دکوراسیون داخلی

معرفی سبک صنعتی در دکوراسیون داخلی خانه

سبک صنعتی در دکوراسیون داخلی خانه یکی از انواع مختلف سبک‌ ها می‌ باشد که به علت خاص بودن خیلی هم طرفدار ندارد. متریالی که در این سبک مورد استفاده قرار می‌ گیرد متریال خام و بدون پرداخت می‌ باشد. در واقع شما می‌ توانید به صورت مستقیم از مصالحی مثل آهن، آجر، بتن، آلومینیوم و … استفاده کنید. علاوه بر آن کابل‌ های برق، تجهیزات گرمایشی و سرمایشی، لوله‌ های تأسیسات و … در این سبک کاملاً قابل مشاهده بوده و هیچ پوششی برای آنها در نظر گرفته نشده است.

ویژگی‌ ها و مشخصات سبک صنعتی

آن چیزی که در سبک صنعتی حائز اهمیت می‌ باشد کاربردی بودن فضا است. عناصری که در این سبک مورد استفاده قرار می‌ گیرند بسیار کاربردی می‌ باشند و جنبه تزیینی ندارند. سبک صنعتی همانطور که از نامش پیداست فضای بی‌ روح و سردی ایجاد می‌ کند و به کار بردن فلزات مخصوصاً آلومینیوم علت اصلی این حس می‌ باشد. از ویژگی‌ های اصلی سبک صنعتی در دکوراسیون داخلی پلان باز است. فضایی که به سبک صنعتی طراحی شود معمولا به صورت یکسره می‌ باشد و به ندرت فضای تفکیک شده در آن مشاهده خواهید کرد. پالت رنگی که در سبک صنعتی به کار برده می‌ شود رنگ‌ های خنثی مانند سفید و سیاه، قهوه‌ ای، خاکستری و … است. رنگ‌ های برجسته و شاد در این سبک هیچ جایی ندارند. تن رنگ‌ هایی که در سبک صنعتی به کار برده می‌ شود معمولاً سایه روشن از رنگ‌ های خنثی می‌ باشد. رنگ‌ های سفید و سیاه چنانچه با رنگ قهوه‌ ای همراه شوند می‌ تواند فضای خانه را زیبا و دگرگون کند. در سبک صنعتی از وسایل قدیمی و مدرن نیز می‌ توان استفاده کرد. سبک صنعتی طوری طراحی می‌ شود که فضا کاربردی باشد و از وسایل نامناسب و غیر ضروری خودداری می‌ شود. سبک صنعتی معمولاً در کشورهای اروپایی به کار برده می‌ شود و به کار بردن رنگ‌ های خنثی در آن باعث سرد و بی‌ روح به نظر رسیدن فضا خواهد شد. معرفی سبک صنعتی در دکوراسیون داخلی خانهایده‌ هایی که در سبک صنعتی مورد استفاده قرار می‌ گیرد شباهت زیادی با سبک مینیمالیست دارد همچنین به کار بردن تیغه چوبی، لوله های روکار و داکت‌ هایی که به شکل روکار انجام شده‌ اند از مشخصات سبک صنعتی می‌ باشند.

استفاده از تیغه چوبی، داکت روکار و لوله در سبک صنعتی

همانطور که پیش از این هم اشاره کردیم استفاده از عناصری مثل لوله که به طور معمول در بیشتر طراحی‌ ها پنهان می‌ شوند در این سبک در معرض دید و به صورت روکار انجام می‌ گردند. استفاده از ایده‌ های خلاقانه و کاربردی در کنار همدیگر در طراحی سبک صنعتی می‌ تواند به شما کمک کند. بسیاری از افراد که طرفدار سبک صنعتی هستند معتقدند که مهمترین ویژگی این سبک کاهش هزینه‌ ها می‌ باشد. به عنوان مثال دیگر لازم نیست برای انجام توکار لوله‌ ها هزینه ای پرداخت کنند.

به کار بردن فلز و چوب کنار همدیگر

تعامل فلز و چوب در کنار همدیگر می‌ تواند یک نمای زیبا در طراحی سبک صنعتی ایجاد کند. به کار بردن لوسترهای فلزی و چوبی از ایده‌ های بسیار پرطرفدار در سبک صنعتی مدرن است. ایجاد هماهنگی بین چوب و فلز و به کار بردن این عناصر در سبک صنعتی می‌ تواند فضایی خلاقانه و زیبا در خانه شما ایجاد نماید.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  پارکت دیواری چیست؟ | مزایای پارکت و لمینت دیواری

انتخاب رنگ در سبک صنعتی

یکی از نکات تأثیر گذار و مهم در سبک صنعتی انتخاب رنگ می‌ باشد. اغلب رنگ‌ هایی که در سبک صنعتی به کار برده می‌ شوند رنگ‌ های خنثی هستند. توجه کنید که این سبک به طور معمول در خانه‌ هایی که متراژ زیاد دارند به کار برده می‌ شود. از آنجایی که در سبک صنعتی فلز بیشتر استفاده می‌ شود و تأسیسات معمولاً به صورت روکار انجام می‌ شوند، فضای سردی در مکان ایجاد خواهند کرد. به همین خاطر استفاده از رنگ‌ های گرم کنار رنگ‌ های خنثی می‌ تواند بی روح بودن و سردی فضا را کمتر کند. رنگ خاکستری یکی از رنگ‌ هایی است که می‌ توانید در سبک صنعتی از آن استفاده کنید.

طراحی دیوار در دکوراسیون به سبک صنعتی

یکی از ویژگی‌ ها و مشخصات سبک صنعتی استفاده از مصالح به شکل بدون پوشش می‌ باشد. ساخت دیوار آجری و دیوار بتنی در سبک صنعتی مدرن بسیار به چشم می‌ خورد.معرفی سبک صنعتی در دکوراسیون داخلی خانه یکی از قسمت‌ هایی که در این سبک می‌ تواند بسیار جذاب و جالب باشد و بیننده را به خود مجذوب کند، دیوارهای بتنی و آجری بدون پوشش است.

کفپوش مناسب در سبک صنعتی

همانطور که گفتیم در سبک صنعتی از بتن و آجر بسیار استفاده می‌ شود. کفپوش‌ های بتنی نیز در این سبک کارایی دارند و از مزایای آن می‌ توانیم به هزینه مقبول و به صرفه بودن این کفپوش‌ ها اشاره کنیم. همچنین کفپوش بتنی به خوبی می‌ تواند با تم صنعتی هماهنگ شده و با دیزاین خانه مطابقت داشته باشد. به کار بردن کفپوش سنگی هم گزینه مناسبی خواهد بود. این کفپوش‌ ها می‌ توانند به القای گرما در فضای خانه کمک کنند.

نورپردازی در سبک صنعتی

یکی از مهم‌ ترین و چالش برانگیزترین بخش‌ ها در طراحی منزل به سبک صنعتی، به کار بردن نورپردازی و همچنین انتخاب لوازم روشنایی می‌ باشد. یکی از وسایل روشنایی که معمولاً در سبک صنعتی از آن استفاده می‌ شود و در طراحی به چشم می‌ خورد آباژورهای پایه‌ دار می‌ باشند.

ایده‌ های تزیینی در سبک صنعتی

همانطور که گفتیم در سبک صنعتی معمولاً المان‌ ها هیچ پوششی ندارند و در معرض دید هستند. به کار بردن وسایل تزیینی می‌ تواند در فضای خانه ایجاد هرج و مرج کند. به کار گرفتن فرش و کوسن‌ ها می‌ توانند تعادل دیداری در سبک صنعتی ایجاد نمایند. در این سبک وسایل تزیینی زیادی مورد استفاده قرار نمی‌ گیرد و معمولاً فضا سرد و بی‌ روح می‌ باشد.

استفاده از گیاهان در سبک صنعتی

یکی از مواردی که می‌ تواند احساس سرما را در فضای خانه از بین ببرد استفاده از گیاهان می‌ باشد. چنانچه تمایل دارید از گیاهان در سبک صنعتی استفاده کنید بهتر است گیاهانی را انتخاب کنید که اندازه‌ های بزرگی دارند که از آن جمله می‌ توانیم به گیاه بابا آدم اشاره کنیم. گیاهان با اندازه‌ های غول‌ آسا در این سبک مناسب می‌ باشند و با آن هماهنگی دارند.

طراحی آشپزخانه در سبک صنعتی

آشپزخانه به سبک صنعتی در واقع ترکیب عالی از طراحی مدرن و کلاسیک می‌ باشد. در این آشپزخانه‌ ها شاخصه بارزی از کاربرد فلز، آجر، چوب طبیعی، تیرچه بدون روکش و کانترهای یکپارچه مشاهده می‌ شود. چنانچه به دنبال این هستید که آشپزخانه خود را با سبک صنعتی طراحی کنید ادامه مقاله را مطالعه نمایید. اساس و پایه طراحی مناسب برای آشپزخانه به سبک صنعتی نوع کابینت‌ های آن می‌ باشد. گزینه‌ های زیادی برای کابینت آشپزخانه به سبک صنعتی وجود دارد که می‌ توانید از بین آنها یک نمونه دلخواه انتخاب نمایید. کابینت می‌ تواند فضای زیادی جهت ذخیره کردن وسایل و اشیا مورد نیاز برای ساماندهی کردن فضای آشپزخانه ایجاد کند و از هرج و مرج نیز جلوگیری خواهد کرد. می‌ توانید از کابینت‌ هایی با چوب طبیعی که دارای روکش پیوتر می‌ باشند استفاده نمایید. کابینت فلزی با درب شیشه‌ ای نیز گزینه مناسبی خواهد بود. طراحی آشپزخانه با سبک صنعتی می‌ تواند به شکل براق هم انجام شود.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  مبل لاوست و تمام نکات مربوط به آن

قفسه‌ بندی در آشپزخانه به سبک صنعتی

برای آنکه در آشپزخانه تضادی ایجاد کنید علاوه بر کابینت‌ هایی با درب‌ های بسته می‌ توانید از قفسه‌ های باز هم استفاده کنید. قفسه‌ ها می‌ توانند از چوب طبیعی ساخته شوند و یا فلزی باشند و از استیل یا برنز تشکیل شده باشند. دقت کنید از وسایل ظریف باید خودداری کنید. قفسه‌ های چوبی طوری باید انتخاب شوند که مانند تیرهای چوبی بدون روکش به نظر برسند. قفسه‌ های باز می‌ توانند این امکان را به شما بدهند که بشقاب‌ ها و دیگر وسایل آشپزخانه را به نمایش بگذارید. دقت کنید لوازمی که دارای ظرافت هستند نباید در قفسه‌ ها قرار گیرند. یک آشپزخانه صنعتی می‌ تواند زیبایی خود را از چوب‌ های روکش نشده به دست آورد.

سینک ظرفشویی در آشپزخانه به سبک صنعتی

سینک ظرفشویی یکی از موارد کاربردی و اساسی در آشپزخانه می‌ باشد. از سینک در آشپزی، خرد کردن مواد غذایی و شست و شو می‌ توان استفاده کرد. اگر سینک ظرفشویی را رنگ روشن انتخاب کنید می‌ توانید به زیبایی آشپزخانه خود بیفزایید ولی در آشپزخانه به سبک صنعتی سینک ظرفشویی باید بزرگ و زمخت باشد. چنانچه به سبک روستیک علاقه دارید می‌ توانید از تجهیزات خشن و رنگ و رو رفته‌ هم استفاده کنید ولی اگر به سبک مدرن علاقه دارید می‌ توانید تجهیزات فلزی که دارای ظاهر براقی هستند به کار ببرید.

نورپردازی در آشپزخانه به سبک صنعتی

چنانچه می‌ خواهید ابزار روشنایی مدرن در آشپزخانه خود استفاده کنید از لامپ‌ های با نور ملایم بهره ببرید. این نورپردازی می‌ تواند فضای آشپزخانه شما را جذاب‌ تر و زیباتر نشان دهد. معرفی سبک صنعتی در دکوراسیون داخلی خانهفضای آشپزخانه حتماً به نور کافی جهت پخت و پز نیاز دارد. چنانچه می‌ خواهید در فضای آشپزخانه میز غذاخوری هم قرار دهید بهتر است که از نورپردازی ملایم و زیبایی استفاده کنید. در این صورت نورپردازی می‌ تواند یکنواختی و سردی فضا را نیز از بین برده و حس خوبی به شما القا نماید.

سخن پایانی

نکاتی که در این مقاله از مجله آی بک به آنها پرداختیم همه آن چیزی بود که در مورد سبک صنعتی باید بدانید. این سبک یکی از نمونه‌ های جدید دکوراسیون داخلی می‌ باشد که امروزه مورد استفاده قرار می‌ گیرد. در سبک صنعتی به صورت مستقیم با مصالحی مثل آجر، بتن، آهن، آلومینیوم و … سر و کار دارید و کابل‌ های برق، تجهیزات گرمایشی و سرمایشی و … قابل مشاهده می‌ باشند. امیدواریم که با مطالعه این مقاله بتوانید سبک صنعتی را به صورت کامل بشناسید.

 

معرفی سبک صنعتی در دکوراسیون داخلی خانه

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

معرفی سبک صنعتی در دکوراسیون داخلی خانه، نورپردازی در سبک صنعتی

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا