تعمیرات سرمایش گرمایش

صفر تا صد نصب چیلر و انواع آن

صفر تا صد نصب چیلر و انواع آن

چیلر یکی از دستگاه هایی است که به عنوان وسیله سرمایشی برای خنک سازی محیط در بیمارستان ها ، ساختمان ها و محیط های باز و …مورد استفاده قرار می گیرد .نصب و راه اندازی چیلر ها باید حتما توسط متخصص انجام شود در غیر این صورت کارتان به سرعت به تعمیر کار برای تعمیر می افتد و در برخی مواقع ممکن است هزینه گزافی به شما تحمیل شود.

نصب و راه اندازی چیلر:

برای نصب چیلر مراحل مختلفی باید طی شود که در ادامه به شرح آن ها می پردازیم:

مرحله اول نصب چیلر- تعیین مکان مناسب برای نصب چیلر:

در ابتدا امر باید محل مناسبی را انتخاب کنید تا بتوانید چیلر را در آن نصب کنید این مکان باید ویژگی هایی داشته باشد از جمله اینکه باید در مکان خشک و محافظت شده باشد و همچنین باید دسترسی به آن به سادگی صورت پذیرد.

مرحله دوم نصب چیلر- نصب موتور و پمپ چیلر:

در مرحله بعدی باید دو قطعه مهم در چیلر یعنی پمپ و موتور آن را نصب کنید.علاوه بر اقدام برای نصب این دو قطعه بنا به نوع چیلر شما گاهی ممکن است شما نیاز داشته باشید تا کمپرسور و کنترلر های آن را نیز نصب کنید پس آن ها را نیز بررسی کنید و در صورت نیاز به نصب اقدام به نصب کمپرسور و کنترلر ها کنید.

مرحله سوم نصب چیلر- نصب مبدل حرارتی:

مبدل حرارتی قطعه ای مهم است که وظیفه ی آن تبدیل و انتقال حرارت از آب به هوا و برعکس است و در مراحل نصب چیلر باید به آن هم توجه شود.chiller 1

مرحله چهارم نصب چیلر- نصب اتصالات و شیرآلات:

حال برای آنکه بتوان قسمت های مختلف چیلر را به یکدیگر متصل کنیم باید لوله ها و اتصالات را نیز به هم وصل کنید و از سالم بودن آن ها اطمینان حاصل کنید.

مرحله پنجم نصب چیلر- نصب سیستم کنترل:

برخی از چیلر ها  دارای قسمت های کنترلی هستند که از روی آن ها می توان تنظیمات مخصوص به آن ها را انجام داد پس بنابراین بعد از نصب اتصالات و لوله ها ، حال باید سیستم کنترلی مربوط به آن را نصب کنید.

مرحله ششم نصب چیلر- تست و راه اندازی آن:

بعد از آن کلیه قطعات چیلر نصب شد که توصیه می شود حتما توسط متخصص این کار انجام شود باید آن را تست کرد و راه اندازی کرد تا از عملکرد صحیح آن اطمینان حاصل کنید.

مرحله هفتم نصب چیلر- نگه داری سالانه:

بعد از نصب چیلر چون چیلر و قطعات آن گران هستند بهتر است هر ۶ ماه یک بار یک تست سالانه شود تا از سالم بودن و درست کار کردن آن اطمینان حاصل کنید.

نصب و راه اندازی چیلر تراکمی:

برای نصب چیلر تراکمی باید مراحل زیر را طی کنید:

مرحله اول نصب چیلر تراکمی-آماده سازی محل نصب:

برای نصب چیلر تراکمی باید محل مناسبی برای آن را در نظر بگیرید به عنوان مثال سطح صاف و محکمی را در نظر بگیرید و چیلر را در آن جا نصب کنید  همچنین محل نصب چیلر باید به صورتی باشد که به منابع انرژی و سیستم خنک کننده نزدیک باشد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  پنل خورشیدی خانگی | تأمین انرژی با پنل خورشیدی

مرحله دوم چیلر تراکمی – نصب و راه اندازی مبدل حرارتی:

بعد از پیدا کردن محل مناسب برای نصب چیلر باید مبدل حرارتی که یکی از قطعات مهم در چیلر می باشد را نصب کنید. همانطور که می دانید مبدل حرارتی وظیفه انتقال حرارت از آب به هوا و بر عکس را برعهده دارد.

مرحله سوم چیلر تراکمی – نصب و راه اندازی کمپرسور:

قطعه ی دیگری که باید اقدام به نصب آن کنید نصب و راه اندازی کمپرسور می باشد که این هم جز قطعات مهم در مراحل نصب چیلر می باشد.

مرحله چهارم چیلر تراکمی – نصب و راه اندازی سیستم پمپاژ:

سیستم پمپاژ سیستمی است که برای مبادله کردن و جا به جایی مایع خنک کننده مورد استفاده قرار می گیرد. نصب و راه انداز سیستم پمپاژ هم یکی از قطعات مهم در چیلر ها می باشد.

مرحله پنجم چیلر تراکمی – نصب و راه اندازی سیستم کنترلی:

سیستم کنترلی هم یکی از قسمت های مهم در چیلر می باشد که وظیفه کنترل دما، فشار، سرعت جریان و سایر پارامتر های دیگر را برعهده دارد. این سیستم هم در زمان نصب چیلر برای انجام تنظیمات با استفاده از آن باید نصب و راه اندازی شود.

مرحله ششم چیلر تراکمی  – نصب اتصالات و شیرآلات:

بعد از نصب قطعات بیان شده در بالا حال نوبت به نصب لوله ها و اتصالات در چیلر می رسد. اتصالات در چیلر برای انتقال مایع خنک کننده و پایه ها نگه دارنده در چیلر می باشد که باید سعی شود تا از  مواد با کیفیت ساخته شده باشد و همچنین باید به درستی توسط متخصص در این زمینه کارگذاری شود و به درستی مهار بندی و پیچ شود تا از خسارات آتی جلوگیری کند.

مرحله هفتم چیلر تراکمی – تست و راه اندازی:

بعد از نصب کلیه قطعات گفته شده در بالا حال نوبت به آن رسیده تا چیلر را یک بار تست کنید تا ببینید آیا به درستی کار می کند و مشکلی در کار نباشد.

توجه کنید که نصب و راه اندازی چیلر باید توسط ابزار و تجهیزات مخصوص و توسط متخصص در این زمینه نصب و راه اندازی شود تا از خسارات آینده جلوگیری کند.

راه اندازی چیلر جذبی :

چیلر ها در انواع مختلفی ساخته شده اند که یک از مدل های آن چیلر های جذبی می باشد برای نصب چیلر های جذبی مراحل زیر را باید طی کنید:

مرحله اول نصب چیلر جذبی – آماده سازی محل نصب:

برای این مرحله باید دقت کنید که خط لوله ها و محافظت آن به درستی نصب شده است و تمام قطعات به درستی کار خود را انجام می دهند و خطری کسی را تهدید نمی کند.

مرحله دوم نصب چیلر جذبی – تزریق محلول جذب کننده:

در مرحله بعدی شما باید محلول جذب کنندگی را که معمولا آب در نظر گرفته می شود توسط پمپ های مخصوص به داخل چیلر تزریق کنید.

مرحله سوم نصب چیلر جذبی – نصب کمپرسور:

در مرحله بعدی از نصب و تزریق محلول جذب کننده نوبت به راه اندازی کمپرسور می رسد .کمپرسور قطعه ای است که جز مراحل اصلی نصب چیلر می باشد و وظیفه آن این است که با فشار و گرما محلول جذب کننده تزریق را به گاز تبدیل کند.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  اسیدشویی فن کویل | زمان اسید شویی فن کویل

مرحله چهارم نصب چیلر جذبی – راه اندازی مبدل حرارتی:

بعد از نصب کمپرسور حال نوبت به مبدل حرارتی می رسد . وظیفه ی مبدل حرارتی این است که گاز تولید شده در مرحله قبل را به تعامل در بیاورد و باعث تولید سرما شود.

مرحله پنجم نصب چیلر جذبی – آماده سازی سیستم سرمایشی:

حال در مرحله بعدی باید سیستم سرمایشی به چیلر جذبی متصل شود که این کار باید با قطعه بندی و لوله کشی مناسب انجام شود. که این مرحله را هم باید به یک متخصص در این زمینه بسپارید.

مرحله ششم نصب چیلر جذبی – تنظیم پارامتر های جذبی:

بعد از نصب مراحل گفته شده در بالا حالا نوبت به آن رسیده است که پارامتر های مورد نظر برای کارایی مطلوب چیلر تنظیم شود. به عنوان مثال میزان فشار و دمای آب را می توان در این مرحله تنظیم کرد.

مرحله هفتم نصب چیلر جذبی – تست و راه اندازی:

بعد از آن کلیه مراحل بالا را به درستی انجام دادید حال نوبت به آن رسیده است تا یک دور چیلر را تست کنید تا مطمئن شوید که به درستی کار می کند و مشکلی ندارد.

مراحل نصب و راه اندازی مینی چیلر:

مرحله اول نصب مینی چیلر-تعیین مکان مناسب برای راه اندازی :

اولین مرحله ای که شما باید به آن توجه کنید این است که باید مکان مناسب برای نصب چیلر را فراهم کنید معمولا این چیلر ها  باید در جایی راه اندازی شود که به سیستم برق و منابع انرژِی دسترسی داشته باشند.

مرحله دوم نصب مینی چیلر – نصب مبدل حرارتی:

مبدل حرارتی یکی از قطعات مهم در چیلر می باشد که باید آن را به درستی نصب کنید وظیفه مبدل حرارتی این است که حرارت را از هوا به محیط خارجی منتقل کند.Chiller

مرحله سوم نصب مینی چیلر – کمپرسور:

مانند روش های قبلی گفته شده مرحله بعدی بعد از نصب مبدل حرارتی باید به نصب  و راه اندازی کمپرسور بپردازید.

مرحله چهارم نصب مینی چیلر – نصب سیستم پمپاژ:

سیستم پمپاژ در مینی چیلر وظیفه جا به جایی مایع خنک کننده بین مبدل حرارتی و کمپرسور را برعهده دارد که جز مراحلی که باید آن را در دستور کار خود هنگام نصب چیلر قرار دهید.

مرحله پنجم نصب مینی چیلر-نصب خط لوله:

حال بعد از نصب قطعات بیان شده نوبت به آن رسیده است تا لوله ها و اتصالات لازم هم نصب شود تا امکان جا به جایی مایع خنک کننده بین مبدل حرارتی و کمپرسور وجود داشته باشد.

مرحله ششم نصب مینی چیلر- نصب تهویه مناسب:

مرحله بعدی باید تهویه مناسب را نصب کنید که کار آن تامین هوای خنک برای چیلر می باشد.

مرحله هفتم نصب مینی چیلر- تست و راه اندازی آن:

بعد از آن باید اقدام به نصب و راه اندازی چیلر کنید تا بدون مشکل بتواند کار خود را انجام دهد و کارایی مورد انتظار مارا برآورده کند.

در این مقاله سعی شد تا شما را با صفر تا صد راه اندازی چیلر آشنا کنیم در صورت وجود هر گونه سوال در این مورد می توانید با کارشناسان ما در ایبک امداد در تماس باشید.

صفر تا صد نصب چیلر و انواع آن

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

صفر تا صد نصب چیلر و انواع آن

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا