دکوراسیون داخلی

سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون داخلی خانه

آیا شما فرد مشکل پسندی هستید و نمی‌ توانید برای انتخاب اسباب و اثاثیه منزل خود تصمیم درستی بگیرید؟ کاربرد فضا و اجزا برای شما بسیار مهم می‌ باشد ولی دکوراسیون بی‌ نقص و لوکسی می‌ خواهید؟ برای شما که فرد سخت پسندی هستید سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون داخلی خانه می‌ تواند چاره کار باشد. دکوراسیون نئوکلاسیک می‌ تواند هویت شما را منعکس کرده و احساس راحتی و لوکس بودن را به صورت همزمان برای شما به ارمغان آورد. انتخاب لوازم و خرید آنها جهت دکوراسیون و چیدمان خانه از سخت‌ ترین کارها می‌ باشد مخصوصاً اگر ندانید که چه چیزی لازم دارید و تصوری از همخوانی و هماهنگی اجزا نداشته باشید.

سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون داخلی خانه

برای آنکه از هرج و مرج و سردرگمی در چیدمان خانه شما جلوگیری شود پیش از آغاز خرید حتماً باید سبک مورد نظر خود را انتخاب نمایید. با شناخت سبک و تصمیم‌ گیری در مورد آن از گشت و گذار بیهوده و خریدهای هیجانی رها خواهید شد. برای آنکه سبک مورد نظر خود را انتخاب کنید علاوه بر ظاهر اشیا باید به میزان کاربرد آنها نیز توجه کرده و آنها را مد نظر قرار دهید. چنانچه سلیقه شما لوکس پسند است و سبک کلاسیک را هم دوست دارید و علاوه بر آن کاربردی بودن فضا، اشیا و چیدمان برای شما مهم می‌ باشد. می‌ توانیم بگوییم سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون داخلی خانه برای شما مناسب است. شناخت دقیق سبک‌ ها و تصمیم گیری در مورد چیدمان می‌ تواند گزینه‌ های زیادی را در ذهن شما حذف کند و مواردی که متناسب با سبک چیدمان نیست را از دایره انتخابات شما حذف نماید. سبک کلاسیک در دکوراسیون داخلی خانه به علت ویژگی‌ ها و مشخصات منحصر به فرد دارای طرفداران زیادی شده است.

پیدایش سبک نئوکلاسیک

نخستین بار در قرن هجدهم میلادی سبک نئوکلاسیک در اروپا شکل گرفت و کمی پس از آن در قاره آمریکا نیز مشاهده شد. سبک نئوکلاسیک از دکوراسیون رم و یونان باستان الهام گرفته است.سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون داخلی خانه ثروتمندان آمریکایی و اروپایی با تصورات ذهنی خود از دوره‌ های کلاسیک توانستند منازل خود را به سبک رم باستان و یونان چیدمان کنند. نئوکلاسیک در واقع نگاهی جدید به هنر یونانی و رمی می‌ باشد و از سبک لویی شانزدهم تأثیر گرفته است. سبک نئوکلاسیک آنقدر زود محبوب شد که بیشتر مردم در دکوراسیون داخلی خانه‌ های خود و هم برای نمای خارجی ساختمان‌ ها این سبک را مورد استفاده قرار دادند.

چیدمان نئوکلاسیک و ویژگی‌ های آن

دو شاخه اصلی چیدمان، سبک مدرن و کلاسیک می‌ باشد که سبک نئوکلاسیک نامش را از آن گرفته است. واژه کلاسیک به معنای آنتیک و قدیمی و واژه نئو به معنای تازه و نو می‌ باشد. سبک نئوکلاسیک هم دقیقاً مانند نامش ترکیبی از چیدمان مدرن و چیدمان کلاسیک است. روش چیدمان نئوکلاسیک از پر طرفدارترین سبک‌ های معماری می‌ باشد. علت محبوبیت سبک نئوکلاسیک این است که این سبک فراتر از زمان بوده و در جریان مد روز قرار دارد. این سبک تجملی ولی متواضع و فروتن است و به سبک‌ های روکوکو و باروک شباهتی ندارد. دو علت دیگر محبوبیت سبک نئوکلاسیک هویت پذیری و انعطاف پذیری این سبک می‌ باشد که در واقع شما را مجبور نخواهد کرد چیزی را که دوست ندارید انتخاب کنید. شما می‌ توانید سبک مدرن کلاسیک و یا نئوکلاسیک را انتخاب کنید و در نهایت در این سبک می‌ توانید به تعادل برسید. ویژگی هویت پذیری دکوراسیون نئوکلاسیک شما را در انتخاب محدود نمی‌ کند. شما می‌ توانید تعریفی از مجلل، کلاسیک، با شکوه، راحت و … را در انتخاب اشیا، عناصر و رنگ‌ ها داشته باشید و چیدمانی کاملاً متفاوت را در خانه خود ایجاد نمایید. چیدمان نئوکلاسیک این روزها به روزتر شده ولی هنوز هم مفهوم اصلی خود که تجمل متواضع و فروتن می‌ باشد را همراه دارد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  راهنمای خرید مبلمان سلطنتی | مزایا و معایب مبلمان سلطنتی

عناصر دکوراسیون در سبک نئوکلاسیک

در سبک نئوکلاسیک شما هیچ محدودیتی جهت انتخاب رنگ‌ ها و اشیا ندارید ولی وقتی در مورد دکوراسیون نئوکلاسیک صحبت می‌ کنیم برخی از جزئیات و اجزا در ذهن ما برجسته‌ تر و پر رنگ‌ تر می‌ شود و در واقع آنها جز جدایی ناپذیری از سبک نئوکلاسیک می‌ باشند که در ادامه برخی از آنها را بازگو می‌ کنیم.

حجم و نور در سبک نئوکلاسیک

روشن بودن و پرنور بودن فضا از ویژگی‌ های مهم سبک نئوکلاسیک می‌ باشد. در دکوراسیون نئوکلاسیک رنگ‌ های تاریک و تند سبک باروک و همچنین پرده‌ های ضخیم با طرح‌ های شلوغ جایگاهی ندارند. در این سبک نورگیر بودن و پرنور بودن فضا از اهمیت زیادی برخوردار است. چنانچه نور کافی ندارید باید در انتخاب اشیا به رنگ و ابعاد توجه کافی داشته باشید. بهتر است رنگ‌ های روشنی را مورد استفاده قرار دهید و همچنین به ابعاد مبلمان و متراژ فضای خود توجه نمایید. سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون داخلی خانهچنانچه نور کافی نداشتید از نورهای پنهان و آباژور می‌ توانید استفاده کنید. یکی دیگر از نکات مهمی که در دکوراسیون نئوکلاسیک لازم است به آن توجه شود کنتراست بین رنگ‌ ها می‌ باشد. به کار بردن عناصر طبیعی مثل سنگ مرمر و سنگ‌ های رگه‌ دار می‌ تواند شکوه بیشتری به دکوراسیون نئوکلاسیک بدهد.

مبلمان در سبک نئوکلاسیک

برای انتخاب مبلمان در سبک نئوکلاسیک محدودیتی ندارید و مبلمان شما می‌ تواند مدرن، کلاسیک یا نئوکلاسیک باشد ولی موارد قابل توجهی نیز در انتخاب آن باید مدنظر قرار گیرد. نخستین مورد این است که مبلمان با کیفیتی خریداری کنید. پارچه مبلمان شما باید مرغوب باشد. چنانچه مبلمان چوبی انتخاب کرده‌ اید حتماً کارهایی را انتخاب کنید که پیچ و خم کمتری دارند و چنانچه مبلمان کنده کاری شده را انتخاب می‌ کنید حتماً به کیفیت کنده کاری و ظرافت آنها توجه نمایید. چنانچه انتخاب شما مبلمان نئوکلاسیک یا مدرن است می‌ توانید مبلمانی انتخاب کنید که دارای پایه‌ های ظریف فلزی باشد. پارچه مبلمان شما باید بدون نقش و ساده باشد و اگر دوست دارید از طرح و نقش استفاده کنید می‌ توانید از کوسن‌ های طرح‌ دار بهره ببرید. توجه کنید مبلمان در سبک نئوکلاسیک در عین لاکچری بودن باید عاری از هر گونه تجمل باشد.

تزیینات در سبک نئوکلاسیک

سبک نئوکلاسیک سبک متعادلی می‌ باشد یعنی نه به خلوت بودن چیدمان مدرن است و نه به شلوغ بودن چیدمان کلاسیک و تعادلی بین آن دو برقرار می‌ باشد. در سبک نئوکلاسیک از تزیینات و اکسسوری‌ های کاربردی استفاده می‌ شود. رنگ‌ های نقره‌ ای و طلایی دو رنگ محبوب در سبک نئوکلاسیک می‌ باشند و معمولاً به عنوان مکمل مورد استفاده قرار می‌ گیرند ولی در میزان استفاده این رنگ‌ ها باید بسیار دقت کنید. به کار بردن برخی تزیینات پترن دار و طرح‌ دار می‌ تواند به زیباتر کردن فضا کمک کند.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  آیا قرار دادن تخت زیر پنجره مورد تایید است؟ | محل مناسب تخت خواب

جزئیات معماری در سبک نئوکلاسیک

گچ‌ کاری ماهرانه، قاب‌ های چوبی ظریف کار شده، ستون‌ های بلند و … از ویژگی‌ های سبک معماری نئوکلاسیک می‌ باشند. تمرکز سبک معماری نئوکلاسیک بر روی سادگی و ظرافت است. انتخاب کفپوش در سبک نئوکلاسیک هیچ محدودیتی ندارد و می‌ توانید هر فرم و شکلی از کفپوش را در معماری نئوکلاسیک به کار ببرید.

انتخاب فرش و پرده در سبک نئوکلاسیک

در دکوراسیون‌ هایی با سبک‌ های مختلف باید در مورد انتخاب اثاثیه منزل اصول خاصی رعایت شوند. در مورد به کار بردن فرش در دکوراسیون نئوکلاسیک بهتر است که فرش‌ های مدرن و ساده استفاده کنید. معمولاً فرش‌ هایی که دو رنگ در آنها مورد استفاده قرار گرفته است مناسب می‌ باشند. سایز فرش هم نباید خیلی بزرگ باشد و به علت آنکه پارکت در کفپوش استفاده می‌ شود فرش‌ ها نباید میزان زیادی از فضای کف خانه را بپوشانند زیرا فرش‌ های کوچکتر می‌ توانند ظاهر مدرن تری به منزل شما ببخشند. برای اتاق خواب‌ ها هم می‌ توانید از فرش‌ های فانتزی استفاده کنید. پرده در سبک نئوکلاسیک باید مشخصاتی مثل ظرافت، سادگی و بافت نازک داشته باشد. در سبک نئوکلاسیک به طور معمول پرده‌ های بلند مورد استفاده قرار می‌ گیرد. چنانچه می‌ خواهید خانه شما بسیار شیک دیده شود می‌ توانید از پرده‌ های مخمل استفاده نمایید. در آشپزخانه هم بهتر است پرده‌ هایی را انتخاب کنید که بافت توری و رنگ روشن داشته باشد.

مزایای سبک نئوکلاسیک

با توجه به مشخصاتی که در مورد سبک نئوکلاسیک گفتیم به کار بردن آن در فضای خانه می‌ تواند مزایایی داشته باشد.

  • سبک نئوکلاسیک می‌ تواند به محیط خانه شما نظم بدهد و به علت رعایت تقارن وسایل اضافه حذف می‌ شود.
  • در عین آنکه خانه مدرنی خواهید داشت اصالت نیز در آن حفظ خواهد شد.
  • سبک نئوکلاسیک محیطی بدون اضطراب، تنش و استرس را برای شما ایجاد خواهد کرد.

سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون داخلی خانه

  • متریال طبیعی که در این سبک مورد استفاده قرار می‌ گیرد احساس خوشایندی به افراد منتقل می‌ کند.
  • به علت نورپردازی و روشنایی می‌ تواند محیط را بزرگتر از آن چیزی که هست جلوه دهد.
  • برای استفاده نمودن از وسایل تزیینی و اکسسوری انتخاب زیادی خواهید داشت.

سخن آخر

سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون داخلی خانه یکی از گزینه‌ های عالی برای افرادی می‌ باشد که شخصیت میانه رویی دارند و می‌ خواهند قسمت‌ های مختلف خانه خود را بر اساس این سبک دکوراسیون کنند. سبک نئوکلاسیک یکی از اصلی‌ ترین سبک‌ ها در طراحی داخلی به شمار می‌ آید و طرفداران بسیار زیادی دارد. سبک نئوکلاسیک تعادلی بین دو سبک مدرن و کلاسیک می‌ باشد و نسبت به این دو سبک طرفداران بسیار بیشتری هم دارد.

سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون داخلی خانه

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

سبک نئوکلاسیک در دکوراسیون داخلی خانه، مزایای سبک نئوکلاسیک

امتیاز کاربر: ۲.۹ ( ۱ نتایج)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا