تعمیرات لباسشویی

دلایل مختلف آبگیری نکردن ماشین لباسشویی و رفع آنها

دلایل مختلف آبگیری نکردن ماشین لباسشویی | رفع مشکل آبگیری نکردن لباسشویی

وارد نشدن آب به درون ماشین لباسشویی و آبگیری نکردن این دستگاه از مشکلات رایجی است، که امکان دارد افراد مصرف کننده با آن مواجه شوند. با توجه به اینکه در هر خانه از ماشین لباسشویی استفاده می شود و این دستگاه کاربرد زیادی دارد، در صورت بروز این مشکل برای لباسشویی، دردسرساز خواهد بود. در این شرایط شستن لباس‌های کثیف بر عهده خودتان خواهد بود. برای برطرف کردن مشکل بهتر است، که با دلایل آبگیری نکردن ماشین لباسشویی آشنا باشید، تا بتوانید اقدامات مناسب و صحیح را برای عیب یابی و تعمیر ماشین لباسشویی خود انجام دهید.

دلایل مختلف کار نکردن ماشین لباسشویی

در ماشین‌های لباسشویی یکی از مشکلات رایجی که به وجود می‌آید این است، که دیگ آن نمی چرخد. به بیان دیگر می توان گفت، که ماشین لباسشویی کار نمی کند. بروز این مشکل دلایل گوناگونی می تواند داشته باشد، که در ادامه آنها را توضیح خواهیم داد.

خرابی برد لباسشویی

برد موجب می‌شود، که همه قطعات مختلف ماشین لباسشویی عملکرد درستی داشته باشند. وقتی که آبگیری به پایان می رسد، در مرحله بعد لباسشویی شروع به چرخش می کند. چنانچه برد ماشین لباسشویی خرابی داشته باشد، این مرحله به صورت صحیح انجام نخواهد شد.

آبگیری لباسشویی

خرابی شیر برقی لباسشویی

در صورتی که فیلتر موجود در شیر برقی مسدود شده باشد، یا شیر برقی خرابی داشته باشد، آب به داخل ماشین لباسشویی وارد نخواهد شد و در این شرایط ماشین لباسشویی نمی تواند کار کند و بچرخد.

معیوب بودن موتور لباسشویی

موتور ماشین لباسشویی موجب می‌شود، که دیگ بچرخد. چنانچه این قطعه معیوب باشد، چرخش ماشین لباسشویی انجام نخواهد شد و حتی در برخی مواقع صداهای ناهنجار و بلندی از لباسشویی به گوش خواهد رسید. در این شرایط حتماً باید دستگاه شما توسط افراد متخصص بررسی شده و عیب یابی گردد. چنانچه موتور لباسشویی نیم سوز شده باشد، موجب بروز این مشکل خواهد شد.

اهمیت شناختن علت‌های عدم آبگیری لباسشویی

همانطور که گفتیم یکی از دلایل مهم کار نکردن ماشین لباسشویی این است، که دستگاه نمی‌تواند فرایند آبگیری را به صورت صحیح انجام دهد. دانستن دلایل مختلف آبگیری نکردن ماشین لباسشویی و رفع کردن آنها در کارکرد بهتر ماشین لباسشویی نقش بسزایی خواهد داشت. وقتی در یک یا چند قطعه ماشین لباسشویی مشکلی به وجود می آید، موجب خواهد شد، که در آبگیری این دستگاه اختلال به وجود آید. بنابراین وقتی که این عوامل را بشناسید، می‌توانید از ایجاد صدمه و خراب شدن ماشین لباسشویی خود جلوگیری کنید. بنابراین شناخت دلایل پر نشدن آب یا وارد نشدن آب به لباسشویی بسیار ضروری خواهد بود.

دلایل آبگیری نکردن ماشین لباسشویی

برای اکثر افراد پیش آمده است، که وقتی که لباس های خود را درون ماشین لباسشویی قرار می‌دهند و دستگاه را روشن می‌کنند، متوجه می شوند، که ماشین لباسشویی آبگیری را به صورت صحیح و کامل انجام نمی دهد. در ادامه به دلایل گوناگونی که موجب بروز این مشکل در ماشین لباسشویی می‌شود را خواهیم گفت.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  تعویض برد ماشین لباسشویی

مشکل در شلنگ آب متصل به لباسشویی

یکی از نکات مهمی که برای مطمئن شدن از آبگیری صحیح در ماشین لباسشویی باید به آن توجه شود این است، که شلنگ های آبی که به این دستگاه متصل است را بررسی نمایید. درون این شلنگ های آب فیلترهایی تعبیه شده است، که از ورود املاح و رسوبات به درون ماشین لباسشویی جلوگیری می کند. در صورتی که این فیلتر ها دچار انسداد و گرفتگی شده باشند، ماشین لباسشویی نمی تواند آب گیری کند.

همچنین در صورتی که پیچ خوردگی، پارگی یا سوراخ در این شلنگ وجود داشته باشد، ماشین لباسشویی از آب پر نخواهد شد.

ایراد از شیر اصلی آب

در صورتی که شیر آب اصلی لباسشویی دچار ایراد شده باشد، موجب خواهد شد، که به درون ماشین لباسشویی آبی وارد نشود. در صورتی که در آب املاح زیادی وجود داشته باشد، می تواند موجب خرابی شیر اصلی شود. بنابراین باید شیر اصلی ورودی آب را چک کنید و از سالم بودن آن اطمینان حاصل نمایید.

آبگیری لباسشویی

شیر برقی لباسشویی ایراد دارد

شیر برقی در ماشین لباسشویی موجب می‌شود، که به درون دستگاه آب وارد شود. شیر برقی اجزای گوناگونی دارد. از جمله این اجزا می توان به ترمینال، لاستیک دیافگرام، مجرای خروجی و ورودی آب و لاستیک آب بندی اشاره کرد.

در صورتی که هر کدام از اجزای فوق آسیب ببینند موجب خواهد شد، که به درون ماشین لباسشویی آب وارد نشود و ماشین لباسشویی با مشکل عدم آبگیری مواجه شود. خراب بودن شیر برقی در برخی مواقع موجب خواهد شد، که برد ماشین لباسشویی نیز آسیب ببیند. به همین علت در مشکل عدم آبگیری ماشین لباسشویی یک از عوامل بسیار با اهمیت و مهم خراب بودن همین قطعه می باشد.

فشار آب کافی و ولتاژ مناسب هر دو از عوامل مهم در عملکرد درست شیر برقی می باشد. برای این که از تأمین برق شیربرقی اطمینان حاصل نمایید، می توانید از مولتی متر استفاده نمایید. این اندازه گیری ولتاژ حتما باید توسط افراد متخصص انجام شود. چون بررسی این مورد در حین روشن بودن ماشین لباسشویی انجام خواهد شد.

اگر ولتاژ مناسب نمایش داده شود و فشار آب هم خوب باشد، احتمالاً مشکل آبگیری نکردن ماشین لباسشویی به خراب بودن شیر برقی مربوط است.

چنانچه ولتاژ به اندازه کافی به شیر برقی نمی‌رسید، مشکل مربوط به اجزای کنترل کننده شیر برقی خواهد بود و باید مورد بررسی قرار بگیرند. اجزای کنترل کننده شیر برقی برد الکتریکی یا تایمر، سوئیچ سطح آب یا سوئیچ فشاری می باشد.

برای اینکه از ورود املاح آب، آشغال و رسوب جلوگیری شود، در شیر برقی فیلتری قرار داده شده است، که با استفاده مکرر و گذشت زمان امکان مسدود شدن آن وجود دارد. بنابراین اگر این فیلتر را تمیز کنید، شیر برقی عملکرد بهتر و درست تری خواهد داشت.

سوییچ فشار یا سوییچ سطح آب

ولتاژ برقی که به شیر الکتریکی ماشین لباسشویی وارد می‌شود، با استفاده از سوئیچ فشاری کنترل می گردد. از برد الکترونیکی برق به سوییچ فشار وارد گردیده و از آن به شیر برقی می رسد. وقتی که آب درون ماشین لباسشویی به مقدار مناسب رسید، آبگیری آن متوقف خواهد شد. وقتی میزان آب درون دیگ مناسب شد، سوئیچ فشاری از شیر الکتریکی برق را قطع می‌کند و سپس به سمت موتور جریان برق را برای چرخش هدایت می کند.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  خدمات تعمیر ماشین لباسشویی پاکشوما | نمایندگی لباسشویی Pakshoma

در صورتی که سوئیچ فشار یا سوییچ سطح آب معیوب باشد، لباسشویی نمی تواند به صورت صحیح آبگیری کند. چون امکان دارد پیش از آنکه آب به مقدار مناسب در دیگ ماشین لباسشویی برسد و شروع آبگیری، از شیر الکتریکی سوییچ فشاری جریان را قطع نماید، که در این شرایط سوئیچ فشار باید عوض گردد.

برد الکتریکی یا تایمر لباسشویی

برد الکتریکی یا تایمر به قطعه های گوناگون ماشین لباسشویی مثل شیر برقی جریان برق را هدایت می نماید. در صورتیکه برد الکترونیکی یا تایمر لباسشویی دچار خرابی شود، برق مورد نیاز به شیر برقی نخواهد رسید و به این ترتیب عمل آبگیری ماشین لباسشویی انجام نخواهد شد. در این حالت باید تایمر یا برد الکتریکی عوض شود.

آبگیری لباسشویی

فشار آب ورودی به لباسشویی

یکی از موارد بسیار مهم که موجب ایجاد مشکل در برخی از ساختمان ها مخصوصاً آپارتمان ها می‌شود این است، که فشار آب منازل کم است. برای اینکه ماشین لباسشویی عملکرد صحیحی داشته باشد، حداقل فشار آبی که نیاز دارد بیست پاسکال می باشد. بنابراین اگر فشار آب ورودی به ماشین لباسشویی از این میزان کمتر باشد، موجب خواهد شد، که لباسشویی از آب پر نشود. بنابراین برای اینکه بتوانید این مشکل را برطرف کنید، باید فشار آب ورودی به ماشین لباسشویی را تنظیم کنید. می‌توانید در آپارتمان ها از پمپ آب استفاده کنید.

جاپودری لباسشویی

یکی از قسمت های بسیار مهم که در آبگیری کردن ماشین لباسشویی موثر است، جاپودری این دستگاه می باشد. در صورتی که در جاپودری ماشین لباسشویی گرفتگی و انسداد وجود داشته باشد، ماشین لباسشویی نمی تواند آبگیری کند. پودری که در جا پودری ریخته می‌شود با آب به طرف دیگ ماشین لباسشویی هدایت می‌گردد. وجود آشغال و رسوب در جاپودری موجب خواهد شد، که ماشین لباسشویی نتواند آبگیری کند.

رفع عدم آبگیری لباسشویی

برای اینکه بتوانید مشکل عدم آبگیری ماشین لباسشویی را برطرف کنید، در قدم اول باید اطمینان حاصل کنید، که شیر آب ورودی سالم باشد. برای این کار سطلی را در زیر آن قرار داده و شیر را باز کنید، تا آب از آن خارج شود.

شلنگ‌هایی که به ماشین لباسشویی وصل هستند را بررسی نمایید و اگر تا خوردگی، سوراخ و پیچ خوردگی داشتند، آنها را عوض کنید.

در صورتی که ماشین لباسشویی آبگیری نمی کند، باید شیر برقی آن را نیز مورد بررسی قرار دهید. برای بررسی نمودن شیر برقی می توانید آن را به جریان مستقیم متصل نمایید. اگر آب از آن عبور کند شیر برقی مشکلی ندارد.

پس از آن باید فیلتر شیر برقی بررسی گردد. اگر فیلتر شیر برقی آلودگی داشته باشد، باید آن را تمیز کنید.

در صورتی که برد ماشین لباسشویی مشکل داشته باشد، باید با کمک گرفتن از کارشناسان با تجربه در این زمینه برد دستگاه خود را تعمیر نمایید. همچنین اگر ماشین لباسشویی شما با آب پر نمی شود احتمال دارد، که مشکل از قسمت جاپودری دستگاه شما باشد. در صورتی که جاپودری رسوب گرفته باشد، باید آن را از دستگاه جدا کرده و با استفاده از برس مناسب آن را کاملاً تمیز نمایید.

دلایل مختلف آبگیری نکردن ماشین لباسشویی و رفع آنها

امتیاز سردبیر

مجموع امتیازات

بررسی دلایل آبگیری نکردن ماشین لباسشویی

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا