دیجیتال

نقاط کور یا dead zone وای فای | راه های فرار از نقاط کور وای فای

نقاط کور یا dead zone وای فای | راه های فرار از نقاط کور وای فای

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که در برخی از نقاط منزل یا محل کار یا در هنگام جابه جایی وای فای تان از جایی به جایی دیگر ، وای فای قطع شده باشد.چون به طور کلی در هنگام استفاده از وای فای امواج وای فای در محدوده تعریف شده وای فای قابل دریافت است پس ممکن است شما وارد اتاق یا قسمتی از منزلتان یا محل کارتان شوید و این امواج را دریافت نکنید.این بعنوان یکی از چالش هایی می باشد که همه ما حداقل یک بار با آن دست و پنجه نرم کردیم و گاهی ذهنمان به سمت خرابی مودم رفته و حتی در نهایت راه حلی که به آن فکر کردیم تعویض مودم بوده است.

unnamed

وای فای چیست :

قبل از بررسی اینکه نقاط کور چیست و چگونه ایجاد می شود ارائه تعریفی و ایجاد تصویری در مورد وای فای خالی از لطف نیست . اینترنت های بی سیم که نوع خاصی از آن ها وای فای می باشد وسیله ای است که کامپیوتر ها ، گوشی های هوشمند ،گجت ها و کلیه وسایل در دنیای اینترنت می توانند به آن متصل شوند و به ارتباط با سایر دستگاه ها در نقاط متفاوت جغرافیایی بپردازند.که تبادل اطلاعات و بروز بودن اطلاعات از مزیت های عمده این ارتباطات می باشد.

نقطه کور یا dead spot  چیست :

هر وای فای دارای بردی می باشد که با خارج شدن از محدوده آن اتصال به اینترنت قطع می شود و این امری طبیعی و بدیهی در دنیای اینترنت است که توجه به برد مودم و میزان آنتن دهی توسط مودم می تواند بعنوان معیاری جهت خرید مودم های خانگی باشد. اما زمانی پیش می آید که شما داخل محدوده و برد مودم قرار دارید ولی دسترسی به اینترنت قطع می شود یعنی شما داخل محدوده وای فای یا Wireless Dead Zone  قرار دارید ولی سرویس نمی گیرید این حالت را نقطه کور یا مرده اینترنت می نامند .حالا در ادامه مقاله هم علل ایجاد و هم راه حل های رافع این مشکلات را بررسی می کنیم.

پیدا کردن نقطه کور یا مرده وای فای :

برای آن که بتوانید نقاط کور مودم خود را پیدا کنید کافی است که با گوشی یا کامپیوتر شخصی خود در منزل یا محل کارتان جابه جا شوید و به سیگنال دریافتی توسط وای فای توجه کنید هر جایی که این سیگنال صفر شد آنجا نقطه کور است . فقط توجه کنید که این بروز رسانی وای فای به سرعت انجام نمی شود و شما باید به آهستگی و آرام آرام در خانه حرکت کنید. همچنین در این زمینه علم کامپیوتر نیز به کمک شتافته و نرم افزار Wifi analyzer  را برای این منظور طراحی کرده است. در این نرم افزار شما می توانید اطلاعات مفیدی در مورد مودم خودتان و قدرت آن به دست آورید .این نرم افزار به صورت کاملا رایگان در گوشی های هوشمند با سیستم عامل اندروید قابل استفاده می باشد و کار با آن نیاز به دانش خاصی ندارد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  تونر و جوهر در چاپگر ها، چه تفاوت هایی را دارند | تفاوت تونر و جوهر چاپگر

برای کار ابتدا از بازار یا اپ های دیگر دانلود برنامه های اندروید نرم افزار WIFI  analyzer  را نصب کنید بعد از آنکه مراحل نصب به طور کامل انجام شد در نرم افزار به دنبال گزینه signal meter بگردید و در میان شبکه های موجود شبکه مورد نظر خود را پیدا کنید و سپس آن را انتخاب کنید و به راحتی اطلاعات مفیدی در مورد قدرت مودم خود به دست آورید. اپل اجازه دسترسی شخص ثالث را به اطلاعات موجود در سیستم عامل ios  نمی دهد. همچنین اگر شما از کامپیوتر شخصی تان استفاده می کنید و دچار مشکل نقاط کور در اینترنت شدید می توانید نرم افزار inSSider استفاده کنید و بعد از نصب و اجرا کردن نرم افزار در خانه یا محل کارتان به آرامی و آهستگی حرکت کنید و قدرت وای فای خود را در نقاط مختلف خانه یا محل کارتان اندازه گیری کنید فقط همانطور که قبلا هم گفته شده است هر جایی که دریافت امواج صفر شد آن نقطه به عنوان نقطه کور یا مرده محسوب و شمرده می شود .

انواع علل ایجاد نقاط کور:

به طور کلی هر چیزی که موج اختلال در امواج رادیویی شود باعث ایجاد نقاط کور در شبکه می شود.علت ایجاد نقاط کور ممکن است مصالح ساختمانی باشد که در ساخت خانه استفاده شده است .به  این صورت که معمولا خانه های قدیمی دارای دیوار های مستحکم و قوی بوده اند که امکان عبور امواج مودم شما را به سختی می دهند. همچنین فلز استفاده شده در کابینت ها یا مصالح ساختمانی استفاده شده در ساخت خانه می تواند مانع از عبور اموج وای فای شود.

همچنین احتمال دارد که علل ایجاد نقطه کور در یک ساختمان توسط سایر دستگاه ها بوجود آمده باشد.مثلا استفاده از وسایلی با امواج مایکروویو می تواند به طور کامل امواج رادیویی وای فای را مسدود کند یا همچنین استفاده از گوشی های قدیمی باعث بروز اختلالاتی در شبکه می شوند . از دیگر عواملی که باعث بروز نقطه کور در ساختمان می شود می توان به مانیتور نوزاد ، سیستم های امنیتی بیسیم و یا حتی سیستم های صوتی بیسیم اشاره کرد.

علت دیگر بروز مشکل و ایجاد نقاط کور دروای فای شما می تواند این باشد که شما در یک آپارتمانی که متشکل از چند واحد است زندگی می کنید و هر واحد دارای مودم و روتر جداگانه می باشد در این صورت این امواج تداخلاتی با یکدیگر دارند که ممکن است باعث بروز مشکل و ایجاد نقاط کور شود .همچنین گاهی ممکن است شما در یک ساختمانی چند واحدی زندگی می کنید که برخی از واحد ها دارای شبکه ای مشابه شبکه مورد استفاده شما هستند این امر سبب می شود که شما به طور ناخود آگاه در یک شبکه با ترافیک زیاد قرار بگیرید پس سعی کنید شبکه خود را تغییر دهید تا این مشکل نقطه کور حل شود.

817 8172885 if you experience wifi dead spots or your

راهکار های حذف نقاط کور یا مرده :

  • قرار دادن مودم در مرکز خانه یا محل کار (بهتر است از قرار دادن مودم در گوشه و کنج های خانه جلوگیری شود ): یکی از رایج ترین نقاط کوری که ممکن است ایجاد شود زمانی است که شما مودم خودتان را در گوشه ای از دیوار یا کنجی از دیوار قرار دادید و اینکه در نقطه مقابل آن نقطه کور ایجاد شده باشد امری طبیعی و بدیهی است و راه حل ان هم بسیار ساده می باشد فقط کافی است جای مودم خود را تغییر دهید .
  • یکی دیگر از مواردی که ممکن است باعث بروز مشکل در شبکه های وای فای شود همانطور که در قسمت علل ایجاد نقاط کور به آن ها اشاره شده است این است که شما در آپارتمانی زندگی می کنید که دارای واحد های مختلفی می باشد و هر واحد از مودمی استفاده می کند که در بسیار شبیه به آدرس شبکه و شبکه شما می باشد برای همین بهتر است که از تغییر شبکه استفاده کنید تابه طور کلی از شبکه ای با ترافیک بالا رهایی یابید.
  • راه حل بعدی استفاده از کابل های اترنت می باشد که راحت ترین راه برای اتصال به اینترنت و رهایی از نقاط کور در اینترنت می باشد . بدین صورت که شما یک کابل اترنت خوب خریداری و آماده می کنید و یک سر آن را به پورت شبکه لپ تاپ و سر دیگر آن را به روتر و مودم خود متصل کنید و اتصال اینترنت را به طور مستقیم فراهم کنید . توجه داشته باشید که عیب این روش این است که شما نمی توانید آزادانه و به راحتی در اطراف و جاهای مختلف منزل یا محل کارتان حرکت کنید.
  • استفاده از پاور لاین : روش جدید دیگری که برای توزیع اینترنت در ساختمانی که از چند واحد تشکیل شده است این است که شما از یک پاور لاین برای این توزیع استفاده کنید این دستگاه ها که جدیدا مورد استفاده قرار گرفته اند بستری امن را با الگوریتم های رمزنگاری پیشرفته برای ارسال و دریافت داده ها فراهم می کنند .
  • قرار گیری مودم دور از دستگاه های برقی دیگر
  • تعویض مودم و سخت افزار های مربوط به آن در صورتی که قدیمی می باشد و انجام آپدیت های به روز برای سخت افزار
  • استفاده از دستگاه ها و روش های مختلفی که باعث تقویت وای فای می شود.
  • استفاده از پورت های ورودی به شکل USB که این کار باعث افزایش قدرت و تقویت سیگنال ها می شود.
  • تغییر جهت آنتن مودم نیز گاهی باعث حذف نقاط کور در خانه یا محل کار شما می شود : یک مودم خوب دارای آنتن قوی و مناسبی نیز می باشد .شاید این تصور که تغییر جهت آنتن مهم است زیاد برای شما ملموس و قابل هضم نباشد ولی یکی از نکات مهم در ارتباط با مودم جهت آنتن آن می باشد که می تواند در دریافت یا عدم دریافت امواج توسط مودم موثر باشد. حالت عمودی آنتن بیشترین دریافت سیگنال و جهت افقی آنتن مودم شما کم تریم میزان دریافت سیگنال ها را دارد . اگر با تغییر جهت آنتن باز هم تغییری در وضعیت دریافت یا ارسال سیگنال ها ایجاد نشد راه حل بعدی خرید آنتنی با قدرت بیشتر است.
پیشنهاد آی‌بک امداد :  تفاوت لپ تاپ های مک و لپ تاپ های ویندوزی

راه های فرار از نقاط کور وای فای

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

نقاط کور یا dead zone وای فای | راه های فرار از نقاط کور وای فای

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا