آرایشی

ترمیم ناخن شکسته با روش های آسان و راحت

ترمیم ناخن شکسته با روش های آسان و راحت| اهمیت ترمیم ناخن شکسته، جلوگیری از شکستن ناخن

در مواقعی که ناخن دچار ترک خوردگی یا شکستگی می شود، ترمیم ناخن از اهمیت زیادی برخوردار خواهد بود. راهکارهایی که برای ترمیم ناخن های شکسته ارائه می‌گردد، برای افرادی که با این مشکل مواجه شده‌اند کاربرد زیادی خواهد داشت. ناخن شکسته را می‌توان با روش های ساده و موادی که در دسترس است، انجام داد. ترمیم ناخن های شکسته در زمینه زیبایی ناخن ها و سلامت آنها، از جمله پر درخواست ترین مورد ها محسوب می شود.

اهمیت سلامت ناخن و ترمیم ناخن های شکسته

سلامت و سالم بودن ناخن ها در زیبایی و ظرافت دست تأثیر زیادی دارد و شکستگی و ترک در سطح ناخن ها موجب احساس بد و نامطلوب خواهد شد. اکثر افراد تجربه شکستن ناخن را داشته اند و در این شرایط به دنبال روش ها و راهکارهایی برای بازگشت آنها به حالت اول و ترمیم آن خواهند بود.

امروزه راهکار های خاص و کاربردی برای ترمیم کردن ناخن های شکسته برای بهتر شدن وضعیت آنها وجود دارد. در ادامه چند راهکار ساده و راحت را برای بهتر شدن وضعیت ناخن های شکسته ارائه می دهیم.

ناخن

راهکارهایی برای ترمیم کردن ناخن شکسته در منزل

راهکارهای های زیادی مانند مراجعه نمودن به مراکز معتبر و مناسب زیبایی برای برطرف کردن مشکل به وجود آمده برای ناخن وجود دارد، ولی در این مطلب چند راهکار کاربردی و موثر برای ترمیم کردن ناخن شکسته در خانه را برای مواقع خاص و ضروری ارائه می دهیم، تا بتوانید ناخن شکسته را در منزل ترمیم نمایید.

استفاده از چای کیسه‌ای برای ترمیم ناخن‌های شکسته

new theme

از پوشش چای نپتون به عنوان محافظ بین سطح سالم و بخش شکسته ناخن استفاده می‌شود. برای استفاده از این راهکار به چای نپتون یا کیسه‌ای، قیچی و ناخن نیاز خواهید داشت. برای ترمیم کردن ناخن شکسته خود با استفاده از چای کیسه ای طبق مراحل زیر باید عمل کنید:

  1. این روش را روی ناخن های تمیز می‌توانید اجرا کنید. باید ناخن خود را پیش از شروع کار به خوبی تمیز کنید و در صورتی که لاک زده اید، آن را پاک کنید. با استفاده از لاک پاک کن روی سطح ناخن کشیده و آن را تمیز کنید. در حین انجام کار باید حواستان باشد، که در شکستگی ناخن شما پرزهای لاک پاک کن گیر نکند. چون تکه های پنبه و پرز ها امکان دارد در شکستگی مانده و در این صورت ناخن شما رشد نخواهد کرد.
  2. روی سطح ناخنی که شکسته است به وسیله ناخن سالم زبری و خش ایجاد نمایید.
  3. محتویات درون چای نپتون را خالی کنید و پوشش چای کیسه ای را به اندازه ناخن باید برش بزنید. چون پوشش چای کیسه ای جاذب و محکم است و همچنین ضخامت زیادی ندارد، می توان برای ترمیم ناخن به راحتی از آن استفاده کرد.
  4. روی ناخنی که شکسته است کمی چسب ناخن بزنید و پوشش چای کیسه ای که برش زده بودید را بر روی آن قرار دهید.
  5. در آخرین مرحله می توانید ناخن شکسته خود را سوهان کشیده و فرم مناسبی دهید. سوهان باید در یک جهت کشیده شود، تا ناخن شما دچار آسیب‌دیدگی نگردد. این کار موجب می شود، که زبری کاغذ کمتر شده و برآمدگی که روی سطح ناخن به وجود آمده است، زیاد مشخص نگردد. وقتی سوهان می کشید، فشار زیادی به کاغذ و ناخن وارد نکنید.
  6. حالا که ناخن شکسته خود را به خوبی ترمیم کردید و فرم طبیعی به آن دادید، می‌توانید لاک بزنید. بهتر است، که فقط به صورت لایه نازک لاک زده شود، چون ناخن شما دارای کاغذ و چسب است. همچنین برای خشک شدن لاک زمان بیشتری را باید در نظر بگیرید.
پیشنهاد آی‌بک امداد :  آشنایی با لوازم برقی شخصی زنانه و مردانه

ناخن شکسته

استفاده از ژل ناخن برای ترمیم نمودن ناخن شکسته

از ژل ناخن برای ناخن هایی که لب آنها دچار شکستگی شده است یا به اصطلاح لب پر شده‌اند، کاربرد خواهد داشت. برای ترمیم کردن ناخن شکسته خود با استفاده از ژل ناخن به این ترتیب عمل کنید:

  1. بر روی ناخنی که آسیب دیده و شکسته است، مقداری پولیش بکشید.
  2. با استفاده از محلولی که پاک کننده ناخن است چربی و رطوبت سطح ناخن را گرفته و ناخن خود را تمیز کنید.
  3. ناخن شکسته را به وسیله چسب قالب بگیرید.
  4. قسمتی از ناخن را که دچار شکستگی شده است را با استفاده از ژل ناخن باید به خوبی پوشش دهید.
  5. در این مرحله، از ناخن چسب مخصوص را بردارید و ژل بزنید.
  6. در آخرین مرحله پولیش را بر روی ناخن کشیده و برق ناخن یا لاک بزنید.

استفاده از چسب شیشه ای برای ترمیم ناخن شکسته

چنانچه به دنبال راهکاری موقت برای برطرف کردن ترک و شکستگی ناخن خود می باشید، می‌توانید از این روش استفاده کنید و به این ترتیب عمل کنید:

  1. به مقدار سطح ناخنی که شکسته است، چسب شیشه ای را جدا نمایید. چسب را با احتیاط و دقت زیاد بر سطح ناخن گذاشته و با وسایل مناسبی مانند قیچی گوشه های چسب را محکم و صاف نمایید، به صورتی که میان چسب شیشه ای و ناخن حبابی به وجود نیاید. قسمت هایی که به پوست چسبیده اند را جدا نمایید.
  2. با استفاده از چسب ناخن پوشش دیگری را برای محکم تر شدن سطح ناخن شکسته ایجاد نمایید.
  3. پس از گذشت مدتی چسب باید در جهت شکستگی ناخن برداشته شود. این کار را با احتیاط بیشتری انجام دهید، تا ناخن دچار آسیب دیدگی نشود.

استفاده از دستمال کاغذی برای ترمیم ناخن شکسته

راهکاری که در آن برای ترمیم ناخن شکسته خود از چای کیسه ای استفاده کردید را می‌توانید با بانداژ پلاستیکی و یا دستمال کاغذی نیز انجام دهید. مراحل انجام کار همانند روش ترمیم با چای نپتون می‌باشد. در این روش به جای پوشش چای نپتون از دستمال کاغذی استفاده می شود.

راهکارهایی برای ترمیم کردن شکستگی در ناخن کاشت شده

وقتی که سطح ناخن کاشت شده دچار شکستگی یا ترک می شود، اقداماتی مثل، هواگیری کاشت ناخن، نازک تر نمودن مواد کاشت ناخن، کوتاه نمودن ناخن، زیر سازی برای گذاشتن مواد، روی ناخن مواد گذاری کردن و در آخرین مرحله برای یکدست شدن سطح سوهان کشی سطح ناخن را در خانه انجام داده و ناخن شکسته را ترمیم نمایید.

دلایل شکستن ناخن

ناخن ها به شکل های مختلف افقی، عمودی، شکاف و نوک ناخن دچار شکستگی می شوند. شکستن ناخن دلایل زیادی می‌تواند داشته باشد، که در ادامه هر کدام از آنها را مورد بررسی قرار می دهیم:

    • جویدن یا کندن ناخن: برخی افراد عادت دارند، که ناخن خود را بجوند و در طول روز این کار را بارها انجام می دهند. در برخی مواقع این کار به دلیل استرس و اضطراب می باشد. وقتی که به ناخن فشار می آید، دچار شکستگی می شود.
پیشنهاد آی‌بک امداد :  آموزش کوتاه کردن مو با موزر | روش کار با موزر چگونه است؟

new theme

  • رطوبت زیاد: از دیگر عواملی که ممکن است موجب شکستن ناخن شود، می توان به رطوبت اشاره کرد. چون رطوبت موجب ترد و ضعیف شدن ناخن می گردد و در نتیجه در این شرایط ناخن افراد خم شده و دچار شکستگی می شود.
  • زخم: در صورتی که زخم یا جراحتی در ناخن وجود داشته باشد، ممکن است، که سبب کنده شدن و یا شکستگی ناخن شود.
  • بیماری پسوریازیس: این بیماری نوعی بیماری پوستی می‌باشد، که می‌تواند ناخن و پوست را تحت تاثیر قرار دهد و موجب انشعاب یا خرد شدن و سفت شدن ناخن افراد می شود. اکثر افرادی که به این بیماری مبتلا می باشند، دچار مشکلات ناخن هستند.
  • عفونت‌های مختلف: عفونت های باکتریایی یا قارچی که در ناخن به وجود می‌آید موجب خواهد شد، که بافت ناخن شما تغییر کند و این عفونت ها و تغییرات موجب ضعیف شدن ناخن و به دنبال آن شکستگی ناخن را به دنبال خواهد داشت.

ناخن

نکات مهم برای پیشگیری از شکستن ناخن

با رعایت کردن نکات ساده و راحتی می‌توانید، تا حد زیادی از آسیب دیدن و شکستگی ناخن خود پیشگیری نمایید. برای پیشگیری از شکستن ناخن ها و حفظ سلامت آنها نکات مهم زیر را مد نظر داشته باشید:

  • در خانم ها کمبود آهن از مهمترین دلایل شکستن ناخن ها می باشد. در این شرایط بهتر است، که برنامه غذایی که کمبود آهن را جبران می‌کند را داشته باشید. همچنین استفاده از قرص آهن با مشورت پزشک برای این افراد پیشنهاد می شود.
  • استفاده از کرم ها و لوسیون های مرطوب کننده و روغن ها برای جلوگیری از شکستن ناخن و تقویت سطح ناخن پیشنهاد می شود.
  • در صورتی که به صورت مداوم از لاک استفاده شود، موجب کمبود اکسیژن و در نتیجه خشکی و شکننده شدن ناخن ها خواهد شد بنابراین بهتر است، که همیشه از لاک استفاده نکنید.
  • برای اینکه ناخن های شما دچار شکستگی نشود، پیشنهاد می گردد، که در حین انجام دادن کارهای منزل و شستن ظروف حتماً از دستکش استفاده نمایید.
  • ناخن‌های شما باید اندازه مناسبی داشته باشند. در صورتی که رشد زیادی داشته اند، بهتر است، که آنها را مرتب کنید و اندازه آنها را متناسب نگه دارید.
  • اگر مقدار آب مصرفی و پروتئین شما کم باشد، موجب خواهد شد، که ناخن های شما شکننده باشد. بنابراین به این موارد هم باید توجه کافی داشته باشید.
  • در آخر باید بگوییم، که در صورتی که ناخن های شما به اندازه کافی مراقبت و تقویت شوند، کمتر دچار شکستگی و آسیب خواهند شد، ولی در صورتی که ناخن شما آسیب دید، می‌توانید از ناخن کار و متخصص حرفه ای برای ترمیم کردن ناخن خود کمک بگیرید.

ترمیم ناخن شکسته با روش های ساده و راحت

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

بررسی راهکارهایی برای ترمیم ناخن شکسته

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا