زمان پاسخ دهی تصویر {Response time} یکی از مهمترین گزینههایی میباشد که در هنگام خرید تلویزیون و مانیتور کامپیوتر باید به آن توجه کنید. زمان پاسخ دهی تصویر {Response time} یک زمان میلی ثانیهای است که تلویزیون و مانیتور از خود نشان میدهد. به زبانی سادهتر لود شدن تصاویر و ویدیوها در تلویزیون میباشد!. ما دراین مقاله قصد داریم تا شما را با نکات خرید تلویزیون و ویژگی منحصر به فرد زمان پاسخ دهی تصویر {Response time} آشنا کنیم. با ما تا پایان این مقاله همراه باشید.
اگر در دهه گذشته تلویزیون جدیدی خریداری نکردهاید، ممکن است بدانید که چقدر تلویزیونها تغییر کرده است. به یاد دارید آن زمانی که پخش HD افتتاح شد و صفحههای مسطح ۱۰۸۰p چیز مهمی بودند؟. امروزه، ۱۰۸۰p بیشتر در مورد نمایشگرهای بزرگتر مورد توجه قرار میگیرد. به طوری که اکثر تلویزیونهای ۴۰ اینچی یا بزرگتر از وضوح ۴K و ۸K پشتیبانی میکنند.
علاوه بر افزایش تعداد پیکسلها، تلویزیونهای امروزی در سبکهای نورپردازی و صفحهنمایش متعددی نیز عرضه میشوند. وقتی مواردی مانند نوع پورتهای HDMI مورد نیاز، ویژگیهای هوشمند، اندازه و قیمت کلی را در نظر بگیرید، خرید یک تلویزیون جدید میتواند به چرخهای بی پایان از تحقیق و حدس زدن تبدیل شود.
با این حال نگران نباشید. راهنمای خرید تلویزیون در بخش بعدی همه چیز را به زبانی آسان توضیح میدهد. در پایان، دقیقاً خواهید دانست که به دنبال چه ویژگیهایی باشید و کدامیک را میتوانید برای دریافت بهترین تلویزیون جدید برای خانه خود به دست آورید.
اندازه و تنظیم
وقتی به دنبال یک تلویزیون جدید هستید، اولین چیزی که باید بررسی کنید این است که چه مقدار فضای در اتاق سرگرمی خود دارید. به خاطر داشته باشید که صفحههای تلویزیون به صورت مورب اندازهگیری میشوند. بنابراین وقتی تلویزیونی را میبینید که به عنوان ۶۵ اینچ فهرست شده است، اندازهگیری قطر آن است، نه ارتفاع یا عرض. این ابعاد را میتوان در صفحه محصول تلویزیون پیدا کرد و اغلب در بررسیها ذکر شده است.
اکثر اتاقهای نشیمن با یک تلویزیون ۵۰ اینچی یا بزرگتر خوب عمل میکنند. اگرچه میتوانید به اندازه مرکز سرگرمی و کیف پولتان تلویزیون بزرگتری خریداری کنید. برخی منابع عالی آنلاین برای محاسبه بهترین نسبت اندازه به فاصله مشاهده وجود دارد تا بتوانید بهترین ترکیب را برای خود و فضای خود به دست آورید.
اگر قرار است از پایه تلویزیون استفاده کنید، برای اطمینان از تناسب خوب، ابعاد پایه را در محاسبات خود لحاظ کنید. همچنین درک این نکته مهم است که تلویزیونهای بیشتری به جای پایه در مرکز، روی پایههای بیرونی خود نصب میشوند که فضای بیشتری را طلب میکند. کسانی که تلویزیون را روی دیوار نصب میکنند خوشحال خواهند شد که بدانند وزن در اینجا مشکلی نیست.
وضوح
۴K در تلویزیونها به وضوح آنها اشاره دارد. حتی اگر تلویزیونهای ۴K کاملاً ۴۰۰۰ خط رزولوشن افقی ندارند، این عبارت جذاب و راحتتر از نامهای دیگر آن مانند ۲۱۶۰p ،۴K Ultra HD یا UHD است. هر چه آن را بنامید، به استانداردی برای تعداد پیکسلهای استفاده شده برای ایجاد تصویر روی صفحه که مشاهده میکنید اشاره دارد.
برخی از تولیدکنندگان همچنان از نمایشگرهای ۱۰۸۰p یا ۷۲۰p استفاده میکنند. اما معمولاً تلویزیونهایی با کمترین کیفیت با کوچکترین اندازههای صفحه نمایش در خط تولید یک سازنده خاص هستند. چند سال پیش، اگر به دنبال صرفه جویی در هزینه بودید، منطقی بود که یکی از این مدلها را در نظر بگیرید.
HDR
HDR مخفف محدوده دینامیکی بالا است. وقتی این ویژگی به درستی انجام شود، تغییر بسیار چشمگیرتری در کیفیت کلی تصویر نسبت به وضوح به تنهایی به وجود میآید. HDR از طریق روشنایی و کنتراست بالاتر و طیف رنگی وسیعتر، تصاویر را زندهتر میکند. این تعداد کل رنگهایی است که یک تلویزیون میتواند نمایش دهد. در بهترین حالت، HDR واقعا خیره کننده است.
حالت تصویر
باید حالت تصویر را به تنهایی آزمایش کنید. برای مثال، زمانی که سونی تلویزیونهای اخیر خود را عرضه کرد، آنها را در کنار تلویزیون OLED الجی قرار داد و گفت: «رنگهای ما به همان اندازه پر جنب و جوش هستند. اما تلویزیون در حالت تصویر زنده بود که هنگام تماشای محتوای عادی روزانه بیش از حد فیک به نظر میرسید. فناوری OLED الجی همیشه خوب به نظر میرسد (هنگام تماشای محتوای مناسب) اما با سونی محتوای معمولی در حالت Vivid Mode مشکل دارد. خاموش کردن حالت Vivid به طور چشمگیری بر سرزندگی رنگ تأثیر میگذارد.
از آنجایی که بارها در مورد اهمیت اتصال لوازم جانبی به تلویزیون صحبت کردهایم، جای تعجب نیست که درگاههای اتصال برای تلویزیون اهمیت بسیار بالایی دارند. قبل از اینکه شروع به بررسی جزئیات بیشتر در تلویزیون بعدی خود کنید، به سمت انتهای تلویزیون خود نگاه کنید و به دنبال پنلی باشید که همه ورودیها و پورتها در آن قرار دارند. گاهی اوقات پنلهای این پورتها به دو قسمت تقسیم میشوند.
ابتدا، اطمینان حاصل کنید که پانلهای ورودی به اندازه کافی استراتژیک قرار گرفتهاند تا ورود و خروج را به یک فرآیند آسان تبدیل کند. در مرحله بعد، تمام پورتها را بررسی کنید و ببینید آیا به اندازه کافی برای تنظیم بلندگو، کنسول بازی و یک استریم استیک برای اتصال همزمان به تلویزیون خود کافی هستند یا خیر. در حالت ایدهآل، یک تلویزیون خوب اغلب دارای چهار پورت HDMI، حداقل دو پورت USB برای درایوهای ذخیرهسازی متصل برای مشاهده محتوای محلی، یک پورت اترنت برای اتصال به اینترنت سیمی و پورتهای صوتی نوری برای اتصال صوتی قدیمی است.
در نهایت، همچنین اطمینان حاصل کنید که تلویزیون شما از اتصال Wi-Fi چند باند و همچنین نسل جدید بلوتوث پشتیبانی میکند. تلویزیونهای امروزی همچنین دارای پشتیبانی HDMI CEC هستند که تضمین میکند که میتوانید محصولات صوتی را از طریق HDMI نیز متصل کنید. در حالی که همه این ویژگیهای ذکر شده در بروشور تلویزیون خود را دریافت میکنید، میتوانید قبل از تماس، تلویزیونها را به صورت فیزیکی برای خودتان نگاه کنید.
زمان پاسخ دهی تصویر {Response time}
یکی از مهمترین معیارهای خرید تلویزیون داشتن ویژگی زمان پاسخ دهی تصویر {Response time} است. متداول ترین معیار Response time به عنوان خاکستری به خاکستری شناخته شده که گاهی اوقات به اختصار GtG خوانده میشود. همانطور که از نام آن پیداست، زمان پاسخ دهی تصویر {Response time} معیار زمانی نیست که یک پیکسل به طور کامل از حالت خاموش به روشن یا از سیاه به سفید تبدیل شود.
در عوض، زمان پاسخ دهی تصویر {Response time} زمان حرکت بین دو رنگ میانی را ثبت میکند. به زبانی سادهتر زمان پاسخ دهی تصویر {Response time} زمانی است که مانیتور شما طول میکشد تا پیکسلهای صفحه را تغییر دهد. این معمولا در کسری از میلی ثانیه اتفاق میافتد. هرچه زمان Response time کمتر باشد تلویزیون شما نیز ایده آلتر است.
تفاوت بین قیمت ارزان در مقابل برندهای بزرگ را درک کنید
آخرین نقطه در تصمیم گیری برای خرید تلویزیون این است که با برند سازنده تلویزیون تماس بگیرید. به عنوان مثال، شرکتهایی مانند سونی، الجی و سامسونگ به دلیل اینکه معمولاً به عنوان برندهای بزرگ شناخته میشوند، از جایگاه تقریباً میراثی برخوردار هستند. در حالی که این امر با یک حس اطمینان کلی از نظر طول عمر محصول و خدمات پس از فروش همراه است. همچنین به این معنی است که معمولاً در تلویزیونهای ساخته شده توسط این برندها هزینه بیشتری خواهید کرد.
از سوی دیگر، برندهای غیرمعمولی تلویزیون مانند شیائومی و وان پلاس، تلویزیونهای تقریباً یکسانی را ارائه میکنند. همچنین تجربههای تماشای آنها را بدون شکستن هزینه ارائه میدهند. محصولات آنها تا حد زیادی مقرون به صرفه هستند. با توجه به اینکه نامهای شناخته شده در فضای گوشیهای هوشمند میباشند از اعتبار خوبی برخورد دارند. برندهای کاملاً ناآشنا نیز نیستند. همچنین ممکن است از بین برندهای کمتر شناخته شده انتخاب کنید.
اگر میخواهید چند میلیون اضافی در فرآیند خرید تلویزیون خود صرفهجویی کنید، شرکتهایی مانند شیائومی و وانپلاس تعادل خوبی بین ویژگیها، کیفیت و آشنایی با برند ایجاد میکنند. بنابراین آنها را به محتاطترین تلویزیونهای امروزی برای خرید تبدیل میکنند. به دلیل همسان سازی فرآیندهای تولید، تفاوت کیفیت بین این مارکها و مارکهای تلویزیون قدیمی خیلی شدید نیست.
زمان پاسخ دهی تصویر {Response time} را اندازه گیری کنیم؟
ویژگی Response time با استفاده از ابزارهای آزمایشی اندازه گیری میشود که زمان پاسخ تراکنش برنامه را از ابتدا تا انتها دستکاری میکند. پس از وارد کردن یک برنامه کاربردی در ابزارهای تست، مهندس آزمون به API ضربه میزند. همچنین به ابزارها اجازه میدهد تا APIهای مربوطه را واکشی کنند.
Response time یک برنامه ممکن است از ابزاری به ابزار دیگر متفاوت باشد. دلایل مختلفی وجود دارد که به تغییر زمان پاسخ در میان ابزارهای مختلف کمک میکند. هر ابزار شامل روشهای مختلفی برای محاسبه معیارها است.
تغییر در بار نیز میتواند بر پاسخ یک API تأثیر بگذارد. برخی از برنامهها ممکن است هنگام بارگیری یا شبیهسازی یک ابزار خاص، زمان بیشتری را صرف کنند. این میتواند بر Response time نیز تأثیر بگذارد. برخی از ابزارها نیز با معماری متفاوتی عرضه میشوند که میتواند باعث تغییر در زمان پاسخگویی شود.
فرآیند اندازه گیری زمان پاسخ دهی تصویر {Response time}
برای اندازهگیری Response time، آزمایشکنندگان یک فرآیند تجاری را انجام میدهند که شامل تراکنشهای شروع تا پایان است. ممکن است شامل اقداماتی برای تکمیل یک کار تجاری مانند ورود به یک برنامه کاربردی و خرید باشد. همانطور که در بالا گفته شد، زمان پاسخ از ابزاری به ابزار دیگر متفاوت خواهد بود. در این مورد، ممکن است به دلیل معیارهای محاسبه ابزار، شبیهسازی بار و سرعت ضبط متفاوت باشد.
سه مقدار مهم زمان پاسخ دهی تصویر {Response time}
۰.۱ میلی ثانیه: برنامههایی که زمان پاسخ را در ۰.۱ ثانیه برمیگردانند ایده آل در نظر گرفته میشوند. این بدان معناست که برنامهها یا سیستمها فوراً بدون وقفه پاسخ میدهند.
۱.۰ ثانیه: اگر برنامهها یا سیستمها در عرض ۱ ثانیه پاسخ دهند، قابل قبول هستند. این بدان معناست که کاربران کمتر دچار وقفه میشوند. ممکن است تجربه آنها را به تعویق بیندازد اما باعث خرابی سیستم نمیشود.
۱۰ ثانیه: حداکثر حد پذیرش است. اگر سیستمها بیش از ۱۰ ثانیه تاخیر داشته باشند، تلویزیون معیوب به شما میرود. البته گاهی اوقات به آب و هوای محلی نیز مرتبط میشود.
معایب Response time سریع چیست؟
برای کاهش زمان پاسخگویی، تلویزیونها اغلب از پردازش تصویر پیچیدهتر که بین سیگنال کامپیوتر قرار میگیرد چشم پوشی میکنند. این شامل بخشهای تصحیح رنگ خود مانیتور، افزایش روشنایی، فیلترهای نور آبی کاهشدهنده خستگی چشم و ویژگیهای مشابه است. اگر یک تلویزیون را انتخاب کنید. آن را روی سریعترین زمان پاسخدهی تنظیم قرار دهید. احتمالاً شاهد کاهش روشنایی و رنگهای تیرهتر خواهید بود.
تفاوت Refresh Rate و Response time چیست؟
مانند بسیاری از چیزهای دیگر در زندگی، Refresh Rate و Response time از عوامل مهمی هستند که یک محصول عالی را ایجاد میکنند. آنها همچنین دو ویژگی متفاوت هستند. Refresh Rate تعداد دفعاتی است که یک صفحه نمایش تصویر را تازه میکند. این ویژگی با هرتز (هرتز) اندازه گیری میشود.
Response time مدت زمانی است که یک پیکسل از رنگی به رنگ دیگر تغییر میکند. اگر گیمر هستید، احتمالاً اصطلاح زمان پاسخ یا نرخ تازه سازی را شنیدهاید. این ویژگی یک مورد ضروری در بازی است. بنابراین بیشتر گیمرها به دنبال نرخ تازه سازی بالا هستند.
سخن پایانی
امیدواریم که از خواندن این مقاله لذت و استفاده کافی را برده باشید. ما در این مقاله سعی بر این کردهایم تا نکات خرید تلویزیون و همچنین ویژگی منحصر به فرد Response time را برای شما عزیزان شرح دهیم. اگر این مطالب را دوست داشتید آن را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید و از ما حمایت کنید.
زمان پاسخ دهی تصویر
امتیاز سردبیر
مجموع امتیاز
مقاله ای کامل برای بررسی زمان پاسخ دهی تصویر در تلویزیون