خدمات ساختمان

طراحی نمای ساختمان با آجر | هزینه نمای آجری ساختمان

طراحی نمای ساختمان با آجر امروزه با سبک‌ های مختلفی انجام می‌ شود. به علت ویژگی‌ های منحصر به فردی که آجر دارد این متریال جایگاه ویژه در زمینه طراحی داخلی و خارجی داشته و مورد توجه بیشتر طراحان قرار گرفته است. انتخاب ایده و سبک، تکنیک در طراحی و به کار بردن متریال مناسب در ایجاد یک نمای ساختمان بسیار زیبا مؤثر می‌ باشد. چنانچه قصد دارید نمای ساختمانتان را بازسازی کنید می‌ توانید از متریال آجر استفاده نمایید. در این مواقع طراحان معماری که در زمینه طراحی نما فعالیت دارد می‌ توانند بسیار به شما کمک کنند. با انتخاب متریال مناسب می‌ توانید تکنیک‌ ها و ایده‌ های جذاب و زیبایی را در نمای ساختمان به کار بگیرید.

طراحی نمای آجری مدرن

در نمای ساختمان مدرن سادگی و خالص بودن پایه اصلی اصول طراحی می‌ باشد. در حقیقت در طراحی ساختمان به سبک مدرن جزئیات حذف می‌ شود و کلیات مدنظر قرار می‌ گیرند تا طرح شیکی ایجاد کنند. امروزه اغلب مردم رو به طرح‌ های مدرن آورده اند زیرا طرح داخلی و خارجی با سبک مدرن در عین آنکه ساده است می‌ تواند زیبایی بی‌ نظیری به فضا بدهد. حفظ اصول هندسی، تکنیک در چینش، نمایش خطوط عمودی و افقی، حذف خطوط منحنی و نظم در چیدمان می‌ تواند در طراحی نمای ساختمان با آجر مؤثر باشد. در این نوع طراحی ترکیب آجر با دیگر مصالح مرغوب مانند چوب و سنگ می‌ تواند طراحی چشمگیری ایجاد کند.

طراحی نمای آجری کلاسیک

این روزها نمای رومی و یا نمای کلاسیک خیلی مورد توجه اغلب مردم قرار گرفته است. ممکن است با مشاهده برخی از نمونه‌ های اجرا شده شما نیز به این موضوع رسیده باشید.طراحی نمای ساختمان با آجر | هزینه نمای آجری ساختمان نمای سبک کلاسیک تجملی و دور از سادگی می‌ باشد. سبک کلاسیک نشانه‌ هایی از سبک یونان باستان و سبک رومی را در نمای ساختمان دارد. متأسفانه با ظهور این سبک در ساختمان‌ های امروزی نمای طراحی سنتی معماری ایرانی کمرنگ شده و جایگاه محدودی برای آن وجود دارد. نکته مهم این است که معماری سنتی ایرانی دارای عناصر معماری شاخص و بارزی می‌ باشد. به کار بردن این عناصر در معماری می‌ تواند آثار شاخصی را در طرح‌ های داخلی و نمای ساختمان به وجود آورد. آجر از مهمترین متریال در طراحی معماری سنتی ایرانی می‌ باشد. در نمای کلاسیک ساختمان معمولاً متریال سنگ مورد استفاده قرار می‌ گیرد اما ترکیب سنگ با آجر نیز می‌ تواند در این سبک به کار برده شده و در جزئیات نما پرداخت بیشتری انجام می‌ شود.

طراحی نمای آجری در معماری سنتی ایرانی

چنانچه دوست دارید از فضای مدرن شهری کمی دور شده و نمای سنتی ایرانی را در معماری استفاده کنید عناصر معماری ایرانی در عین آنکه مدرن هستند می‌ توانند در طراحی نمای ساختمان نیز به کار گرفته شوند. نمای سنتی معماری ایرانی با شرایط آب و هوایی ایران کاملاً مطابقت دارد به شرط آنکه متریال آن درست انتخاب شده و تکنیک‌ های اجرا به صورت اصولی انجام شود. وجود طاق، گره چینی، بازی با سایه و نور، انتخاب متریال مناسب و … در طرح معماری سنتی ایرانی می‌ تواند به زیبایی نمای شهر نیز کمک کند. آجر یکی از مهم‌ ترین عناصر در معماری سنتی می‌ باشد. تکنیک آجر چینی در چیدمان و نظم متریال آجر بسیار مؤثر است.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  طراحی دکوراسیون با بتن و سیمان در خانه های مدرن

متریالی که می توانند با آجر ترکیب شوند

آجر یکی از ارزشمندترین متریال در معماری می‌ باشد که می‌ تواند با دیگر متریال ترکیب شود. مصالحی که می‌ توانند با آجر ترکیب شده و نمای زیبایی ایجاد کنند شامل شیشه، فلز، چوب، سنگ و کامپوزیت می‌ باشند. رعایت سبک طراحی در نمای ساختمان می‌ تواند تأثیر چشمگیری در طراحی نمای ترکیبی داشته باشد.

انواع روش‌ های اجرایی در مورد طراحی نما با آجر

برای اجرای نمای آجری با در نظر گرفتن سبک های مختلف طراحی و همچنین تکنیک‌ های اجرایی گوناگون می‌ توانید روش‌ های مختلفی را مورد استفاده قرار دهید. در حقیقت برای اجرای نمای آجری چندین روش به کار برده می‌ شود که در ادامه در مورد آنها توضیحاتی می‌ دهیم.

اجرای نمای آجری با ملات سیمان

سنتی‌ ترین روش برای اجرای نمای آجری، ملات سیمان می‌ باشد به همین خاطر سرعت اجرا در این روش نسبت به دیگر روش‌ ها کمتر است. روش سنتی به کار بردن ماسه سیمان به هنگام اجرای نمای آجری به محاسبات مهندسی نیازی ندارد. وجود سیمان می‌ تواند باعث شود که پوشش سطح دیوار سطح صافی داشته باشد.

اجرای نمای آجری با چسب

برای آنکه این روش را اجرا کنید در قدم اول باید چسب مخصوص برای اجرای نمای آجری انتخاب کنید. پس از آن سطح مد نظر باید با پلاستر و نمای سیمان پوشش داده شود.طراحی نمای ساختمان با آجر | هزینه نمای آجری ساختمان بندکشی آجر باید به صورت استاندارد اجرا شده و نتیجه مطلوب پس از آن حاصل می‌ شود در غیر این صورت آب باران و رطوبت به آجر نفوذ کرده و به مرور زمان می‌ تواند باعث تخریب نما و آجرها شده و آنها را از سطح جدا کند.

اجرای نمای آجری با روش نمای خشک

در این روش هیچ ملاتی مورد استفاده قرار نمی‌ گیرد و چیدمان آجر با تجهیزات فلزی مثل ریل و پیچ انجام می‌ شود. سیستم اجرای نمای خشک شامل موارد زیر می‌ باشد: چهارچوب مخصوص نگهدارنده اجزا و اتصالات و فضای مناسب جهت عایق حرارتی و تهویه.

  • در مرحله اول سطح مورد نظر را باید با عایق حرارتی و با کمک اتصالات و یا چسب به دیوار متصل نمایید.
  • پس از آن چهارچوب را نصب کرده و نمای آجر را چیدمان کنید. سرعت اجرا در این روش نسبت به سایر روش‌ ها بیشتر است.

ایده‌ ها و تکنیک‌ های جذاب برای طراحی نما

برای آنکه نمای آجری را اجرا کنید از تکنیک‌ های متنوع در اجرا و چیدمان می‌ توانید استفاده نمایید. در ادامه مطلب چند تکنیک اجرایی برای نمای آجری را بررسی می کنیم. شما می‌ توانید با مطالعه این مطالب انتخاب مناسبی در این مورد داشته باشید. با توجه به ایده‌ های اجرایی و سبک های مختلف می‌ توانید تکنیک مناسب را جهت اجرای نمای آجری انتخاب نمایید.

آجر نسوز در اجرای نمای ساختمان

به علت آنکه آجر نسوز تنوع زیادی در سایز و رنگ دارد، برای ایجاد طرح‌ های گوناگون و متنوع در نمای ساختمان کاربرد داشته و مورد استفاده قرار می‌ گیرد. آجر نسوز دارای انواع مختلفی است که شامل آجر پلاک، آجر دکوراتیو، کرافتسون و رستیک می‌ باشد. با آجر نسوز می‌ توانید تکنیک‌ های متنوعی از آجرچینی را ایجاد کنید. برای آنکه نمای جذابی داشته باشید و طرح‌ های پیچیده در نما ایجاد کنید یکی از بهترین گزینه‌ ها آجر نسوز می‌ باشد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  سقف کاذب رابیتس چیست؟ | مزایای سقف رابیتس

پوسته مواج در اجرای نمای ساختمان

با شیب‌ بندی و جابجایی چینش آجرها می‌ توانید این تکنیک یعنی پوسته مواج را ایجاد نمایید. در حقیقت این عمل باعث می‌ شود جلوه‌ های سایه و نور در نمایش عناصر معماری زیبایی شناسی به کار گرفته شود. ایجاد پوسته مواج در باربری هیچ نقشی ندارد و به جذابیت نمای ساختمان کمک می‌ کند.

الگوی شبکه سوراخ‌ دار در اجرای نمای ساختمان

چینش آجرها با نظم و ایجاد شکاف بین آنها و تکرار الگوهای خاص و همچنین بازی با نور و سایه می‌ تواند در ایجاد تکنیک شبکه سوراخ‌ دار مؤثر باشد. در حقیقت با ایجاد فضای خالی بین آجر و ایجاد الگوی مشخص نور و هوا بین منافذ، هوا در جریان خواهد بود. اگر تکنیک شبکه سوراخ‌ دار در نمای آجری ساختمان انجام شود همه عناصر زیرسازی ساختمان با آجرهای نسوز و با رنگ پوشش داده می‌ شود.

تکنیک پوسته پیچ خورده در اجرای نمای ساختمان

معماران و طراحان می‌ توانند با الگوهای انعطاف پذیر و کمک گرفتن از مدل‌ های قابل اجرا نمای جذابی در ساختمان ایجاد کنند. این تکنیک باعث می‌ شود تهویه در ساختمان به صورت طبیعی انجام شود. این الگو دارای طرح‌ های پیچیده‌ای می‌ باشد و چینش آجرها در این تکنیک در برابر پنجره نما موجب می‌ شود که برای امواج صدا تا حد امکان مانع ایجاد شود. بازی با سایه‌ ها و ورود نور در تکنیک پوسته پیچ خورده زیبایی شناسی بی‌ نظیری را در معماری سنتی ایران یادآور می‌ کند.

دیگر تکنیک‌ هایی که می‌ توان در نمای آجری ساختمان به کار گرفت

  • الگوی وصله‌ دار در اجرای نمای آجری ساختمان
  • فاصله گذاری مجزا در اجرای نمای آجری
  • الگوی پوسته پیکسل، پیکسل
  • الگوی زیگزاکی در نمای آجری ساختمان
  • اجرای طرح کرکره‌ ای
  • اجرای طرح مشبک
  • تکنیک بافت عرضی و طولی در نمای آجری

هزینه طراحی نمای ساختمان با آجر

همانطور که گفتیم آجرها دارای انواع مختلفی می‌ باشند و در بسته‌ بندی‌ های گوناگون با ابعاد و اندازه‌ های متنوع به بازار عرضه شده‌ اند. طراحی نمای ساختمان با آجر | هزینه نمای آجری ساختمانبرای آنکه هزینه‌ های اجرای نمای آجری ساختمان را برآورد کنید می‌ توانید از مهندسان و معماران کمک بگیرید. برآورد هزینه‌ های اجرای نما به صورت متر مربع و یا به صورت روزمزد انجام می‌ شود. اگر قصد دارید که تعداد آجرها را بشمارید می‌ توانید با توجه به طول و عرض آجر و با در نظر گرفتن بندکشی این کار را انجام دهید.

کلام پایانی

هدف از ایجاد نمای آجری، توجه به نیازها و علایق مشتریان می‌ باشد. در این مقاله از آی بک امداد بهترین سبک طراحی نما، تکنیک‌ ها، روش‌ ها و الگوهای اجرایی نمای ساختمان را معرفی کردیم. با توجه به مطالبی که عنوان شد انتخاب طرح اجرای نمای آجری و همچنین انتخاب ترکیب رنگی در نمای ساختمان را می‌ توانید بر اساس سلایق و علاقه خود انجام داده و نمای جذاب و زیبایی در ساختمان خود به وجود آورید.

طراحی نمای ساختمان با آجر

امتیاز سردبیر - ۹.۷

۹.۷

مجموع امتیاز

طراحی نمای ساختمان با آجر، هزینه نمای آجری ساختمان

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا