تعمیرات پکیج و آب گرمکن

راهنمای خرید آبگرمکن برقی | بررسی مزایا و معایب آبگرمکن برقی

نقش اساسی آب گرم در زندگی روزمره ما انکار ناپذیر است و بیشتر کارهای ضروری خانه مثل استحمام کردن، شستن لباس‌ ها، شستن ظرف‌ ها و … نیاز به آب گرم دارد. برای اینکه آب گرم درست شود نیاز به آبگرمکن می‌ باشد. انواع مختلفی از آبگرمکن وجود دارد و یکی از آنها آبگرمکن برقی می‌ باشد که دارای ویژگی‌ های خاصی است. بدون تردید هیچکس دوست ندارد که سالی یک بار آبگرمکن خانه خود را عوض کند به همین خاطر بهتر است نوعی از آبگرمکن را خریداری کنید که کارایی زیادی داشته باشد و بتواند آب گرم را به اندازه کافی تامین کند و همچنین مصرف انرژی آن بهینه باشد.

آبگرمکن برقی چیست؟

یکی از وسایل گرمایشی که جهت گرم کردن آب در لوله کشی ساختمان مورد استفاده قرار می‌ گیرد آبگرمکن برقی می‌ باشد. این دستگاه کارایی شبیه به آبگرمکن گازی دارد با این تفاوت که به جای گاز مایع و یا گاز شهری از برق برای گرم کردن آب استفاده می‌ کند. به همین خاطر گاز آلاینده مونوکسید کربن را نیز تولید نمی‌ کند. برق ارزان‌ ترین سوخت است و در دسترس همه قرار دارد و به ندرت این اتفاق می‌ افتد که برق منزل قطع شود. بیشتر آبگرمکن‌ های برقی دارای ساختار ساده‌ ای می‌ باشند و معمولاً یک مخزن آب دارند که داخل آن یک المنت قرار داده شده است. المنت قطعه مخصوصی می‌ باشد که در برابر عبور جریان برق دارای مقاومت بالایی بوده و وقتی که انرژی الکتریکی جریان می‌ یابد دمای آن افزایش پیدا می‌ کند و موجب گرم شدن آب داخل مخزن خواهد شد.

آبگرمکن برقی دیواری

یکی از پرفروش‌ ترین و البته بهترین آبگرمکن‌ های برقی، نوع دیواری آن می‌ باشد. آبگرمکن برقی دیواری دارای ابعاد کوچکی است و مصرف انرژی آن هم کم است. وقتی که شیر آب گرم باز نشود هیچ برقی در آن مصرف نمی‌ شود اما وقتی که شیر آب را باز کنید آبگرمکن روشن شده و آب را داغ می‌ کند و بلافاصله پس از بستن آب دوباره خاموش خواهد شد. راهنمای خرید آبگرمکن برقی | بررسی مزایا و معایب آبگرمکن برقیآبگرمکن‌ های برقی دیواری برای فضاهای کوچک مناسبند و از نظر گرمایشی از مدل‌ های ایستاده کمی پایین‌ تر هستند. مدل دیواری آبگرمکن دارای دو نوع مخزن‌ دار و بدون مخزن می‌ باشد. امروزه این نوع آبگرمکن‌ ها دارای تنوع بالایی می‌ باشند.

آبگرمکن برقی ایستاده

نام دیگر این نوع از آبگرمکن‌ ها گالنی است که دارای یک گالن و یا مخزن می‌ باشند و حجم مشخص آب داخل آنها انباشته می‌ گردد. وقتی که به آب گرم احتیاج دارید باید آبگرمکن را روشن نمایید. المنت‌ های دستگاه در این صورت داغ می‌ شوند و آب مخزن را داغ خواهند کرد. یکی از ایرادهای این نوع از آبگرمکن‌ ها این است که به اندازه آب مخزن فقط می‌ توانید از آب گرم استفاده نمایید و پس از آنکه آب داخل مخزن تمام شد مجدداً باید منتظر بمانید تا آب به مخزن وارد شده و داغ شود. آبگرمکن برقی ایستاده بر خلاف آبگرمکن برقی دیواری فضای بیشتری از محیط را به خود اختصاص می‌ دهد.

آبگرمکن برقی قابل حمل

یک نوع دیگر از آبگرمکن‌ های برقی نوع قابل حمل آن می‌ باشد که می‌ توان آن را به هر نقطه‌ ای جابجا کرد. این نوع از دستگاه‌ ها با فشار آب پایین هم کار می‌ کنند. علاوه بر آن می‌ توان آنها را به تانکر آب هم متصل کرد. یکی از نکاتی که در مورد این مدل از آبگرمکن‌ ها باید حتماً به آن توجه کنید این است که هرگز بدون آب نباید این دستگاه را روشن کرد زیرا می‌ تواند باعث آسیب‌ های جدی به دستگاه شود. شیارهایی بر روی این آبگرمکن وجود دارد که امکان نصب آن را روی دیوار فراهم خواهد کرد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  فلومتر یا فلوسوئیچ پکیج چیست؟ | قطعات درون فلوسوئیچ

آبگرمکن برقی CVS

آبگرمکن‌ های برقی CVS کوچک‌ ترین نمونه آبگرمکن می‌ باشند که توسط یکی از شرکت‌ های سازنده لوازم خانگی ساخته و به بازار روانه شده است. این آبگرمکن‌ ها داخل حمام نصب می‌ شوند و همراه آن ابزاری مانند سر دوش و شیرآلات هم ارائه خواهد شد. بر روی بدنه این آبگرمکن ولوم سه حالته قرار داده شده است که به وسیله آن می‌ توانید دمای آب را بر روی سه اندازه مختلف تنظیم نمایید. یکی از قابلیت‌ های جالب توجه آبگرمکن CVS این است که آب را خیلی سریع گرم می‌ کند.

شیر آبگرمکنی برقی

این نوع از آبگرمکن در واقع یک نوع شیر آب است که بر روی ظرفشویی یا روشویی نصب می‌ شود. این شیرها دارای آبگرمکن می‌ باشند و جهت گرم کردن فوری آب در مکان‌ هایی که امکان استفاده کردن از آبگرمکن نمی‌ باشد مورد استفاده قرار خواهند گرفت. معمولا از این نوع شیرها در باغ‌ ها، خانه‌ ها، ویلاها، سوئیت‌ ها، کانکس‌ های مسافرتی و … استفاده می‌ شود. یکی از مهمترین قابلیت‌ های این محصول وجود یک کلید محافظتی می باشد که می‌ تواند ریسک برق گرفتگی را بسیار کاهش دهد.

مزایای استفاده کردن از آبگرمکن برقی

در ادامه مطلب مزایای استفاده کردن از آبگرمکن برقی را توضیح می‌ دهیم.

  • قیمت این آبگرمکن‌ ها نسبت به نوع دیگر این دستگاه‌ ها بسیار ارزان‌ تر است. بنابراین با پرداخت هزینه کمتری می‌ توانید یک آبگرمکن برای منزل خود خریداری نمایید.
  • آبگرمکن برقی نیاز به کپسول مایع و یا گاز شهری ندارد و به علت آنکه سوخت فسیلی در آن سوزانده نمی‌ شود به دودکش هم نیازی نخواهد داشت.

راهنمای خرید آبگرمکن برقی | بررسی مزایا و معایب آبگرمکن برقی

  • آبگرمکن برقی با محیط زیست سازگار می‌ باشد و برای داغ کردن آب هیچ گاز و دودی را به محیط زیست وارد نمی‌ کند.
  • آبگرمکن برقی تولید مونوکسید کربن نمی‌ کند و می‌ توان آن را به راحتی در فضای بسته و حمام هم نصب نمود.
  • نوع قابل حمل آبگرمکن برقی از نوع مسافرتی می‌ باشد و می‌ توان آن را به هر جایی حمل کرد و از آن استفاده نمود.
  • آبگرمکن‌ های برقی دارای ابعاد کوچکی هستند به همین خاطر برای نصب آنها با کمبود فضا مواجه نخواهید شد.
  • برخی از آنها هم بر روی شیر آب متصل می‌ شوند.
  • آبگرمکن‌ های برقی خیلی فوری آب را گرم می‌ کنند و فقط وقتی که شیر آب باز است انرژی برق مصرف می‌ نمایند.
  • آبگرمکن برقی با فشار آب کم هم می‌ تواند کار کند.
  • نصب و راه‌ اندازی آبگرمکن برقی بسیار آسان می‌ باشد و به دودکش و لوله کشی گاز احتیاجی ندارد.
  • عمر آبگرمکن‌ های برقی نسبت به آبگرمکن‌ های گازی به علت نداشتن شعله بیشتر است.

معایب استفاده کردن از آبگرمکن برقی

در ادامه مطلب به بیان برخی از ایرادها و معایب آبگرمکن‌ های برقی می‌ پردازیم.

  • یکی از معایب آبگرمکن‌ های برقی این است که انرژی برق گران بوده و نسبت به گاز شهری هزینه بیشتری خواهد داشت.
  • اگر برق خانه شما قطع شود آبگرمکن هم کار نخواهد کرد.
  • چنانچه آبگرمکن برقی به صورت استاندارد نصب نشود ریسک برق گرفتگی در حمام وجود دارد. بنابراین همیشه به سراغ برندهای معتبر و معروف بروید.

نکات مهم پیش از خرید آبگرمکن برقی

برای آنکه یک آبگرمکن برقی استاندارد خریداری کنید باید نکات مهمی را مورد توجه قرار دهید. در ادامه مطلب به بررسی برخی از این نکات می‌ پردازیم. شما عزیزان با رعایت آنها می‌ توانید با خیال راحت یک آبگرمکن برقی خریداری کرده و از آن استفاده نمایید.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  تعمیر پکیج ایساتیس | نحوه عیب یابی پکیج ایساتیس

توجه به نوع آبگرمکن برقی

نخستین نکته‌ ای که قبل از خرید آبگرمکن برقی لازم است به آن توجه شود دقت به نوع دستگاه می‌ باشد. با در نظر گرفتن میزان حجم مصرف آب گرم و علاوه بر آن وسعت محیطی که شما می‌ خواهید به تامین آب گرم آنجا اقدام کنید می‌ توانید یکی از مدل‌ های موجود در بازار را خریداری نمایید. بهترین گزینه برای خرید آبگرمکن دیواری چنانچه می‌ خواهید همیشه آب گرم در اختیار داشته باشید نوع دیواری آن است ولی اگر می‌ خواهید هزینه کمتری پرداخت کنید نمونه ایستاده آن هم مناسب است. چنانچه برای بخش خاصی از ساختمان خود به آب گرم احتیاج دارید مانند اداره جات و آرایشگاه‌ ها می‌ توانید از نوع شیر آبگرمکن‌ دار استفاده نمایید.

توجه به ظرفیت و حجم مخزن

دومین موردی که پیش از خرید آبگرمکن برقی لازم است به آن دقت کنید ظرفیت مخزن دستگاه می‌ باشد. در این مورد حتماً لازم است که به تعداد اعضای خانواده و علاوه بر آن نوع مکانی که می‌ خواهید آبگرمکن را در آنجا نصب کنید توجه نمایید. به عنوان مثال چنانچه آبگرمکن را برای یک مغازه می‌ خواهید و فقط روشویی مغازه نیاز به آب گرم دارد اصلاً نیازی نیست که آبگرمکن برقی پر قدرت خریداری کنید. در این شرایط یک آبگرمکن برقی بدون مخزن هم می‌ تواند برای شما مناسب باشد. اگر حجم مخزن آبگرمکن را درست انتخاب کنید می‌ تواند تاثیر زیادی بر روی مصرف برق هم داشته باشد.

توجه به ایمنی آبگرمکن برقی

مهمترین نکته پیش از خرید آبگرمکن برقی دقت به ایمنی آن می‌ باشد زیرا مستقیماً با سلامت شما در ارتباط است. بنابراین دستگاهی خریداری کنید که دارای شیر اطمینان بوده و کلید محافظ جان و ترموستات داشته باشد. در غیر این صورت خطر برق گرفتگی برای شما زیاد خواهد بود. دستگاه‌ های برقی عموماً وسایل خطرناکی هستند مخصوصاً اگر با رطوبت هم سر و کار داشته باشند. بنابراین یکی از مهم‌ ترین شاخصه‌ ها پیش از خرید آبگرمکن برقی توجه به ایمنی دستگاه می‌ باشد.

موارد دیگری که پیش از خرید آبگرمکن باید به آن توجه کنید

در ادامه مطلب به بیان برخی دیگر از نکات پیش از خرید آبگرمکن برقی می‌ پردازیم.

  • توجه به استاندارد انرژی و برچسب انرژی بر روی آبگرمکن برقی یکی از نکات مهم پیش از خرید دستگاه است.
  • آبگرمکن برقی خریداری کنید که با فشار آب کم هم بتواند کار کند.
  • به خدمات پس از فروش دستگاه دقت کنید و از برندهایی خریداری کنید که معتبر بوده و دارای خدمات پس از فروش خوبی هستند.

راهنمای خرید آبگرمکن برقی | بررسی مزایا و معایب آبگرمکن برقی

  • به میزان مصرف انرژی و توان آبگرمکن برقی دقت نمایید.
  • آبگرمکنی که خریداری می‌ کنید باید قابلیت تنظیم شعله داشته باشد.
  • خاموشی اتوماتیک، سایز ورود و خروج آب، برخورداری از سیستم جرقه زن اتوماتیک و تعداد المنت‌ها از دیگر مواردی هستند که لازم است به آنها توجه نمایید.

سخن پایانی

یکی از ضروریات زندگی‌ های مدرن داشتن آبگرمکن می‌ باشد. انواع مختلفی از آبگرمکن برقی در بازار موجود است. در این مقاله از ایبک امداد به بررسی نکاتی مهم پیش از خرید آبگرمکن برقی پرداختیم. همچنین مزایا و معایب این دستگاه را عنوان کردیم. امیدواریم که با مطالعه موارد بالا بتوانید یک آبگرمکن برقی بدون نقص و کاربردی برای منزل خود تهیه نمایید.

راهنمای خرید آبگرمکن برقی

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

راهنمای خرید آبگرمکن برقی، بررسی مزایا و معایب آبگرمکن برقی

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا