خدماتخدمات ساختمان

تاریخچه ساخت انواع پنجره دوجداره upvc و چوبی و آلومینیومی

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

تاریخچه ساخت انواع پنجره دوجداره upvc و چوبی و آلومینیومی موضوعی است که می‌خواهیم در این مقاله از ایبک امداد برای شما صحبت کنیم، چرا که پنجره های دوجداره انقلاب بزرگی در صنعت پنجره سازی دنیا بود که توانست نوع جدیدی از آرامش و سکوت را برای مردم فراهم کند.

تاریخچه پنجره دوجداره upvc

پنجره دوجداره upvc برای اولین بار در سال ۱۸۳۵ میلادی به وسیله یک شیشه فروش در نیویورک ساخته شد دلیل اصلی که باعث شد این پنجره دوجداره ساخته شود جلوگیری از اتلاف حرارت در ساختمان بود این شیشه فروش موفق شد در آن سال پنجره سه جداره با عایق مناسب بسازد که در آن زمان نسبت به پنجره های معمولی بسیار کارایی زیادی داشت و مناسب بود کشف upvc یکی از دلایلی بود که باعث شد پنجره های دوجداره بین مردم محبوبیت خاصی پیدا کند upvc از ۵۷ درصد کلر و ۴۷% وانیل تشکیل شده است این ماده جزو اصلی تری مواد تشکیل دهنده upvc می باشد.

سالهای بعد طراحان پنجره و متخصصین با تست کردن روش های مختلف به دنبال پنجره هایی بودند که قابلیت عایق صدا و حرارت بیشتری باشند تا این که متخصصین در کشور آلمان در سال ۱۹۶۰ تغییراتی ایجاد کردند و پروفیل upvc را طراحی کردند امروزه پنجره های دو و یا سه جداره توانسته عایق مناسبی برای صدا و حرارت باشد اکنون ۵۰ سال از استفاده پنجره های upvc در اروپا می گذرد و می توان گفت یکی از پرمصرف ترین و مطمئن ترین درب و پنجره ساختمان است پنجره upvc زیبا و مستحکم می باشد و زیبایی خاصی به ساختمان می بخشد و باعث بهبود کیفیت ساختمان می شود.

پنجره upvc در ایران

صنعت upvc در سال ۱۳۸۱ به وسیله یک شرکت ترکیه ای وارد ایران شد و بعد از گذشت چندین سال، در ۱۳۸۶ تولیدکنندگان داخلی با دانش خود توانستند پروفیل های upvc را با کیفیت خوبی در کشور تولید کنند این کار باعث شد که پروفیل های خوبی وارد بازار شود و دیگر نیازی به حضور کمپانی های خارجی در این بازار نباشد.

معرفی مزایا و معایب و خصوصیات انواع پنجره

پنجره دوجداره

 

 

 

نورگیری فضا از اهمیت زیادی در منزل برخوردار است یک خانه با پنجره های نامناسب می تواند در ورود نور اختلال ایجاد کند و از جهت روانی هم باعث می شود که شما بی حال و افسرده شوید پس توصیه می کنیم که پنجره ها را در محل زندگی خود جدی بگیرید همان اندازه که برای لوستر و مبلمان وسواس دارید سعی کنید برای پنجره ها هم همان قدر وسواس به خرج دهید و به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم در این مقاله برای شما انواع پنجره را به طور کامل توضیح دهیم و مزایا و معایب و خصوصیات آن را هم برای تان بیان کنیم تا بتوانید بهترین گزینه را برای محل زندگی خود انتخاب کنید.

انواع مختلف پنجره

برای اینکه به این سوال شما پاسخ بدهیم باید بگوییم که پنجره فقط از یک تکه تشکیل نشده پنجره ای که شما می‌بینید از قطعات مختلفی مانند یراق آلات، پروفیل، شیشه، درز و غیره تشکیل شده که این قطعات روی هم سوار می شود تا شما پنجره نهایی را تحویل بگیرید پس بهتر است که در ابتدا پنجره را دسته بندی کنیم:

  • فرم پنجره: وقتی که شما از پنجره صحبت می کنید منظورتان بیشتر همین قاب پنجره می باشد قاب پنجره در انواع مختلفی وجود دارند: آلومینیومی، آلوود، چوبی، آهنی، pvc و upvc
  •  شیشه پنجره: شیشه وظیفه دارد نور را از خود عبور دهد. شیشه چند نوع است: تک جداره، دوجداره، هوشمند و….  تقریبا می توان گفت که شیشه های دوجداره جزو متداول ترین شیشه ها می باشند.
  •  یراق آلات: یراق آلات بیشتر به روش باز و بسته کردن پنجره مربوط می شود. بر اساس مدل های محوری، کلنگی، دوطرفه، کشویی و غیره از یراق آلات مختلف استفاده می کنند.
پیشنهاد آی‌بک امداد :  موزاییک واش بتن چیست؟ | مزایا و معایب واش بتن

سه موردی که برای شما نام بردیم جزو اجزای اصلی پنجره می باشند در ادامه می خواهیم هر کدام از این اجزا را برای شما توضیح دهیم البته پنجره اجزای دیگری هم دارد ولی تاثیر خاصی در انواع پنجره ایجاد نمی کند

کدام نوع پروفیل پنجره برای ما مناسب می باشد؟

شاید در نظر اول قاب پنجره به نظر شما بسیار مهم بیاید در اینجا ما می خواهیم انواع پروفیل پنجره را به همراه معایب و مزایای آن برای تان بطور کامل توضیح دهیم تا بتوانید در صورت نیاز بهترین آن را انتخاب کنید.

پنجره چوبی

یکی از قدیمی ترین انواع پنجره ها، پنجره چوبی می باشد شاید شما هم در منازل قدیمی و یا فیلم ها، نمونه هایی از این پنجره را دیده باشید در قدیم به دلیل اینکه به چوب دسترسی فراوانی داشتند در بیشتر خانه ها از پنجره چوبی استفاده می کردند البته هنوز هم در بعضی از ساختمان ها از این پنجره استفاده می شود استفاده از پنجره چوبی اصالت خاصی به فضا می بخشد رنگ کرم و بافت چوب زیبایی خاص خود را دارد که می‌تواند مورد توجه بسیاری از علاقه مندان به دکوراسیون های قدیمی باشد.

گذشته از اینکه بحث زیبایی مهم است، پنجره چوبی مزایا و معایب خاص خود را دارد در ادامه مزایا و معایب آن را برایتان شرح می دهیم:

مزایا
  •  چوب نارسانا است و باعث می شود انرژی و حرارت تلف نشده و به هدر نرود چوب به دلیل عایق حرارتی بودن، در مصرف انرژی صرفه جویی می کند.
  • چوب خاصیت رنگ پذیری زیادی دارد و شما می توانید آن را به دلخواه خود رنگ بزنید.
  •  در پنجره چوبی قابلیت استفاده از شیشه دوجداره هم وجود دارد.
  • چوب عایق صوتی می باشد و می تواند در مقابل نور خورشید و صدا مقاومت کند.
معایب
  • یکی از معایب چوب این است که در برابر حریق و آتش سوزی بسیار خطرناک می باشد و سریع آتش می گیرد.
  • امکان نفوذ حشرات و موریانه بسیار در آن زیاد است البته استفاده از لایه های محافظتی این خطر را کم می کنند.
  •   امکان پوسیدگی هم در چوب زیاد می باشد.
  •  قابلیت نفوذ آب دارد و به دلیل تغییر حالت در جاهایی که مناطق مرطوب هستند استفاده از پنجره چوبی را به هیچ وجه توصیه نمی کنیم.
  •  مقاومت چوب در برابر ضربه پایین است و به راحتی می شکند.

پنجره های آهنی

امروزه دیگر از پنجره های آهنی استفاده نمی‌کنند و تقریبا می توان گفت مزایای آن به معایبش نمی ارزد در بازار پروفیل های کارآمدتری وجود دارد برای آشنا شدن شما با پنجره های آهنی در ادامه نگاهی به خصوصیات پروفیل آهنی می اندازیم:

مزایا
  •   پنجره های آهنی در مقابل ضربه محکم بوده و تغییر شکل نمی دهند
  •  این پنجره‌ها قابلیت رنگ پذیری بالایی دارد و شما می توانید هر رنگی که بخواهید روی آن بزنید.
پیشنهاد آی‌بک امداد :  بیده توالت فرنگی چیست؟
معایب
  • وزن پنجره های آهنی بسیار بالا می باشد و این موضوع حمل و نصب پنجره را بسیار دشوار می کند و بالا بودن وزن پنجره باعث می‌شود ساختمان در مقابل زلزله عملکرد مناسبی نداشته باشد.
  •  عایق گرما نبوده و باعث می شوند انرژی تلف شود.
  •  در مقابله بارندگی و رطوبت مقاوم نیستند و دچار زنگ زدگی می شوند.
  •  معمولا با درزگیری منطبق نمی‌شوند و در صورت بارندگی آب به داخل خانه نفوذ می کند.
  • در پنجره های آهنی حتی اگر از شیشه دوجداره هم استفاده کنید باز هم قسمت آهنی آن صدا و حرارت را از خود عبور می دهد.

پنجره های upvc و pvc

از این نوع پنجره ها به صورت گسترده در صنعت ساختمان استفاده می شود پروفیل های upvc و pvc قابل بازیافت هستند و به طبیعت هم آسیبی نمی رسانند می‌توان گفت که upvc متریال بهبود یافته pvc می باشد زیرا خاصیت انعطاف پذیری pvc را دارا نمی باشد و همچنین عایق بهتری هم در مقابل برابر حرارت و صدا است.

البته هر دوی این متریال ها به عنوان یک پلاستیک سبک و قوی در صنعت مورد استفاده قرار می‌گیرد و از آن برای لوله کشی ها بسیار استفاده می کنند و برای لوله کشی آب کاربرد زیادی دارند در ادامه می خواهیم شما را با مزایا و معایب این نوع پنجره ها آشنا کنیم.

مزایا
  •  گرما را حفظ می کند و باعث اتلاف انرژی نمی شود.
  • بسیار سبک هستند و به راحتی نصب می شوند و باعث بالا رفتن وزن ساختمان هم نمی شوند.
  • قابل اشتعال نیستند و در برابر آتش سوزی مقاومت زیادی دارند.
  •  قابلیت تولید در رنگ ها و طرح های مختلف را دارند.
  •  در برابر حرارت انقباض و انبساط نمی‌شوند و به راحتی می‌توانید آنها را باز و بسته کنید.
  • در برابر خوردگی، اشعه خورشید و مواد شیمیایی مقاوم هستند.
  • عمر زیادی داشته و نیازی به صرف هزینه تعمیر و سرویس ندارند.
  •  از ورود گرد و غبار و آلودگی به داخل ساختمان جلوگیری می کنند.
  •  استحکام بالا و قدرت مکانیکی زیادی دارند.
  •  آب را جذب نمی کنند و در مناطق مرطوب می توانید به راحتی از آنها استفاده کنید.
  • هنگام وزش باد و طوفان سر و صدا نمی دهند.
  •  قابل شستشو می باشند.
معایب

پنجره های کامپوزیتی برای رفع مشکلات سایر پنجره ها درست شده به همین دلیل معایب چندانی ندارد و کاملاً از سطح کیفیت بالایی برخوردار است.

پنجره آلومینیومی

پنجره دوجداره

 

 

پنجره های آلومینیومی  چیزی بین پنجره های pvc امروزی و پنجره های قدیمی چوبی می باشد در گذشته از این نوع پنجره ها به صورت گسترده در ساختمان استفاده می شد.

پنجره آلومینیومی ساده : ویژگی خاص پنجره آلومینیومی ساده، وزن پایین آن می باشد و هنگام نصب و حمل به شما کمک زیادی خواهد کرد.

 این پنجره دوام و مقاومت بالایی دارد در برابر شرایط جوی مانند باران و رطوبت مقاوم می باشد ویژگی منفی این پنجره و عیب بزرگ آن این است که انرژی را به هدر می دهد و شما اگر در زمستان به این پنجره دست بزنید از سرمای زیاد آن تعجب می کنید.

نتیجه گیری

ما در این مقاله از ایبک امداد برای شما انواع پنجره ها و همچنین پنجره های دوجداره upvc را همراه با معایب و مزایای کامل توضیح دادیم تا در صورت نیاز بتوانید بهترین آن را انتخاب کنید؛ همچنین می‌توانید از تجربیات خود در این زمینه در بخش دیدگاه ها با ما صحبت کنید تا دیگران هم از این تجربیات بهره مند شوند.

امیدواریم مطالب بالا برای شما مفید بوده باشد

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

تاریخچه ساخت انواع پنجره دوجداره upvc و چوبی و آلومینیومی

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

کدام نوع پروفیل پنجره برای ما مناسب می باشد؟

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا