تعمیرات تاسیسات برقی

میزان در آمد شغل برقکاری چقدر است | برقکار ساختمان

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

میزان درآمد شغل برقکاری چقدر است؟ این سوالی است که تمام متقاضیان حرفه برقکاری در شاخه های مختلف مانند برق صنعتی، برق خودرو، برق ساختمان و ….در ذهن خود می پرسند. درآمد این حرفه به عوامل مختلفی بستگی دارد، که در این مقاله از ایبک امداد قصد داریم به بررسی آن ها بپردازیم:

در آمد شغل برقکاری ساختمان

ابتدا بگوییم برقکار ساختمان فردی می باشد که جهت انجام تعمیر، سیم کشی برق، سیستم های الکترونیکی، عیب‌ یابی، نگهداری و نصب باید مهارت های لازم را داشته باشد.

میزان درآمد فردی که برق کار ساختمان است با توجه به ساختمان های مسکونی، تجاری و اداری روز به روز در حال گسترش می باشد. می توانیم بگوییم نیاز مردم امروزه به شغل برقکاری ساختمان کمتر از نیاز به شغل لوله کشی نمی باشد. حتی ممکن است هر دو در یک کفه ترازو قرار گرفته باشند.

حتی اگر ساخت و ساز ساختمان نیز متوقف بشود، باز هم احتیاج به نگهداری از سیستم‌های الکترونیکی، سیم کشی برق ساختمان، نگهداری، عیب یابی و تعمیر سیستم های برق متوقف نخواهد شد.

بازار برقکاری ساختمان رو به رشد می باشد که حتی می توان گفت نامحدود است. پس می‌توان گفت مجری برقکار درآمد مناسبی می تواند از این حرفه به دست آورد.

توجه داشته باشید درآمد شغل برقکاری تنها با توجه به احتیاج بازار محاسبه نمی شود، بلکه عوامل گوناگونی در این زمینه تأثیر دارد مانند:

شغل برقکاری

 تخصص برقکار ساختمان

تخصص برقکار ساختمان رابطه بسیار مستقیمی با میزان درآمد او دارد.

هر چه میزان مهارت های برقکار در حوزه برق خانگی زیاد باشد می تواند، به وسیله قبول پروژه‌ های بیشتر درآمد زیاد تری نیز کسب کند.

مشتری مداری برقکار

در حرفه برقکاری مشتری‌ مداری حرف اول را می زند، چون فرد برقکار به طور مستقیم با مشتری در تماس می باشد پس بنا به خدماتی که به مشتریان ارائه می دهد باید در محل کار یا خانه های ایشان حضور داشته باشد.

باید ارتباط او با دیگران خوب باشد تا بازار کار پر رونقی نیز داشته باشد.

میزان تجربه برقکار ساختمان

معمولاً بیشتر مشتریان به برقکار های کهنه کار بیشتر از برقکار تازه کار اعتماد می کنند و پروژه بنای ساختمان خود را به او می سپارند.

در نتیجه درآمد افراد با تجربه بیشتر از افراد بی تجربه می باشد. این امر به دلیل تجربه مجری برقکار است.

فرد برقکار هر چه در دانشگاه و دوره های حرفه ای و فنی را به صورت تئوری گذرانده باشد، باز هم مهارت سال هایی که برقکار با تجربه به شکل تجربی و عملی در بازار کار فعالیت داشته قابل مقایسه نمی باشد.

برقکار ساختمان تلاش و پشتکار فردی

پشتکار و تلاش نقش بسزایی در درآمد فرد برقکار دارد. افرادی که دوست ندارند از تعطیلات آخر هفته خودشان بگذارند و یا این که صبح زود بیدار شوند یا برای مشتری بدقولی کنند، رسیدن به سطح درآمد مطلوب دیرتر اتفاق خواهد افتاد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  سیم کشی برق نوع توکار بهتر است یا روکار؟

کسانی که برای کار برقکاری برنامه ریزی دقیق دارند و سر وقت در محل کار خود حاضر می شوند، تا دیر وقت کار می کنند می توانند بیشتر و سریع تر پول بدست بیاورند.

استفاده از تبلیغات برای برقکاری ساختمان

در جذب مشتری و رسیدن به درآمد زیاد تر تبلیغات یک ابزار مهم و پر قدرت در این راستا، مخصوصاً در حرفه ی برقکاری ساختمان می باشد.

فردی که روش تبلیغاتی را مانند پخش تراکت، شبکه های اجتماعی و درج آگهی در روزنامه استفاده می کند، دسترسی بالاتری به بازار کار خواهد داشت.

پس مجری برقکار با توجه به مواردی که ذکر کردیم می تواند درآمد بالاتری نیز داشته باشد.

یک موضوع دیگر هم وجود دارد و آن هم این می باشد که حرفه برقکاری ساختمان دارای زمینه های متعددی مانند:

  1. عیب یابی و تعمیر تجهیزات الکترونیکی و سیستم برق ساختمان
  2. اجرا، نصب و راه اندازی تجهیزات الکترونیکی و سیستم برق ساختمان

اگر مجری برق کار در این دو زمینه کاری بیشتر فعالیت کند می تواند درآمد متفاوتی نیز داشته باشد. بررسی هایی در این زمینه انجام شده است که نشان دهنده این می باشد که در نصب، اجرا و راه اندازی سیستم برق درآمد مجری برقکار نیز به مراتب بالاتر می رود.

همانطور که گفتیم افراد مختلف با سابقه کاری بیشتر درآمد متفاوتی نیز خواهند داشت ولی باید بگوییم افرادی که به پارامترهای ذکر شده توجه داشته باشند، تقریباً پردرآمد می باشند.

معمولاً برقکاری ساختمان شغل درآمد زایی است ولی فردی که به تازگی وارد بازار کار شده است نباید در همان ابتدا توقع درآمد بالا داشته باشد.

میزان درآمد شغل برقکاری صنعتی

برق صنعتی یکی از شاخه های رشته برق می باشد که مانند برق ساختمان بسیار قابل استفاده و مهم است.

مجری برقکار صنعتی، فردی است که در خصوص برق صنعتی آموزش های لازم را از طریق آموزشگاه های معتبر و دانشگاه گذرانده است و می تواند به کنترل سیستم های برق صنعتی، نصب و طراحی آن ها بپردازد.

سیستم برق صنعتی در مکان های مختلفی استفاده می‌شود مانند تابلو برق های صنعتی، الکتروموتور ها، ماشین آلات صنعتی، کارخانه ها و دیگر تجهیزات برقی صنعتی.

پس وارد شدن به حرفه ی برقکار صنعتی باید علم این کار را با آموزش گذرانده باشد نه تجربی.

شخصی که تصمیم دارد برقکاری صنعتی را پیشه خود کند ممکن است این سوال برایش پیش بیاید که از این شغل چقدر می تواند درآمد به دست آورد. همانطور که می دانید نیاز به تجهیزات صنعتی در کشورهای درحال توسعه و پیشرفته مانند ایران زیاد می باشد.

حتی می توان گفت در جامعه ما نیاز به مجری برقکار صنعتی همیشه احساس می شود. این شغل از مهارت هایی می باشد که کشور ما به آن نیاز دارد.

چنانچه قصد دارید وارد حرفه برق صنعتی شوید نباید نگران بازار کار باشید و فکر کنید، روزی بیکار می شوید.

یک مجری برق کار می تواند با استفاده از راه های مختلفی به کسب درآمد بپردازد مانند:

  • کنترل راه اندازی مراکز تجاری، بیمارستان ها، کارخانه ها، هتل ها و صنایع
  • فعالیت در شغل برق صنعتی به صورت سیار
  • مونتاژ تابلو های برق صنعتی
  • استخدام در نیروگاه ها و اداره برق
  • فروش تابلو های برق صنعتی

مجری برق کار می تواند به دو روش کلی به درآمد بالا دست پیدا کند:

  1. راه اندازی کسب و کار خود از طریق باز کردن مغازه جهت فروش تابلو برق
  2.  استخدام در شرکت هایی مانند اداره برق، نیروگاه ها، کنترل و تست تجهیزات برقی
پیشنهاد آی‌بک امداد :  نحوه عیب یابی آیفون تصویری کوماکس و تعمیر آن

توجه داشته باشید در آمد حرفه برقکاری صنعتی کار ساده ای نمی باشد. فرد برقکار باید برای افزایش درآمد از راه هایی مختلفی استفاده کند.

کسب دانش و مهارت در برق صنعتی

حرفه برقکاری صنعتی نیاز به آموزش های دانشگاهی و دانش تئوری دارد. کوچکترین اشتباه و خطا در این شغل می تواند جان افراد را به خطر انداخته و یا تمام سرمایه یک کارخانه را نیست و نابود کند.

چنانچه می خواهید از شغل برقکاری صنعتی درآمد زیادی داشته باشید باید با کسب مهارت ها و دانش لازم به این حرفه وارد شوید.

بروز رسانی مهارت برقکار صنعتی

بروز رسانی مهارت ها یک چیز است و کسب دانش در حوزه برق صنعتی یک چیز دیگر. قطعاً با گسترش فناوری و علم می توان تجهیزات صنعتی بروز تری وارد بازار کرده و در صنایع استفاده کرد.

پس یک مجری برقکار صنعتی باید هر چند وقت یکبار مهارت های خود را در حوزه برق بروز رسانی کند. جهت این کار باید دوره های آموزشی جدید که در حوزه برق برگزار می شود یا از طریق جستجو در اینترنت یا حضوری شرکت کرده و دانش خود را بروز کند.

خوش قولی و نظم برقکار صنعتی

بسیار مهم است که مجری برق کار فردی خوش قولی بوده و در کار خود نظم داشته باشد، تا بتواند اعتماد کارفرما و مشتری خود را زیادتر کرده و پروژه های بیشتری به او سپرده شود.

توانایی کار تیمی برقکار صنعتی

حرفه برق کاری صنعتی جزو مشاغلی می باشد که نیاز به روحیه کار تیمی در فرد دارد. چنانچه غیر از این باشد نمی‌تواند با همکاران خود کنار بیاید و احتمال دارد، فرصت های شغلی و درآمد بالای خود را از دست بدهد.

تلاش و صبر برقکار صنعتی

چنانچه به شغل برقکار صنعتی مشغول شوید احتمال دارد لازم شود جهت طراحی نصب و راه اندازی یا تعمیر تجهیزات صنعتی به صورت دائم در سفر کاری باشید.

این سفرها درآمد بیشتری برای شما آورده و باعث می شود ساعت های بیشتری بر سر کار حاضر باشید. حتی ممکن است آخر هفته های خود را از دست بدهید. ولی چنانچه به دنبال درآمد بالا و ارتقای شغلی باشید تمام این پروژه سختی ها را به جان می خرید.

تلاش و پشتکار و صبر شما خیلی مهم است با توضیحاتی که در این قسمت از مقاله دادیم مشخص شد که مجری برقکار صنعتی با در نظر گرفتن های پارامتر های فوق می تواند حداقل ماهی ۶ تا ۱۲ میلیون درآمد کسب کند.

چگونه باید در آمد خود را در حرفه برقکاری زیاد کنید؟

مسئله مهمی که اکثر افراد برقکار به دنبال آن هستند، راهکار هایی جهت افزایش در آمد در این حرفه می باشد. در ادامه به نکاتی که می توانید با توجه به آن ها درآمد خود را افزایش دهید به صورت خلاصه می پردازیم:

  1. باید کیفیت کار خود را افزایش دهید.
  2. به دنبال آموزش مهارت های جدید شغلی خود باشید.
  3. به قیمت مناسب توجه داشته باشید.
  4. کسب و کار خود را راه اندازی کنید.

شغل برقکاری

جمع بندی

در این مقاله تلاش کردیم به حرفه برقکاری و درآمد آن بپردازیم تا بتوانید سطح درآمدی خود را بالا ببرید. بهتر است توجه داشته باشید، شغل برقکاری کار سخت و پرخطری می باشد. هنگام کار نکات ایمنی را رعایت کنید. چنانچه سوالی در خصوص این مقاله داشته باشید، می توانید در قسمت پشتیبانی مطرح کنید تا کارشناسان ما در مجموعه ایبک امداد پاسخگوی شما باشند.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

میزان در آمد شغل برقکاری چقدر است

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

برقکار ساختمان

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا