مشکل چکه کردن لوله و تاسیسات در حمام

برای برطرف کردن مشکل چکه کردن آب در لوله کشی لازم است اتصالات را مورد بررسی قرار دهید و اگر محکم نبودند با نوار پلاستیکی آن را محکم کنید. یکی دیگر از مواردی که ممکن است برای لوله کشی ساختمان و حمام پیش آید این است که دوش حمام دچار گرفتگی شده باشد. افراد تصور می کنند این لوله کشی ساختمان است که با مشکل مواجه گردیده است. اگر دوش گرفته باشد آب به خوبی خارج نمی شود و ممکن است شما را به خطا بیندازد. بنابراین قبل از آن که از یک لوله کش کمک بگیرید سر دوش حمام را مورد بررسی قرار دهید و آن را باز کنید و اگر دچار رسوب شده بود مشکل را برطرف کنید.

رفع مشکل انسداد و گرفتگی لوله ها

برای آنکه گرفتگی لوله ها را برطرف کنید ممکن است از مواد شیمیایی استفاده کنید. استفاده کردن از مواد شیمیایی از کارهای متداولی است که معمولاً از قدیم انجام می شده اما امروزه استفاده از این مواد ممکن است مشکلات زیاد دیگری به همراه داشته باشد. علاوه بر آنکه برای خرید مواد شیمیایی هزینه بالایی پرداخت می کنید این مواد می‌تواند سلامتی شما را به خطر بیندازد و همچنین ممکن است به علت قوی بودن مواد شیمیایی لوله ها نیز آسیب ببینند.روش های رفع مشکلات مربوط به لوله کشی ساختمان یکی از روش های مناسب جهت رفع انسداد لوله های ساختمان استفاده از سرکه و جوش شیرین می باشد. ابتدا باید مقداری جوش شیرین داخل لوله ها بریزید و پس از آن ترکیبی از سرکه و جوش شیرین را داخل لوله ریخته و کمی منتظر بمانید تا لوله ها کاملا باز شود.

رفع مشکل نشتی لوله های ساختمان

ممکن است این مشکل برای شما هم پیش آمده باشد که لوله ساختمان دچار نشتی شود و باعث نم زدگی دیوار گردد و یا به هنگام نصب تابلو، کابینت و یا حتی لامپ یکی از لوله ها سوراخ شود و لوله کشی ساختمان دچار مشکل گردد. در این مواقع ممکن است بتوانید آسیب دیدگی را به کمک مهره و ماسوره رفع کنید. البته باید بگوییم روش های راحت تر دیگری هم برای برطرف کردن این مشکل وجود دارد. با توجه به میزان آسیب و نشتی لوله ها می توانید از وسایلی مثل پیچ، بست، چسب، نوار تفلون و نوار آب بندی کمک بگیرید. گاهی ممکن است لوله های شوفاژ دچار نشتی شوند. برای برطرف کردن آن باید از پلی اتیلن کمک بگیرید و وسایلی مثل نوار تفلون و چسب هم در این شرایط می توانند بسیار کاربردی باشند.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  بهترین چوب مبلمان چه چوبی است؟

رفع انسداد لوله کشی فاضلاب

یکی دیگر از مشکلات مربوط به لوله کشی ساختمان، گرفتگی و انسداد لوله فاضلاب می باشد. اگر این مشکل به موقع رفع نشود می تواند به سرعت یک مشکل پرهزینه دیگر درست کند. یکی از روش های ساده و معمول برای برطرف کردن گرفتگی لوله فاضلاب استفاده از ترکیب آب گرم و سرکه می باشد. با ریختن این دو ماده درون چاه فاضلاب به صورت مداوم می توانید گرفتگی و انسداد چاهک فاضلاب را برطرف کنید. به طور معمول زیر سیفون مو، زباله، چربی و … جمع می‌شود و همین ها می تواند باعث انسداد لوله گردد. بنابراین بهتر است هر چند وقت یکبار مقداری سرکه و آب گرم را با نسبت مساوی ترکیب کنید و آن را داخل چاه فاضلاب بریزید. با انجام این کار مسیر لوله کشی فاضلاب کاملا تمیز می شود. اگر سینک ظرفشویی و روشویی هم دچار این مشکل شده بود و به راحتی پایین نمی رفت ابتدا باید سیفون را باز کنید و داخل آن را کاملاً تمیز کنید. برای اطمینان از عدم انسداد لوله ها می توانید هر چند وقت یک بار به انجام این کار اقدام کنید.

استفاده از چسب نشتی لوله

چسب هایی در بازار وجود دارد که به اصطلاح همه کاره می باشد و جهت رفع مشکلات مربوط به لوله کشی ساختمان کاربرد دارند. این چسب ها مشکلاتی مثل نشتی لوله را کاملا برطرف می کند اما در بسیاری از مواقع نشتی لوله ها فقط با نوار تفلون و یا نوار آب بندی برطرف می شود.روش های رفع مشکلات مربوط به لوله کشی ساختمان بهتر است برای آنکه نشتی لوله را از بین ببرید سه یا چهار دور نوار تفلون و نوار آب بندی را دور لوله بپیچید تا به نتیجه مطلوب برسید.

اتصال لوله ها به کمک حرارت

ممکن است هر چقدر تلاش کنید تا لوله ها را به هم اتصال دهید باز هم بی فایده باشد و به نتیجه مطلوب نرسید. گاهی نیز ممکن است اتصال لوله ها بیش از حد محکم بوده و باز کردن آن ها غیر ممکن باشد‌. در این شرایط می توانید به کمک حرارت مشکل را رفع کنید. برای انجام این کار لازم است یک مشعل پروپان را مورد استفاده قرار دهید و لوله ها را کمی با آن گرم کنید. همانطور که می دانید این روش برای لوله های فلزی کاربرد دارد و به کار بردن آن برای لوله های پلاستیکی و لوله گاز بسیار خطرناک می باشد.

رسیدگی به آبگرمکن و بررسی آن

برای بررسی آبگرمکن ابتدا باید ترموستات را چک کنید و از تنظیم درست آن مطمئن شوید. اگر رسوبات آب در منطقه زندگی شما زیاد باشد، این رسوبات در لوله ها به سرعت جمع می شود. بنابراین لازم است مخزن آبگرمکن را هر سه ماه یک بار کاملا شستشو دهید تا رسوبات بر طرف شود. ابتدا باید آبگرمکن را خاموش کرده و لوله تخلیه را داخل یک سطل فلزی و یا کاسه قرار دهید. با انجام این کار میزان زیادی از رسوبات که در پایین مخزن قرار دارد تخلیه شده و عملکرد آبگرمکن بهتر میشود.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  انواع سیستم‌ اعلام حریق و اجزای تشکیل دهنده آنها

روش تعمیر کردن ترکیدگی لوله

سریع ترین راه جهت رفع مشکلات مربوط به ترکیدگی لوله استفاده از چفت می باشد. برای آنکه از این چفت استفاده کنید نیازی نیست که لوله را تخلیه کنید. برخی از چفت ها حالت پیچی دارند و به راحتی روی محل ترکیدگی لوله نصب میشوند اما باید بدانید استفاده از چفت روشی موقتی برای رفع مشکل مربوط به ترکیدگی می باشد. یک راه دیگر جهت جلوگیری از نشتی آب به کار بردن نوار جذبی است. برای انجام این کار نیاز به نوار تفلون و قیچی دارید.

  • ابتدا باید هر دو سمت لوله آسیب دیده را از هرگونه چربی و کثیفی پاک کنید.
  • به کمک قیچی نواری ۲۰ سانتی متری ببرید.
  • پس از جدا کردن پوشش پشت چسب باید سریعاً اقدام به چسباندن آن کنید. در غیر این صورت نوار کارکرد خود را از دست خواهد داد.
  • برای چسباندن نوار باید آن را بکشید تا طول آن زیاد شود.
  • حدود ۳۰ تا ۴۰ میلی متر فاصله از سوراخ در نظر بگیرید و نوار را دور لوله بپیچید.
  • هنگام چسباندن نوار دقت کنید آن را محکم بکشید تا استحکام کافی داشته باشد.
  • وقتی به بخش آسیب دیده رسیدید فاصله ایجاد کنید و چسب را در طرف دیگر سوراخ حدوداً ۳۰ تا ۴۰ میلی متر دیگر بپیچید و دوباره همین مسیر را برگردید و این بار نوار را دور سوراخ هم بپیچید.
  • فقط فراموش نکنید هنگام چسباندن باید کاملاً نوار را بکشید و هر دور نوار را بر روی نیمی از دور قبلی بپیچید.
  • همین کار را چندین بار انجام دهید تا سوراخ کاملا پوشانده شود.

روش هواگیری کردن لوله

پر کردن و تخلیه لوله هنگام تعمیر می تواند هوا را داخل آن به دام بیندازد. به همین خاطر وقتی هواگیری انجام نشود آب با شدت زیاد به بیرون پخش می شود و یا این که جریان آن کاملا متوقف می گردد. جهت هواگیری کردن لوله باید یک طرف شلنگ را به شیری که مستقیم به سیستم آبرسانی وصل است و طرف دیگر آن را به شیر لوله ای که آسیب دیده است متصل کنید. شیرها را ببندید و کمی منتظر بمانید. روش های رفع مشکلات مربوط به لوله کشی ساختمانپس از باز کردن مجدد شیرها ، شلنگ را اول از بلندترین و پس از آن از کوتاهترین شیر جدا کنید. قبل از آن که شلنگ را از خانه بیرون ببرید از خالی بودن آن اطمینان حاصل کنید.

نتیجه گیری

بیشتر اوقات برای اینکه مشکلات لوله کشی ساختمان را برطرف کنید نیاز به تعمیرکار حرفه‌ای نخواهید داشت. چنانچه دانش اندکی در مورد مسائل فنی داشته باشید می توانید به راحتی این مشکلات را برطرف کنید. بررسی لوله های ساختمان و نگهداری درست از آنها می تواند عمر سیستم لوله کشی را افزایش دهد. چنانچه نیاز به مشاوره و راهنمایی در رابطه با لوله کشی ساختمان داشتید می توانید روی کمک کارشناسان ایبک امداد حساب کنید.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

راهنمای رفع مشکلات مربوط به لوله کشی

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

راهنمای رفع مشکلات مربوط به لوله کشی ساختمان

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا